מח' 3 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, שני, 7.9, 20:30, טרנר
- הראל
- Title: אין
Re: מח' 3 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, שני, 7.9, 20:30, טרנר
זה לא מוזר בכלל , זו החלטה מצויינת בדיוק בהמשך ישר למשחק מול הפועל חיפה.
הכניסה של כנאען ואבו רומי למשחק ההוא הייתה ביזיון והם נענשים ומקבלים מסר , לא תיתנו את התחת תשבו בחוץ.
החלטה מצויינת של קוזוך , אהבתי מאוד.
הכניסה של כנאען ואבו רומי למשחק ההוא הייתה ביזיון והם נענשים ומקבלים מסר , לא תיתנו את התחת תשבו בחוץ.
החלטה מצויינת של קוזוך , אהבתי מאוד.
- ForeverRed
מאלדה ״אשם״ לפחות כמוהם.
חסרה לי עוד אופציה התקפית על הספסל במקום אוחנה/מאלדה.
חוץ מזה שאני לא אוהב את הרמיזה שיש בהלטה הזאת, לוקחים שחקן שניים והופכים אותם לשעיר לעזאזל עם תלייה בכיכר העיר. לא לעניין.
- simply--red
- Title: CrazyRed
עם כנעאן בחוץ אין לי בעיה, הוא גם ככה גמור מכל הבחינות ובכלל מפתיע שהוא עדיין בקבוצה
עוד 1.5 מליון יורו לפח זה דבר אחד,
לגבי אבו רומי זה כנראה העונש על הסגירה הבזיונית מול מנדי ,השאלה אם נכון להתנהל מולו ככה כי הוא כן מנסה ומשקיע ,אני מקווה שזה לא יפגע בו מנטלית בהמשך ויוריד לו מהביטחון וכן יעורר אותו.
נהיה פה מאבק אדיר לא רק על ההרכב אלא בכלל על להיות בסגל למשחק
עוד 1.5 מליון יורו לפח זה דבר אחד,
לגבי אבו רומי זה כנראה העונש על הסגירה הבזיונית מול מנדי ,השאלה אם נכון להתנהל מולו ככה כי הוא כן מנסה ומשקיע ,אני מקווה שזה לא יפגע בו מנטלית בהמשך ויוריד לו מהביטחון וכן יעורר אותו.
נהיה פה מאבק אדיר לא רק על ההרכב אלא בכלל על להיות בסגל למשחק
- ran
אמאלה אני חולה עליו! קוזוך היום העלה את נקודות הזכות שלו אצלי פי 10!
בפוסט משחק נגד הפועל חיפה כתבתי על העצבים שלי על כנעאן, כתבו לי כאן שאני מגזים ואני כותב על אוטומט,
אז מסתבר שגם קוזוך קלט את זה וכל כך קיוויתי שהוא יראה את הביזיון שהוא עשה על המגרש! האמת בראיון שלו לטלויזיה הייתה לי הרגשה שהוא מדבר על כנעאן כי הוא כיוון לשחקנים.
אגב גם אבו רומי עוד מהגומלין מול סבאח! גם דודזאדה משחק כמו נערה בדקות שקיבל. לוי, סטויאנוב כל הבינוניאדה.
ככה צריך, יצא מושלם, שימח אותי שהוא ראה בדיוק מה שראיתי ומה שרבים מאיתנו ראו. מה שחמודי ואבו רומי עושים במשחקים האחרונים זה לא פחות משערוריה!
תודה קוזוך יצא מלך.
בפוסט משחק נגד הפועל חיפה כתבתי על העצבים שלי על כנעאן, כתבו לי כאן שאני מגזים ואני כותב על אוטומט,
אז מסתבר שגם קוזוך קלט את זה וכל כך קיוויתי שהוא יראה את הביזיון שהוא עשה על המגרש! האמת בראיון שלו לטלויזיה הייתה לי הרגשה שהוא מדבר על כנעאן כי הוא כיוון לשחקנים.
אגב גם אבו רומי עוד מהגומלין מול סבאח! גם דודזאדה משחק כמו נערה בדקות שקיבל. לוי, סטויאנוב כל הבינוניאדה.
ככה צריך, יצא מושלם, שימח אותי שהוא ראה בדיוק מה שראיתי ומה שרבים מאיתנו ראו. מה שחמודי ואבו רומי עושים במשחקים האחרונים זה לא פחות משערוריה!
תודה קוזוך יצא מלך.
- simply--red
נו כן ויש גם את אוחנה וממרמלדהsimply--red כתב: ↑07 ספטמבר 2026, 12:36מי אמור לעלות מהספסל ויש לו אוריינטציה התקפית??
הזר החדש? אחמד? גאנח? ויקטור?
