רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
פול סקולס
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי פול סקולס »

Melikson24 כתב:
28 אוגוסט 2026, 15:15
הם יופי של אנשים.
אתה סתם גוש חרא קטן.
אז תחליט יש כת של ברדה או לא?
פתאום כולם נפלאים?
לא מפתיע מאדם שצביעות היא השם השני שלו.
מה שאני עשיתי בשביל הקבוצה אתה לא תעשה גם עוד מאה גלגולים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

פול סקולס כתב:
28 אוגוסט 2026, 15:17
פתאום כולם נפלאים?
אתה מראה לכולם פה מה עשית בשביל הקבוצה.

אתה עסקן מהזן הנחות ביותר ואתה יודע את זה. וגם שאר חברי הפורום מתחילים להבין ולהקיא אותך.
ניכר בכל תגובה שלך שאתה סובל כמו שלא סבלת בחיים בתקופה האחרונה עם אליפות ושלב בתים. שתמשיך לסבול כל החיים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

לא יודעים להנות מכל הטוב שיש סביבנו... :לאלא:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

פול סקולס כתב:
28 אוגוסט 2026, 15:17
פתאום כולם נפלאים?
“מה שאני עשיתי בשביל הקבוצה״…
שמע אתה הזוי לגמרי,
איך היה המנגל ברביעי בערב? הזמנת את יהודה?
אלון או פול או זוסוואה או אשך שמאלי שלי

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

4 לב אדום כתב:
28 אוגוסט 2026, 15:27
לא יודעים להנות מכל הטוב שיש סביבנו... :לאלא:
אני דווקא מאוד נהנה

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״היה חשוב לנצח היום כי קודם כל אנחנו רוצים לקחת אליפות ובשביל זה צריך לנצח משחקים קשים ולא היה לי ספק שזה יהיה משחק קשה, אחד כי זה משחק ראשון של העונה, שתיים כי יש פה קבוצה טובה עם מאמן מצויין עם הרבה רעיונות, ידענו שלא יהיה פשוט אני שמח על התוצאה, כמעט איבדנו את זה עם חוסר ריכוז אבל שמח שהבחורים התעשטו והביאו את המשחק״

״היו הרבה דברים טובים, החזקנו הרבה בכדור, היינו כמעט 40 פעם ברחבה שלהם, ייצרנו מצבים אמנם לא מספיק אבל ייצרנו אז אני חושב שהיה משחק טוב אבל לפני היציאה למחצית השנייה שאלתי את השחקנים מה המקצוע שלנו וחלק טעו ואמרו כדורגלנים, המקצוע שלנו זה לנצח משחקים והם הבינו את זה ואני כל כך גאה בהם ומאושר בשבילם, הפנים קדימה״

״אנחנו צריכים לקבל פרופורציה על החיים שלנו, כן מה שקרה היה מאכזב אנחנו בני אדם, דיברנו לפני המשחק או יותר נכון נובאק דגוקוביץ דיבר על מה ההבדל בין ספורטאי בינוני לבין ספורטאי על, לכולם יש משברים, כולם בני אדם ולכולם יש כשלונות רגעיים, ההבדל הוא מי מצליח כמה שיותר מהר להרים את עצמו חזרה ואני חושב שהם הוכיחו היום שהם ספורטאי על״

״אני מחכה לכל המשחקים באירופה, ראינו כמה היה קשה למועדון אדיר כמו מכבי ת״א בליגה הזאת ויחד עם השילוב של הליגה, יש לנו הרבה אתגרים, אחד אני מאוד ארצה שנראה את הכדורגל שלנו גם בזירה הזאת וזה לא יהיה פשוט אבל נצטרך לעשות את זה
והזגזוג בין המפעלים נצטרך להבין כמועדון איך לייצר סביבה נוחה לעשות את הדברים האלו יחד. זה מתחיל ברכש שאני מקווה ומאמין שיגיע אבל לא רק אלא עוד דברים שאנחנו נדאג לזה״

״הקהל ברביעי יהיה בטרנר כמו שהוא היה היום. נשים את הדברים על השולחן המשחק היום התחיל עם שריקות בוז לדיופ ואחרי 2 דקות כל הקהל או 99% ממנו השתיק את מי ששרק בוז והתחיל לעודד את השחקן, הקהל היה אדיר היום ואני בטוח שהוא יהיה אדיר ברביעי.
אני כל כך שמח עבורם אחרי יום שלישי שהיו שם הרבה לבבות שבורים ואנחנו כל כך אוהבים אותם וכל כך צריכים אותם כי הם עושים את הפועל ב״ש רמה מעל והיום הם עשו אותנו רמה מעל״

