חמסה עליכם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

חמסה עליכם

שליחה על ידי ניב »

חמש נקודות על המשחק היום:

1.אם מחפשים ממש טוב בפינצטה מוצאים שיפור כלשהו, אבל נכון לעכשיו זה נראה לא טוב, מה גם שצריך לזכור ששיחקנו נגד פרחי ירושלים, אני לא יודע עד כמה מדובר ביריבה שאפשר להתייחס אלייה ברצינות יתרה.

ההגנה הייתה היום מעט יותר יציבה, גביש נתן משחק מצויין, סוארז אפילו יותר ממצויין, דודזאדה משחק כמו שחקן שכבר חמש שנים נמצא בליגת העל, אבי יחיאל לדעתי לא יכול לשחק כמגן ימני ובשלבים יותר מתקדמים שיאלץ להתמודד עם שחקנים מהירים להערכתי יתקשה לעשות זאת.

2.שן היה היום חלש מאוד, חוסר החוכמה במשחק שלו בולטת כל משחק מחדש, הבחור יודע שהוא עם כרטיס צהוב ויורד לגליצ'ים מסוכנים פעם אחר פעם, פרננדש משתפר אבל משחק רחוק מידי מהשער, בשביל שחקן עם בעיטות כמו שלו זה לא המקום האידיאלי.

אני חושב שצריך להיות שינוי בתפקוד השחקנים, השינוי קודם כל צריך להתחיל בהבאת מגן ימני ראוי (איציק עזוז אם תרצו) שישחרר משם את אבי יחיאל, גביש נתן משחק שהראה היום שיש לו מקום בליגת העל ואני לא חושב שזה יהיה כלכך נורא אם נשחק איתו ואם יחיאל כצמד בלמים דבר שיאפשר את הזזת סוארז לעמדת הקשר האחורי ויפתור אותנו מעונשו של שן, אני חושב שזה בהחלט יכול לשדרג אותנו.

3.אני אחד שאומר שאפשר לשחק התקפי גם עם חלוץ אחד אבל כנראה שבהפועל באר שבע זה לא מצליח לעבוד, אסולין לא יכול לשחק עם ארבע שחקני הגנה לבד, הוא חייב חלוץ נוסף לידו ואני מקווה שניר קלינגר מבין את זה.

4. יש פונטציאל לא קטן אצל ליאל זגורי, הוא גם בנוי לא רע בכלל.

5. שני הגנאים חלשים מאוד כשבמיוחד הדברים אמורים לגבי בסיט שמזכיר חלוץ אפריקאי אחר שהיה כאן בתחילת שנה שעברה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: חמסה עליכם

שליחה על ידי messiah »

4. זגורי לדעתי לא כשרון כל כך גדול לפי המשחק היום...אולי הוא בנוי טוב,אבל אני לא ראיתי ממנו שום פניני כדורגל במהלך כל ה80 דקות בערך שהוא שיחק. מצד שני,
אף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה התפקיד האמיתי שלו.

5. באסיט צריך להוריד 10 קילו ולדעתי הוא יפתיע אותנו לטובה. נכון שמול אשדוד והיום הכבדות שלו שיחקה תפקיד מכריע אבל יש לו שליטה יפה בכדור
ומקטעים שלו שראיתי מתקופתו בסכנין ופ"ת לדעתי לא כדאי להספיד כלללל כך מהר.
ביסו? אל תשפוט אותו לפי 10 דקות שהוא שיחק בתפקיד שלא שייך לו כשהקבוצה ב10 שחקנים ואפילו קידר מוצא את עצמו במרכז המגרש.
נערך לאחרונה על ידי messiah ב 07 אוגוסט 2010, 22:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

messiah כתב:4. זגורי לדעתי ממש לא כשרון גדול...אולי הוא בנוי טוב,אבל אני לא ראיתי ממנו שום פניני כדורגל במהלך כל ה80 דקות בערך שהוא שיחק. מצד שני,
אף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה התפקיד האמיתי שלו.

5. באסיט צריך להוריד 10 קילו ולדעתי הוא יפתיע אותנו לטובה. נכון שמול אשדוד והיום הכבדות שלו שיחקה תפקיד מכריע אבל יש לו שליטה יפה בכדור
ומקטעים שלו שראיתי מתקופתו בסכנין ופ"ת לדעתי לא כדאי להספיד כלללל כך מהר.
ביסו? אל תשפוט אותו לפי 10 דקות שהוא שיחק בתפקיד שלא שייך לו כשהקבוצה ב10 שחקנים ואפילו קידר מוצא את עצמו במרכז המגרש.
קודם כל זגורי עשה כמה מהלכים יפים שלא יודע איך נעלמו מעינייך אבל נעזוב אותו כרגע, גם ככה מניח שלא מייעדים לו מקום בהרכב.

דווקא מעבר לכבדות שלנו מה שהכי בולט זאת העובדה שהבחור לא יודע להתנהל עם הכדור, איבודי כדור מזעזעים פשוט, לא יודע לאיפה הבחור הזה יכול להשתפר, אגב לא יודע איזה קטעים ראית, אבל אפילו בקליפ הביצועים שלו הבחור לא הרשים וזה לא פשוט בכלל.

וזה יפה להגיד שביסו שיחק היום בתפקיד שלא שייך למרות שבפועל זה התפקיד שמייעדים לו בקבוצה העונה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אוקיי,כמו שקלינגר אמר,הוא לומד את הקבוצה ומשפר תוך כדי תנועה...אם ביסו לא צריך להיות קשר אחורי אז הוא לא יהיה.
תסייג ותגיד שביסו ב10 דקות שלו היום כקשר אחורי היה חלש מאוד.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
גם בסיט וגם ביסו לא נראים מתאימים להפועל ב"ש,בטח לא כזרים שאמורים לשדרג את הקבוצה.
שן לא מפסיק עם התיקולים הטיפשיים במרכז המגרש,הוא לא תורם בהנעת הכדור ונראה שחוץ מלרדת לגליץ' הוא לא עושה יותר מדי.היה צריך ללכת הביתה ביחד עם אופיר.
דודידזאדה,סוארז,מליקסון וגביש עם משחק טוב,נגד אשקלון צריך לנסות את סוארז כקשר אחורי ולתת לגביש ויחיאל לשחק במרכז ההגנה,נקווה שגם יגיע מגן ימיני ויסתום את החור.
עוד מסקנה היא שחייבים לפטר את מאמן הכושר,היה היום משחק איטי בהנעת הכדור ובכל זאת שחקנים מתחו שרירים,שבועיים לפני הליגה זה לא אמור לקרות.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

1. לא צריך לחפש בפינצטה, היום שיחקנו הרבה יותר טוב משבוע שעבר.
ההגנה בכללותה נראית לא רע למרות שיחיאל לא מתאים לעמדת המגן בכלל.
נכון זה נגד קבוצת נוער מחוזקת,וזה ממש לא יספיק אבל ללא ספק קיים שפור.

2. הציוות הכי מוצלח במרכז ההגנה יהיה גביש וסוארז, אבי יחיאל נראה רע מאוד שבוע שעבר. ובכלל סוארז פשוט יותר טוב כבלם.

3.תצפה ל4-5-1 ברוב העונה, כרגע זה לא נראה שיש מספיק הצטרפות מקו שני וזה לא נראה מבטיח.

4. ליאל זגורי שחקן טוב אולי טוב מאוד אפילו, אבל בשביל משחק רשמי ראשון בבוגרים היה לו משחק מצויין. (אגב רונן העמדדה שבה הוא שיחק היום היא העמדה הטבעית של ליאל, אבל לפי מה שאני ראיתי בקישור האחורי הוא יותר טוב)

5.מסכים, אבל את ביסו ראינו כבר משחק טוב מאוד בעונה שעברה והיום הוא היה גרוע.
אז כמו שזאת לא ממש אינדיקציה לגבי ביסו זאת גם לא אינדיקציה לבסיט, צריך לתת זמן לראות מה מתרחש.
מה שבטוח שההשוואה בינו לבין בנגורה ממש לא הוגנת ואפילו לא קרובה למציאות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אני מסכים ומחזק את האמירות על משחקו של גביש אבל אני לא יודע עם זה הציוות שאמור לשחק ברוב שלבי העונה.
החוד האשדודי הוא הרבה יותר טוב מהירושלמי ששיחק היום כך שצריך להתחשב גם בגורם הזה.
בכל מקרה גביש בנוי מצויין,הוא צעיר ורואים שיש לו פוטנציאל גדול.
אפשר להגיד שהרווחנו בלם לשנים הבאות.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

כמו שניב אמר צריך להוזיז שחקנים על המגרש+ הבאה של מגן ימני או קשר אחורי לחלופין זה הכל.
החוד החוד בלי מחץ.
תמונה

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

היום הוכח שחסר חלוץ איך שרף אמר "זה לא בסיט זה בטיח " מסכם הכל
אני מאוד מקווה שהוא יוריד במשקל ויהיה יותר טוב כי כיום הוא חושך

הייתי מעדיף לראות עוד חולץ מהיר ליד אסולין

לגבי ההגנה למרות שין מגן ימני ההגנה בסדר למרות שהייתי רוצה לראות מגן ימני מהיר ששורף את כל צד ימין כמו דודזאדה

בקיצור הבעיה ידועה - דרושים חולץ ומגן רצויי מהירים
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדוםלוהט

שליחה על ידי אדוםלוהט »

הלוואי והיה לך עוד שחקן כמו אייל שן ..... זה כבר נהיה אצלכם הרגל לרדת על השחקן שנלחם יותר מכל הקבוצה ביחד
ובטח שיותר מכל שחקן בית !! לא יזיק קצת פירגון......!!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אדוםלוהט כתב:הלוואי והיה לך עוד שחקן כמו אייל שן ..... זה כבר נהיה אצלכם הרגל לרדת על השחקן שנלחם יותר מכל הקבוצה ביחד
בס"ד
מלחמה זה טוב ויפה אבל בכדורגל (בטח בקבוצה שרוצה פליאוף עליון) צריך עוד כמה דברים כמו טכניקה,מסירות מדוייקות ויכולות בסיסיות של שחקן כדורגל.
את זה אין לשן ולכן הוא לא ראוי להיות שחקן בהפועל ב"ש.
וזה בלי מילה על כל העבירות הטיפשיות שלו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדוםלוהט כתב:הלוואי והיה לך עוד שחקן כמו אייל שן ..... זה כבר נהיה אצלכם הרגל לרדת על השחקן שנלחם יותר מכל הקבוצה ביחד

נלחם נלחם אבל מה עם קצת יכולת?..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

עזבו יכולת עזבו לחימה, כל זה לא משנה אם שחקן מתנהג בטיפשות כזאת במשחק.
לא יכול להיות שהוא יעשה כאלה עברות מכוערות (והוא עשה איזה שלוש כאלה בחצי השני) כשיש לו כבר צהוב.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

יחיאל יכול לתפקד כמגן ימין במשחקים שיש פצועים ואין מה לעשות אז זה פתרון בסדר יחסית אבל בשביל עונה שלמה צריך מגן שיכול לעזור בהתקפה ושיהיה לו כושר לרדת ולעלות ובגילו לצערי הוא לא יכול לבצע את זה...
אני מצטרף לניב שבמשחק מול אשקלון הוא יפתח עם יחיאל וגביש במרכז ההגנה ויתן לסוארז להיות קשר אחורי , יכול להיות שהוא טוב יותר כבלם אבל שיפתח ככה ואולי פתרנו את הבעיה של הקשר האחורי...
והגיע הזמן ללכת בכל הכוח על מגן ימין כלשהו ולהביא אותו כבר השבוע...
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. ניב, אני מסכים איתך שהמערך של ה4-5-1 לא הוכיח את עצמו. אני לא בטוח שאסולין הוא הבעיה. לדעתי הבעיה היא שלמרות ששיחקנו עם 5 קשרים לא הרגשנו שיש לנו יתרון בקישור וגם לא ניצלנו את 5 הקשרים בצורה נכונה.
אתה מצפה מקבוצה עם 5 קשרים שלפחות קשר אחד יהיה חופשי, אולי ישחק מתחת לחלוץ, אחד שיבוא מאחור לא מכוסה ויהיה גורם ההפתעה.
אבל במשחק של הפועל באר שבע עם 5 קשרים זה לא קרה ולכן המערך נכשל.