- Melikson24
מבית היוצר של איך קוזוך לא נותן לדייקי לשחק.
האג'נדה נגד המאמן עובדת שעות נוספות. לא משנה כמה יסתום להם את הפה.
- ran
2 החבר׳ה האלה ממש לא רק נגד חיפה היו גרועים.
אבו רומי שילשל לנו את הצ׳מפיונס במו ידיו. שחקן טיפש שבואו הוא גם לא מספק מספרים, לא הולך לעומק, תמיד מחזיר אחורה. משתולל כמו דביל. שום תכלס.
והוא גם במשחקים האחרונים קורה לו משהו עם הכושר, מתעייף מהר מאוד ולא חוזר להגנה.
והשני כאילו עושה לנו טובה שהוא רץ. אז לצערו הוא הגיע לקבוצה שיש בה מאמן שלא יסבול שחקנים שלא רצים.
אבו רומי שילשל לנו את הצ׳מפיונס במו ידיו. שחקן טיפש שבואו הוא גם לא מספק מספרים, לא הולך לעומק, תמיד מחזיר אחורה. משתולל כמו דביל. שום תכלס.
והוא גם במשחקים האחרונים קורה לו משהו עם הכושר, מתעייף מהר מאוד ולא חוזר להגנה.
והשני כאילו עושה לנו טובה שהוא רץ. אז לצערו הוא הגיע לקבוצה שיש בה מאמן שלא יסבול שחקנים שלא רצים.
- פול סקולס
מלאדה לא שחקן כדורגל.Melikson24 כתב: ↑07 ספטמבר 2026, 12:48מבית היוצר של איך קוזוך לא נותן לדייקי לשחק.
האג'נדה נגד המאמן עובדת שעות נוספות. לא משנה כמה יסתום להם את הפה.
מכאן תתקדמו.
לרוץ כמו תרנגולת חסרת ראש כל אחד יכול, גם אם הוא עושה את זה מהר.
אוחנה עדין ילד אבל גם הוא לא קשור לרמות האלה כרגע.
- simply--red
- פול סקולס
ברור.
כמו מול הפועל חיפה.
כמו מול סבאח.
- dor69
אף אחד מהשמות שיצאו מהסגל להיום לא יחסר לי, עדיף גם כמה שאפשר לחתוך הפסדים עם הבינוניאדה הזאת. בקטע הזה אני סומך על רן, עצלנים ולא חכמים החוצה
- שיש
- Title: קרייזי-רד
אם כנעאן לא מתלבש היום ונניח מביאים עוד קשר ישראלי, מה הטעם להחזיק את כנעאן? רק כי שילמנו עליו?
ואני בספק אם הוא יקח את עצמו בידיים ויפלס דרך חזרה לסגל
ואני בספק אם הוא יקח את עצמו בידיים ויפלס דרך חזרה לסגל
- שיש
- yossi
לא מסכים.ForeverRed כתב: ↑07 ספטמבר 2026, 12:40מאלדה ״אשם״ לפחות כמוהם.
חסרה לי עוד אופציה התקפית על הספסל במקום אוחנה/מאלדה.
חוץ מזה שאני לא אוהב את הרמיזה שיש בהלטה הזאת, לוקחים שחקן שניים והופכים אותם לשעיר לעזאזל עם תלייה בכיכר העיר. לא לעניין.
מלאדה זז ולחץ כמו שצריך.
הם הופכים את עצמם לשעיר לעזאזל. אני נתתי המון הזדמנויות והייתי בעד לאורך כל הדרך גם לגבי רועי לוי וגם לגבי כנעאן. טעיתי.
כנעאן גם אם יתרום, צריך להבין שהקבוצה כולה היא החשובה ולא שחקן ספציפי, והוא מחליש את הקבוצה שהוא עולה.
אצל אבו רומי זה קלקול זמני. הוא היה שחקן שהיה חוגג חילוץ כדור ולא מחפף. אולי עלה לו, הכאפה הזו אין לי ספק שתאפס אותו להמשך.
כנעאן זה מקרה אבוד. לא יעזור, אין לו את מה שצריך כדי לשחק פה. בכל פעם שהוא עולה הקבוצה נפגעת. הוא צריך ללכת.
אין מה להתעסק עם שחקן שפוגע בקבוצה. השיטה זה השחקן הכי חשוב והכי מוכשר בהפועל ב"ש של רן קוז'וך. מי שמפריע לשיטה לא צריך להיות, בזה רן דוגל מהשנייה הראשונה שלו פה, וזה ורק זה מה שהביא אותנו להישגים.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 07 ספטמבר 2026, 13:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
דיופ כבר קנה פוך לחורף כי ביציע קריר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"