״הפועל חיפה עקצו אותנו ברשתות אחרי ה-4:0? זה של הפועל חיפה, אני מתעסק בהפועל ב״ש

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״שיחקנו מעולה בחצי הראשון ולא השכלנו לעשות יותר מ-1:0
ואז עשינו דברים שלא צריך לעשות. הקבוצה שולטת ללא עוררין ואז יורדת להגן ברחבה שלה כאילו מול מי היא משחקת... לא היה שום צורך במשחק הזה לרדת נמוך לתוך הרחבה וראינו מה קרה בדקה הראשונה שירדנו״

״האם להכניס בלם חדש יוצר בלאגן בהגנה? מישהו ראה איזשהו בלאגן בהגנה? היה פנדל בגלל מי? הייתה נגיעת יד. מצטער אבל זאת שאלה לא נכונה״

״האיזון הוא פשוט מאוד, מי שיכול לשחק ישחק ומי שלא יכול לא ישחק״

״הזרים שהבאנו זה מי שרציתי. אדריאן יוסיף לנו עוצמה מקדימה, הדרישה הפיזיולוגית מהקו הקדמי שלנו היא מאוד גבוהה ואני מרגיש שברגע שאיגור וג׳בון טיפה בעומס היה חסר לנו מישהו שיעשה לנו את זה, אדריאן יביא לנו את זה.
לגבי פורסון הוא קודם כל קשר נוסף שאנחנו מאוד צריכים, הוא יהיה חלק מהשלישיית קישור, נרצה שיוסיף לנו דריבל ושערים״

״הפועל חיפה עברה לקו 5 והפכה את המשחק ליותר ישיר ולקח לשחקנים שלנו קצת זמן להבין איפה השטחים שלהם ואיך אפשר להוריד את חיפה נמוך, זה לקח יותר זמן ממה שרציתי אבל בסוף זה קרה והורדנו אותם נמוך וגם הצלחנו לשים את השני אבל מבחינתי הסיפור של המשחק הוא הפועל ב״ש מפסיקה להיות הפועל ב״ש, מפסיקים ללחוץ, יורדים נמוך, מתגוננים בתוך הרחבה... כדורגל שאני לא אגיד שאני בז לו אבל זה כדורגל שאני מבין את החסרונות שלו, אנשים סבורים שזה מה שמונע ספיגת שערים אני סבור שזה מה שכובש שערים. אני כל כך מאוכזב מהדקות האלה שירדנו למטה וזה גורם לי לחשוב הרבה״

״מכבי ת״א קבוצה מצויינת, מעבר לזה שהיא ניצחה אותנו ב-2 המפגשים על התארים האחרונים היא גם הקשתה עלינו בהרבה דברים אז נצטרך למצוא את הפתרונות כדי להציג יכולת יותר טובה״

״אני לא בטוח שצריך עוד שחקן ישראלי אבל הכל יכול להיות״

״אני מקווה שאיגור יחזור לסגל ביום שני״

״לגבי ג׳בון הוא הרבה שנים בקריירה שלו שיחק בכנף ימין, הוא מביא לנו הרבה יתרונות שם, אם זה משחק הקו שלו, אם זה היכולת שלו לייצר את השטח מקדימה וזו הסיבה שאני משתמש בו שם וראיתם גם היום הוא היה טוב, העברתי אותו בהמשך המשחק ל-9 כי זה הפך להיות משחק של אחד על אחד אז הרגשתי שצריך יותר עוצמות וכשהוא התעייף אז הכנסתי את יונס״

״אני לא יודע לגבי השאלות, נשב עם השחקנים ונחליט״

״ויקטור בעניינים. הוא בחור מאוד חיובי שרוצה תמיד ללמוד ומשקיע מעצמו המון, חושב שגם היום הוא עשה כמה דברים טובים״

#
אין ספק שרן יגיע ובצדק לדציבלים חדשים בחדר ההלבשה על העשר דקות האחרונות, התנהלות טקטית מכפירה של השחקנים שנטשו במכה אחת את כל ה-DNA של הקבוצה הזאת.
ראוי שיקבלו ממנו שטיפה כמו שצריך, יש להם עוד 4 ימים הזדמנות טובה מאוד לתקן את הנזק שהם עשו.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 02 ספטמבר 2026, 23:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אחלה קוז'ו, כיף לקרוא.
חודש מאתגר בפתח. אם נשחק כמו במחצית הראשונה ונצליח לשמור על הקצב אז גם נצליח לעמוד בו בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הפועל ב"ש מפסיקה להיות ב"ש כשאחד מקשרי האמצע יוצא ובגלל זה חייבים עוד קשר אחרת נמשיך להראות פחדנים

