דיון: ערוצי הספורט בתשלום (וגם:ערוץ הספורט לאן?)
דיון: ערוצי הספורט בתשלום (וגם:ערוץ הספורט לאן?)
אני לא יכול שלא להביע את העצבים שלי על מה שקורה בתחום שידורי הספורט בתשלום בארץ.
בעצם,אם להיות יותר נקודתי,העצבים שלי מופנים כלפי ערוץ הספורט (ספורט 5,5 פלוס,5 פלוס לייב,5 גולד) שפשוט נראה שמשנה לשנה מוכן לירוק
בפנים של הלקוחות שלו רוק מהול בליחה יותר ויותר.
מדהים,אין מילה אחרת לתאר את מה שקורה ביומיים האחרונים בתחום שידורי הספורט בתשלום בארץ (כנראה מראה למה שעתיד לקרות כאן בשנים הקרובות)
- באיזור ה10 משחקים (סופר קאפ ספרדי,ליגה גרמנית,ליגה אנגלית,ליגת העל,סופר קאפ איטלקי) שוחקו אתמול והיום ותנחשו כמה מהם שודרו בערוץ הספורט או
בשלוחותיו השונות? ניחשתם נכון, 0.
ערוץ הספורט,שמלכתחילה הביא לארץ את תחום ערוצי הפרימיום עם ערוץ 5 פלוס שהבטיח תכני פרימיום,מזמן פשט את רגלו.
אם במערכת שם חושבים שלהביא לי ליגת אלופות פעם בשבועיים ותכנית עם משה פרימו הדביבון בימי שני-חמישי מספק אותי ועונה על צרכיי ועל הכסף שאני משלם,
אז יש להם טעות ענקית.
מלבד זה שביטלתי כבר לפני יומיים את ערוץ 5 לייב (בדיחה מהלכת,פראייר בן פראיירים מי שעוד מחזיק את הערוץ),אני בהחלט שוקל לבטל גם את ערוץ 5 פלוס הרגיל
למרות שהסיכוי שאעשה זאת הוא קלוש כי משדרים שם ליגה ספרדית (הליגה האהובה עליי,וגם כן,משחקים רק של בארסה וריאל,כאילו שאר הליגה היא מוקצית ולא ראוייה
לכסף שמשלמים לערוץ)
נכון,ערוצי הפרימיום של צ'רלטון היו מושא ללא מעט מטחי ביקורת וטענות של שלל צופי הספורט בישראל שפתאום נדרשו לפתוח את הכיס,אבל בשורה התחתונה? הם מביאים לי כמעט
כל משחק וליגה מעניינת אפשרית,ממגוון תחומים ובפריסה לאורך כל היום. אוהב ספורט? 60 ש"ח בחודש (ועוד אפשר להתמקח) בשביל כל הספורט שבעולם זה יותר מראוי.
לפני שמתפתח פה דיון בנושא,רק רוצה להציע לכם עצה - שלא יעבדו עליכם בעיניים ויוציאו אתכם פראיירים.
כמה משלמים בחודש לערוץ 5 לייב חסר התכנים והעלוב? 25 ש"ח (ממוצע). תכפילו ב12 חודשים? 300 ש"ח בשנה.
שווה את זה ? התשובה די ברורה.
ותודה לליגה הספרדית שמשאירה את 5 פלוס בחיים.
בעצם,אם להיות יותר נקודתי,העצבים שלי מופנים כלפי ערוץ הספורט (ספורט 5,5 פלוס,5 פלוס לייב,5 גולד) שפשוט נראה שמשנה לשנה מוכן לירוק
בפנים של הלקוחות שלו רוק מהול בליחה יותר ויותר.
מדהים,אין מילה אחרת לתאר את מה שקורה ביומיים האחרונים בתחום שידורי הספורט בתשלום בארץ (כנראה מראה למה שעתיד לקרות כאן בשנים הקרובות)
- באיזור ה10 משחקים (סופר קאפ ספרדי,ליגה גרמנית,ליגה אנגלית,ליגת העל,סופר קאפ איטלקי) שוחקו אתמול והיום ותנחשו כמה מהם שודרו בערוץ הספורט או
בשלוחותיו השונות? ניחשתם נכון, 0.
ערוץ הספורט,שמלכתחילה הביא לארץ את תחום ערוצי הפרימיום עם ערוץ 5 פלוס שהבטיח תכני פרימיום,מזמן פשט את רגלו.
אם במערכת שם חושבים שלהביא לי ליגת אלופות פעם בשבועיים ותכנית עם משה פרימו הדביבון בימי שני-חמישי מספק אותי ועונה על צרכיי ועל הכסף שאני משלם,
אז יש להם טעות ענקית.
מלבד זה שביטלתי כבר לפני יומיים את ערוץ 5 לייב (בדיחה מהלכת,פראייר בן פראיירים מי שעוד מחזיק את הערוץ),אני בהחלט שוקל לבטל גם את ערוץ 5 פלוס הרגיל
למרות שהסיכוי שאעשה זאת הוא קלוש כי משדרים שם ליגה ספרדית (הליגה האהובה עליי,וגם כן,משחקים רק של בארסה וריאל,כאילו שאר הליגה היא מוקצית ולא ראוייה
לכסף שמשלמים לערוץ)
נכון,ערוצי הפרימיום של צ'רלטון היו מושא ללא מעט מטחי ביקורת וטענות של שלל צופי הספורט בישראל שפתאום נדרשו לפתוח את הכיס,אבל בשורה התחתונה? הם מביאים לי כמעט
כל משחק וליגה מעניינת אפשרית,ממגוון תחומים ובפריסה לאורך כל היום. אוהב ספורט? 60 ש"ח בחודש (ועוד אפשר להתמקח) בשביל כל הספורט שבעולם זה יותר מראוי.
לפני שמתפתח פה דיון בנושא,רק רוצה להציע לכם עצה - שלא יעבדו עליכם בעיניים ויוציאו אתכם פראיירים.
כמה משלמים בחודש לערוץ 5 לייב חסר התכנים והעלוב? 25 ש"ח (ממוצע). תכפילו ב12 חודשים? 300 ש"ח בשנה.
שווה את זה ? התשובה די ברורה.
ותודה לליגה הספרדית שמשאירה את 5 פלוס בחיים.
Re: דיון: ערוצי הספורט בתשלום (וגם:ערוץ הספורט לאן?)
הבעיה שלך היא שאתה לא מבדיל בין ערוץ ספורט, לערוץ שידורים ישירים (PAY PER VIEW).
הערוצים 53 54 (ספורט 1 ו 2) הם ערוצי PPV והם משדרים רק משחקים לרוב ישירים.
ערוץ הספורט הוא ערוץ שמשדר ספורט, לא רק משחקים. משמע תוכניות ספורט (יציע העיתונות, חדשות הספורט, אתנה).
אם כל מה שמעניין אותך זה לראות רק את המשחקים אז תוסיף את ספורט 1 ו 2 ותוריד את ערוצי הספורט הרגילים.
אבל, כמו שציינת גם שם יש שידורים (לעיתים רחוקות יותר) וזה גם "קלף" שלהם על צרכנים כמוך.
אני באופן אישי מאוד נהנה מתכני הספורט השונים של מגוון ערוצי הספורט 5.
הערוצים 53 54 (ספורט 1 ו 2) הם ערוצי PPV והם משדרים רק משחקים לרוב ישירים.
ערוץ הספורט הוא ערוץ שמשדר ספורט, לא רק משחקים. משמע תוכניות ספורט (יציע העיתונות, חדשות הספורט, אתנה).
אם כל מה שמעניין אותך זה לראות רק את המשחקים אז תוסיף את ספורט 1 ו 2 ותוריד את ערוצי הספורט הרגילים.
אבל, כמו שציינת גם שם יש שידורים (לעיתים רחוקות יותר) וזה גם "קלף" שלהם על צרכנים כמוך.
אני באופן אישי מאוד נהנה מתכני הספורט השונים של מגוון ערוצי הספורט 5.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עם ישראל פרייארים בני פרייארים, אז שיאכלו אותה..
אני אישית, כעיקרון, לא הזמנתי ולעולם גם לא אזמין את שלל הערוצים בתשלום. כשיש משחק שמעניין אותי, יש מספיק אתרים עם צפייה ישירה. בעלי מהירות גלישה גבוהה, רואים מצויין משם.
אני אישית, כעיקרון, לא הזמנתי ולעולם גם לא אזמין את שלל הערוצים בתשלום. כשיש משחק שמעניין אותי, יש מספיק אתרים עם צפייה ישירה. בעלי מהירות גלישה גבוהה, רואים מצויין משם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בוא נפתח את זה רגע,איזה תכנים הם מספקים לך?nitsande כתב: אני באופן אישי מאוד נהנה מתכני הספורט השונים של מגוון ערוצי הספורט 5.
יציע העיתונות 2 תוכניות בשבוע? 2 משחקים מהליגה הספרדית בשבוע? חדשות הספורט בערב? אפשר להגיד שזהו.
כמו שאמר פה אורי,ליגת האלופות אתה יכול לראות באינטרנט באיכות לא פחות טובה ובמהירות פנטסטית (מה גם שערוץ 55 שפתוח לכולם
גם כן משדר משחק שבד"כ הוא המעניין יותר)
לשדר את הישראליות באירופה זה יפה מאוד,אין ספק,אבל כשמגיעים לעונה סדירה ערוץ הספורט משנה לשנה רק מאבדים תכנים.
אני יותר מתמקד בנושא שידורי הספורט (גם אם תגיד אחרת,רוב האנשים מייחלים להם בערוץ הספורט ולא לחדשות הספורט או יציע העיתונות) ובתחום הזה
הערוץ הזה פושט את הרגל משנה לשנה.
בקושי את הליגה הספרדית הם הצליחו להחזיק השנה מידי צ'רלטון וליגת האלופות עדיין אצלם רק כי חתמו לפני שנה על חוזה לעוד 3 שנים (מה גם שצ'רלטון משדרים
2 משחקים נוספים כל שבוע בנוסף על אלו שמשודרים בערוץ הספורט). עם מה נשארנו? לאן זה הולך?
לוקחים לך יותר כסף מלפני 10 שנים ורק מורידים משנה לשנה את כמות התכנים והאיכות שלהם (מצטער,כשדני פרימו נהיה כוכב הערוץ בתכניות השונות
וגם באינטרנט,משהו רע עובר על המערכת

אורי אדום בנשמה כתב:עם ישראל פרייארים בני פרייארים, אז שיאכלו אותה..
אורי, אני אשמח אם תפנה אותי לשם בכמה לינקים.
לעצם העניין - אני מאוד אוהב את הליגה האנגלית ואת הליגה הספרדית, וספורט 1 וספורט 2 משדרים בקביעות שידורים ישירים מאנגליה (מדי מחזור 3-4 משחקים ישירים, וזה יפה), אז ככה שאין לי ספק שאני הולך להזמין את הערוצים הנ"ל בתוספת ל-5 ול 5+ שכבר ישנם (אלא אם כן אורי יפנה אותי לשידורים המהוללים באינטרנט)
https://myp2p.eu/competition.php?compet ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;dudi2002 כתב:
אורי, אני אשמח אם תפנה אותי לשם בכמה לינקים.
https://iraqgoals.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
שכבר יהיה לך במועדפים

- אורי אדום בנשמה
https://mygol.net/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
!!!!אורי אדום בנשמה כתב:עם ישראל פרייארים בני פרייארים, אז שיאכלו אותה..
הבעיה שבמקום שיהיה מרד צרכנים - כולם יודעים לקטר בשקט ולא לעשות כלום ונותנים לערוצי השודדים למיניהם לגנוב מאיתנו דברים שפעם היו ניתנים בחינם או בתשלום סימלי.
