משיח וניצן, אני מציע שתשנו פאזה ותצאו מהגישה הנאיבית שהמחאה צריכה להיות מול ההתאחדות.
האוהדים של הפועל ב"ש מעניינים את אבי לוזון כמו שהפועל פ"ת בערך מעניינת אותו. המועדון אחראי
ל-"מחדל" הזה לא פחות מההתאחדות. עם כל הכבוד לאמנה של אייל ארד המחאה היא לגיטימית
בהחלט והמטרה שלה היא שבפעם הבאה המועדון יעמוד על הרגליים האחוריות וידע שהוא יראה
איצטדיון ריק. השחקנים לא נענשים, הם מקבלים מספיק כסף כדי לשחק גם בשתיים בצהריים, הפגיעה
היא באוהדים שמשלמים כסף כדי לראות "חוויה". אז אתם ואני "נרקומנים" ונגיע גם ב-3 בלילה, אבל
מה עם אלה שמחפשים נוחיות, כיף, בילוי משפחתי ועוד? הם ישארו בבית במזגן ובצדק.
אם הייתם הורים לילדים אולי הייתם מסתכלים על זה מנקודת מבט אחרת, הרי רק הורה "משוגע" ישלח
את הילד ב-40 מעלות לוסרמיל.
קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
Re: קמפיין "לוזון, לא רוצים להתבשל" בעיצומו
אתה מדבר כאילו אלונה רצתה להגיע למצב הזה...
וזה שלוזון לא שם עלינו זה לא חדש, בדיוק בגלל זה המחאה צריכה להיות רועשת.
אבל שוב אני לא מבין מה רציתם שאלונה תעשה? תצא נגדו חוצץ?
הרי כמו שאמרת הוא לא ממש שם עלינו, ואם ככה אז כנראה גם לא עליה.
אני מסכים שרוב הקהל ה"שפוי" יפגע משעת המשחק, או פשוט לא יגיע.
אבל זה כשלעצמו זה "עונש" שאלונה בטוח תפיק ממנו לקחים.
אל תהיו הפגנתיים ותשברו את הכלים עם כולם בכל פעם שמשהו לא נראה לכם.
אל תהיו הפועל ת"א.
אל תהיו הפועל ת"א.
רק אהבה תנצח...
ניצן, פעם אחת לא שמענו במהלך השבוע איש מהמועדון יוצא כנגד ההחלטה הזאת.nitsande כתב:אתה מדבר כאילו אלונה רצתה להגיע למצב הזה...
אל תהיו הפועל ת"א.
אף אחד לא התראיין לכלי התקשורת, אפילו לא את הדוברת.
אנחנו הלקוחות שלהם ואנחנו צריכים להיות בעדיפות הראשונה שלהם ולא
איך אדון לוזון ירגיש והאם הוא יפגע במקרה שנצא נגד שעת המשחק בתקשורת.
תאמין לי אם הייתי רואה את המועדון נלחם בשבילנו כמו שעשו חלק מהאנשים
בתקשורת ועמותת האוהדים לא היייתי חושב אפילו לרגע להאשים אותו בשעת המשחק.
כולנו יודעים שאין סיבה אמיתית לא לדחות את המשחק והכל זה משחקי כוחות בין
ההתאחדות לצ'רלטון ואם היא לא ידעה לגרום לאנשי ההתאחדות להתפשר בשביל רבע שעה,
אז גם לה יש חלק גדול בבזיון הזה שיהיה ביום שבת.
דרך אגב ההשוואה להפועל ת"א ממש לא במקום, הלוואי ולנו הייתה האפשרות לעמוד
על שלנו כמו שהם עומדים על שלהם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
דבר ראשון כמו שהקלישאה אומרת - באש ומים...אז זאת צריכה להיות הגישה של האוהדים
דבר שני להנהלה אין שום קשר לזה , הם רצו בדיוק כמונו שעה אחרת ולחצו על זה , הרי יש להם גם אינטרס לשעה אחרת גם שיבואו יותר אוהדים ימכרו יותר כרטיסים וכו'..
בקיצור האצבע המאשימה צריכה לבוא חהתאחדות
דבר שני להנהלה אין שום קשר לזה , הם רצו בדיוק כמונו שעה אחרת ולחצו על זה , הרי יש להם גם אינטרס לשעה אחרת גם שיבואו יותר אוהדים ימכרו יותר כרטיסים וכו'..
בקיצור האצבע המאשימה צריכה לבוא חהתאחדות
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אני מאמין שאלונה עושה הכל לטובת המועדון יכול להיות להיות שהפעם אנחנו צריכים לספוג את השעה הזו לטובת עתיד המועדון.
אני לא שומע אף אחד בחיפה אומר ששחר לא עוזר להם, רק פה ישר החרמות.
ההתאחדות לכדורגל ועומד בראשה הם גוף רקוב לחלוטין אך נכון להיום הם השולטים וכל עוד זה כך אין לאלונה יותר מידיי מה לעשות. אני בטוחים שבנושאים יותר גורליים לקבוצה היא תדע לשנות את דעתו של הדיקטטור.
אני לא שומע אף אחד בחיפה אומר ששחר לא עוזר להם, רק פה ישר החרמות.
ההתאחדות לכדורגל ועומד בראשה הם גוף רקוב לחלוטין אך נכון להיום הם השולטים וכל עוד זה כך אין לאלונה יותר מידיי מה לעשות. אני בטוחים שבנושאים יותר גורליים לקבוצה היא תדע לשנות את דעתו של הדיקטטור.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מה קשור להחרים משחקים עכשיו?
צאו מהסרט...
זה נשק יום הדין כשכבר הכל שחור וזה שמור רק למקרים בהם הבעלים עושה הכל כדי להעלים את הקבוצה שלך מהמפה של הכדורגל.
אסור לנפנף בנשק כזה בכל שני וחמישי!
צאו מהסרט...
זה נשק יום הדין כשכבר הכל שחור וזה שמור רק למקרים בהם הבעלים עושה הכל כדי להעלים את הקבוצה שלך מהמפה של הכדורגל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

אליק כתב:מה קשור להחרים משחקים עכשיו?
צאו מהסרט...
מסכים איתך ברמת העיקרון, אבל לא מדובר פה במשהו נקודתי, אלא בתופעה. פשוט מתעללים באוהד הכדורגל המצוי בשם אגו מטומטם ואין פוצה פה ומצפצף

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
https://negevb7.co.il/?p=268" onclick="window.open(this.href);return false;
הודעת העמותה:
בשבוע האחרון נציגי העמותה ואוהדים נוספים עשו מאמצים אדירים בשביל לבטל את חוסר ההיגיון של שעת המשחק מול בני יהודה ב17:00 ב37 מעלות חום.
פנינו לקבוצה, להתאחדות, לצ'רלטון (שדווקא היו גמישים יותר) ועד לשרת הספורט. לצערנו שום דבר לא עזר.
כאות מחאה על הזלזול של ההתאחדות לכדורגל בציבור האוהדים , השחקנים וכל מי שקשור באירוע שאמור להיות כיף משפחתי ולא סבל בעומס חום כבד, אנו ארגוני האוהדים מבקשים מכולם להגיע עם מטריות לאיצטדיון.
מחר כולנו "אוהדים שרופים" …
חשוב להבהיר – חום או לא חום כולנו מאחורי הקבוצה ונעזור לה לצעוד לעבר ניצחון נוסף גם בתנאים הקשים.
הודעת העמותה:
בשבוע האחרון נציגי העמותה ואוהדים נוספים עשו מאמצים אדירים בשביל לבטל את חוסר ההיגיון של שעת המשחק מול בני יהודה ב17:00 ב37 מעלות חום.
פנינו לקבוצה, להתאחדות, לצ'רלטון (שדווקא היו גמישים יותר) ועד לשרת הספורט. לצערנו שום דבר לא עזר.
כאות מחאה על הזלזול של ההתאחדות לכדורגל בציבור האוהדים , השחקנים וכל מי שקשור באירוע שאמור להיות כיף משפחתי ולא סבל בעומס חום כבד, אנו ארגוני האוהדים מבקשים מכולם להגיע עם מטריות לאיצטדיון.
מחר כולנו "אוהדים שרופים" …
חשוב להבהיר – חום או לא חום כולנו מאחורי הקבוצה ונעזור לה לצעוד לעבר ניצחון נוסף גם בתנאים הקשים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני בהחלט אגיע עם מטרייה למשחק.
יש לי אכזבה גדולה גם מההתאחדות לכדורגל שבשביל משחקי אגו תגרום לאלפי אנשים פשוט לסבול בשבת וגם להנהלת הקבוצה שלא באמת נכנסה לעובי הקורה ולא באמת נעמדה על הרגליים האחוריות בשבילנו האוהדים.
אבל אם יש משהו חיובי מהעניין הזה זה לראות את הפעילות של האוהדים שלנו שעשו הכל כדי לשנות את שעת המשחק. שוב הוכח איזה אוהדים נפלאים יש להפועל באר שבע.
יש לי אכזבה גדולה גם מההתאחדות לכדורגל שבשביל משחקי אגו תגרום לאלפי אנשים פשוט לסבול בשבת וגם להנהלת הקבוצה שלא באמת נכנסה לעובי הקורה ולא באמת נעמדה על הרגליים האחוריות בשבילנו האוהדים.
אבל אם יש משהו חיובי מהעניין הזה זה לראות את הפעילות של האוהדים שלנו שעשו הכל כדי לשנות את שעת המשחק. שוב הוכח איזה אוהדים נפלאים יש להפועל באר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לצערי רוב האוהדים בארץ לא באמת מבינים מיהם מקבלי ההחלטות, מאיזה כוחות הם מונעים,
מהם האינטרסים שלהם ומי באמת יכול להשפיע עליהם. נתחיל בזה שהטענות מופנות להתאחדות
לכדורגל.ההתאחדות מורכבת מהנהלה בכירה (מזכירות) ומהנהלה רחבה המכונה "הנהלת ההתאחדות".
למי שלא יודע אלונה ברקת וחזי מגן (בני יהודה) שייכים גם למזכירות וגם להנהלה. אני מגיע לנקודה
שבה אתם חייבים להבין שבעלי הקבוצות הם חלק בלתי נפרד מהגוף הרקוב הזה שנקרא ההתאחדות
לכדורגל. מתפקידם לדאוג שהגוף הזה יתנהל בצורה ראויה וידאג לצרכים של כל צרכני הכדורגל
המקצועני בישראל. ברגע שאותם בעלי קבוצות הופכים לבובות של יו"ר ההתאחדות, מבחינתי הם
שותפים ל-"פשע", כל עוד הם לא מתנגדים או יוצרים אופוזיציה להתנהלות השערורייתית.
ניגש לבעיה השניה. לאורך כל ההתנהלות לא שמעתי פעם אחת למה ההתאחדות לכדורגל לא
יכולה שהמשחק יהיה ב-19.30. צ'רלטון חשפו בפנינו את כל הבעיות, השיקולים והאילוצים שיש
להם, וכפי שידוע יש להם הרבה יותר אילוצים מההתאחדות. דובר ההתאחדות והמנכ"ל המהולל
לא הסבירו לרגע מה האילוצים שיש וככל שנשמעו יותר תירוצים, כך אנחנו כאוהדים מרגישים
קורבן של סכסוכים אישיים, תככים, מזימות וחשבונות פתוחים שיש לאדון אבי לוזון עם צ'רלטון.
נגיע לבעיה השלישית והעיקרית - מחאה מול ההתאחדות לכדורגל. לנו כאוהדים אין כלים ונשק
להתמודד עם הגוף הרקוב והעסקני ביותר במדינה. אנחנו מבחינתם אויר ולא יותר מזה לכן לנו אין
ממש יכולת למחאה ממשית שתישא פרי. אם יבואו בעלי הקבוצות הנפגעות, יציבו אולטימטומים
ויקבלו החלטות אמיצות (למשל לעלות למשחק עם הנוער), רק כך נוכל להתמודד עם הריקבון.
צר לי לומר לכם, אבל אם במועדון היו עושים הכל, אין לי ספק שהיה ניתן להגיע לפשרה לטובת
האוהדים. בעלי הקבוצות דופקים חשבון לאבי לוזון הרבה יותר מאשר לאוהדים המסורים שלהם,
הרי בסוף מדובר במעמדות בארגון, בלהיות ראשי משלחות, לייצג באירופה את ההתאחדות
ולהעצים את האגו האישי, כל זה על חשבון האוהד הפשוט. זה לא ישתנה, לכן נמשיך להיות מתוסכלים
עד שימאס גם למכורים שבינינו ופשוט נפסיק להגיע למגרשים.
