אולי פשוט לא להגיע?????messiah כתב:
אולי פשוט לשיר "התאחדות בלי יושב ראש?"
קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
Re: קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ואת מי תעניש פה בדיוק? אך ורק את הקבוצה שלך ואת השחקנים שלך.ניב כתב:
אולי פשוט לא להגיע?????
לא יעבור פה שום מסר לדעתי.
אם תהיה החרמה כללית?messiah כתב:
ואת מי תעניש פה בדיוק? אך ורק את הקבוצה שלך ואת השחקנים שלך.
לא יעבור פה שום מסר לדעתי.
דהיינו 400 איש במגרש?
וואחד מסר יעבור פה
שוב,לא מעניין לאנשי ההתאחדות את הביצה השמאלית כמה אוהדים יהיו במשחק בשבת.כמו שלא אכפת להם שתמות מחום. כמו שלא אכפת להם שלמשחק בעכו מול אשדוד מגיעיםניב כתב:
אם תהיה החרמה כללית?
דהיינו 400 איש במגרש?
וואחד מסר יעבור פה
100 איש. אתה תעניש את אלונה,תעניש את הפועל ב"ש,תעניש את השחקנים שבמילא יסבלו בחום ומעל הכל תעניש את עצמך.
אעניש את עצמי?messiah כתב:
שוב,לא מעניין לאנשי ההתאחדות את הביצה השמאלית כמה אוהדים יהיו במשחק בשבת.כמו שלא אכפת להם שתמות מחום. כמו שלא אכפת להם שלמשחק בעכו מול אשדוד מגיעים
100 איש. אתה תעניש את אלונה,תעניש את הפועל ב"ש,תעניש את השחקנים שבמילא יסבלו בחום ומעל הכל תעניש את עצמך.
לראות משחק ב40 מעלות חום זה להעניש את עצמי, לא לשבת בבית במזגן.
ואגב.
אעניש את אלונה? אולי זה מה שצריך לקרות נוכח העובדה שהיא לא יוצאת בריש גלי נגד השעה הבלתי האנושית הזאת. לא היא ולא הנהלת בני יהודה.
כל אחד והבחירה שלו.ניב כתב:
אעניש את עצמי?
לראות משחק ב40 מעלות חום זה להעניש את עצמי, לא לשבת בבית במזגן.
הבחירה שלי היא לא לסכן את הבריאות שלי לאור העובדה שכבר קיבלתי מכת חום בדיוק באותם תנאים שישי שעבר.messiah כתב:
כל אחד והבחירה שלו.
אני עם רונן, אין טעם להחרים את המשחק זה פשוט לא המסר הנכון ולא לאנשים הנכונים.
אני לא חושב שיש סיבה לפגוע באלונה במועדון ובשחקנים, ואני בטח לא רוצה להעניש את עצמי ולא לבוא למשחק.
עדיף לחשוב על דרך יותר יצירתית, להעביר מסר יותר מתאים.
משהו שמדמה את הקהל כשבויים בידי ההתאחדות, או יותר נכון בידי לוזון.
אני לא חושב שיש סיבה לפגוע באלונה במועדון ובשחקנים, ואני בטח לא רוצה להעניש את עצמי ולא לבוא למשחק.
עדיף לחשוב על דרך יותר יצירתית, להעביר מסר יותר מתאים.
משהו שמדמה את הקהל כשבויים בידי ההתאחדות, או יותר נכון בידי לוזון.
רק אהבה תנצח...