אני אישית מסתפק בערוץ 5+ וגם זה רק בגלל ליגת האלופות ובגלל שאין לי בערבים זמינות מוחלטת למחשב.
ומי מחפש לינקים אז בעיקר האתר הזה (שמעביר בצורה טובה את כל השידורים של ערוצי השודדים הישראליים):
https://www.itoto3.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ומי שקצת רוצה להכנס לזה ביותר רצינות בלי להסתמך על האינטרנט - שפשוט ירכוש צלחת לווין (השקעה חד פעמית). אני בטוח שאם תפנו לדודו עזריה מ-HBS הוא ישמח להסביר לגבי זה.
הפועל אני כבר משתגע
מחזק את משיח!
בכל פעם שרוכשים ערוץ בתשלום מספיק אנשים מחליטים לפתוח ערוץ נוסף ושם להכניס את הדברים שבדרך כל הצרכנים מחפשים.
עד מתי יהיו חובבי הספורט ככלי משחק בידי השודדים? גם אני בעד מרד צרכנים אבל יודע שאין לאוהדים בארץ אפילו קצה של חוט שידרה.
בכל פעם שרוכשים ערוץ בתשלום מספיק אנשים מחליטים לפתוח ערוץ נוסף ושם להכניס את הדברים שבדרך כל הצרכנים מחפשים.
עד מתי יהיו חובבי הספורט ככלי משחק בידי השודדים? גם אני בעד מרד צרכנים אבל יודע שאין לאוהדים בארץ אפילו קצה של חוט שידרה.
- אורי אדום בנשמה
עיקר הבעיה הוא בחוסר היכולת להתאגד בעניין שכזה.
אורי, זה פשוט לא נכון.
דווקא היום בעידן של האינטרנט והפייסבוק - זה הרבה יותר קל מבעבר.
הבעיה היא התרבות האזרחית במדינה הזאת שפשוט שואפת לאפס.
כל מיני טייקונים שמקושרים לממסד חותכים קופונים על הגב של האזרח הממוצע ואין מי שיפצה פה ויצפצף.
הרוב ממשיך להיות דומם וממשיך לאכול אותה בשקט ומסתפק בזבל שמאכילים אותו בערוצים שאינם בתשלום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם"!
דווקא היום בעידן של האינטרנט והפייסבוק - זה הרבה יותר קל מבעבר.
הבעיה היא התרבות האזרחית במדינה הזאת שפשוט שואפת לאפס.
כל מיני טייקונים שמקושרים לממסד חותכים קופונים על הגב של האזרח הממוצע ואין מי שיפצה פה ויצפצף.
הרוב ממשיך להיות דומם וממשיך לאכול אותה בשקט ומסתפק בזבל שמאכילים אותו בערוצים שאינם בתשלום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם"!
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
אני מדבר על התאגדות אפקטיבית - לא וירטואלית, תרתי משמע..
ניר יש משהו בדבריו של אורי, שהרי אם זכור לך בתחילת הדרך של צרלטון נעשה ניסיון לחרם אבל וכמו בדומינו נפלו אחד אחד.
- אורי אדום בנשמה
ועוד מראשית דרכו של 5+ (זוכרים?) חכם עיניו בראשו ראה מראש את הנולד...
חברים אני חוזר ואומר - זה לא עניין של יכולת, זה עניין של רצון ושל אמונה ביכולת של האזרחים \ צרכנים לשנות.
לצערי שני הדברים האלו לא קיימים היום אצל הציבור הרחב בישראל כמעט בשום תחום ונושא.
כל אחד רואה את עצמו ולא מוכן להקריב את הנוחות שלו הפרטית, גם אם היא עולה לו ביוקר, עבור מאבקים צודקים לטובת הכלל.
לצערי שני הדברים האלו לא קיימים היום אצל הציבור הרחב בישראל כמעט בשום תחום ונושא.
כל אחד רואה את עצמו ולא מוכן להקריב את הנוחות שלו הפרטית, גם אם היא עולה לו ביוקר, עבור מאבקים צודקים לטובת הכלל.
הפועל אני כבר משתגע