ארז מסיקה זכה בבוררות בתביעה נגד הפועל ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: ארז מסיקה זכה בבוררות בתביעה נגד הפועל ב"ש

שליחה על ידי אביאל »

משה אוחיון כתב: נתחיל מהסוף, קצת אירוני שאתה אומר לי להגיב לעניין כשאתה באופן מגמתי בוחר להגיב בטופיקים שאני פותח כדי לבקר אותי באופן אישי. במקום להתמקד בהודעה שלי, במקום להתייחס בצורה עניינית אתה יורד לפסים אישים לא ראוים.

אני אישית חושב שהדבר נובע מהעובדה שאתה נותן לאגו שלך להכתיב את ההתנהגות שלך. קשה לך לקבל את הדעות שלי, אתה לא יכול להתייחס אליהם בצורה עניינית (שים לב שבכל ההודעות שלך בטופיק הזה לא התייחסת אפילו פעם אחת לנקודות המקצועיות שהעליתי), וברגע שאתה גם רואה שאני לא נותן לך להפוך את הדעה שלי ללא גיטמית, האגו שלך נכנס לסיפור ואתה יורד לפסים אישים.

אני לא צריך להוכיח לך שאני יודע גם לציין לשבח את ההנהלה כשצריך. אני לא מתכוון לרדת לרמה הזאת ולא מתכוון לשחק לידיים שלך.

כפי שאמרתי לאורי, אתה לא חייב לקרוא את ההודעות שלי או להסכים איתם. לא מתאים לך לקרוא את הדעה שלי? אתה מוזמן לעבור הלאה.
ראשית, זה לא היה אישי בתחילה, רק כשגיליתי אתה חי באיזה סרט בלשי שבו עוקבים אחריך.

אני אשאל שוב..
יש לך דברים טובים להגיד?
כי אני יכול לבחון את הדברים שלך מהשבוע האחרון למשל ובכל טופיק נמצא שיש לך רק רפש לזרוק.
לא מבין את המשל?
תקרא אותו שוב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביאל כתב: ראשית, זה לא היה אישי בתחילה, רק כשגיליתי אתה חי באיזה סרט בלשי שבו עוקבים אחריך.

אני אשאל שוב..
יש לך דברים טובים להגיד?
כי אני יכול לבחון את הדברים שלך מהשבוע האחרון למשל ובכל טופיק נמצא שיש לך רק רפש לזרוק.
לא מבין את המשל?
תקרא אותו שוב.
לא צריך לקרוא את המשל שלך. הדברים שלך לא ראוים שכן גם אם הם מלווים במשלים בסופו של דבר אתה פוסל את הדעה שלי בלי לקרוא אותה לעומק, בלי להתמודד איתה עניינית.

אין לי צורך ואין לי רצון להיכנס עם אדם כמוך לדיון.

שבוע נעים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה יקר.
מאחר ואת הפדיחה (תיאור סולידי) כבר עשית, ארשה לעצמי לחסוך את בלאי המקלדת.

ואגב - יפה שהתבייתת עלי ועל אביאל, אולי זה כי אנחנו הבודדים שטרם אימצו את מדיניות ההתעלמות :ישן:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:משה יקר.
מאחר ואת הפדיחה (תיאור סולידי) כבר עשית, ארשה לעצמי לחסוך את בלאי המקלדת.

ואגב - יפה שהתבייתת עלי ועל אביאל, אולי זה כי אנחנו הבודדים שטרם אימצו את מדיניות ההתעלמות :ישן:
אתה ואביאל כבר הוכחתם לי בנושא אחר בפורום מצומצם יותר (שבו גם נפקחו עיני בקשר ללא מעט דברים) שאתם מונעים מאגו עצמי ושאין לכם שום כבוד, אפילו מינימאלי, לאחר.

לאחר אותו נושא הבנתי עם מי יש לי עסק ולכן אני כבר לא מתרגש מהניסיונות שלכם להפוך את הדעה שלי ללא לגיטמית.

תרשה לי להגיד גם לך שאין לי צורך ואין לי רצון להיכנס עם אדם כמוך לדיון.

שבת שלום לכולם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

משה אוחיון כתב:
אתה ואביאל כבר הוכחתם לי בנושא אחר בפורום מצומצם יותר (שבו גם נפקחו עיני בקשר ללא מעט דברים) שאתם מונעים מאגו עצמי ושאין לכם שום כבוד, אפילו מינימאלי, לאחר.

לאחר אותו נושא הבנתי עם מי יש לי עסק ולכן אני כבר לא מתרגש מהניסיונות שלכם להפוך את הדעה שלי ללא לגיטמית.

שבת שלום לכולם.
לא כתבת את זה כבר?

מדבר על הכפשות ורדיפה?

שחרר לחץ וסע לשלום.
כבר נפרדנו כידידים לא?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:

שבת שלום לכולם.

וואלק אני קורא את התגובה הזו ולא יודע מאיפה להתחיל...

תרשה רק לומר לך שאם זה היה רק אני ואביאל עוד ניחא, כי בינתיים, להזכירך, כל העולם ואשתו זכה לשמוע דברים זהים ממך :בלה:

ואה, כן - שמת לב שכל משפט שני שלך זה "מנסים להפוך את הדעה שלי ללא לגיטימית" ??? אומר משהו, לא? :מיצמוץ:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה