8red כתב:אריק, שחקנים טובים אתה מושך לא רק בעזרת כסף אלא גם בעזרת הצלחות - אותו כנ"ל לגבי למשוך את הקהל הרחב למגרשים.
על פניו לא ניראה שהסגל שלנו יכול להביא הצלחות - קרי תפיסת אחד המקומות שמובילים לשחק באירופה.
אז נכון שהכסף לא יוצא מהכיס שלנו (למרות ששילמנו על מנויים ולא לשכוח את ההקצבות של העירייה שכן באים מכספי האזרחים) אבל אנחנו לא מבקשים שישקיעו פה בשחקנים שהם פריבילגיה - אלא באמת בעמדות בעייתיות כבר כמה שנים ואם זה אומר לשים עוד סכום כסף כדי להביא שחקנים טובים וצעירים לעמדות האלו ועל ידי כך להגדיל את הסיכוי להגיע לצמרת הגבוהה - אז אני חושב שזה כן שווה את זה, אחרת החלופה היא להמשיך לדשדש ולבכות על "מס באר שבע".
עדיין לא שמעתי פתרון למצב הנוכחי, כלומר, מצב שבו אין הצלחות. האם הפתרון הוא עדיין להכפיל או לשלש
שכר לשחקנים טובים כדי שיגיעו?
בוא נקרא לילד בשמו, שאתה אומר "לשים עוד סכום כסף" זה אומר להכפיל ולשלש לשחקנים שכר כדי שיצאו
מגבולות מדינת ישראל ויחתימו ויזה בצומת כנות. אני כאוהד לא שלם עם זה שאייל שן או דני בונדר יקבלו
שכר כמו מאור מליקסון.
זו ההודעה הראשונה שלי כאן, אני אוהד בני-יהודה, עיתונאי ספורט ואשמח להגיב מדי פעם.
מההתרשמות שלי מהמשחק האחרון אתם יכולים בהחלט להיות מעודדים מההגנה. המסננת של העונה שעברה לא תחזור העונה, זה די ברור.
קלינגר בעצם היותו שחקן הגנה משובח בעברו מגיע עם אוריינטציה הגנתית ומהבחינה הזו יהיה להפועל ב"ש שקט העונה, יש שוער מצוין, שני בלמים טובים מאוד (הגביש הזה עושה רושם של פוטנציאל ענק!) וישנה בעיה באגפים. את דודזאדה ראיתי מס' פעמים, ואולי זה רק אני, מדובר בשחקן בינוני שלא ברורה לי ההתפעלות ממנו. איטי, מאחר בסגירות, לוקה בטכניקה ואם הוא אכן מוכשר כפי שאומרים, כדאי לשלב אותו לאט לאט ולא לזרוק אותו ישר להרכב מול קבוצות עדיפות.
המשחק הזה לא היה צריך להתקיים בשעה הזו, שתי הקבוצות והאוהדים סבלו, ולא משנה איך הוא נגמר, הוא היה מאוד קרוב מלאבד ערך ספורטיבי.
אני מאחל לכם הצלחה העונה, הליגה זקוקה להפועל ב"ש בצמרת, וכאחד מבחוץ אני יכול לומר לכם שחיזוק של שחקן או שניים, יעשה עבורכם את קפיצת המדרגה לכיוון הפלייאוף העליון.
ברוך הבא, איש. תהנה.
לגבי דוידזאדה - אין ספק, פתיחת עונה צולעת, נקווה שיתאושש.
אריק כתב:
עדיין לא שמעתי פתרון למצב הנוכחי, כלומר, מצב שבו אין הצלחות. האם הפתרון הוא עדיין להכפיל או לשלש
שכר לשחקנים טובים כדי שיגיעו?
בוא נקרא לילד בשמו, שאתה אומר "לשים עוד סכום כסף" זה אומר להכפיל ולשלש לשחקנים שכר כדי שיצאו
מגבולות מדינת ישראל ויחתימו ויזה בצומת כנות. אני כאוהד לא שלם עם זה שאייל שן או דני בונדר יקבלו
שכר כמו מאור מליקסון.
העלת סוגיה כאובה מאוד. והאמת? בהסתכלות רציונלית אובייקטיבית קשה שלא להזדהות עם הדברים.
ברור הרי שלא נוכל לעד לחפות על הביקוש הנמוך בעוד ועוד כסף..