סיכום המשחק מול בית"ר - הטוב הרע והלא נורא
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סיכום המשחק מול בית"ר - הטוב הרע והלא נורא
לפני הכל צריכים להגיד שהפועל באר שבע לא פגשה בטדי את בית"ר י"ם האמיתית. עם ברוכיאן, בן יוסף, מישאלוף, מור דהן, קוזק'ין, אלברס, סטיבן כהן, חן עזריאל ואיילי בית"ר י"ם תהיה קבוצה אחרת לגמרי. חלק מהנ"ל הם שחקנים מעולים והאחרים שחקנים טובים או כאלה שיתנו עומק וביטחון לקבוצה שהיום הייתה מורכבת בעיקר מצעירים.
ועכשיו למשחק עצמו...
הטוב - גם פרננדש שהראה היום שוב שיש לו המון כדורגל (אולי צריך לתת לו לשחק בעמדה קידמית יותר?) ובעיקר גביש שהראה שלפחות ב2 שחקני רכש קלינגר פגע.
אחרי המשחק היום אני חושב שקלינגר צריך לשקול ברצינות להסיט את סוארז לעמדת הקשר האחורי ולתת לגביש לפתוח ליד יחיאל בהגנה.
הרע - עמדת המגן הימני שוב בעיתית. אבי יחיאל בגילו לא מסוגל להיות המגן שאנחנו צריכים. גם מבחינת ניידות וגם מבחינת תמיכה בהתקפה. חייב להגיע מגן ימני שיסתום את החור.
דוד רביבו שוב הולך לאיבוד כקשר אגף. העמדה היחידה שרביבו יכול לשחק בה היא באמצע הקישור או מאחורי החלוצים. כל דבר אחר, פוגע ברביבו ובקבוצה.
שוב הוכח שהפועל באר שבע חייבת את סוארז בעמדת הקשר האחורי. או לחילופין למצוא קשר אחורי מספיק טוב שיחתום בקבוצה לפני תחילת העונה.
אסולין הוכיח באשדוד שהוא עדיין בוסר ושהוא עדיין לא מוכן לאחריות כקשר פותח בקבוצה עם שאיפות לצמרת ליגת העל.
שן הוכיח בטדי את מה שידענו כבר בעונה שעברה. הוא לא יודע למסור קדימה, לא יודע לשלוט בקצב המשחק, לא יודע לאיים על השער בבעיטות או בכל פעולה התקפית, וגם מבחינה הגנתית לא מדובר בשחקן הגנה גדולה.
אומנם שן נותן הכל, אבל הוא פשוט לא מספיק טוב להפועל באר שבע.
הלא נורא - הפועל באר שבע לא הפסידה, הקבוצה שיחקה מאוזן יותר כשגביש שיחק כבלם ויחיאל כמגן.
נכון, עדיין לא מספיק טוב, נכון, הסגל והיכולת הנוכחית יספיקו מקסימום לפליאוף אמצע טבלה, אבל לפחות ראינו שיפור מאשדוד.
שבוע טוב לכולם.
ועכשיו למשחק עצמו...
הטוב - גם פרננדש שהראה היום שוב שיש לו המון כדורגל (אולי צריך לתת לו לשחק בעמדה קידמית יותר?) ובעיקר גביש שהראה שלפחות ב2 שחקני רכש קלינגר פגע.
אחרי המשחק היום אני חושב שקלינגר צריך לשקול ברצינות להסיט את סוארז לעמדת הקשר האחורי ולתת לגביש לפתוח ליד יחיאל בהגנה.
הרע - עמדת המגן הימני שוב בעיתית. אבי יחיאל בגילו לא מסוגל להיות המגן שאנחנו צריכים. גם מבחינת ניידות וגם מבחינת תמיכה בהתקפה. חייב להגיע מגן ימני שיסתום את החור.
דוד רביבו שוב הולך לאיבוד כקשר אגף. העמדה היחידה שרביבו יכול לשחק בה היא באמצע הקישור או מאחורי החלוצים. כל דבר אחר, פוגע ברביבו ובקבוצה.
שוב הוכח שהפועל באר שבע חייבת את סוארז בעמדת הקשר האחורי. או לחילופין למצוא קשר אחורי מספיק טוב שיחתום בקבוצה לפני תחילת העונה.
