שבוע הבא עזורי
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
שבוע הבא עזורי
שבוע הבא זה באמת מתחיל, משחק בית ראשון לעונת 10/11 ומי אם לא החובבן מגיע כדי לעשות לנו סיפתח לעונה החדשה.
קצת לקראת המשחק:
מליקסון: "אני חייב לב"ש על החטאת הפנדל"
בקבוצה הרבו להחמיא לדוד רביבו שהמשיך להפגין יכולת טובה והיו שבעי רצון מהחלק ההגנתי ובעיקר מהבלם וויליאם סוארס שהפגין משחק מצויין והקרין שקט וביטחון במרכז ההגנה.
וביריבה:
"אני מתייחס למשחקים האלה כמשחקי הכנה טובים לליגה", אמר גיא עזורי ,"אנחנו מודעים לזה שאנחנו עדיין צריכים לחזק את הקבוצה בשניים או שלושה שחקנים, חסר לנו עדיין עומק בקבוצה". (אחרי שהחתים כעשרה שחקנים-מצטער לא עקבתי)
הבלם הגנאי שכבר חתום, יהו ניירקו, ככל הנראה יושאל אם יוחתם בלם אחר במקומו.. (מוכר מאיזשהו מקום..)
קצת לקראת המשחק:
מליקסון: "אני חייב לב"ש על החטאת הפנדל"
בקבוצה הרבו להחמיא לדוד רביבו שהמשיך להפגין יכולת טובה והיו שבעי רצון מהחלק ההגנתי ובעיקר מהבלם וויליאם סוארס שהפגין משחק מצויין והקרין שקט וביטחון במרכז ההגנה.
וביריבה:
"אני מתייחס למשחקים האלה כמשחקי הכנה טובים לליגה", אמר גיא עזורי ,"אנחנו מודעים לזה שאנחנו עדיין צריכים לחזק את הקבוצה בשניים או שלושה שחקנים, חסר לנו עדיין עומק בקבוצה". (אחרי שהחתים כעשרה שחקנים-מצטער לא עקבתי)
הבלם הגנאי שכבר חתום, יהו ניירקו, ככל הנראה יושאל אם יוחתם בלם אחר במקומו.. (מוכר מאיזשהו מקום..)
Re: שבוע הבא עזורי
רק בואו לא נתעסק בעזורי בשבת ורק נעודד את הקבוצה
פשוט מבחינתנו הוא כאילו לא היה...
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

- clark kent
- יצירת קשר:
אתה יודע שההסתברות שזה יקרה שואפת לאפס.manutd כתב:רק בואו לא נתעסק בעזורי בשבת ורק נעודד את הקבוצה
זה ידוע שברגע שהוא יכנס לאיצטדיון שער 2 יתחיל לקלל אותו בטירוף ואחריהם יגרר כל האיצטדיון (כמה שלא יהיו).
למרות שערן לוי יכול בהחלט למשוך אליו קצת אש.
אני מניח אבל שזה לא ימשך גם בתוך המשחק, שם נהיה עסוקים בשלנו
גיא עזורי וערן לוי ... חגיגה!
מקווה שהפעם הקהל שלנו יבין שהקללות רק מגבירות את המוטיבציה של ערן לוי..
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
העונה שעברה לימדה(אני מקווה) את כולנו שאנחנו צריכים להפסיק להתעסק בדברים שמסביב.
תנו לקבוצה שאתם כל כך אוהבים - את האהבה הזאת ויהיה בסדר.
אל תתעסקו באדם השפל הזה וגם לא בשמנמן שהוחתם שם.
תנו לקבוצה שאתם כל כך אוהבים - את האהבה הזאת ויהיה בסדר.
אל תתעסקו באדם השפל הזה וגם לא בשמנמן שהוחתם שם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גיא עזורי נושא נפרד בפני עצמו, אבל בכל הכבוד - מי זה ערן לוי שיזכה לכזו תשומת לב מצידנו? בעיני לפחות, כל האובר עניין סביבו מהווה סימפטום ברור לפיחות שחל במעמדנו בעשור וקצת האחרון. פעם, כדי לזכות בכבוד של וסרמיל מאוחד נגדך, היית צריך להיות מינימום אלי אוחנה/אבי נמני/מישהו בקליבר זהה..
