אור וחושך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אור וחושך

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:משה קל מאוד לדבר מהיציע בחום של 40 מעלות.
תאמין לי שהשחקנים נפלו מהרגליים בסוף המשחק, והתגובה של סוארז מוכיחה את זה.
וזה נכון שבסוף המשחק בפיגור היינו צריכים לשחק יותר חכם, אבל הלחץ העייפות והעובדה שמליקסון התחבא במקום לבוא לקחת כדור גרמו למצב הזה.
אין פה בכלל מקום להשוואה ולו הקטה ביותר לעונה שעברה, הקבוצה נראית מסודרת ויודעת מה רוצים ממנה.
הסגל נראה די מחובר מבחינה חברתית, ואי אפשר להגיד שלא עושים הכל בשביל לנצח עד לדקה ה90.
בקיצור, סה"כ הפסד קטן ומרגיז (ולא בהכרח מוצדק) לקבוצה שאמורה להיות חזק למעלה.
סבלנות, יהיה בסדר.
ניצן, סוארז (כמו אסולין) היה מהמעטים שבאמת נתנו הכל ובלטו אתמול.
ואני מצטער, בכדורגל מקצועני אי אפשר לפטור את קלינגר מאשמה כשאנחנו בפיגור בבית ובמשך רבע שעה הקבוצה בועטת כדורים סתמים למעלה. זה בדיוק תפקיד המאמן להכווין, להנהיג, לכפות על הקבוצה משחק מסודר על הקרקע בלי פאניקה.
לא יתכן שהיינו בפיגור 20 דקות ולא הגענו לשום מצב מסוכן ליד השער של פתח תקווה.
לא יתכן שעוד עונה שאנחנו מדברים על צמרת אבל בונים בעיקר על למיקסון.

כתבתי שיש שיפור משנה שעברה אבל לדעתי חומר השחקנים הנוכחי לא מאפשר לנו להתקדם לעבר הפליאוף העליון.
בלי חיזוקים (כמו החתמה של שחקן כמו בונדר) אין לנו מה לדבר בכלל על פליאוף עליון.
עם כל הטלאים שיש היום בקבוצה (בסיט מתופקד כקשר, יחיאל כמגן ימני, סוארז כבלם) אי אפשר להתקדם איתם לפליאוף העליון.

רוצה פליאוף עליון? חייבים קבוצה מאוזנת. ואתמול הוכח שאנחנו עדיין לא שם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

בונים רק על מליקסון? צר לי לאכזב אותך אבל מליקסון עוד לא הגיע העונה לאף משחק.
חלש מאוד ולא תורם בכלום, אם כבר עד עכשיו בונים על פרננדז יותר מדי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מסכים עם משה.
הסגל הנוכחי מספיק ללא יותר מספיק לפליאוף עליון - אולי מקום 6 וגם זה בלחץ.
אמנם רואים דרך, שיטה ושינוי תפיסתי ומחשבתי אבל חומר השחקנים עדיין לא מספיק טוב בשביל התמודדות בצמרת.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה, יש שני הבדלים בין הקבוצה הנוכחית לזו של השנה שעברה. ההבדל המשמעותי
הוא שבעונה שעברה הקבוצה יכלה לחטוף גול בכל רגע נתון, העונה זה אחרת.
ההבדל השני הוא מאור מליקסון שעוד לא הגיע. אני בטוח שברגע שמליקסון יעביר הילוך
הדברים יראו אחרת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:משה, יש שני הבדלים בין הקבוצה הנוכחית לזו של השנה שעברה. ההבדל המשמעותי
הדברים יראו אחרת.

!!!!!!!!!

תוסיף את העובדה שיש עוד מספיק אופציות ריאליות וזמן להתחזק בחוליות החלשות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק כתב:משה, יש שני הבדלים בין הקבוצה הנוכחית לזו של השנה שעברה. ההבדל המשמעותי
הדברים יראו אחרת.
לא משנה את העובדה שגם אם מוריניו על הקווים הסגל שלך לא מספיק טוב כרגע לפליאוף עילון (לקלינגר יש חלק גדול שכן הוא בנה את הקבוצה).
לא משנה את העובדה שב180 דקות עדיין לא ראיתי הרבה מאוד דברים שחייבים להיות בקבוצת צמרת.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
משה,צא מהקטע של "קבוצת צמרת".
הפועל ב"ש לא נבנתה במטרה לרוץ לאליפות או לסיים עם הכרטיס לאירופה,סה"כ מקום שישי שמוביל אל הפליאוף העליון.
מבחינתי מקום 6 זה לא צמרת (אולי מבחינתך כן) ולכן רמת הציפיות צריכה להיות בהתאם.
נכון שיש עוד הרבה עבודה לניר וצריך עוד שני שחקני רכש ושיפור ביכולת,אבל לא הכל שחור,רואים לא מעט דברים טובים השנה שאני בטוח שהם יילכו וישתפרו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:בס"ד
משה,צא מהקטע של "קבוצת צמרת".
הפועל ב"ש לא נבנתה במטרה לרוץ לאליפות או לסיים עם הכרטיס לאירופה,סה"כ מקום שישי שמוביל אל הפליאוף העליון.
מבחינתי מקום 6 זה לא צמרת (אולי מבחינתך כן) ולכן רמת הציפיות צריכה להיות בהתאם.
נכון שיש עוד הרבה עבודה לניר וצריך עוד שני שחקני רכש ושיפור ביכולת,אבל לא הכל שחור,רואים לא מעט דברים טובים השנה שאני בטוח שהם יילכו וישתפרו.
1. תרשום תרשום - הפועל/מכבי ת"א, מכבי חיפה, אשדוד ובני יהודה עדיפות עלינו עם סגל מחובר יותר ומאוזן יותר. בני יהודה הוציאה כאן ניצחון עם שליו מנשה שנכנס רק בדקות הסיום ובלי גלבאן שהוא המנוע והשחקן המרכזי של הקבוצה.

2. בית"ר י"ם, בני סכניין, מכבי פתח תקווה ויתכן שגם מכבי נתניה, הפועל חיפה וקריית שמונה לא נופלות מאיתנו השנה.

3. לדבר על צמרת בקבוצה בלי מגן ימני ובלי קשר אחורי זה להיות מנותקים מהמציאות.
אם חשבתם שעכשיו אנחנו משלמים מחיר על האיטיות של יחיאל חכו לשבוע הבא (אם יחיאל יפתח מול חיפה כמגן ימני) כשיחיאל יתמודד מול המהירות של שחקנים כמו גאדיר ומסיאאלה שישחקו אצלו באגף.
אם חשבתם שעכשיו אייל שן חלש חכו שיתמודד מול גולסה והאמצע של חיפה בשבוע הבא.

4. אני לא יודע מהי הצלחה אצלכם. הצלחה עבורי זה כדורגל טוב, שוטף, ובעיקר שנראה התקדמות אמיתית בקבוצה ולא התקדמות מהמקום ה9 למקום ה7.
אני רוצה לראות את וסרמיל הופך למבצר, רוצות לראות קבוצות שיורקות כאן דם כדי להוציא נקודות ולא את בני יהודה שמאז שכבשה פשוט טיילה בנוחות לעבר הניצחון.

אני חושב שבסגל הנוכחי ובצורה שהקבוצה משחקת כרגע, אנחנו לא נגיע לפליאוף העליון שזאת המטרה שאליה אנחנו צריכים לשאוף.
אני חושב שגם אם הקבוצה תתחבר, נכון להיום כשלא בונדר, לא ז'אן ולא אבוטבול חתמו בקבוצה, אנחנו פשוט לא מספיק טובים מבחינת חומר השחקנים כדי להגיע לפליאוף עליון.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

שליחה על ידי הסניגורון... »

חחחח משה, זה לא אתה שאומר שצריך לתת לכל דבר את הזמן שלו ? תרגיע אנחנו כולה מחזור 2, עדיין קלינגר לא סגור על ההרכב והסגל, דבר איתי במחזור 10 אה ?

סמל אישי של משתמש
כתום מטאלי
Title: בני-יהודה ת"א

שליחה על ידי כתום מטאלי »

שלום לכולם,

זו ההודעה הראשונה שלי כאן, אני אוהד בני-יהודה, עיתונאי ספורט ואשמח להגיב מדי פעם.

