אני מאמין טוב ששחקנים מרגישים ככה ככה זה יחלחל להם להם ואנ י ממין שקורים משחקים כאלו
אבל אני לא חושב חושב שצריך להרוג שחקנים בגלל תצוגות כאלו
לעשות שיחות כן אבל לא לתת בראש יותר מידי כי לפעמיים זה עושה בדיוק ההיפך
מה שצריך לעשות לכנס את הקפטן ןאת השחקנים ביניהם קודם בלי מאמן שיתנו 1 ל שני להבין איפה כל אחד טעה ככה יש לכל 1 מה לצפות נשני בלי כסאח
ואני נגד כל הלאום הזה נגד מליקסון ודויודאזה
הנה מה שכתוב באתר על זה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 54&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
"ביזיון. ביישנו את הסמל וגם את האוהדים הנפלאים שלנו"
Re: "ביזיון. ביישנו את הסמל וגם את האוהדים הנפלאים שלנו"
דוקא במשחקים כאלה מרגישים את החסרון של בונפלד... חייבים לשחק עם שחקני בית להם יש לפחות מחויבות
הם באמת ביישו וביזו אותנו,אבל משום מה לא יצאתי בתחושת כעס וחוסר אונים אחרי המשחק אתמול כמו שיצאתי ממשחקים
שעזורי ניהל.
אני יודע שיש ראש מקצועי למערכת שרואה מה שקורה ויודע לבצע את השינויים וללמוד מהטעויות,זה מה שמנחם אותי כי סה"כ יש לנו
סגל עם פוטנציאל לא רע,צריך רק לדעת איך לשחק איתו ואני בטוח שהעתיד הרבה יותר מזהיר ממה שחווינו אתמול בבירה.
שעזורי ניהל.
אני יודע שיש ראש מקצועי למערכת שרואה מה שקורה ויודע לבצע את השינויים וללמוד מהטעויות,זה מה שמנחם אותי כי סה"כ יש לנו
סגל עם פוטנציאל לא רע,צריך רק לדעת איך לשחק איתו ואני בטוח שהעתיד הרבה יותר מזהיר ממה שחווינו אתמול בבירה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
niv1 כתב:דוקא במשחקים כאלה מרגישים את החסרון של בונפלד... חייבים לשחק עם שחקני בית להם יש לפחות מחויבות
מה, יעני מסתלבט להפיג ת'באסה?..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הם ביישו גם את עצמם
אני מקווה שלא יצליחו להסתכל על עצמם במראה.
אני מקווה שלא יצליחו להסתכל על עצמם במראה.
שיפסיקו לדבר עם התקשורת, כל הזמן אתה שומע 'גורמים גורמים'.
יאללה שיתחילו להחזיר במגרש במקום בדיבורים. הדבר היחיד שהם טובים בו זה לבלבל את הביצים בתק', לפני ואחרי משחקים.
יאללה שיתחילו להחזיר במגרש במקום בדיבורים. הדבר היחיד שהם טובים בו זה לבלבל את הביצים בתק', לפני ואחרי משחקים.

לפי התגובה של מליקסון לא נשמע שהוא לקח את זה קשה מדי... בכלל ל יודע למה אבל נראה לי שאחרי סאגת החוזה מאור כבר קצת פחות "נהנה" כאן.
מעבר לזה, שאפו להנהלה על הודעת התודה הרשמית.
ומה שהכי חשוב זה שקלינגר יגרום לשחקנים להבין שדבר כזה אסור היה שיקרה, ושזה לא יקרה שוב.
בע"ה, פיצוי בשבת מול סכנין (החלשה)
מעבר לזה, שאפו להנהלה על הודעת התודה הרשמית.
ומה שהכי חשוב זה שקלינגר יגרום לשחקנים להבין שדבר כזה אסור היה שיקרה, ושזה לא יקרה שוב.
בע"ה, פיצוי בשבת מול סכנין (החלשה)
רק אהבה תנצח...
כבר נכוונו מקבוצות "חלשות"