ליאור - צא מהקטע של שער 2. מי שעוקב ולא חי ע"פ סטיגמות, גילה כבר מזמן ששער 5, בא נגדיר בעדינות, נותן פייט לא רע בתחום. בפרט שכל הסיפור של שער 2 זה כמה עשרות, בעוד ששער 5 מקלל בגושים של כמה מאות...
ליאור - צא מהקטע של שער 2. מי שעוקב ולא חי ע"פ סטיגמות, גילה כבר מזמן ששער 5, בא נגדיר בעדינות, נותן פייט לא רע בתחום. בפרט שכל הסיפור של שער 2 זה כמה עשרות, בעוד ששער 5 מקלל בגושים של כמה מאות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- clark kent
- יצירת קשר:
איזה סרט, אני מדבר מהמציאות, שער 5 יותר מאוחד ולכן כשהוא נגרר זה בהחלט כמה מאות אבל ב95% מהמקרים מי שמתחיל במהומות זה שער 2.אורי אדום בנשמה כתב:גיא עזורי נושא נפרד בפני עצמו, אבל בכל הכבוד - מי זה ערן לוי שיזכה לכזו תשומת לב מצידנו? בעיני לפחות, כל האובר עניין סביבו מהווה סימפטום ברור לפיחות שחל במעמדנו בעשור וקצת האחרון. פעם, כדי לזכות בכבוד של וסרמיל מאוחד נגדך, היית צריך להיות מינימום אלי אוחנה/אבי נמני/מישהו בקליבר זהה..
כמעט תמיד 2 מתחיל ואחריו כל האיצט' נגרר וכן לפעמים 5 לוקחים את המושכות משם.
בכל מקרה, בשבת משעמם זה לא יהיה..
בס"ד
איזה כיף יהיה לרשום ניצחון ראשון בעידן קלינגר על ערן לוי וגיא עזורי,במיוחד בוסרמיל.
במקום להתעסק בשמן ובגאון הטקטי צריך לדחוף את הקבוצה ולהכין לה קבלת פנים כראוי בוסרמיל.
ניצחון 3-0 ולראות את עזורי מגמגם תירוצים לתקשורת יהיה חוויה
איזה כיף יהיה לרשום ניצחון ראשון בעידן קלינגר על ערן לוי וגיא עזורי,במיוחד בוסרמיל.
במקום להתעסק בשמן ובגאון הטקטי צריך לדחוף את הקבוצה ולהכין לה קבלת פנים כראוי בוסרמיל.
ניצחון 3-0 ולראות את עזורי מגמגם תירוצים לתקשורת יהיה חוויה

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
clark kent כתב: איזה סרט, אני מדבר מהמציאות, שער 5 יותר מאוחד ולכן כשהוא נגרר זה בהחלט כמה מאות אבל ב95% מהמקרים מי שמתחיל במהומות זה שער 2.
כמעט תמיד 2 מתחיל ואחריו כל האיצט' נגרר וכן לפעמים 5 לוקחים את המושכות משם.
בכל מקרה, בשבת משעמם זה לא יהיה..
הכי נוח זה להאשים את שער 2, אבל אני זוכר לא מעט מקרים (הרבה יותר מ-5%) ששער 5 הוא זה שיזם את הקללות. וגם אם שער 5 רק נגרר ברוב המקרים זה לא משנה. כי כשיש לך משהו שיושב על קצה הלשון, זה בסוף יצא. אם לא שער 2 שיקדים את המאוחר, יהיה את "מקפיץ הקהל" התורן בשער 5..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
סתם כותרת מדליקה ומיותרת...
ברוך השם, הבן אדם היסטוריה.
לא צריך לחיות בעבר.
התקדמנו הלאה.
והכי חשוב - זאת הבכורה של האדומים שלנו בוסרמיל העונה...אז למה לבזבז על הייצור הזה אנרגיות?
ברוך השם, הבן אדם היסטוריה.
לא צריך לחיות בעבר.
התקדמנו הלאה.
והכי חשוב - זאת הבכורה של האדומים שלנו בוסרמיל העונה...אז למה לבזבז על הייצור הזה אנרגיות?
טעות להתעסק באפס הזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."