אסולין הוכיח באשדוד שהוא עדיין בוסר ושהוא עדיין לא מוכן לאחריות כקשר פותח בקבוצה עם שאיפות לצמרת ליגת העל.
שן הוכיח בטדי את מה שידענו כבר בעונה שעברה. הוא לא יודע למסור קדימה, לא יודע לשלוט בקצב המשחק, לא יודע לאיים על השער בבעיטות או בכל פעולה התקפית, וגם מבחינה הגנתית לא מדובר בשחקן הגנה גדולה.
אומנם שן נותן הכל, אבל הוא פשוט לא מספיק טוב להפועל באר שבע.
הלא נורא - הפועל באר שבע לא הפסידה, הקבוצה שיחקה מאוזן יותר כשגביש שיחק כבלם ויחיאל כמגן.
נכון, עדיין לא מספיק טוב, נכון, הסגל והיכולת הנוכחית יספיקו מקסימום לפליאוף אמצע טבלה, אבל לפחות ראינו שיפור מאשדוד.
שבוע טוב לכולם.
Re: סיכום המשחק מול בית"ר - הטוב הרע והלא נורא
יחיאל בשבוע שעבר היה חלש מאוד כבלם, והיום מרכז ההגנה נראה הרבה יותר יציב.
לדעתי צריך להמשיך לתת קרדיט לגביש ליד סוארז, ולמצוא קשר אחורי טבעי ומגן ימני טבעי.
שן בעיקר הוכיח שהוא שחקן טיפש, חוץ מכל המגרעות האחרות שלו. פשוט טיפש.
השאר פחות או יותר נכון.
שבוע טוב.
לדעתי צריך להמשיך לתת קרדיט לגביש ליד סוארז, ולמצוא קשר אחורי טבעי ומגן ימני טבעי.
שן בעיקר הוכיח שהוא שחקן טיפש, חוץ מכל המגרעות האחרות שלו. פשוט טיפש.
השאר פחות או יותר נכון.
שבוע טוב.
רק אהבה תנצח...
הדבר היחיד שהייתי מרוצה ממנו, זו חוליית ההגנה.
תפקדה כמו חוליה של קבוצת צמרת והזכיר לי שיתוף פעולה יפה מימים עברו.
גביש הזה פשוט בלם העתיד של הקבוצה, בנוי מצוין חזק אינטילגנט- רק שימשיך ככה.
סוארס מדהים, נמצא בכל מקום במגרש מנווט את משחק ההגנה בצורה מצוינת.
לגבי דוידאזה ויחיאל אני יכול לומר שמבחינה הגנתית היו מצוינים, התקפית לא ראינו מהם כלום.
קלינגר חייב לווסט את פרננדש לקישור ההתקפי כשחקן כנף, להוזיז את רביבו לאמצע ואת מליקסון להשאיר קיצוני.
בלי תוספת של שחקן שניים בעמדות המגן הימני והקישור האחורי, יהיה קשה מאוד להתברג בצמרת.
עדיין לא ראיתי כלום לא מאסולין לא מברננדו ולא מבסיט. אני מאמין שזה בגלל הקישור שלא מתפקד מי יודע מה. אבל אם שלושתם לא יתפקדו במהלך השנה אנחנו בצרות. כרגע קשה לסמן מישהו שהוא מניה בטוחה כולל אסולין.
תפקדה כמו חוליה של קבוצת צמרת והזכיר לי שיתוף פעולה יפה מימים עברו.
גביש הזה פשוט בלם העתיד של הקבוצה, בנוי מצוין חזק אינטילגנט- רק שימשיך ככה.
סוארס מדהים, נמצא בכל מקום במגרש מנווט את משחק ההגנה בצורה מצוינת.
לגבי דוידאזה ויחיאל אני יכול לומר שמבחינה הגנתית היו מצוינים, התקפית לא ראינו מהם כלום.
קלינגר חייב לווסט את פרננדש לקישור ההתקפי כשחקן כנף, להוזיז את רביבו לאמצע ואת מליקסון להשאיר קיצוני.
בלי תוספת של שחקן שניים בעמדות המגן הימני והקישור האחורי, יהיה קשה מאוד להתברג בצמרת.
עדיין לא ראיתי כלום לא מאסולין לא מברננדו ולא מבסיט. אני מאמין שזה בגלל הקישור שלא מתפקד מי יודע מה. אבל אם שלושתם לא יתפקדו במהלך השנה אנחנו בצרות. כרגע קשה לסמן מישהו שהוא מניה בטוחה כולל אסולין.

אם חייבים לבחור שחקן מצטיין עד עכשיו על סמך משחקים שנערכו עד כה,
אז ויליאם סוארז הוא אחד מהם.אם יש מישהו שאפשר באמת להגיד עליו שהוא מוכן לליגה,
אז זה סוארז.ההתעקשות הזאת להסיט אותו לקישור האחורי מיותרת לגמרי.במקום להיכנס להרפתקאה מיותרת
ולהזיז אותו לקישור האחורי,לנסות ולהביא קשר אחורי שיחזק אותנו בעמדה הזאת ולהשאיר את סוארס בעמדת הבלם.
סוארז בלם ליגה טוב מאוד,משחק ראש מצוין,זוכה בכל המאבקים הפיזיים,קשה מאוד לעבור אותו בדריבל
והוא גם יודע לצאת טוב מאוד מהעמדה שלו ולבלום התקפות של הקבוצה היריבה הרבה לפני שמגיעים לשטחים מסוכנים ליד הרחבה שלנו.
מאוד מרשים אותי הבחור הזה.
עודד גביש יכול להתפתח לבלם איכותי מאוד,משחק מאוד שקט שלו עם הרבה ביטחון.
אם ימשיך לקבל קרדיט מקלינגר אנחנו יכולים להרוויח בלם להרבה שנים טובות.
נתונים פיזיים מרשימים מאוד יש לבחור,בלם עם הרבה נוכחות ויחד עם זאת גם טכניקה לא חסר לו,
מטפל בכדור בצורה טובה מאוד.
אבי יחיאל הוא לא פתרון מושלם לעמדת המגן הימני ורצוי מאוד שיגיע לכאן מגן ימני טבעי
שיוכל לתרום גם לחלק ההתקפי של הקבוצה.למרות שחייבים להודות שהמערך ההגנתי הזה נראה הרבה יותר טוב
ממשחק בשבוע שעבר נגד אשדוד.
פרננדש מבוזבז כקשר אחורי,כולם הבינו את זה כבר.
שחקן עם טאץ' נהדר בכדור,ראיית משחק מצוינת ושחקן עם רגל שמאל קטלנית.
יכול לבוא הרבה יותר לידי ביטוי עם ישחק בעמדה קדמית יותר ויחד עם מליקסון ליצור יותר מחץ בחלק הקדמי.
היו לי הרבה תקוות מדוד רביבו,גם כאשר משחק בצד ימין וגם כאשר מנסה קלינגר לתת לו לנהל את המשחק באמצע,
רביבו מאכזב עד עכשיו,בקושי מורגש.לא רוצה לקטול אותו,אבל חייב להתעורר מהר מאוד הבחור,איפה הרביבו של אשדוד?
אני עדיין רוצה להאמין שהוא מסוגל להוביל את הקבוצה העונה יחד עם מליקסון בקישור.
אפשר לקחת הרבה דברים טובים מהמשחק היום,אבל לקחת אותם בערבון מוגבל ולא לשכוח
ששיחקנו היום מול קבוצת הנוער המחוזקת של בית"ר.
לניר עדיין יש הרבה מאוד עבודה ויש הרבה דברים לשפר.
אם נתחזק במגן ימני וקשר אחורי נוסף נהיה הרבה יותר מאוזנים וטובים.
אז ויליאם סוארז הוא אחד מהם.אם יש מישהו שאפשר באמת להגיד עליו שהוא מוכן לליגה,
אז זה סוארז.ההתעקשות הזאת להסיט אותו לקישור האחורי מיותרת לגמרי.במקום להיכנס להרפתקאה מיותרת
ולהזיז אותו לקישור האחורי,לנסות ולהביא קשר אחורי שיחזק אותנו בעמדה הזאת ולהשאיר את סוארס בעמדת הבלם.
סוארז בלם ליגה טוב מאוד,משחק ראש מצוין,זוכה בכל המאבקים הפיזיים,קשה מאוד לעבור אותו בדריבל
והוא גם יודע לצאת טוב מאוד מהעמדה שלו ולבלום התקפות של הקבוצה היריבה הרבה לפני שמגיעים לשטחים מסוכנים ליד הרחבה שלנו.
מאוד מרשים אותי הבחור הזה.
עודד גביש יכול להתפתח לבלם איכותי מאוד,משחק מאוד שקט שלו עם הרבה ביטחון.
אם ימשיך לקבל קרדיט מקלינגר אנחנו יכולים להרוויח בלם להרבה שנים טובות.
נתונים פיזיים מרשימים מאוד יש לבחור,בלם עם הרבה נוכחות ויחד עם זאת גם טכניקה לא חסר לו,
מטפל בכדור בצורה טובה מאוד.
אבי יחיאל הוא לא פתרון מושלם לעמדת המגן הימני ורצוי מאוד שיגיע לכאן מגן ימני טבעי
שיוכל לתרום גם לחלק ההתקפי של הקבוצה.למרות שחייבים להודות שהמערך ההגנתי הזה נראה הרבה יותר טוב
ממשחק בשבוע שעבר נגד אשדוד.
פרננדש מבוזבז כקשר אחורי,כולם הבינו את זה כבר.
שחקן עם טאץ' נהדר בכדור,ראיית משחק מצוינת ושחקן עם רגל שמאל קטלנית.
יכול לבוא הרבה יותר לידי ביטוי עם ישחק בעמדה קדמית יותר ויחד עם מליקסון ליצור יותר מחץ בחלק הקדמי.
היו לי הרבה תקוות מדוד רביבו,גם כאשר משחק בצד ימין וגם כאשר מנסה קלינגר לתת לו לנהל את המשחק באמצע,
רביבו מאכזב עד עכשיו,בקושי מורגש.לא רוצה לקטול אותו,אבל חייב להתעורר מהר מאוד הבחור,איפה הרביבו של אשדוד?
אני עדיין רוצה להאמין שהוא מסוגל להוביל את הקבוצה העונה יחד עם מליקסון בקישור.
אפשר לקחת הרבה דברים טובים מהמשחק היום,אבל לקחת אותם בערבון מוגבל ולא לשכוח
ששיחקנו היום מול קבוצת הנוער המחוזקת של בית"ר.
לניר עדיין יש הרבה מאוד עבודה ויש הרבה דברים לשפר.
אם נתחזק במגן ימני וקשר אחורי נוסף נהיה הרבה יותר מאוזנים וטובים.
See ya in another life, brotha
אני לא יודע מה נתפסתם בשן????
הוא לא מפסיק לרוץ לשניה וסותם חורים לכל הקבוצה.
כולנו ראינו שלא היתה עברה בצהוב השני שהוא קיבל.
אני לא מצפה ממנו לתת את הפס עומק הוא לכבוש 5 שערים בעונה. בדיוק כמו שלא ציפיתי את זה מסתיו במשך עשור וחצי בערך.
ובוא נגיד ככה הוא הרבה הרבה יותר טוב מאסולין.
חלאס עזבו אותו במנוחה
אני לא מצפה ממנו לתת את הפס עומק הוא לכבוש 5 שערים בעונה. בדיוק כמו שלא ציפיתי את זה מסתיו במשך עשור וחצי בערך.
חלאס עזבו אותו במנוחה
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
לרוץ גם אני יכול. הוא לא יכול לחלץ כדור בלי עבירה ומשאיר את האמצע פרוץ.מוטי כתב:אני לא יודע מה נתפסתם בשן????
חלאס עזבו אותו במנוחה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
לרוץ גם אני יכול. הוא לא יכול לחלץ כדור בלי עבירה ומשאיר את האמצע פרוץ.
בדיוק.
נלחם נלחם, אבל מה עם קצת יכולת???
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כל אחד מאיתנו היה נלחם על הדשא לפחות כמוהו אם היתה לנו ההזדמנות.
אני מבטיח שגם הייתי יורד ל-2000 מטר ב-6 דק' אם היו מבטיחים לי לשחק בהרכב...
המטרה היא גם לדעת לשחק כדורגל...ואם לא כדורגל אז לפחות כדורגל ישראלי...
אני מבטיח שגם הייתי יורד ל-2000 מטר ב-6 דק' אם היו מבטיחים לי לשחק בהרכב...
המטרה היא גם לדעת לשחק כדורגל...ואם לא כדורגל אז לפחות כדורגל ישראלי...
למה לא שמעתי כזו ביקורת רתחנית על אסולין שבוע שעבר-שהיה הרבה יותר גרוע
חלאס עם הצביעות.
חלאס עם הצביעות.
מנוי כבר יש לך?
מוטי תסביר...מוטי כתב:למה לא שמעתי כזו ביקורת רתחנית על אסולין שבוע שעבר-שהיה הרבה יותר גרוע
חלאס עם הצביעות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני יכול להסביר במקומו כי אני די מסכים איתו... שבוע שעבר כשאסולין היה הרבה יותר גרוע משן אתמול,התגובות והביקורת כלפי אסולין היו מאודניב כתב:
מוטי תסביר...
עדינות ומרחמות (אם בכלל היו) ביחס לתגובות כאן בפורום כלפי שן.
הצביעות היא שהיחס שלנו לשחקני הבית הוא יותר מדי מועדף על פני היחס כלפי אחרים.
מעבר לזה שהוא שחקן בית, אסולין שחקן צעיר שעוד יכול להתפתח ולהשתפר. שן כבר מזמן עבר את שיאו (שגם הוא לא היה משהו) והוא לא יהפוך למשהו יותר טוב פתאום. פשוט אין לו מקום בסגל של קבוצת אמצע טבלה ומעלה והרזומה שלו (שמורכב מהרבה לאומית וקבוצות תחתית) מוכיח זאת.messiah כתב:
אני יכול להסביר במקומו כי אני די מסכים איתו... שבוע שעבר כשאסולין היה הרבה יותר גרוע משן אתמול,התגובות והביקורת כלפי אסולין היו מאוד
עדינות ומרחמות (אם בכלל היו) ביחס לתגובות כאן בפורום כלפי שן.
הצביעות היא שהיחס שלנו לשחקני הבית הוא יותר מדי מועדף על פני היחס כלפי אחרים.
אתה ממש מנסה לשכנע את עצמך שאסולין הוא כישרון שעוד לא התפתח..yedidel כתב:
מעבר לזה שהוא שחקן בית, אסולין שחקן צעיר שעוד יכול להתפתח ולהשתפר. שן כבר מזמן עבר את שיאו (שגם הוא לא היה משהו) והוא לא יהפוך למשהו יותר טוב פתאום. פשוט אין לו מקום בסגל של קבוצת אמצע טבלה ומעלה והרזומה שלו (שמורכב מהרבה לאומית וקבוצות תחתית) מוכיח זאת.
אסולין הוא פח אשפה מהלך ובמידה והיו עוד שחקני בית בסגל.
היום הוא היה מתאמן עם סתיו בנתיבות. במקרה הטוב..
אייל שן?? עוד 11 חודשים למנייק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. Desmond, לשחק עם סוארז כקשר אחורי זה לא התרפתקאה ולא הימור אלא זה החזרת סוארז לעמדה המקורית שלו.
לא מדובר בילד בן 18 שרק עלה מהנוער אלא שחקן מנוסה שכבר שיחק בלא מעט קבוצות לפני הפועל באר שבע. גם בבראגה בפורטוגל, גם בהכח רמת גן וגם בהפועל רמת גן הוא שיחק כקשר אחורי.
אני גם חושב שצורת המשחק של סוארז מלמדת שמדובר בקשר אחורי מובהק.
אל תיתן לעובדה שמדובר בשחקן עם יכולות הגנתיות טובות להטעות אותך.
בנוסף, אני חושב שצריכים להתחשב בעובדה שבעוד בעמדת הבלם יש לנו מחליפים טובים שיכולים למלא את החלל של סוארז (גביש, אולי אדלי) בעמדת הקישור האחורי, כשסוארז לא שם, יש לנו בור רציני.
גם אסולין שפתח באשדוד וגם שן שפתח בטדי הוכיחו שהם לא מספיקים טובים לפתוח בהרכב.
2. מסכים מאוד עם הדעה של ידידאל בקשר למשה אסולין.
משום מה אנשים אוהבים להפוך את שחקני הבית אצלנו או לעילוי או לכישלון כשבמציאות הרבה מאוד מהם הם אומנם לא מספיק טובים להוביל קבוצה אבל הם יכולים בכיף להיות שחקנים משלימים או כאלה שעם הזמן יתפתחו להיות שחקני הרכב.
אני חושב שגם אם אסולין לא יתפתח לשחקן מוביל הוא יכול להתפתח לשחקן סגל לגיטמי.
אני אישית חושב שתמיד עדיף ששחקן צעיר ורעב יעלה מהספסל על פני שחקן ותיק שמעבר לשיא.
אני אישית גם מאמין באסולין אחרי שראיתי אותו שנה שעברה בלא מעט משחקים מראה ניצוצות ומראה שהוא בהחלט יכול להתפתח לשחקן טוב.
אסור גם לשכוח שאתם שוכחים את הנושא הכלכלי. השכר של אייל שן, ביחס לתרומה שלו לקבוצה, הוא בלי פורפורציות. שחקן שתופס בתקציב מעל 100 אלף דולר לשנה חייב להיות אחד שעושה את ההבדל, אחד שמשדרג את הקבוצה ושן הוא לא כזה.
משה אסולין לא מתקרב לרמות השכר של שן ואני חושב שגם זה שיקול בשאלה לגבי מי יותר נכון לקבוצה להחזיק בסגל.
לא מדובר בילד בן 18 שרק עלה מהנוער אלא שחקן מנוסה שכבר שיחק בלא מעט קבוצות לפני הפועל באר שבע. גם בבראגה בפורטוגל, גם בהכח רמת גן וגם בהפועל רמת גן הוא שיחק כקשר אחורי.
אני גם חושב שצורת המשחק של סוארז מלמדת שמדובר בקשר אחורי מובהק.
אל תיתן לעובדה שמדובר בשחקן עם יכולות הגנתיות טובות להטעות אותך.
בנוסף, אני חושב שצריכים להתחשב בעובדה שבעוד בעמדת הבלם יש לנו מחליפים טובים שיכולים למלא את החלל של סוארז (גביש, אולי אדלי) בעמדת הקישור האחורי, כשסוארז לא שם, יש לנו בור רציני.
גם אסולין שפתח באשדוד וגם שן שפתח בטדי הוכיחו שהם לא מספיקים טובים לפתוח בהרכב.
2. מסכים מאוד עם הדעה של ידידאל בקשר למשה אסולין.
משום מה אנשים אוהבים להפוך את שחקני הבית אצלנו או לעילוי או לכישלון כשבמציאות הרבה מאוד מהם הם אומנם לא מספיק טובים להוביל קבוצה אבל הם יכולים בכיף להיות שחקנים משלימים או כאלה שעם הזמן יתפתחו להיות שחקני הרכב.
אני חושב שגם אם אסולין לא יתפתח לשחקן מוביל הוא יכול להתפתח לשחקן סגל לגיטמי.
אני אישית חושב שתמיד עדיף ששחקן צעיר ורעב יעלה מהספסל על פני שחקן ותיק שמעבר לשיא.
אני אישית גם מאמין באסולין אחרי שראיתי אותו שנה שעברה בלא מעט משחקים מראה ניצוצות ומראה שהוא בהחלט יכול להתפתח לשחקן טוב.
אסור גם לשכוח שאתם שוכחים את הנושא הכלכלי. השכר של אייל שן, ביחס לתרומה שלו לקבוצה, הוא בלי פורפורציות. שחקן שתופס בתקציב מעל 100 אלף דולר לשנה חייב להיות אחד שעושה את ההבדל, אחד שמשדרג את הקבוצה ושן הוא לא כזה.
משה אסולין לא מתקרב לרמות השכר של שן ואני חושב שגם זה שיקול בשאלה לגבי מי יותר נכון לקבוצה להחזיק בסגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם קלינגר רוצה להפיק משהו מהעונה הקרובה הוא צריך לבצע 2 דברים:
1. להביא קשר אחורי גרזן או לחילופין בלם תותח כדי לפנות לקישור את סוארז.
2. לשחרר את דוד רביבו. הוא לא תורם כלום התקפית והגנתית ובנוסף הוא מכשיל מראש
כל מגן ימני בכך שמשאיר אותו חשוף לחלוטין. אני מעדיף את נאסר/אלקיים במשבצת הזו.
1. להביא קשר אחורי גרזן או לחילופין בלם תותח כדי לפנות לקישור את סוארז.
2. לשחרר את דוד רביבו. הוא לא תורם כלום התקפית והגנתית ובנוסף הוא מכשיל מראש
כל מגן ימני בכך שמשאיר אותו חשוף לחלוטין. אני מעדיף את נאסר/אלקיים במשבצת הזו.