קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
חברים, קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו! אחרי שיחות טלפון עם מנכ"ל צ'רלטון ופניות להתאחדות הגיע הזמן לעבור שלב. אתם מוזמנים להציף את מייל ההתאחדות בזעם (לינק למטה) ולהפעיל את כל הפוליטיקאים/אנשי תקשורת/מקורבים שאתם מכירים. חברים לחץ ציבורי מאסיבי יעשה את העבודה, הפועל ת"א שבוע שעבר דחו להם משחק חוץ (!!!) בגלל מספיק לחץ. קדימה!
https://football.org.il/Association/Abo ... actUs.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
https://football.org.il/Association/Abo ... actUs.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: קמפיין לוזון לא רוצים להתבשל בעיצומו
שאני אבין - המצב בעינו עומד, כלומר ההתאחדות מוכנה לדחייה ל-19:30 בלבד ובצ'רלטון ל-20:30 וצפונה, או שהיו התפתחויות?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
גם אני עשיתי ושלחתי נקווה שגם אחרים יעשו גם
בס"ד
שלחתי.
לא מבין את ההתנגדות של ההתאחדות לקיום המשחק ב21:00,השעה שנוחה לצ'רלטון.
שלחתי.
לא מבין את ההתנגדות של ההתאחדות לקיום המשחק ב21:00,השעה שנוחה לצ'רלטון.
אה אה.אורי אדום בנשמה כתב:שאני אבין - המצב בעינו עומד, כלומר ההתאחדות מוכנה לדחייה ל-19:30 בלבד ובצ'רלטון ל-20:30 וצפונה, או שהיו התפתחויות?
רק ברור לך שאלה תירוצים, ודווקא אלו של צ'רלטון קצת יותר הגיוניים (ליגה אנגלית וכו'). ההתאחדות לא נותנת שום הסבר למה לא ב20:30.
לפ"ת זה לא היה קורה..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
אה אה.
רק ברור לך שאלה תירוצים, ודווקא אלו של צ'רלטון קצת יותר הגיוניים (ליגה אנגלית וכו'). ההתאחדות לא נותנת שום הסבר למה לא ב20:30.
אממ ואיזה אינטרס נסתר כבר יכול להיות לבשל ככה סתם אוהדים ולהרוויח פחות כסף ממי שיעדיף את המזגן בבית?..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
יש מלחמות אגו קשות בין צ'רלטון להתאחדות.אורי אדום בנשמה כתב:
אממ ואיזה אינטרס נסתר כבר יכול להיות לבשל ככה סתם אוהדים ולהרוויח פחות כסף ממי שיעדיף את המזגן בבית?..
וכל אחד רוצה להוציא את השני קטן בפני הציבור.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פתחתי מייל חדש (לא מצליח עדיין להיכנס לקודם) רק למען המטרה החשובה הזאת.
קדימה חברה, תמשיכו לשלוח מיילים וללחוץ על ההתאחדות לכדורגל לשנות את שעת המשחק.
קדימה חברה, תמשיכו לשלוח מיילים וללחוץ על ההתאחדות לכדורגל לשנות את שעת המשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"ד
מה עם הנהלת בני יהודה?
אם חזי מגן ומשה דמאיו יפעילו לחץ על ההתאחדות זה יעזור.
מה עם הנהלת בני יהודה?
אם חזי מגן ומשה דמאיו יפעילו לחץ על ההתאחדות זה יעזור.
נא להציף גם את מנכ"לית משרד התרבות והספורט:
Pniyot_ts@most.gov.il
ואת שרת הספורט:
ministerts@most.gov.il
Pniyot_ts@most.gov.il
ואת שרת הספורט:
ministerts@most.gov.il
מכתב לדוגמא:
ההתאחדות לכדורגל קבעה את המשחק בין באר שבע לבני יהודה בשעה 17:00, שעה לא הגיונית בעליל בחום הזה לכל הדעות.
ביום שני איך שזה נודע פנינו למועדון הפועל באר שבע שיגישו בקשה להתאחדות לדחות את השעה ואתמול דיברנו אישית גם עם מנכ"ל צ'רלטון וגם עם דובר ההתאחדות.
המצב הוא ככה, בעיקרון כולם מסכימים איתנו (כמובן), צ'רלטון מסכימים שהמשחק יהיה בכל שעה החל מ-20:30. ההתאחדות גם מסכימה לדחות אבל רק ל-19:30, בלי להסביר למה אי אפשר יותר מאוחר.
