yedidel כתב:אחרי החגיגות והמחמאות (ובצדק), אני מקווה שקלינגר ישב איתם טוב טוב על השער הזה. כולם התלהבו מהפריצה של ורד אבל היה פה שילוב של כמה מחדלים.
הראשון זה הגליץ' של דוידזאדה, אפשר להגיד שזה חוסר מזל אבל גם שהוא עשה אותו בשלב מוקדם מדי והלך לאיבוד.
השני זה סוארס, שנתקע עם גאדיר שנכנס והשאיר את ורד להמשיך בריצה, ליד גאדיר היו שני שחקנים וסוארס לא היה צריך להתעכב שם.
והאחרון זה גביש, שמשום מה עזב את דבאלשוילי וגם רץ פנימה לגאדיר שכבר היה מכוסה, במידה והוא נשאר עם דבאלשוילי הצב אין מצב שהוא עוקף אותו.
איזה כיף לנתח רגע אחד של טעויות בשלושה משחקים (לעומת עשרה רגעים כאלה כל משחק בעונה שעברה...)

לא רציני, אתה מבין בכדורגל?
דוידזדה היה אשם?
סוארס? גביש?
מאיפה אתה מביא את זה?!
היחיד שהיה אשם פה זה
אבי יחיאל.
הוא היה צריך להיות על הרוחב של השער במרכז הרחבה,
והוא היה איפה שצריך להיות קשר אחורי לפניי הבלמים.
למרות שאוהד כהן לא אשם בגול הוא יכל לעשות טיפה יותר ולהעיף את הכדור מהרגל של דבאלשווילי.
בתאכלס, זה היה התקפה רגילה, אופיר דוידזדה היה מדהים ראייה טובה שלו, זה היה בסה"כ חוסר מזל, ומזל גדול לורד שהכדור פשוט נגע לו ברגל והמשיך קדימה מה שנתן לורד את כוח הפריצה במזל.
ככה שסוארס וגביש עמדו נכון בהגנה אבל זאת הייתה התקפה עם מזל וככה זה מה שקרה יחיאל היה צריך להיות בקו הרוחב עם דבאלשווילי וכמובן לפניו כדי להעיף את הכדור.
אבל אלוהים יודע מה הוא עשה בקישור האחורי.
ועם טיפה יותר מאמץ של אוהד כהן הוא היה גם מגיע לכדור הזה.
אבל לא משנה זה עבר, ואיי פאשר להחזיר את הגלגל לאחור וצריך ללמוד מהטעויות האלה להבא.
יש לנו מאמן מצויין שיודע את העבודה.
ויש לנו קבוצה מצויינת שמשטפרת ממשחק למשחק.