אכזבה מאוהד קדוסי
אכזבה מאוהד קדוסי
"שלא לציטוט נשמעים קולות של אכזבה משחקנים בכירים, ביניהם אוהד קדוסי"
ידיעות אחרונות, היום.
תוסיפו לזה את העובדה שהבחור לא כבש כבר 4 משחקים (3 בגביע הטוטו, אחד בליגה).
יכול להיות שהוא לא באמת חלוץ גדול?
ידיעות אחרונות, היום.
תוסיפו לזה את העובדה שהבחור לא כבש כבר 4 משחקים (3 בגביע הטוטו, אחד בליגה).
יכול להיות שהוא לא באמת חלוץ גדול?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: אכזבה מאוהד קדוסי
בס"ד
בגול האחרון שלו היה נגד הפועל חיפה במחזור ה14 (אם אני לא טועה).
ממש לא חלוץ גדול,הוא לא מקצוען בשיט (בראיון לידיעות הנגב הוכיח עד כמה הוא לא מקצוען כשאמר שהוא רוצה מקום של קבע בהרכב אחרת יעזוב).
לא מצטער לרגע ששוחרר.
בגול האחרון שלו היה נגד הפועל חיפה במחזור ה14 (אם אני לא טועה).
ממש לא חלוץ גדול,הוא לא מקצוען בשיט (בראיון לידיעות הנגב הוכיח עד כמה הוא לא מקצוען כשאמר שהוא רוצה מקום של קבע בהרכב אחרת יעזוב).
לא מצטער לרגע ששוחרר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני עדיין טוען ששחרורו היה טעות, לפחות לכתחילה על פניו.
העונה הקרובה תהיה אינדיקציה מהימנה, הייתי אומר...
העונה הקרובה תהיה אינדיקציה מהימנה, הייתי אומר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בואו נשפוט אותו אחרי שתסתיים העונה (בהנחה שיקבל קרדיט גדול יותר ממה שקיבל פה אצל עזורי).
הפועל אני כבר משתגע
עדכון קדוסי : מחזור 2, החמצה מול שוער בדקה ה18 מול הפועל עכו.
יצא בדקה ה59.
מה שנקרא ממשיך להרשים.
יצא בדקה ה59.
מה שנקרא ממשיך להרשים.
- אורי אדום בנשמה
ניב כתב:עדכון קדוסי : מחזור 2, החמצה מול שוער בדקה ה18 מול הפועל עכו.
יצא בדקה ה59.
מה שנקרא ממשיך להרשים.
שלא תקרע קריעה אם יתחיל להרשית בטעות.....

גם אם יכניס גול פה ושם (מה שחלוץ אמור לעשות פעם ב......) זה עדיין לא יזיז אותי מהעמדה בה אני דבק עוד מהעונה שעברה- הוא לא חלוץ שמתאים לקבוצות רציניות בליגת העל, אם בכלל מתאים לליגה הזאת.אורי אדום בנשמה כתב:
שלא תקרע קריעה אם יתחיל להרשית בטעות.....
- אורי אדום בנשמה
התכוונתי שזה נראה כאילו אתה אשכרה "מחזיק לו אצבעות"..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ניב, אתה נותן הרגשה שאתה מחפש את קדוסי. קשה לי להבין למה כי לקדוסי היה חלק גדול בעליית הליגה שלנו ובנוסף מדובר בחלוץ שגם כשהיה לא טוב נתן הכול על המגרש.
אני חושב שמדובר בחלוץ לגיטמי לליגת העל שאם יממש את הפונטציאל שלו יכול לכבוש לא מעט שערים.
בכל מקרה, לעקוב אחרי כל החמצה שלו או לשפוט אותו רק לפי 2 מחזורים, לא במקום.
הפועל פתח תקווה בינתיים לא התחברה והיא מאוד מאכזבת. אני מניח שברגע שהקבוצה תתחבר גם קדוסי יתחיל להבקיע.
אני מזכיר לך שהאחרון שהימר נגד קדוסי הפסיד בגדול...
אני חושב שמדובר בחלוץ לגיטמי לליגת העל שאם יממש את הפונטציאל שלו יכול לכבוש לא מעט שערים.
הפועל פתח תקווה בינתיים לא התחברה והיא מאוד מאכזבת. אני מניח שברגע שהקבוצה תתחבר גם קדוסי יתחיל להבקיע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"ד
אם כבר מדברים על הפועל פ"ת ועל חלוצים,דודו ביטון שהיה מועמד להגיע אלינו ניצב בראש טבלת מלך השערים עם 3 כיבושים מ2 משחקים.
אם כבר מדברים על הפועל פ"ת ועל חלוצים,דודו ביטון שהיה מועמד להגיע אלינו ניצב בראש טבלת מלך השערים עם 3 כיבושים מ2 משחקים.
אבל עדיין לא שילם את חובו....משה אוחיון כתב:
ועדיף שלא נתחיל עוד התערבות על העניין הזה כי ראינו למה זה גורם אצל קדוסי - והפעם זה יהיה לרעתנו....
הפועל אני כבר משתגע
חלוץ נמדד בהבקעת שערים!!!, ולא עד כמה הוא חתיך ודוגמן. שיהיה דומה לבוילר אבל שיבקיע שערים..
לקדוסי היה תקופות מעולות בקריירה והוכח עד כמה הוא חלוץ מעולה (גם לליגת העל, ניב). רק מה לעשות? יש תקופות בקריירה שלא הכל הולך חלק.

לקדוסי היה תקופות מעולות בקריירה והוכח עד כמה הוא חלוץ מעולה (גם לליגת העל, ניב). רק מה לעשות? יש תקופות בקריירה שלא הכל הולך חלק.
לא מחפש.משה אוחיון כתב:ניב, אתה נותן הרגשה שאתה מחפש את קדוסי. קשה לי להבין למה כי לקדוסי היה חלק גדול בעליית הליגה שלנו ובנוסף מדובר בחלוץ שגם כשהיה לא טוב נתן הכול על המגרש.
אבל בהחלט עוקב אחריו בנרות, כי חודשים שלמים טענתי שהוא לא ראוי ואף אחד לא הסכים איתי בטענה שהוא פשוט חסר בטחון וכישקבל מקום בטוח בהרכב הוא יפרח.
אז הנה, קיבל מקום בטוח בהרכב, הנה קיבל בטחון ואתה יודע מה? אני לא אדבר יותר, תשאל את אוהדי הפועל פתח תקווה מה הם חושבים עליו.
אגב זה שהימר נגדו, הימר נגדו בליגה לאומית (ששם הייתי בטוח שיכול לתת את התרומה שלנו) כך שזה לא סותר את מה שאני טוען- שהוא פשוט לא ראוי לליגת העל.
- אורי אדום בנשמה
ניב,
אם את עוקב בנרות אחרי השחקן כפי שאתה טוען, אתה אמור לדעת שאת ח"י השערים שלו הוא נתן בחצי עונה, אחרי חצי ראשון של בצורת.
שחקן כזה לא יכול להיות שחקן גרוע, ותחסוך עכשיו את "זו ליגה לאומית" - לא מאמין שהפערים כ"כ גדולים, במיוחד אחרי הגדלת הליגה.
אם את עוקב בנרות אחרי השחקן כפי שאתה טוען, אתה אמור לדעת שאת ח"י השערים שלו הוא נתן בחצי עונה, אחרי חצי ראשון של בצורת.
שחקן כזה לא יכול להיות שחקן גרוע, ותחסוך עכשיו את "זו ליגה לאומית" - לא מאמין שהפערים כ"כ גדולים, במיוחד אחרי הגדלת הליגה.