2. בקשר לביסו ובסיט, לדעתי אם החתימו אותם לטווח ארוך ומאמינים בהם צריכים לתת להם את הזמן להוכיח את עצמם.
אנחנו רק במשחק השני בגביע הטוטו ולכן קשה מאוד כבר להגיע למסקנות בקשר לצמד.

הבעיה היחידה שלי היא שבמשחק האחרון כששניהם כשירים וזמינים הם שיחקו מעט מאוד דקות.
אם הצוות המקצועי חושב שהם מספיק טובים, שיתן להם צאנס אמיתי, בטח בגביע הטוטו.
אם הם לא מספיק טובים, אפשר להשאיל אותם לקבוצה אחרת שיצברו שם דקות.

3. messiah, לא יודע איך הצלחת לקבוע דעה על זגורי לאור המשחק האחרון.
אני ראיתי שחקן שאמנם רוב הזמן לא בלט אבל היו לו רגעים (כמו חטיפת הכדור, הפריצה באגף וההרמה שהובילה לפנדל) עם ניצוצות של המון כדורגל.

4. yossi, אני כבר שנתיים טוען שמאמן הכושר של באר שבע לא מספק את הסחורה.
בשנה שעברה אמרו שזה כי הוא בונה את הכושר של השחקנים לרגעים המכריעים, מה שהתברר כטענה פשוט לא נכונה.
השנה אנחנו שוב רואים שלהפועל באר שבע נגמר האוויר הרבה לפני הקבוצה מולה.

5. ניצן, לא יודע על פי מה אתה קובע שהציוות הכי טוב הוא של סוארז וגביש בעמדת הבלמים.
גם כי עוד לא ראינו את גביש ויחיאל משתפים פעולה וגם כי נוצר לי הרושם שאתה פוסל את יחיאל על סמך הופעה וחצי במדי הקבוצה.
יחיאל לא הובא לשחק כמחליף אלא הוא האופציה המועדפת על קלינגר בעמדת הבלם.
קשה לי להאמין שקלינגר בכלל יחשוב להוריד את יחיאל לספסל לפני כמות נכבדת של משחקים שיעברו.

בנוסף, אני חושב שהבעיה בדעה שלך היא שאתה נעול על העובדה שסוארז בלם.
אפשר לראות ביציאה קדימה של סוארז עם הכדור, בעובדה שהרבה פעמים אנחנו רואים אותו עולה לקישור ומחלק שם מסירות שהבחור הוא קשר אחורי.
גם שלמה שרף דיבר על העובדה הזאת במשחק.

לדעתי לאחר שגביש הרשים במשחק האחרון, בהחלט צריך לנסות את האופציה של שיתוף פעולה בין גביש ויחיאל במרכז ההגנה כדי שסוארז ישתחרר לקישור האחורי שהיא היום עמדה בעייתית אצלנו.

6. אדוםלוהט, מלחמה זה לא הכל. אייל שן לוקה בהמון דברים מבחינת כדורגל. לא יודע למסור קדימה, לא יודע לשלוט בקצב המשחק, לא יודע להניע כדור מהר, לא יודע לתמוך בהתקפה, לא יודע לאיים משום בחינה התקפית, לא בהצטרפות מאחור, לא במצבים נייחים, לא במשחק ראש, ולא בבעיטות מרחוק.
גם מבחינה הגנתית הוא לא עילוי. עושה הרבה עבירות מיותרות, ובכלל לא מדובר בשחקן הגנה גדולה.

במשחק האחרון הוא גם הוכיח שהוא לא חכם במיוחד כשעשה עבירה טיפשית של צהוב שני על שחקן (מויאל) שגם אם ירצה אין לו את היכולות לאיים על השער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה