דודזאדה תתעורר
Re: דודזאדה תתעורר
ממש אין לו מה להתעורר הוא שחקן חלש (לשחקן כגורגל אין רגליים בעובי של גפרורים) ואף פעם לא יהייה מגן, היום הבלוף התגלה.
עוד באר שבעי גרוע!
עוד באר שבעי גרוע!
הדגש במשפט שלך הוא על המילה באר שבעי... כי מספיק משחק שניים לא טובים כדי למחוק שחקן בגלל שהוא באר שבעי.ג'וני כתב:ממש אין לו מה להתעורר הוא שחקן חלש (לשחקן כגורגל אין רגליים בעובי של גפרורים) ואף פעם לא יהייה מגן, היום הבלוף התגלה.
עוד באר שבעי גרוע!
בהחלט היום הטופיק הזה מקבל משנה תוקף, ודודזאדה נראה איום ונורא עד עכשיו...
אולי באמת זאת "קללת" הנבחרת, ואולי קצת השתן... אבל חייב להתעורר דחוף.
אבל בהחלט שחקן מוכשר שהראה מה הוא יודע בעונה הקודמת, ובבקשה אל תהפכו אותו לאביתר אילוז הבא בטח לא כל כך מהר.
רק אהבה תנצח...
שחקן לא יכול להיות עם רגליים כאלו, מה בדיוק הוא עשה בקיץ שיחק בברביות ????
חלש, חצי שנה אל תצא מחדר כושר.
ג'וני, עם כל כמה שהתצוגת נפל היום כואבת בלב, ההודעה הזו שלך מגעילה אותי יותר.
איך אתם אוהבים לקטול שחקנים כ"כ מהר, בטח ובטח אם מדובר בשחקני בית. שנה שעברה דודזאדה נתן תצוגות אדירות, עלה לתקוף מהאגף, הרים כדורים טובים, עשה גליצ'ים מצויינים.
אז הוא פתח את העונה לא טוב, אני לגמרי מסכימה. המשחק היום זה משחק שהוא הראשון שירצה לשכוח, אבל מכאן ועד לדבר עליו שהוא לא שחקן, זו כפיות טובה.
קורה שלשחקן יש תקופות לא טובות, קורה ששחקן עושה טעויות בייחוד בייחוד אם הוא שחקן צעיר. הבעיה היותר קשה אולי זה שאין לו איום מהספסל, מישהו שיכול לשבת לו על הצאוור על מנת שיהיה מוטיבציה לאופיר לעמוד על הרגליים האחוריות. קלינגר חייב לקחת אותו לשיחה אישית ראשונה ולעורר אותו במהרה, כדורגל זה משחק של קודם כל בראש, לפני הרגליים. כיום הבטחון של דודזאדה בריצפה.
איך אתם אוהבים לקטול שחקנים כ"כ מהר, בטח ובטח אם מדובר בשחקני בית. שנה שעברה דודזאדה נתן תצוגות אדירות, עלה לתקוף מהאגף, הרים כדורים טובים, עשה גליצ'ים מצויינים.
אז הוא פתח את העונה לא טוב, אני לגמרי מסכימה. המשחק היום זה משחק שהוא הראשון שירצה לשכוח, אבל מכאן ועד לדבר עליו שהוא לא שחקן, זו כפיות טובה.
קורה שלשחקן יש תקופות לא טובות, קורה ששחקן עושה טעויות בייחוד בייחוד אם הוא שחקן צעיר. הבעיה היותר קשה אולי זה שאין לו איום מהספסל, מישהו שיכול לשבת לו על הצאוור על מנת שיהיה מוטיבציה לאופיר לעמוד על הרגליים האחוריות. קלינגר חייב לקחת אותו לשיחה אישית ראשונה ולעורר אותו במהרה, כדורגל זה משחק של קודם כל בראש, לפני הרגליים. כיום הבטחון של דודזאדה בריצפה.

צודק בגלל זה בניון לא הצליח.ג'וני כתב:שחקן לא יכול להיות עם רגליים כאלו, מה בדיוק הוא עשה בקיץ שיחק בברביות ????
רק אהבה תנצח...
ג'וני אתה מגזים!
אופיר היה ניראה היום זוועה אבל זה לא סיבה לשלוח אותו הביתה.
כי על פי המשחק היום 90% מהקבוצה צריכה לעוף הביתה.
הביקורת שלי היא לחבר'ה היותר מבוגרים שלא לוקחים אחריות או באים לעודד את הילד כשלא הולך לו
הביקורת שלי היא לחבר'ה היותר מבוגרים שלא לוקחים אחריות או באים לעודד את הילד כשלא הולך לו
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
תגובה לא לעניין.nitsande כתב: צודק בגלל זה בניון לא הצליח.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
לא שלחתי אותו הביתה שלחתי אותו לחדר כושר לחצי שנה בלי לצאת כדי שיראה כמו שחקן.מוטי כתב:ג'וני אתה מגזים!
אתם כל כך כמהים לשחקן בית צעיר שיצליח אז אתם משקרים לעצמכם שאופיר הוא המושיע, אז צר לי לאכזב אתכם הוא לא היה ולא יהייה מגן כי הוא פשוט חלש גם בשנה שעברה אז הוא עלה ובישל איזה גול אבל הגנה עדיין לא ראיתי.
לגבי יתר שהאפסים שישחקו כמו שכרי חרב אין מה להרחיב את הדיבור רק להגיד שכל כך לא מגיע להם את אלונה כבעלים וכל כך לא מגיע להם התנאים שנותנים להם, לא איכפת להם בכלל חבורה של שבורים.
נכון מאוד אם לבניון היה יותר כוח ברגליים הוא היה מגיע יותר רחוק (לבניון יש את הכל שכל אופי יכולת אישית גבוהה) ויש יותר רחוק,nitsande כתב: צודק בגלל זה בניון לא הצליח.
חוץ מזה ממגן אני מצפה למבנה גוף אחר מקשר קידמי.
נו באמת, עד מתי תפרגנו ליכולת המבזה הזאת, כבר אמרתי שכל מאמן בלי משקפיים יבין שאת כל ההתקפות צריך להעביר דרך אופיר שימצא דרך ליפול, לאבד, לקרוס, לטבוע מול כל שחקן סביר
3 מ5 שערים היום עברו דרך דוידזאדה, מצטער לומר 'אמרתי לכם' אבל מפגן הצביעות הזה שכולם 'מפרגנים' בצורה עיוורת הוא עלוב ומעבר לכל מנותק מהמציאות.
הוא בתקופה לא טובה ועדיף שיעשה חורים ביציע ולא על הדשא עד שיחזור לעצמו.
אליק-ד"ש חמה ממני אליך במיוחד, חשבתי שלפחות אתה מבין כדורגל
אמונה עיוורת יכולה להיות לקבוצה ולא לשחקן- שחקן נמדד בביצועיו ולא בצורה שהוא לובש את החולצה, וכל אחד צריך לקבל חשבון על תצוגותיו וכמו שפרגנו בענק שהיה טוב, אין טעם למפגן הסומאה הזה.
תתעוררו כולכם-רבים כבר התעוררתם, חסר רק שהשחקן יתעורר.
נ.ב- תענוג לראות את אלי דסה...קנאה אדירה
3 מ5 שערים היום עברו דרך דוידזאדה, מצטער לומר 'אמרתי לכם' אבל מפגן הצביעות הזה שכולם 'מפרגנים' בצורה עיוורת הוא עלוב ומעבר לכל מנותק מהמציאות.
הוא בתקופה לא טובה ועדיף שיעשה חורים ביציע ולא על הדשא עד שיחזור לעצמו.
אליק-ד"ש חמה ממני אליך במיוחד, חשבתי שלפחות אתה מבין כדורגל
אמונה עיוורת יכולה להיות לקבוצה ולא לשחקן- שחקן נמדד בביצועיו ולא בצורה שהוא לובש את החולצה, וכל אחד צריך לקבל חשבון על תצוגותיו וכמו שפרגנו בענק שהיה טוב, אין טעם למפגן הסומאה הזה.
תתעוררו כולכם-רבים כבר התעוררתם, חסר רק שהשחקן יתעורר.
נ.ב- תענוג לראות את אלי דסה...קנאה אדירה
חסרי סבלנות שכמותכם ! היום עמד בשער היריבה שוער שהפך להיות אחד המוכשרים בליגה וזאת לאחר ששנה שעברה עשה טעויות על ימין ועל שמאל אך קיבל את הקרדיט והתמיכה והיום הוא מחזיר בריבית דריבית.
אם מישהו חשב שאופיר ישאר באותה יכולת גבוהה שהציג בעונה שעברה ולא יהיו לו ירידות ביכולת - טועה ומטעה.שחקן צעיר ומוכשר כמו אופיר דוידזאדה חייב לקבל את מלוא התמיכה והגיבוי מהמאמן אם לא מאיתנו האוהדים שרק מחכים בסיבוב כדי שייכשל .
עלינו להבין שעוד נסבול ממנו הרבה טעויות אך נרוויח מגן שמאלי מוכשר לעוד הרבה שנים.
אין שחקנים אינסטנט !
אם מישהו חשב שאופיר ישאר באותה יכולת גבוהה שהציג בעונה שעברה ולא יהיו לו ירידות ביכולת - טועה ומטעה.שחקן צעיר ומוכשר כמו אופיר דוידזאדה חייב לקבל את מלוא התמיכה והגיבוי מהמאמן אם לא מאיתנו האוהדים שרק מחכים בסיבוב כדי שייכשל .
עלינו להבין שעוד נסבול ממנו הרבה טעויות אך נרוויח מגן שמאלי מוכשר לעוד הרבה שנים.
אין שחקנים אינסטנט !
[align=center]
GIFSoup[/align]

הלו! תירגעו כולכם!!! כולה ילד בן 19, שעדיין צריך ללמוד ולהתפתח הרבה.
