מח' 4 : הפועל פ"ת - הפועל ב"ש, ראשון, 13.9, 20:30, המושבה
-
שמעון א
- Title: CrazyRed
Re: מח' 4 : הפועל פ"ת - הפועל ב"ש, ראשון, 13.9, 20:30, המושבה
דיופ מורחק מול זאגב, אז זה סביר שהוא יפתח מול פ"ת.
בטח כשמיגל הרגיש קצת מתיחה מול מכבי, ורוטמן פצוע.
אחמד באמצע שוב, זה פשוט סיוט.
בטח כשמיגל הרגיש קצת מתיחה מול מכבי, ורוטמן פצוע.
אחמד באמצע שוב, זה פשוט סיוט.
- yossi
- Title: קרייזי-רד
אין לנו באמת אופציות.
הוא לא עוזב את ה4-3-3, וכנעאן וחזות לא יפתחו באמצע במשחק שיש לו משמעות, גם אם כולם בחוץ. הוא פשוט לא מאמין/סומך על השניים. אז למה הם בסגל ולא מנסים למזער את הנזק הכלכלי של כנעאן ולמכור כשעוד אפשר, או לא לבזבז לחזות את הקריירה על בונוס מחורבן, זו שאלה שצריך להישאל המאמן.
בגלל זה לא להביא עוד קשר אמצע, גם אם עוד זר, זו טעות ענקית שעלולה להיות הסיפור של העונה הזו.
מי שחושב שפורסון יסחוב עכשיו בהרכב כל משחק 90 דקות הוזה, הוא יגמור אותו מהר מאוד.
זה מה יש ועם זה נצטרך לנצח.
נצטרך לפתוח טוב וחזק, פורסון להערכתי לא יקבל פה יותר מ60-70 דקות. וכשהוא יצא הקישור שלנו עלול לאבד עוד יותר צורה, ובלי קישור היכולת שלנו לשחק את הכדורגל שלנו נפגעת בצורה אנושה.
הוא לא עוזב את ה4-3-3, וכנעאן וחזות לא יפתחו באמצע במשחק שיש לו משמעות, גם אם כולם בחוץ. הוא פשוט לא מאמין/סומך על השניים. אז למה הם בסגל ולא מנסים למזער את הנזק הכלכלי של כנעאן ולמכור כשעוד אפשר, או לא לבזבז לחזות את הקריירה על בונוס מחורבן, זו שאלה שצריך להישאל המאמן.
בגלל זה לא להביא עוד קשר אמצע, גם אם עוד זר, זו טעות ענקית שעלולה להיות הסיפור של העונה הזו.
מי שחושב שפורסון יסחוב עכשיו בהרכב כל משחק 90 דקות הוזה, הוא יגמור אותו מהר מאוד.
נצטרך לפתוח טוב וחזק, פורסון להערכתי לא יקבל פה יותר מ60-70 דקות. וכשהוא יצא הקישור שלנו עלול לאבד עוד יותר צורה, ובלי קישור היכולת שלנו לשחק את הכדורגל שלנו נפגעת בצורה אנושה.
- red guy
לא נראה לי שחזות נשאר בגלל הבונוס, יש את אוחנה בשביל הבונוס.yossi כתב: ↑12 ספטמבר 2026, 17:24אין לנו באמת אופציות.
כי יהשוע גם על המשבצת
למרות שלדעתי נכון להשאיל את שניהם
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
מאוד לא אוהב את ההרכב המסתמן אבל אולי המחשבה שאחרי המפלה נגד ת״א צריך לחזור לבסיס אז קוזוק הולך עם הישן והמוכר.
עדיין, אנחנו ממשיכים ליפול שוב ושוב ושוב בחזרה למחוזות הגנאח ואחמד ונראה שכל עוד קוזוק פה זה לא ישתנה. אני חוזר על המשפט הזה בהרבה טופיקים שקשורים לקוזוק, אבל זאת החבילה וזה מה יש.
בצוות חייבים לעשות הרבה יותר מאמצים להכניס את ויקטור לעניינים גם אם הוא לא 100% מוכן וגם אם זה בכוח. הם בעצמם יוצרים את הלחץ עליו כשהוא מקבל דקות רק במשחקים מתים וככה הוא לא יצליח.
