הישראליות באירופה - הדיון הרשמי
Re: הישראליות באירופה - הדיון הרשמי
אורי זה או לשדוד בנק (במקרה הקלוש ביותר שבלומפילד יאושר) או לבוא עם משקפות (שלא לומר טלסקופים) לאצטדיון שהוא כמו וסרמיל רק יותר הרבה יותר גרוע (אבל מה זה אכפת לחבר'ה של אופ"א - העיקר שיש שם לכל אוכלי החינם למיניהם חנייה צמודה למגרש...)
בכל מקרה 2 האופציות ישאירו כמעט בוודאות את אוהדי הכדורגל הישראליים שאינם אוהדי הפועל ת"א בבית.
בכל מקרה 2 האופציות ישאירו כמעט בוודאות את אוהדי הכדורגל הישראליים שאינם אוהדי הפועל ת"א בבית.
הפועל אני כבר משתגע
המציאות מוכיחה אחרת ממה שאתה אומר. מכבי חיפה אירחה עונה שעברה בליגת האלופות באיצ' רמת גן ובתור אחד שנכח במשחק אחד מבין השלושה (שהיה מלא8red כתב:אורי זה או לשדוד בנק (במקרה הקלוש ביותר שבלומפילד יאושר) או לבוא עם משקפות (שלא לומר טלסקופים) לאצטדיון שהוא כמו וסרמיל רק יותר הרבה יותר גרוע (אבל מה זה אכפת לחבר'ה של אופ"א - העיקר שיש שם לכל אוכלי החינם למיניהם חנייה צמודה למגרש...)
עד אפס מקום אגב) כדאי שתדע שלטעמי 50-60 אחוז מבין האנשים שנכחו באיצטדיון בכלל לא היו אוהדי מכבי חיפה.
קהל הכדורגל בארץ עט על כרטיסים למשחקים של קבוצות/נבחרות גדולות שמתארחות כאן,בלי שום קשר להעדפה האישית שלך כאן בארץ.
אם הפועל ת"א תוגרל נגד קבוצות אטרקטיביות,תהיה בטוח שרמת גן יהיה מלא כשלפחות חצי מהקהל לא אוהד הפועל ת"א בכלל.
אגב,אופ"א החליטה סופית שבלומפילד לא מאושר ומשחקי הפועל ת"א בצ'מפיונס יתקיימו ברמת גן.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קצת נסחפת עם ה-60%, מכבי חיפה כבר הוכיחה בעבר (גמר גביע) את יכולתה להביא 30,000 איש למשחק. מה שניר אומר זה שסתם אוהד כדורגל מן השורה יעדיף לוותר על התענוג לשבת ביציעים שהראות מהם לא נוחה. וחצי מהיציעים בר"ג הם כאלה, כולל 1 ו-4 שנחשבים לאלק אטרקטיביים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אם יהיה בית המוות אז רונאלדו דרוגבה וראול יגיעו:)
אם לא אני מקווה שיצא להם בית קל כמו: ליון בנפיקה/פנא/שחטאר ורינגרס/באזל/קופנהגן
אם לא אני מקווה שיצא להם בית קל כמו: ליון בנפיקה/פנא/שחטאר ורינגרס/באזל/קופנהגן
ישלי תחושה
מילאן ולנסיה ורינגרס
מילאן ולנסיה ורינגרס
הגרלה כזאת מעפנה... לא אטרקטיבית ולא קלה..
- אורי אדום בנשמה
לא יודע אם ניתן לקבל כזו שעונה להגדרה "קלה" במעמד שלב הבתים...
אבל כעת להפועל ת"א יש סיכוי בהחלט סיכוי ממשי להוות פקטור של ממש בבית. אם לא העפלה לשמינית, אז לפחות מקום 3 וליגה אירופית..
אבל כעת להפועל ת"א יש סיכוי בהחלט סיכוי ממשי להוות פקטור של ממש בבית. אם לא העפלה לשמינית, אז לפחות מקום 3 וליגה אירופית..
במקום מי? במקום ליון? במקום בנפיקה? במקום שאלקה?אורי אדום בנשמה כתב:לא יודע אם ניתן לקבל כזו שעונה להגדרה "קלה" במעמד שלב הבתים...
נראה לי אנשים יצאו מפרופורציות...
בס"ד
מסכים עם ידידאל.
הפועל ת"א קיבלה בית קשה מאוד שכולל את סגנית אלופת צרפת,סגנית אלופת גרמניה ואלופת פורטוגל.
להפועל ת"א אין מה למכור מול קבוצות כאלה,הפערים גדולים מדי בטח בחוץ.
בר"ג אולי יהיה אפשר להוציא נקודות וגם זה יהיה מאוד קשה.
לצערי הפועל ת"א תסיים במקום הרביעי.
הבית המתאים ביותר להפועל היה בית ד',כולל יריבה אטרקטיבית-ברצלונה ואת פנאתינאייקוס וקופנהאגן שהם יחסית קבוצות נוחות.
מסכים עם ידידאל.
הפועל ת"א קיבלה בית קשה מאוד שכולל את סגנית אלופת צרפת,סגנית אלופת גרמניה ואלופת פורטוגל.
להפועל ת"א אין מה למכור מול קבוצות כאלה,הפערים גדולים מדי בטח בחוץ.
בר"ג אולי יהיה אפשר להוציא נקודות וגם זה יהיה מאוד קשה.
לצערי הפועל ת"א תסיים במקום הרביעי.
הבית המתאים ביותר להפועל היה בית ד',כולל יריבה אטרקטיבית-ברצלונה ואת פנאתינאייקוס וקופנהאגן שהם יחסית קבוצות נוחות.
- אורי אדום בנשמה
yedidel כתב:
במקום מי? במקום ליון? במקום בנפיקה? במקום שאלקה?
נראה לי אנשים יצאו מפרופורציות...
מישהו הכתיר אותם כפייברוטים?
יחסית ללא מעט הגרלות אופציונליות, פה לדעתי עוד יכולים לעשות קולות של מאבק, אבל ניתן לזמן לעשות את שלו..
צר לי לאכזב אותך חבר,אבל אין שום סיכוי להפועל בבית כזה.אורי אדום בנשמה כתב:
מישהו הכתיר אותם כפייברוטים?
יחסית ללא מעט הגרלות אופציונליות, פה לדעתי עוד יכולים לעשות קולות של מאבק, אבל ניתן לזמן לעשות את שלו..
אתה יודע למה? לא בגלל שבנפיקה,ליון ושאלקה הן קבוצות עד כדי כך טובות,אלא מהסיבה הפשוטה שהן לא יעזו לזלזל בהפועל ת"א.
אם מילאן,ברצלונה,ריאל,ונלסיה וקבוצות כמוהן היו יכולות לזלזל בהפועל ת"א,אני לא רואה את בנפיקה ושאלקה מזלזלות בהפועל. (לשאלקה המבורג תספר מי זאת הפועל
ובנפיקה לא תזלזל מן הסתם)
גם אם מסתכלים מקצועית,אין להפועל שום סיכוי מול הקבוצות האלה - הן באמת כמה רמות מעל הפועל.
- אורי אדום בנשמה
כעת שלוקח בחשבון את עובדת הויתור על מבצר בלומפילד לטובת ר"ג הקר והמנוכר, אני די נוטה להסכים.
אבל עדיין טוען שעם בלומפילד דחוס מדי משחק ב-18,000 אדומים מוטרפים, היה להפועל ת"א סיכוי סביר (יחסית) לסיים שלישית ולהמשיך הלאה לליגה האירופית..
אבל עדיין טוען שעם בלומפילד דחוס מדי משחק ב-18,000 אדומים מוטרפים, היה להפועל ת"א סיכוי סביר (יחסית) לסיים שלישית ולהמשיך הלאה לליגה האירופית..
- אורי אדום בנשמה
הופה!
https://www.one.co.il/Article/165577.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/165577.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הסיכויים של הפועל ת"א להוציא תוצאות טובות בבית מול היריבות שלה השתפרו כרגע בלא מעט אחוזים.
שיהיה בהצלחה ושרק יפסיקו עם השטות הזאת "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" ושיזכרו שהרבה מאוד אישים ממלכתיים עזרו להם לשנות את ההחלטה הראשונית של אופ"א ולארח בבלומפילד.
שיהיה בהצלחה ושרק יפסיקו עם השטות הזאת "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" ושיזכרו שהרבה מאוד אישים ממלכתיים עזרו להם לשנות את ההחלטה הראשונית של אופ"א ולארח בבלומפילד.
הפועל אני כבר משתגע
אם הם היו נולפים בבית של ריאל/ת'לסי/מילאן/ברצלונה/אינטר גם ההנהלה וגם האוהדים של הפועל תל אביב היו מוותרים על בלומפילד לטובת הכסף הגדול של ר"ג.