ולגבי מה שהוא אמר על החלוצים, אם ככה למה הביאו את מלאדה מההתחלה ולא אוגריסה, הרי ברור שאיגור ואיסט יתעייפו בעומס הצפוי

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

שיש כתב:
03 ספטמבר 2026, 04:51
הפועל ב"ש מפסיקה להיות ב"ש כשאחד מקשרי האמצע יוצא ובגלל זה חייבים עוד קשר אחרת נמשיך להראות פחדנים

ולגבי מה שהוא אמר על החלוצים, אם ככה למה הביאו את מלאדה מההתחלה ולא אוגריסה, הרי ברור שאיגור ואיסט יתעייפו בעומס הצפוי
בגלל זה פורסון הגיע ורוצים עוד קשר ישראלי כדי שהאיכות לא תרד בצורה קיצונית כשאחד מהם יוצא או לא פותח בהרכב.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

M.I.O.E כתב:
03 ספטמבר 2026, 07:08
בגלל זה פורסון הגיע ורוצים עוד קשר ישראלי כדי שהאיכות לא תרד בצורה קיצונית כשאחד מהם יוצא או לא פותח בהרכב.
יודע שרוצים
חייבים להתאבד על זה כי כל המשחק שלנו זה הקישור

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

המקצוען הכי גדול שהיה כאן. חד וחלק.
איבד את מלך השערים שלו ולקחת אליפות, איבד את הבלם המוביל שלו ואת הכוכב הגדול של הקבוצה ואיכשהו הצליח להעמיד כאן תוך חודש קבוצה לא פחות טובה בלעדיהם.
ככה זה כשיש דרך ושיטה ללא פשרות. תותח על.

מקבל המון ביקורת על מדיניות הרכש. אבל מה עדיף?מאמנים שמחליפים זרים כמו גרביים?
הוא פותח שנה שלישית והוא שחרר זר אחד בלבד(!) שהביא ולא היה מרוצה ממנו - גריטה. פונק ויורי עזבו מסיבות אישיות, לא מקצועיות, ולא כי רצה לשחרר אותם.

רק לפני כמה חודשים היו כאן דיונים אם כדאי להאריך לו חוזה. מצחיק.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני קצת לא מסכים איתו אפשר ומותר לרדת אחורה ולסגור את המשחק בעשר הדקות האחרונות.
לא חייב לחפש ולנסות ללחוץ כשכבר אין כוחות, לרדת למשחק הגנתי ולסגור את הקבוצה כמו שצריך זה לא בושה.
הבעיה שנכנסו שחקנים פחות לוחמים ופחות כאלה שנתנו את התחת וחיפשו פה ושם בהגנה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

אחד המאמנים הרציניים והיסודיים שהיו בכדורגל הישראלי, בטח בעת החדשה. מבין את התסכול שלו מהתוצאה.
כשהקבוצה לחצה קדימה עד דקה 100,ירדו עליו. כשהקבוצה הולכת אחורה לשמור על תוצאה, מבקרים אותו כל מיני גאוני כדורגל. שמח שהוא כועס על ההסתגרות כי אהבתי את הדרך של הלחץ עד הסוף. כל מי שמחכה לו בפינה ימשיך לבקר אותו בכל פעם שלא נהיה מושלמים ומשהו לא ידפוק.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

סימיוני כתב:
03 ספטמבר 2026, 07:57
אחד המאמנים הרציניים והיסודיים שהיו בכדורגל הישראלי, בטח בעת החדשה. מבין את התסכול שלו מהתוצאה.
כשהקבוצה לחצה קדימה עד דקה 100,ירדו עליו. כשהקבוצה הולכת אחורה לשמור על תוצאה, מבקרים אותו כל מיני גאוני כדורגל. שמח שהוא כועס על ההסתגרות כי אהבתי את הדרך של הלחץ עד הסוף. כל מי שמחכה לו בפינה ימשיך לבקר אותו בכל פעם שלא נהיה מושלמים ומשהו לא ידפוק.
הוא ביקר שהקבוצה הלכה אחורה כועס על זה
בעבר הפסדנו על אובר הפקרות, הפעם על אובר הגנה
מאמין שנמצא את האיזון

שלח תגובה