צריך לגרד 6/6 לא משנה איך ולמה. מאמין שהיכולת תשתפר בהמשך, עכשיו חשוב לצבור נקודות כדי לא להישאר מאחור מדי.
כל הכבוד לקהל שמביא כמויות יפות מאוד למשחקי חוץ מתחילת העונה, גם באירופה.
עדיין, אנחנו ממשיכים ליפול שוב ושוב ושוב בחזרה למחוזות הגנאח ואחמד ונראה שכל עוד קוזוק פה זה לא ישתנה. אני חוזר על המשפט הזה בהרבה טופיקים שקשורים לקוזוק, אבל זאת החבילה וזה מה יש.
בצוות חייבים לעשות הרבה יותר מאמצים להכניס את ויקטור לעניינים גם אם הוא לא 100% מוכן וגם אם זה בכוח. הם בעצמם יוצרים את הלחץ עליו כשהוא מקבל דקות רק במשחקים מתים וככה הוא לא יצליח.
צריך לגרד 6/6 לא משנה איך ולמה. מאמין שהיכולת תשתפר בהמשך, עכשיו חשוב לצבור נקודות כדי לא להישאר מאחור מדי.
כל הכבוד לקהל שמביא כמויות יפות מאוד למשחקי חוץ מתחילת העונה, גם באירופה.
- ForeverRed
לא מקבל שזאת החבילה.
ללא הפקת לקחים היינו היום בלי עוד צלחת.
זה בידיו לשנות.
זה בידיו לשנות.
- Melikson24
בהיעדר ונטורה קוזוך נותן אקסטרה חשיבות לעבודה טקטית. לכן הוא יעדיף את אחמד בהרכב על חשבון חמודי.
אני בכלל הייתי עולה עם ויקטור שם.
כך או כך אנחנו בבעיה הערב. נצטרך הופעה טובה של יהושע ופורסון.
- שיש
אני מקווה שאיגור כשיר , משחק הלחץ איתו זה משהו אחר לגמרי
- שיש
הקבוצה שלו הכי מאומנת מצד אחד והכי לא גמישה מצד שניForeverRed כתב: ↑13 ספטמבר 2026, 10:52לא מקבל שזאת החבילה.
זה בידיו לשנות.
חסרים שחקנים לעמדות קריטיות לשיטה הרגילה הוא יכניס לשם אחרים שלא קשורים רק כדי לא לשנות מעט
הוא חייב לגוון את המשחק( בהנחה שאי אפשר להעמיד שני הרכבים זהים ברמתם באותה שיטה)
- הראל
- Title: אין
לא אוהב את זה שאחמד באמצע , הוא שחקן לוחם וטוב ולא יותר מזה.
הייתי מעדיף אותו כבר באגף על גאנח.
הייתי מעדיף אותו כבר באגף על גאנח.
- ForeverRed
איזו עבודה טקטית עשה אחמד מול מכבי בעמדה הזאת? שחיין צורני. מה גם שיש 3 משחקים השבוע וזה אומר שוב שאין חלוקת עומסים.Melikson24 כתב: ↑13 ספטמבר 2026, 11:18בהיעדר ונטורה קוזוך נותן אקסטרה חשיבות לעבודה טקטית. לכן הוא יעדיף את אחמד בהרכב על חשבון חמודי.
שיתן לחמודי או חזות, שיפתח עם 3 בלמים, רק שישחרר אותנו מהשטויות האלה כבר.
- yossi
אחמד היה גרוע מאוד, לגמרי מסכים. גם כמגן ימני אגב הוא היה נוראי.ForeverRed כתב: ↑13 ספטמבר 2026, 11:59איזו עבודה טקטית עשה אחמד מול מכבי בעמדה הזאת? שחיין צורני. מה גם שיש 3 משחקים השבוע וזה אומר שוב שאין חלוקת עומסים.
שיתן לחמודי או חזות, שיפתח עם 3 בלמים, רק שישחרר אותנו מהשטויות האלה כבר.
