נבחרת ישראל-קמפיין מוקדמות יורו 2012
נבחרת ישראל-קמפיין מוקדמות יורו 2012
בס"ד
היום בערב תפתח נבחרת ישראל עם פרננדז את קמפיין מוקדמות יורו 2012.
מגיעה תודה גדולה ליואב זיו שמנע הפסד טכני מביך לנבחרת ישראל בכך שהוא היה היחידי שזכר שידין לא מורשה לשחק,בהחלט התנהלות מרשימה של ההתאחדות.
ההרכב המשוער: דודו אוואט, דני בונדר, טל בן חיים, תמיר כהן, דדי בן דיין, בירם כיאל, אלמוג כהן, ליאור רפאלוב, יוסי בניון, ערן זהבי, בן סהר.
הרכב גרוע אם תשאלו אותי.
הרבה בהצלחה לנבחרת וכמובן למאור מליקסון (מעניין אם יקבל דקות).
היום בערב תפתח נבחרת ישראל עם פרננדז את קמפיין מוקדמות יורו 2012.
מגיעה תודה גדולה ליואב זיו שמנע הפסד טכני מביך לנבחרת ישראל בכך שהוא היה היחידי שזכר שידין לא מורשה לשחק,בהחלט התנהלות מרשימה של ההתאחדות.
ההרכב המשוער: דודו אוואט, דני בונדר, טל בן חיים, תמיר כהן, דדי בן דיין, בירם כיאל, אלמוג כהן, ליאור רפאלוב, יוסי בניון, ערן זהבי, בן סהר.
הרכב גרוע אם תשאלו אותי.
הרבה בהצלחה לנבחרת וכמובן למאור מליקסון (מעניין אם יקבל דקות).
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: נבחרת ישראל-קמפיין מוקדמות יורו 2012
איזה כיף להתחיל קמפיין נטול ציפיות..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני לא מבין ממתי משחקי קמפיין המוקדמות יוצא בימי חמישי ושישי... זה לא היה מוצ"ש ורביעי?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שלא יגמר הקמפיין עוד הערב 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
זהבי וכיאל החוצה,ורמוט וארבייטמן פנימה.
אין שום סיבה לשחק עם שני קשרים אחוריים מול האין התקפות של מלטה.
עד עכשיו זה נראה די מביך,פתחו טוב ואז הפסיקו לשחק.
חבל שמליקסון לא על הספסל.
זהבי וכיאל החוצה,ורמוט וארבייטמן פנימה.
אין שום סיבה לשחק עם שני קשרים אחוריים מול האין התקפות של מלטה.
עד עכשיו זה נראה די מביך,פתחו טוב ואז הפסיקו לשחק.
חבל שמליקסון לא על הספסל.
אלמוג כהן פשוט תותח
אחחחחח..... איפה היינו היום ללא יוסי? 

שמתם לב שעקרונית יש לנו בנבחרת 4 נציגים?
בניון (השתכנעתי,הוא משלנו
) ,ברדה,אלמוג כהן (באר שבעי בכל רמ"ח איבריו) ומליקסון.
אם אתם ממש מגדילי ראש,אז גם דדי שעבר פה קדנציה לא רעה הוא משלנו
בניון (השתכנעתי,הוא משלנו

אם אתם ממש מגדילי ראש,אז גם דדי שעבר פה קדנציה לא רעה הוא משלנו

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתי במשחק הבינוני של הנבחרת וכל מה שיש לי להגיד זה:
https://www.calcalist.co.il/articles/0, ... 33,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.calcalist.co.il/articles/0, ... 33,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הבית של ישראל רק התחיל וכבר מנפק הפתעה אחת די גדולה - גאורגיה (בניצוחו של דוואלישבילי שהולך לטחון אותנו שבוע הבא בוסרמיל) מוציאה תיקו
1-1 באתונה מול יוון.
נצחון על גאורגיה ביום שלישי ואפשר כבר להתחיל לפנטז על חודש מפנק בפולין-אוקראינה?
1-1 באתונה מול יוון.
נצחון על גאורגיה ביום שלישי ואפשר כבר להתחיל לפנטז על חודש מפנק בפולין-אוקראינה?

