התייחסות מקצועית למשחק בשבת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שי האדום

התייחסות מקצועית למשחק בשבת

שליחה על ידי שי האדום »

בשבוע האחרון התעסקנו אך ורק בדברים שמסביב לכדורגל(ובצדק!), מבלי לגעת פעם אחת בפן המקצועי של המשחק מחר מול בני יהודה.
חבר'ה אז בואו נשים שניה את החום והמטריות בצד וננסה לנתח את המשחק.

קדימה דעתכם המקצועית על המשחק מחר,
ניצחון הפסד תיקו, הרכבים, מערכים(ראו פציעתו של רביבו) וכו'..

אני אישית חושב שהמשחק הולך להסתיים בתיקו משמים בצל החום הכבד. :לאלא:
מכלוף במקום רביבו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: התייחסות מקצועית למשחק בשבת

שליחה על ידי yedidel »

האמת שאני כל שנה לא הבנתי איך בני יהודה מצליחים כל כך. כנראה שגיא לוזון נתן שם טירוף. השאלה אם קשטן יכול לחזור למה שהיה פעם? כי עד עכשיו זה לא נראה ככה במשחקים שלהם.

הולך להיות משחק סגור שלהם ובחום כזה זה בהחלט פוטנציאל ל0-0 גרוע.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מה שגרם לבני יהודה להצליח בשנים האחרונות זה בעיקר שמחת החיים שאיתה היא שיחקה בכדורגל התקפי.
קשטן הוא מאמן טקטי ובינתיים הטקטיקה מכבה את אותה שמחת חיים שאפיינה את בני יהודה.
בקשר אלינו,אם קלינגר יחליט להמשיך ב4-5-1 אז נאסר\מכלוף\אילוז יחליפו את רביבו,במקרה של מעבר ל4-4-2 (לא מאמין שיקרה) אז בסיט יכנס כחלוץ שני לצד אסולין.[
מחצית ראשונה כנראה תהיה משעממת,מחצית שנייה אם תהיה ירידה בעומס החום המשחק יכול לקבל קצב.
למשחק הזה יש פוטנציאל למשחק טוב עם שערים,חבל שההתאחדות הרסה אותו.
מהמר:
2-0 להפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

קבוצה בינונית מאוד יש לבני יהודה,חובה לנצח את המשחק לפי דעתי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:האמת שאני כל שנה לא הבנתי איך בני יהודה מצליחים כל כך. כנראה שגיא לוזון נתן שם טירוף. השאלה אם קשטן יכול לחזור למה שהיה פעם? כי עד עכשיו זה לא נראה ככה במשחקים שלהם.

הולך להיות משחק סגור שלהם ובחום כזה זה בהחלט פוטנציאל ל0-0 גרוע.

מאמן מצויין גיא לוזון, מחזיק ממנו. בנה שם בשכונה במינימום השקעה תלכיד קבוצתי מצויין והשלם היה גדול מסך חלקיו. הקרבה המשפחתית רק עמדה לו לרועץ - מועמד ראוי לצעירה בזכות עצמו.

לגבי קשטן - מאמין שיעשה שם דברים יפים. במחזור הקודם אלמלא הופעה הירואית של שוער ר"ג היו מגיעים על תקן מוליכת הליגה..

0-1 ב"ש - דקה 80 וצפונה [אז כבר יהיה נעים יותר ויבקיעו :-)]
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

יש לי דווקא תחושה שהמשחק יתפתח לקצב מהיר ברבע שעה הראשונה ובו יפלו 2 שערים ואז השחקנים כבר יאבדו את הכוחות ועד לסיום יהיה משעמם.

הימור 1-1, 2-0 לזברות (אדוםלבן)

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

clark kent כתב:יש לי דווקא תחושה שהמשחק יתפתח לקצב מהיר ברבע שעה הראשונה ובו יפלו 2 שערים ואז השחקנים כבר יאבדו את הכוחות ועד לסיום יהיה משעמם.

הימור 1-1, 2-0 לזברות (אדוםלבן)
זה כמעט ספציפי כמו הבחור שרשם שהולך להיות 6-1 :)
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. מעריך מאוד את בני יהודה. מצטרף למחמאות לגבי גיא לוזון אבל אני חושב שהם התחזקו עם בואו של קשטן שהוא מהמאמנים הטובים בישראל ואחד שאולי יכול לגרום להם בשנים הקרובות לעשות את קפיצת המדרגה מקבוצת הצמרת כפי שהיו בשנים האחרונות לקבוצה שמתמודדת על תארים.
אני לא מזלזל בבני יהודה ואני חושב שהיא קבוצה שתתמודד השנה בכל הכוח על הפליאוף העליון ולדעתי גם תגיע לשם.

הסגל של בני יהודה טובה יותר מהסגל שלנו לפחות בפתיחת השנה בגלל החיבור בין השחקנים ובגלל העובדה שמדובר בקבוצה עם המון איזון.
שחקני בית כמו בלדוט, מורי, עזוז ועוד מספר צעירים שירצו להוכיח את עצמם, לצד שחקנים זרים מצוינים כמו אינוגבה, יבוריאן וכמובן גלבאן המצוין. ואסור לשכוח שחקנים כמו כפיר אדרי, משה ביטון ועומרי אפק שמוסיפים להם ניסיון.

2. בקשר לצד שלנו בשבת. אני אישית הייתי פותח עם אילוז שמגיע לו לדעתי את הצאנס להוכיח את עצמו בתפקיד המקורי שלו בקישור. כשמחלוף יעלה מהספסל במקרה הצורך.
הייתי שמח מאוד גם לראות את משה אסולין במקומו של אייל שן החלש וכמובן את ברננדו לוקח חלק אם הוא מסוגל אפילו כחילוף במחצית השנייה.

אני חושב שבבית שלנו אנחנו בהחלט מסוגלים לנצח את בני יהודה אבל זה בטח לא יהיה קל או פשוט.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה