26 מיליון שקל
26 מיליון שקל
הרשות לבקרת תקציבים פירסמה את תקציבי הקבוצות לעונת 2010/2011, הפועל באר שבע היא הקבוצה עם התקציב החמישי בגדולו בליגה (אחרי מכבי והפועל תל אביב, מכבי חיפה ובית"ר ירושלים) והוא עומד על 26 מיליון ש"ח כששאר הקבוצות הרחק מאחור.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: 26 מיליון שקל
יש פה מישהו שמוכן לחתום כבר עכשיו על אותו מקום גם בליגה בסיום העונה?

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
פלוס 1 ואני חותם.(או מינוס 4=5-1)messiah כתב:יש פה מישהו שמוכן לחתום כבר עכשיו על אותו מקום גם בליגה בסיום העונה?

נהיית חזיר אה? נתנו לך 1-1 מול קבוצה גדולה ואתה כבר רוצה אירופה? 

צריך לדעת איך מנצחים את נתניה ושדוד לפני שחולמים על מקום רביעי.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
שאלת, עניתיmessiah כתב:נהיית חזיר אה? נתנו לך 1-1 מול קבוצה גדולה ואתה כבר רוצה אירופה?

להגיע לבאר ולא לשתות זה הכי מתסכל...messiah כתב:יש פה מישהו שמוכן לחתום כבר עכשיו על אותו מקום גם בליגה בסיום העונה?
אני עם אביאל, +1.
חותמת?
רק אהבה תנצח...
גם מקום חמישי יכול להיות מכובד (בהנחה שהפער מהמקום השישי הוא מעל 8 נק' והפער מהמקום הרביעי לא עולה על 2 נק')
אשדוד לא כזאת מפחידה... וחוץ מנתניה ואשדוד התחרות תהייה רחבה בהרבה.יבגני כתב:צריך לדעת איך מנצחים את נתניה ושדוד לפני שחולמים על מקום רביעי.
מכבי פ"ת, מכבי נתניה, אשדוד, בית"ר, בני יהודה, ועכשיו נראה שגם הפועל חיפה יהיו המתחרות על עמדות 4-6.
7 קבוצות שמתוכן רק 3 יהיו בפלייאוף עליון, ומתוכן רק אחת במקום רביעי.
יהיה קשה, אבל כמו שאתה רואה אף אחת מהקבוצות הנ"ל לא ממש "עילוי" אז יהיה גם אפשרי.
דבר ראשון שצריך לעשות זה לנצח את בית"ר.
רק אהבה תנצח...
אני מוכן כבר היום לרוץ עירום ברחובות ב"ש והפזורה (לא שזה יועיל,ההיפך) אם אתה חותם לי על מקום 3-4 בסיום העונה.nitsande כתב: להגיע לבאר ולא לשתות זה הכי מתסכל...
אני עם אביאל, +1.
חותמת?
אבל איך אומרים בני דודינו היקרים? שוויע שוויע.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אם נצליח איכשהו להתברג במקומות 3-5 אני אהיה מבסוט.
אבל חבר'ה, תורידו קצת ציפיות...לא בטוח שיש לנו את היכולת הדרושה לכך.
אבל חבר'ה, תורידו קצת ציפיות...לא בטוח שיש לנו את היכולת הדרושה לכך.
בס"ד
לחלום על מקום רביעי זה טוב ויפה אבל בראייה ריאלית הפועל ב"ש הנוכחית מתאימה יותר למקומות 5-6 ואני מאמין שזו גם המטרה של ניר ואלונה.
לחלום על מקום רביעי זה טוב ויפה אבל בראייה ריאלית הפועל ב"ש הנוכחית מתאימה יותר למקומות 5-6 ואני מאמין שזו גם המטרה של ניר ואלונה.
נקודה למחשבה
אם השנה לא נעשה כמעט שום רכש משמעותי - והתקציב הוא 26 מיליון שקלים (אם זה נכון מה שאומרים)
אז כמה לעזעזל היה התקציב שלנו שנה שעברה ???? - עם כל ה-21 !!! שחקנים (ליצנים ..) שהביאו וזרקו בשנה שעברה
אני מעריך אותו בלפחות 35 מיליון שקלים
אם השנה לא נעשה כמעט שום רכש משמעותי - והתקציב הוא 26 מיליון שקלים (אם זה נכון מה שאומרים)
אז כמה לעזעזל היה התקציב שלנו שנה שעברה ???? - עם כל ה-21 !!! שחקנים (ליצנים ..) שהביאו וזרקו בשנה שעברה
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
ליאור ז'אן לא רכש משמעותי ? ריקרדו פרננדש לא רכש משמעותי ? תעשה לי טובה.mair369 כתב:נקודה למחשבה