אין קהל שבז ליהדות וערכי מוסר אוניברסליים יותר מהקהל הזה, ידוע לא מהיום..
סגנון וניסוח הכתיבה מעידים שלא בעוד ילד אידיוט חסר מודעות עסקינן, אלא בבחור בגיר ואינטילגנט.
*** כימי צרוף, להקיא..
משחקי ליגת העל-מחזור 1
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: משחקי ליגת העל-מחזור 1
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הכי קל להסתכל על הצד השלילי כשמחפשים אותו בפינצטה. מה תגיד על זה?yossi כתב:בס"ד
https://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=40318" onclick="window.open(this.href);return false;
כמה גועל יש בקהל של הפועל ת"א,זה פשוט לא ייאמן.
רק בגלל הקהל המגעיל שלהם אני שונא את המועדון הזה,לא מגיע לקהל כזה לשמוח.
מי ייתן והסקאוטים באירופה יפרקו את הקבוצה הזו.
https://www.red-workers.com/forums/view ... =3&t=28186" onclick="window.open(this.href);return false;
יש להפועל ת"א קהל אוהדים גדול שקומץ ממנו הוא באמת המיץ של הזבל וחלק ניכר ממנו הוא ראוי לחיקוי והערכה בגישה שלו.
לא צריך כל הזמן למצב את השנאה כלפי קהל מסויים עם כל מיני הודעות ספורדיות של אידיוטים.
בס"ד
זה לקוח מפורום אחר,יכול להיות ששם זה הפורום של האנשים השפויים והנורמליים שיש בהם קצת אנושיות.
בפורום "השדים" רוב המשתמשים הם פשוט דוחים ואני לא יודע אם הם שונאים יותר את היריבות או אוהבים יותר את קבוצתם.
הודעות של "החלמה איטית וכואבת" לשחקן ישראלי שנפצע פציעה קשה מגעילות ודוחות אותי,וזו הדעה של רוב הפורום שם.
וכל השנאה הזו רק בגלל שיצחקי בחר במכבי ולא בהפועל.
כמובן שאני לא מכליל ובכל קהל בארץ יש גוש רקוב,אצל הפועל ת"א הגוש רקוב מאוד.
זה לקוח מפורום אחר,יכול להיות ששם זה הפורום של האנשים השפויים והנורמליים שיש בהם קצת אנושיות.
בפורום "השדים" רוב המשתמשים הם פשוט דוחים ואני לא יודע אם הם שונאים יותר את היריבות או אוהבים יותר את קבוצתם.
הודעות של "החלמה איטית וכואבת" לשחקן ישראלי שנפצע פציעה קשה מגעילות ודוחות אותי,וזו הדעה של רוב הפורום שם.
וכל השנאה הזו רק בגלל שיצחקי בחר במכבי ולא בהפועל.
כמובן שאני לא מכליל ובכל קהל בארץ יש גוש רקוב,אצל הפועל ת"א הגוש רקוב מאוד.
למה המילה ז-ב-ל מצונזרת באתר?
- אורי אדום בנשמה
messiah כתב:
הכי קל להסתכל על הצד השלילי כשמחפשים אותו בפינצטה. מה תגיד על זה?
https://www.red-workers.com/forums/view ... =3&t=28186" onclick="window.open(this.href);return false;
יש להפועל ת"א קהל אוהדים גדול שקומץ ממנו הוא באמת המיץ של ה*** וחלק ניכר ממנו הוא ראוי לחיקוי והערכה בגישה שלו.
לא צריך כל הזמן למצב את השנאה כלפי קהל מסויים עם כל מיני הודעות ספורדיות של אידיוטים.
בכל קולקטיב אנושי שמונה אלפים אם לא עשרות, סטטיסטית חייב שיהיו גם אנשים טובים. אם כבר פינצטה, אז אולי לגבי לינקים מעין אלו שהבאת, כי איפה שלא תזרוק חכה תמצא טונות של גועל נפש צרוף.
אני מבין אותך ואת מי שנפעם מתרבות העידוד של הקהל הזה, אבל מי שעקב אחריו בשנים הלא ממש אחרונות, יודע שהלא ממש 'קומץ' הזה הוא הפנים שלהם ומהווה מדגם מייצג (שמת לב לתגובות הגולשים בטופיק ההוא על יצחקי?..). בעוד שבשאר הקהלים בארץ עיקר ההתנהגות השלילית באה מקרב נערים חסרי מודעות או אנשים בורים חסרי השכלה, אצלם עיקר ההתנהגות המחליאה באה מקרב בגירים ואינטלגנטים. סגנון וניסוח הכתיבה בלינק ההוא מעידים על כך, וזה רק טיפה באוקיינוס. קח למשל את הדוגמא האולטימטיבית לגועל בקהל שלהם, הפסיכופט ההוא סוקולובסקי. בעוד שאצלנו הקומץ השלילי זוכה להוקעה וגינוי מקיר לקיר, סוקולובסקי ודומיו הלא ממש מעטים זוכים לכבוד מלכים ומהווים את השגרירים של הקהל הזה. סוקולובקי למשל מכונה "המשורר הלאומי" ושיריו המתועבים מנוגנים תדיר ביציעי בלומפילד. כל קהל אחר שביצע חצי מהזוועות שהקהל הזה עשה, היה מוקע בתקשורת בצורה שאוהדי בית"ר היו נראים לידו כמלאכים. ככה זה שהלובי האדום בתשקורת מכסה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי ליגת אלופות....

- אורי אדום בנשמה