לא חושב שכנעאן זה הפתרון. אבל מסכים שאם גם היום הוא לא שווה צאנס בעמדה שלו, אז חבל על הזמן של כל הצדדים וצריך למכור כל עוד אפשר להוציא כמה דולרים.
חזות בעיניי שחקן סופר מוכשר ואינטליגנט, לא יודע למה הוא לא מקבל אפילו צ'אנס אחד מסכן. מעלה אותו לפני כנעאן.
כשיש בניית סגל כזו גרועה אתה נאלץ לבחור בין רע לבין רע מאוד, וקוזוך הוא מאמן שגמיש כמו בטון.
אלוהים יודע למה הוא נעול על הדברים שהוא נעול, אבל הוא יחזור לזה בכל פעם שקשה.
השילוב של בניית סגל גרועה ואירופה תזמן לנו הרבה צמתים שבהם יהיה קשה, אם הוא לא ירפה וילמד להגיב, אז אני חושש שנקרוס לחלוטין. גם כי יש ציפיות וגם פיזית, כי כמה אותם שחקנים יכולים לסחוב?
אישית אמרתי את דעתי, אם אין לך 3 קשרי אמצע אז אל תשחק בשיטה הזו.
למה אתה מביא 3 חלוצים זרים + ויקטור שהעונה הכי מוצלחת שלו בקריירה היא כחלוץ שני אם אתה לא פותח שום פתח לשחק עם שניים מהם יחד?
מה בדיוק הרעיון בסגל הזה כשדן יחזור? שיהיו לך 3 זרים על הספסל במקרה הטוב שויקטור כן ישתלב בשמאל? ואם הוא ימשיך עם גאנח בהרכב אז 4 זרים בספסל? זה נשמע למישהו הגיוני?
ליגת העל השתנתה, אולי למעט מכבי הזרים הם אלה שנותנים את הטון בכל הקבוצות, והם הלב של הקבוצה. קבוצה שלא יודעת להביא זרים תיפול מהר מאוד.
- פול סקולס
הקיבעון של רן הוא בעייתי והוא ימשיך להגביל אותנו.
כניראה השינויים בסוף שנה שעברה בפלייאוף היו באמת מחוסר ברירה, אחרת אין ברירה למה שוב דיוף ובעיקר למה ויקטור לא מקבל הרכב במשחק כמו היום כשאחמד פותח לפניו.
כניראה השינויים בסוף שנה שעברה בפלייאוף היו באמת מחוסר ברירה, אחרת אין ברירה למה שוב דיוף ובעיקר למה ויקטור לא מקבל הרכב במשחק כמו היום כשאחמד פותח לפניו.
- red guy
רן מקובע, למה הוא לא נותן ל x לשחק, גמר אותנו.
כעבור כמה מחזורים x פותח , חלש מאוד.
למה נותן ל x לשחק, גמר אותנו , רן לא יודע לנהל סגל.
שחררו כבר כן מקובע לא מקובע, הביא לנו אליפות + דאבל שנגנב.
18 שניות מליגת האלופות, המקובע שלא יודע לאמן סה״כ עושה עבודה טובה גם בלי להקשיב לקהל
נערך לאחרונה על ידי red guy ב 13 ספטמבר 2026, 13:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזוב חבל על הויכוח לדעתי כדיי לתת להם להתכתב בינם לבין עצמם, גם אם רן ייקח את ליגת האלופות עם ברצלונה בעוד 20 שנה הם ימציאו עליו תלונותred guy כתב: ↑13 ספטמבר 2026, 12:44רן מקובע, למה הוא לא נותן ל x לשחק, גמר אותנו.
כעבור כמה מחזורים x פותח , חלש מאוד.
למה נותן ל x לשחק, גמר אותנו , רן לא יודע לנהל סגל.
שחררו כבר כן מקובע לא מקובע, הביא לנו אליפות + דאבל שנכנס.
18 שניות מליגת האלופות, המקובע שלא יודע לאמן סה״כ עושה עבודה טובה גם בלי להקשיב לקהל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Melikson24
הכלבים נובחים והשיירה עוברת