מאחורי כל זה מסתתר כמובן הסכסוך המשפטי ביניהם שנופל על חשבוננו. בנוסף כנראה שגם ערוץ הספורט לא מעוניין לדחות כדי שלא ייכנס לתכנית סיכום מחזור שלו (למרות ששבוע שעבר היא שודרה ב23:30 אז ככה שכנראה שזה לא ממש מפריע)
שורה תחתונה אין כמובן שום סיבה שלא ידחו את המשחק, הכל כרגע מתנהל משיקולים זרים, שההתאחדות שהיא גוף ציבורי לא נותנת שום תשובה לאוהדים למה אין אפשרות לדחות.
נשמח לעזרתכם בעניין כי לא יכול להיות שהאוהדים במגרש יהיו האחרונים שמתחשבים בהם.
ההתאחדות לכדורגל קבעה את המשחק בין באר שבע לבני יהודה בשעה 17:00, שעה לא הגיונית בעליל בחום הזה לכל הדעות.
ביום שני איך שזה נודע פנינו למועדון הפועל באר שבע שיגישו בקשה להתאחדות לדחות את השעה ואתמול דיברנו אישית גם עם מנכ"ל צ'רלטון וגם עם דובר ההתאחדות.
המצב הוא ככה, בעיקרון כולם מסכימים איתנו (כמובן), צ'רלטון מסכימים שהמשחק יהיה בכל שעה החל מ-20:30. ההתאחדות גם מסכימה לדחות אבל רק ל-19:30, בלי להסביר למה אי אפשר יותר מאוחר.
מאחורי כל זה מסתתר כמובן הסכסוך המשפטי ביניהם שנופל על חשבוננו. בנוסף כנראה שגם ערוץ הספורט לא מעוניין לדחות כדי שלא ייכנס לתכנית סיכום מחזור שלו (למרות ששבוע שעבר היא שודרה ב23:30 אז ככה שכנראה שזה לא ממש מפריע)
שורה תחתונה אין כמובן שום סיבה שלא ידחו את המשחק, הכל כרגע מתנהל משיקולים זרים, שההתאחדות שהיא גוף ציבורי לא נותנת שום תשובה לאוהדים למה אין אפשרות לדחות.
נשמח לעזרתכם בעניין כי לא יכול להיות שהאוהדים במגרש יהיו האחרונים שמתחשבים בהם.
Re: קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
מצד אחד זה יפה לראות איך האוהדים נאבקים על שעת המשחק ומנסים להפוך עולמות כדי לשנות
את המציאות, אבל מצד שני אני שואל איפה אלונה?
הבעלים שלנו היא "יד ימינו" של אבי לוזון בהתאחדות לכדורגל ומסתמן שהבעיה כרגע נעוצה
בהתאחדות עצמה. הייתי מצפה שאלונה תרים טלפון ותדרוש לדעת מהם "השיקולים" הנסתרים
שמניעים את הבושה הזאת שקוראת לעצמה התאחדות לכדורגל. במקום להתכתב עם הדובר
של לוזון, רצוי לדבר עם הבחור ישירות. לי ברור שמדובר במשחקי אגו ולוזון לא יתעלה על עצמו
ויראה את טובת הקהל.
הבעלים שלנו היא "יד ימינו" של אבי לוזון בהתאחדות לכדורגל ומסתמן שהבעיה כרגע נעוצה
של לוזון, רצוי לדבר עם הבחור ישירות. לי ברור שמדובר במשחקי אגו ולוזון לא יתעלה על עצמו
ויראה את טובת הקהל.
Re: קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
מחזק מאוד.אריק כתב:מצד אחד זה יפה לראות איך האוהדים נאבקים על שעת המשחק ומנסים להפוך עולמות כדי לשנות
ויראה את טובת הקהל.
הגיע הזמן שגם המועדון ילחם בשביל האוהדים ויצא בתקשורת נגד שעת המשחק.
בנתיים ממה שקראתי ברוב האתרים רק האוהדים נלחמים (כל הכבוד) וההנלה שותקת.
כולנו יודעים שרק בגלל משחקי אגו וחוסר התחשבות המשחק לא נדחה.
בהתנהגותו ובדרך התנהלותו של המועדון במקרה זה ממשיך לאכזב אותי בכל התייחסותו
ללקוחות שלו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
חבל שרדיו דרום לא עוזר לנו כמו תמיד.
אפשר ברבע שעה לעלות מישהו מההתאחדות ולשאול אותו את השאלות הקשות.
אפשר ברבע שעה לעלות מישהו מההתאחדות ולשאול אותו את השאלות הקשות.