לכל אוהדי ברסה!
Re: לכל אוהדי ברסה!
יואו אתה כל כך חסר מושג...זה לא יאמן
שברת שיאים של חוסר ידע,אין מילים,זה לא בריא לי לקרוא שטויות כאלה,תתווכח עם עצמך.
שברת שיאים של חוסר ידע,אין מילים,זה לא בריא לי לקרוא שטויות כאלה,תתווכח עם עצמך.
אין לך מושג כמה זה שונה. מגיל 14 הם גדלים ומתאמנים במועדון, מגיל 14 משרישים להם את המסורת הקטאלונית ומלמדים אותם על ההיסטוריה של הקבוצה. שחקן כזה הוא כמו שחקן בית, אמנם לא נולד בברצלונה אבל גדל שם ולמד הרבה ממה שהוא יודע בזכות המועדון הזה.niv1 כתב: כל קבוצה והשיטה שלה, ריאל קונה אותם בשיא וברסה מגדלת אותם להיות בשיא ושניהם זה לא משנה כי זה לא נחשב שחקני בית!
המחויבות של שחקנים כאלה אחר כך היא הרבה יותר גדולה מאשר של שחקן רכש שמגיע בגיל 23, לאחר שכבר קטף תארים עם מועדון אחר.
חחח זהו אתה אכלת אותה אין לך מה להגיד אני הבאתי הוכחה לא מאמין כנס לויקפדיה.....
אז בוא נגיד את זה ככה אם לי אין מושג בכדורגל אז הידע שלך שואף לאפס.
אז בוא נגיד את זה ככה אם לי אין מושג בכדורגל אז הידע שלך שואף לאפס.
חחחח ניבוש, אתה יודע מה זה שחקן בית?
תגיד,שחקן שהגיע בגיל 13-14-15-16למחלקת נוער של בארסה והתאמן איתה ועלה לבוגרים,הוא לא שחקן בית?
תפסיק לזיין את השכל כבר,אתה משפיל את עצמך פה בחייאת רבאק,די.
תמשיך להסתמך על ויקיפדיה,להתווכח עם אנשים שמבינים טיפה יותר ממך ובסוף לצאת אידיוט.
תגיד,שחקן שהגיע בגיל 13-14-15-16למחלקת נוער של בארסה והתאמן איתה ועלה לבוגרים,הוא לא שחקן בית?
תפסיק לזיין את השכל כבר,אתה משפיל את עצמך פה בחייאת רבאק,די.
תמשיך להסתמך על ויקיפדיה,להתווכח עם אנשים שמבינים טיפה יותר ממך ובסוף לצאת אידיוט.
תאמין לי אני אפעם לא מזלזל באנשים מבוגרים ממני במיוחד במי שאני לא מכיר... אבל בשיחה הזאת הוכחת לי שמבין גדול אתה לא. יום טוב שיהיה לך..
חחחח אתה מבין, ד"ש לויקיפדיה

יחסית אלייך אני מבין גדול וזאת לא חוכמה:] כמו שאמרתי לי לא מתאים לפגוע באנשים מבוגרים ממני ולך זה בטח לא מוסיף כבוד אז בוא נעצור כאן.
טוב אחי הגאון. אני אידיוט מוחלט,אין לי שמץ של מושג,אפשר לזרוק את כל שנותיי כאוהד בארסה וליגה ספרדית לפח.
אתה מלך!!! גאון!!!
אתה מלך!!! גאון!!!
אם לא ראית שמתי סמיילי........ מישהו פה נעלב ומגזים....
ואגב אולי בגלל שאני צעיר ממך אתה חושב שאני לא מבין אבל רק היום בעיתון 2 אנשים כתבו בדיוק אותו דבר על מה שהתווכחתי אתך...
אחי,כבר סגרנו שאתה גאון ואין לי מה לחפש בויכוח איתך...למה אתה ממשיך לדרוך עליי?
אל תנסה להוציא אותי טמבל כי זה יחזור אלייך.... עכשיו גם נזכרתי שאתה מי שאמר שפורטוגל נבחרת חזקה מאוד נכון? שאמרתי לך שבלי רונאלדו אין להם סיכוי לעבור את שלב הבתים.... אז הנה הם בלי רונאלדו ומה אני יגיד לך פורטוגל לא מפסיקים לנצח... בקושי תיקו מול קפריסין ןהפסד לנורבגיה... אז תמשיך לחשוב שאתה מבין....
ובלי קשר חג שמח:)
ובלי קשר חג שמח:)
נו די ניב,למה אתה מתעקש ככה לדרוך להשפיל? מספיק...
כבר הסכמנו שאתה גאון ושאין לי זכות להתווכח איתך,חלאס.
למה בכלל התחלתי את הויכוח,מה חשבתי לעצמי...כזה אידיוט :/
כבר הסכמנו שאתה גאון ושאין לי זכות להתווכח איתך,חלאס.
למה בכלל התחלתי את הויכוח,מה חשבתי לעצמי...כזה אידיוט :/
מיצינו.
נעול.
נעול.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."