נכון הוא היה חלש מאוד היום, נכון הוא לא ממש התחיל את העונה עדיין, אבל רבאק מה עובר עליכם? הפכתם אותו לשחקן הכי גרוע שדרך כאן.
בחייאת, תנסו לזכור קצת יותר משבועיים אחורה, ותתחילו להתאפק קצת בתגובות שלכם! (במיוחד אתה SUMSUM).
זאת ממש לא הדרך חברים, הילד גם ככה במצב על הפנים עכשיו (באופן טבעי) וזה שתדרכו עליו עכשיו בטח לא יעזור.
דווקא כאן ועכשיו הייתי מצפה מאנשים כאן קצת לגלות בגרות, ולהיות קצת יותר סבלניים בביקורת הכל כך ארסית הזאת.
כולנו רוצים שחקנים מקומיים מוצלחים, אז עד שיש כאן התחלה של פוטנציאל צריך לעודד אותו ולא לצלוב אותו.
בבקשה, תנו לו סבלנות.
נכון הוא היה חלש מאוד היום, נכון הוא לא ממש התחיל את העונה עדיין, אבל רבאק מה עובר עליכם? הפכתם אותו לשחקן הכי גרוע שדרך כאן.
בחייאת, תנסו לזכור קצת יותר משבועיים אחורה, ותתחילו להתאפק קצת בתגובות שלכם! (במיוחד אתה SUMSUM).
זאת ממש לא הדרך חברים, הילד גם ככה במצב על הפנים עכשיו (באופן טבעי) וזה שתדרכו עליו עכשיו בטח לא יעזור.
דווקא כאן ועכשיו הייתי מצפה מאנשים כאן קצת לגלות בגרות, ולהיות קצת יותר סבלניים בביקורת הכל כך ארסית הזאת.
כולנו רוצים שחקנים מקומיים מוצלחים, אז עד שיש כאן התחלה של פוטנציאל צריך לעודד אותו ולא לצלוב אותו.
בבקשה, תנו לו סבלנות.
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 25 ספטמבר 2010, 22:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק אהבה תנצח...
סומסום, דוידזאדה עשה טעויות היום כי לחצו עליו והוא טעה.
אלי דסה נראה מעולה כי אף אחד לא לחץ עליו, אז איך הוא יעשה טעויות?
אלי דסה נראה מעולה כי אף אחד לא לחץ עליו, אז איך הוא יעשה טעויות?
צודק, לחצו עליו ורד וגדיר
לחצו עליו בן שושן וסטיבן כהן
לחץ עליו טל בן חיים וכל אלה עשו לו בית ספר והוא נראה לידם שחקן ליגה ג'
צודק בכל פעם שקיבל כדור הזיע והיה זקוק לטיטול- צודק אני נזהר עוד בדברי אחרת הייתי מייחס לו תכונות של שימון 'אל תמסרו לי!!!' ביטון
בוא ניקח משחקים ללא לחץ, בליגת הנערים אולי?
או שנשחק במנג'ר במחשב או בפלייסטיישן, הכי טוב בלי לחץ
בלי לחץ זה ביציע להתרעננות והתקררות
לחצו עליו בן שושן וסטיבן כהן
לחץ עליו טל בן חיים וכל אלה עשו לו בית ספר והוא נראה לידם שחקן ליגה ג'
צודק בכל פעם שקיבל כדור הזיע והיה זקוק לטיטול- צודק אני נזהר עוד בדברי אחרת הייתי מייחס לו תכונות של שימון 'אל תמסרו לי!!!' ביטון
בוא ניקח משחקים ללא לחץ, בליגת הנערים אולי?
או שנשחק במנג'ר במחשב או בפלייסטיישן, הכי טוב בלי לחץ
בלי לחץ זה ביציע להתרעננות והתקררות
סומסום, מה הוא שאל ומה אתה ענית.
אני הייתי באמת רוצה לדעת ממה אתה כ"כ מתמוגג מדסה הזה, ממשחק שראית אותו שלא הייתה לו עבודה? תן לי את אופיר, אני אתמודד עם הנפילות שלו. כששנה שעברה אופיר נתן תצוגות יפות, נתן גליצ'ים, עשה הגנה ואפילו עלה להתקפה עם הרמות מדוייקות, איפה הייתם?
סבלנות בחייאת, לא ליהיות כפויי טובה. עוד יהיו לו משחקים כאלה. זה המחיר בשחקן צעיר, ירידות ועליות עד לשלב שהוא יתייצב לחלוטין.
אני הייתי באמת רוצה לדעת ממה אתה כ"כ מתמוגג מדסה הזה, ממשחק שראית אותו שלא הייתה לו עבודה? תן לי את אופיר, אני אתמודד עם הנפילות שלו. כששנה שעברה אופיר נתן תצוגות יפות, נתן גליצ'ים, עשה הגנה ואפילו עלה להתקפה עם הרמות מדוייקות, איפה הייתם?
סבלנות בחייאת, לא ליהיות כפויי טובה. עוד יהיו לו משחקים כאלה. זה המחיר בשחקן צעיר, ירידות ועליות עד לשלב שהוא יתייצב לחלוטין.