אולי מספיק כבר עם ההחרמות האלו לא נמאס לכם כבר כל הזמן רק לפגוע בקבוצה גם בזה אלונה אשמה גם מכבי חיפה באותה שעה משחקת ושם יש המון לחות אולי די נמאס לשמוע כל הזמן על ההחרמות הללו די כבר מישהו צריך לשים סוף לדברים האלו זה פאסה ממזמן יאלה שמישהו יקח את הנושא הזה לליבו ויישם את זה יאלה
רוצה לשבת בשמש בתנאים של 40 מעלות חום? תפדל....noam1976 כתב:אולי מספיק כבר עם ההחרמות האלו לא נמאס לכם כבר כל הזמן רק לפגוע בקבוצה גם בזה אלונה אשמה גם מכבי חיפה באותה שעה משחקת ושם יש המון לחות אולי די נמאס לשמוע כל הזמן על ההחרמות הללו די כבר מישהו צריך לשים סוף לדברים האלו זה פאסה ממזמן יאלה שמישהו יקח את הנושא הזה לליבו ויישם את זה יאלה
לא יודע מה איתו,לי אין בעיה. זה מעיק,זה מגעיל,זה מסוכן,אבל לא כל כך יפריע לי ובטח לא ימנע ממני ללכת.ניב כתב:
רוצה לשבת בשמש בתנאים של 40 מעלות חום? תפדל....
כמו לשבת תחת גשם שוטף ולראות 0-0 משעמם עם קרית שמונה,גם אין בעיה בשמש יוקדת לראות משחק (ניאזר בהתאם)
ניב אתה לקחת למקום שאני לא התכוונתי אני אומר לא צריך להביא בפרסייה אם להחרים או לא כל אחד לעצמו שיעשה אבל לא לעשות את זה בקומנות מה לעשות זה לא נשמע טוב
איך אומרים? תבלה.messiah כתב:
לא יודע מה איתו,לי אין בעיה. זה מעיק,זה מגעיל,זה מסוכן,אבל לא כל כך יפריע לי ובטח לא ימנע ממני ללכת.
כמו לשבת תחת גשם שוטף ולראות 0-0 משעמם עם קרית שמונה,גם אין בעיה בשמש יוקדת לראות משחק (ניאזר בהתאם)
רק קח בחשבון שכמו שזה מעיק עליך, כמו שזה מגעיל אותך, כמו שזה מסוכן לך אותו דבר בדיוק אפשר לומר על השחקנים שעל המגרש רק כפול. ממש משחק ברמה גבוהה צפוי לנו.
- The red one
אל תגזים אל תגזים .. מכות חום ... בוא לא ניסחף. אנחנו בסה"כ עומדים/יושבים ביציע. שמים כובע על הראש והשמש מדגדגת לך ת'צוואר. חם יהיה, קונים ארטיק, שותים מים, גונבים טרופיות וקסטות לאלה שימכרו ביציע.
אתה מדבר כאילו אתה זה שצריך לרוץ, להבקיע ולצרוח במגרש.
אתה מדבר כאילו אתה זה שצריך לרוץ, להבקיע ולצרוח במגרש.
בסדר,מה אני יכול לעשות כדי לשנות את רוע הגזירה? בשיא נאיביותי,אני מאמין שאחרי המחאות והדיבורים על הנושא שלנו,לא יקרה מצב כזה שוב שמשחקניב כתב:
איך אומרים? תבלה.
רק קח בחשבון שכמו שזה מעיק עליך, כמו שזה מגעיל אותך, כמו שזה מסוכן לך אותו דבר בדיוק אפשר לומר על השחקנים שעל המגרש רק כפול. ממש משחק ברמה גבוהה צפוי לנו.
בתקופה הזאת משוחק בשעה חמה. בכל אופן,אם אני לא אגיע,גם השחקנים לא יגיעו?
אין מה לעשות. זה בושה וחרפה,ביזיון מאין כמותו וצריך למצות את כל האמצעים שיש למועדון/תקשורת כדי לשנות את רוע הגזירה.
מפה ועד להחרמה הדרך ארוכה ולא קיימת בכלל...עייפנו מהחרמות ומחאות לבנתיים. לא צריך לחפש את התפל והשלילי בכל דבר - אני משוכנע במיליון אחוז
שאלונה וההנהלה פועלים במלוא המרץ כדי לשנות את שעת המשחק,אתה חושב שלאלונה לא אכפת מהשחקנים שלה שישחקו בחום המטורף הזה?