מההתרשמות שלי מהמשחק האחרון אתם יכולים בהחלט להיות מעודדים מההגנה. המסננת של העונה שעברה לא תחזור העונה, זה די ברור.
קלינגר בעצם היותו שחקן הגנה משובח בעברו מגיע עם אוריינטציה הגנתית ומהבחינה הזו יהיה להפועל ב"ש שקט העונה, יש שוער מצוין, שני בלמים טובים מאוד (הגביש הזה עושה רושם של פוטנציאל ענק!) וישנה בעיה באגפים. את דודזאדה ראיתי מס' פעמים, ואולי זה רק אני, מדובר בשחקן בינוני שלא ברורה לי ההתפעלות ממנו. איטי, מאחר בסגירות, לוקה בטכניקה ואם הוא אכן מוכשר כפי שאומרים, כדאי לשלב אותו לאט לאט ולא לזרוק אותו ישר להרכב מול קבוצות עדיפות.

המשחק הזה לא היה צריך להתקיים בשעה הזו, שתי הקבוצות והאוהדים סבלו, ולא משנה איך הוא נגמר, הוא היה מאוד קרוב מלאבד ערך ספורטיבי.

אני מאחל לכם הצלחה העונה, הליגה זקוקה להפועל ב"ש בצמרת, וכאחד מבחוץ אני יכול לומר לכם שחיזוק של שחקן או שניים, יעשה עבורכם את קפיצת המדרגה לכיוון הפלייאוף העליון.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הסניגורון... כתב:חחחח משה, זה לא אתה שאומר שצריך לתת לכל דבר את הזמן שלו ? תרגיע אנחנו כולה מחזור 2, עדיין קלינגר לא סגור על ההרכב והסגל, דבר איתי במחזור 10 אה ?
אם לא יהיה מהלך מפתיע של הרגע האחרון, החל ממחר זה יהיה הסגל עד לחלון ההעברות הבא בינואר כששוב פעם אנחנו נתקעים בלי מגן וקשר אחורי נורמליים.
לצערי בלי שידרוג באחת העמדות האלו (או בשתיהן) - אנחנו נמשיך לדשדש באזור מקומות 6-9.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

חלון ההעברות פתוח עד אמצע שבוע הבא, ושחקנים חופשיים (ליאור ז'אן) יכולים לחתום עד ינואר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

קשה להתעלם מהעובדה ששחקנים לא רוצים להגיע. אם צריך לשלם לאייל שן שכר כפול או משולש
ממה שהיכולת שלו שווה, אם צריך לשלם 80,000$ לאורן ניסים או דודי פדלון, אז צריך להבין שיש
כאן בעיה. הציפייה היתה ששדרוג של 20 או 30 אחוז כן תצליח להביא לכאן שחקנים, אבל במציאות
זה לא עובד, ומה לעשות, זה לא ריאלי לשלם לדני בונדר או ליאור ג'אן סכומי עתק כדי שיגיעו.
חשבנו שבגלל שמדובר במועדון מסודר שמשלם בזמן ושואף לצמרת, כן תהיה היענות מצד שחקנים,
אבל זה לא ככה ועדיין העדיפות היא לשחק במרכז (קרוב לבית) עבור 30 או 40 אלף דולר פחות.
"תעריף באר-שבע" הפך להיות לא הגיוני בעליל ואין מה להיגרר לסכומים האלה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אריק, שחקנים טובים אתה מושך לא רק בעזרת כסף אלא גם בעזרת הצלחות - אותו כנ"ל לגבי למשוך את הקהל הרחב למגרשים.
על פניו לא ניראה שהסגל שלנו יכול להביא הצלחות - קרי תפיסת אחד המקומות שמובילים לשחק באירופה.
אז נכון שהכסף לא יוצא מהכיס שלנו (למרות ששילמנו על מנויים ולא לשכוח את ההקצבות של העירייה שכן באים מכספי האזרחים) אבל אנחנו לא מבקשים שישקיעו פה בשחקנים שהם פריבילגיה - אלא באמת בעמדות בעייתיות כבר כמה שנים ואם זה אומר לשים עוד סכום כסף כדי להביא שחקנים טובים וצעירים לעמדות האלו ועל ידי כך להגדיל את הסיכוי להגיע לצמרת הגבוהה - אז אני חושב שזה כן שווה את זה, אחרת החלופה היא להמשיך לדשדש ולבכות על "מס באר שבע".
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

שליחה על ידי הסניגורון... »

nitsande כתב:חלון ההעברות פתוח עד אמצע שבוע הבא, ושחקנים חופשיים (ליאור ז'אן) יכולים לחתום עד ינואר.
ניצן, בתור אחד שמשחק מנגר'ר ציפיתי ממך לדעת ששחקניים חופשיים יכולים לחתום כל השנה. :)

שלח תגובה