משיח, אני אוהב את האופטימיות שלך, אבל למה שלא תחשוב הפוך?
אם גיאורגיה מצליחה להוציא תיקו 1-1 באתונה (שאנו רק יכולים לחלום עליו), אז למה נראה לך שביום שלישי נחזור מגיאורגיה עם 3 נקודות מלאות?
אם גיאורגיה מצליחה להוציא תיקו 1-1 באתונה (שאנו רק יכולים לחלום עליו), אז למה נראה לך שביום שלישי נחזור מגיאורגיה עם 3 נקודות מלאות?

שמע...אף אחד לא מבטיח שגאורגיה הוציאה תיקו מיוון כי היא כזאת נבחרת טובה - יש הבלחות מדי פעם (להזכיר לך 1-0 של לוקסמבורג על שוויץ בבאזל בקמפיין הקודם?)dudi2002 כתב:משיח, אני אוהב את האופטימיות שלך, אבל למה שלא תחשוב הפוך?
וצריך לציין שיוון החליפה מאמן אחרי קדנציה של 6-8 שנים כמדומני של ריהאגל וייקח זמן עד שיוון תתאפס על עצמה.
אנחנו רחוקים מלהיות אימפריה שיכולה לזלזל,אבל אני באמת מאמין שעם איזו הברקונת של ורמוט וסהר החד ואפשר לצאת מטביליסי עם נקודות.
זה יהיה קרב סופר-קשה,אני לא משלה את עצמי לרגע,אבל אם אנחנו רוצים להאמין ולקוות ללפחות סגנות בבית הזה,אתה לא יכול לבוא בתחושת אנדרדוג לטביליסי.
כל הנבחרות בבית הזה, למעט קרואטיה (לדעתי תעלה מהמקום הראשון) ומלטה (תעוף בבושת פנים מהמקום האחרון), יילחמו על הסגנות. מסיבה זו, אסור לנו להשמיט נקודות מול היריבות הישירות שלנו (גיאורגיה, יוון ולטביה), חייבים לנצח אותן גם בחוץ ובטח ובטח שבבית. מעידה כמו זו שקרתה לנו בקמפיין האחרון (הפסד ביתי 1-0 למלטה בר"ג), והעסק סגור כבר ביום שלישי.
אני לא בטוח שתיקו בטביליסי סוגר את הסיפור,אבל אני כן בטוח שנצחון נותן לנו יתרון מקדים עצום (כן,עצום) להמשך הדרך.
טביליסי אחד המגרשים היותר ביתיים וקשים שיהיו בבית הזה (שוב,להוציא קרואטיה שמארחת במקסימיר הלוהט בזאגרב) ואני משוכנע
שיוון/קרואטיה/לטביה יאבדו שם נקודות. עכשיו כשהנבחרות עוד לא מגובשות לחלוטין ועוד בוסר,זה הזמן לנסות לעקוץ אולי.
טביליסי אחד המגרשים היותר ביתיים וקשים שיהיו בבית הזה (שוב,להוציא קרואטיה שמארחת במקסימיר הלוהט בזאגרב) ואני משוכנע
שיוון/קרואטיה/לטביה יאבדו שם נקודות. עכשיו כשהנבחרות עוד לא מגובשות לחלוטין ועוד בוסר,זה הזמן לנסות לעקוץ אולי.
א.ניצחון בגיאורגיה על פניו יפתח עבורנו פער אל מול יוון שכן עד כה הוציאה נגד גיאורגיה רק תיקו וזה עוד בבית.
ב. אני חושב שצריך לנבחרת הזאת יותר קרדיט, יחסית למשחק ראשון בקמפין היו בסדר גמור מול מלטה.
ב. אני חושב שצריך לנבחרת הזאת יותר קרדיט, יחסית למשחק ראשון בקמפין היו בסדר גמור מול מלטה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."