יש בישראל בערך 4-5 אתרים שמדווחים ספורט בצורה אינטנסיבית, 3 תחנות רדיו ומהדורה
יומית בטלויזיה. במהלך כל השבוע לא שמעתי נציג אחד מהמועדון שגינה או יצא נגד ההחלטה
לשחק ב-40 מעלות. כולכם שמעתם שאלונה מנסה ושהיו שיחות לתוך הלילה, ממש מו"מ
להחזרת שבויים. עובדים עלינו בעיניים, מוכרים לנו לוקשים ומסתלבטים עלינו הרי אנחנו
"נרקומנים" ונגיע בכל מקרה (באמת נכון).
מהם האינטרסים שלהם ומי באמת יכול להשפיע עליהם. נתחיל בזה שהטענות מופנות להתאחדות
לכדורגל.ההתאחדות מורכבת מהנהלה בכירה (מזכירות) ומהנהלה רחבה המכונה "הנהלת ההתאחדות".
למי שלא יודע אלונה ברקת וחזי מגן (בני יהודה) שייכים גם למזכירות וגם להנהלה. אני מגיע לנקודה
שבה אתם חייבים להבין שבעלי הקבוצות הם חלק בלתי נפרד מהגוף הרקוב הזה שנקרא ההתאחדות
לכדורגל. מתפקידם לדאוג שהגוף הזה יתנהל בצורה ראויה וידאג לצרכים של כל צרכני הכדורגל
המקצועני בישראל. ברגע שאותם בעלי קבוצות הופכים לבובות של יו"ר ההתאחדות, מבחינתי הם
שותפים ל-"פשע", כל עוד הם לא מתנגדים או יוצרים אופוזיציה להתנהלות השערורייתית.
ניגש לבעיה השניה. לאורך כל ההתנהלות לא שמעתי פעם אחת למה ההתאחדות לכדורגל לא
יכולה שהמשחק יהיה ב-19.30. צ'רלטון חשפו בפנינו את כל הבעיות, השיקולים והאילוצים שיש
להם, וכפי שידוע יש להם הרבה יותר אילוצים מההתאחדות. דובר ההתאחדות והמנכ"ל המהולל
לא הסבירו לרגע מה האילוצים שיש וככל שנשמעו יותר תירוצים, כך אנחנו כאוהדים מרגישים
קורבן של סכסוכים אישיים, תככים, מזימות וחשבונות פתוחים שיש לאדון אבי לוזון עם צ'רלטון.
נגיע לבעיה השלישית והעיקרית - מחאה מול ההתאחדות לכדורגל. לנו כאוהדים אין כלים ונשק
להתמודד עם הגוף הרקוב והעסקני ביותר במדינה. אנחנו מבחינתם אויר ולא יותר מזה לכן לנו אין
ממש יכולת למחאה ממשית שתישא פרי. אם יבואו בעלי הקבוצות הנפגעות, יציבו אולטימטומים
ויקבלו החלטות אמיצות (למשל לעלות למשחק עם הנוער), רק כך נוכל להתמודד עם הריקבון.
צר לי לומר לכם, אבל אם במועדון היו עושים הכל, אין לי ספק שהיה ניתן להגיע לפשרה לטובת
האוהדים. בעלי הקבוצות דופקים חשבון לאבי לוזון הרבה יותר מאשר לאוהדים המסורים שלהם,
הרי בסוף מדובר במעמדות בארגון, בלהיות ראשי משלחות, לייצג באירופה את ההתאחדות
ולהעצים את האגו האישי, כל זה על חשבון האוהד הפשוט. זה לא ישתנה, לכן נמשיך להיות מתוסכלים
עד שימאס גם למכורים שבינינו ופשוט נפסיק להגיע למגרשים.
יש בישראל בערך 4-5 אתרים שמדווחים ספורט בצורה אינטנסיבית, 3 תחנות רדיו ומהדורה
יומית בטלויזיה. במהלך כל השבוע לא שמעתי נציג אחד מהמועדון שגינה או יצא נגד ההחלטה
לשחק ב-40 מעלות. כולכם שמעתם שאלונה מנסה ושהיו שיחות לתוך הלילה, ממש מו"מ
להחזרת שבויים. עובדים עלינו בעיניים, מוכרים לנו לוקשים ומסתלבטים עלינו הרי אנחנו
"נרקומנים" ונגיע בכל מקרה (באמת נכון).