חברה גדל בקרית שמונה ילד בן 20 בשם כהן אלרואי, חלוץ ענק. יש לו טכניקה ומהירות נדירה.
מזכיר קצת את ליאור אסולין רק ב11 שנה פחות. עם אלונה עדיין במדיניות של החתמות זולות וארוכי טווח של שחקנים פוטנצילים זה יזדמנות מצוינת להביא לפה חלוץ שיתן הרבה למועודון
תזכרו תשם כהן אלרואי תוך עונה ששתיים הוא במכבי חיפה\הפועל ת"א\מכבי
[סקאוט] אולרואי כהן
Re: סקאוט
שירצקי לא ישחרר אותו בקרוב,בטח שלא בשביל סכומים שאלונה תסכים לשלם על שחקן בגילו.
גם אני ראיתי אותו מול מונטנגרו והתרשמתי לטובה ובינינו? אני באמת חושב שצחי מכלוף לא נופל ממנו,לא יודע למה.
גם אני ראיתי אותו מול מונטנגרו והתרשמתי לטובה ובינינו? אני באמת חושב שצחי מכלוף לא נופל ממנו,לא יודע למה.
Re: [סקאוט] אולרואי כהן
בס"ד
קודם כל סקאוט יעיל על שחקנים צעירים בא לפני הפריצה והכניסה של השחקן לתודעה של אוהד הכדורגל המצוי.
אלרואי כהן כישרון גדול ושירצקי לא ישחרר אותו בקלות.
קודם כל סקאוט יעיל על שחקנים צעירים בא לפני הפריצה והכניסה של השחקן לתודעה של אוהד הכדורגל המצוי.
אלרואי כהן כישרון גדול ושירצקי לא ישחרר אותו בקלות.
תאמת?, לא יתרשמתי יותר מידי מצחי מכלוף,מעבר לזה שהא דומה לבן סהר הוא חסר ביטחון על המגרש הייתי משאיל אותו לעונה לקבוצה אחרת שיצבור דקות וניסיון,בנתיים אני לא רואה אותו משתלב בהרכב הראשון של ב"ש.messiah כתב:שירצקי לא ישחרר אותו בקרוב,בטח שלא בשביל סכומים שאלונה תסכים לשלם על שחקן בגילו.

אומרים הוא כשרון גדול... המשחק היחיד שראיתי אותו היה המשחק של הצעירה מול שבדיה(הפסד 1-0) היה השחקן הכי גרוע במגרש ולא הפסיק לעשות שטויות... אבל אולי סתם נפלתי על משחק לא טוב שלו:)
niv1 כתב:אומרים הוא כשרון גדול... המשחק היחיד שראיתי אותו היה המשחק של הצעירה מול שבדיה(הפסד 1-0) היה השחקן הכי גרוע במגרש ולא הפסיק לעשות שטויות... אבל אולי סתם נפלתי על משחק לא טוב שלו:)
טוב ניב בשבילך, כנראה שאתה לא מקדיש זמן לליגת העל.
אבל בשבת האחרונה אולרואי כהן בישל גול וכבש צמד נגד הפועל פ"ת בניצחון 3-1.
תהנה
https://www.sport5.co.il/team.aspx?FolderID=845&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;

ראיתי כבר אבל משחק אחד (ועוד כזאת קבוצה) לא אומר כלום... מה שכן אני מעוד מתלהב מדודו ביטון שכבר עם 4 שערים ב3 משחקים חבש שלא חלוץ שלישי אצלנו במקום בסיט..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
messiah כתב:ובינינו? אני באמת חושב שצחי מכלוף לא נופל ממנו,לא יודע למה.
אהבתי

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר