יום חדש...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
manutd

יום חדש...

שליחה על ידי manutd »

אני מאמין שרוב האוהדים שמגיבים פה נסעו אתמול למשחק , מרגישים את זה בצורת הכתיבה.
אני הייתי באילת השבוע , אבל מצאתי שם פאב שמשדר את המשחק וישבתי וראיתי שמסביבי ערסים "אוהדי" בית"ר..

החלטתי לפתוח טופיק חדש כי לדעתי תמיד אתה מגבש דעה יום יומיים אחרי המשחק כי אתה קורא תגובות , מדבר עם אנשים ובעיקר נרגע יחסית ממה שעבר עלייך באותו משחק ולא אומר או רושם דברים בלהט הרגע

אני קורא לזה מסקנות היום שאחרי :

1. עם כל הכבוד לברנרדו , ויש כבוד , הוא לא וויין רוני שיכול להחזיק התקפה לבד , המערך חייב להשתנות!!!!!!!!! במיוחד שיש לך בעייה בהגעה למצבים רביבו - ז'אן - ריקי - מליקסון , ושני חלוצים יהיו מי שיהיו , חייבים לשנות ל4-4-2

2.אני לא אוהב את התגובות של השחקנים "ביישנו את הסמל והמועדון " ושטויות כאלה , רובם שניה וחצי בקבוצה וברור שהם עדיין לא יודעים מה זה אומר וכל פעם שמישהו מדבר על מסורת זה נותן תחושה של כסת"ח :בלה:

3.סר אלכס פרגסון אמר לאחר ההפסד לליברפול 4-1 " זה עוד יום שחור בהיסטוריה של המועדון " , וזה מוביל אותי לנקודה הבאה , פרופורציות!! , נכון ההפסד נכנס ישר ללב של כולנו וקשה להיות סלחן אחרי דבר כזה אבל המזל העצוב של כולנו זה שהקבוצה הרגילה אותנו לתצוגות נפל פעמים רבות , אבל אל תשכחו שהשנה קורה משהו חדש בקבוצה , מאמן חדש , שחקנים חדשים , המזל שלנו שזה בא במחזור רביעי ולא במחזור 15 , זה הביא זעזוע שאנחנו לא טובים כמו שחשבנו ויש עדיין המון עבודה

4. דבר חיובי היחיד שראיתי אתמול זה חד וחלק דוד רביבו , רבותיי , הוא השחקן הטוב ביותר שלנו העונה ללא עוררין (בחלק ההתקפי) , הוא מבקש כדור ,נמרץ , לכל כדור יש כתובת , ופשוט בעל הבית של הקבוצה , שזה מוביל אותי לדבר אחר , ברגע שאתה רואה שחקן כמו רביבו אתה ישר שואל את עצמך ישר, איפה הקפטן?

5. מאור מליקסון לא יכול להיות קפטן!!!....אני לא אומר שהוא לא מחיוב למועדון ולא אוהב את המועדון כי כולנו יודעים שהוא כן אבל לא יכול להיות שכל פעם שהקבוצה צריכה להתאפס הוא לא זה שעושה את זה
תחשבו על משחק אחד , אחד! , שהוא לקח את הקבוצה בידיים ברגעי משבר והרים אותנו קדימה?...זה שהוא מלהטט מדי פעם זה לא אומר שהוא מנסה למשוך את הקבוצה איתו פשוט ככה הוא משחק , ואני חושב שברגע שנוריד את סרט הקפטן ממנו אולי יחזיר את מליקסון הישן והטוב , מי צריך להיות קפטן? כרגע היחיד שלוקח אחריות במשחקים זה רביבו , נקודה למחשבה

6.בכל מה שנוגע לחוליית ההגנה , סוארז היה במשחק חלש אבל בסדר , הוא תמיד מצוין ובגלל זה קשה לכעוס עליו , גביש יחסית למשחק ראשון בטדי עם הלחץ והכל היה סביר , עובדה שהגולים הגיעו מהאגפים ולא ממרכז ההגנה
הבעיה שאני רואה זה שאין מלחמה על חולצת ההרכב בהגנה , יש מחליף לדויזאדה בספסל? ליחיאל?...נכון אין והם בטוחים מדי שבת שחולצת ההרכב שלהם ותמשיך להיות שלהם למרות הכל ובגלל זה התפוקה לקויה!!...משחק הזדמנות אחרונה לשניהם שבוע הבא ועם עדיין היכולת הגרועה אז לספסל אותם אפילו עם זה אומר שניהיה חלשים יותר עם קידר או לא יודע מי

לסיכום שבת קשה עברה על כוחותינו אבל עדיין לא סוף העולם , חייב אבל פשוט חייב לנצח את סכנין שבוע הבא , אסור שיהיו תירוצים

שבוע טוב..
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: יום חדש...

שליחה על ידי clark kent »

אם הייתי מאמן הייתי עושה כמה שינויים שיראו שלא כולם בטוחים בהרכב.

שבוע הבא הייתי נותן לגביש לנוח קצת ופותח על אדלי באמצע.
מצד ימין אילוז, כן אילוז.
מצד שמאל אני נותן לאופיר לשחק (לפני תחילת המשחק חובה לקרוא לו ולהראות לו את כל האהבה שיש לנו ותאמינו לי שהוא יחזור לעצמו).

בקישור באמצע הייתי שם את זאן ורביבו.

מימין את ליאור אסולין, משמאל את מליקסון.
בחוד בסיט וברננדו.

ריקי בספסל, אולי יעלה חד ורעב למחצית השניה.

כהן
דוידזדה אדלי סוארס אילוז
מליקסון רביבו זאן אסולין
ברננדו בסיט
נערך לאחרונה על ידי clark kent ב 26 ספטמבר 2010, 19:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

בינינו,יש כרגע בקבוצה מישהו שראוי יותר ממליקסון להיות הקפטן לדעתך? (בלי להגיד לי אוהד כהן,לא אוהב את הקטע ששוער הוא קפטן)

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

messiah כתב:בינינו,יש כרגע בקבוצה מישהו שראוי יותר ממליקסון להיות הקפטן לדעתך? (בלי להגיד לי אוהד כהן,לא אוהב את הקטע ששוער הוא קפטן)
גם אני שונא ששוערים הם קפטנים זה בסדר..

בכל מקרה כן זה בעיה אין מי שיהיה אבל לדעתי כרגע הסרט לא צריך להיות קבוע וצריך לשחק איתו קצת , מה שקורה בהמון קבוצות גדולות בעולם(יונייטד) , וכמו שאמרתי משחק הבא רביבו צריך לעלות איתו , תוך כדי מתן הסבר לקבוצה שמי שיהיה טוב יהיה לו הכבוד
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
ron

שליחה על ידי ron »

צריך לעשות שינויים בהרכב ובמערך כדי ששחקנים יבינו את מקומם.
לשנות מערך ולשחק עם שני חלוצים,לתת לרביבו לשחק באמצע המגרש ולשחק עם קשר אחורי אחד כאשר ריקי ישחק באגף.

מאור מליקסון הוא היחידי בהרכב שראוי להיות קפטן.גם אני מאוכזב מכך שבזמנים קשים הוא לא לוקח אחריות.בכלל,נראה שהעונה הוא די כבוי.

בכל מקרה,סומך על קלינגר שידבר איתם ויכין אותם כמו שצריך.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

manutd כתב:
גם אני שונא ששוערים הם קפטנים זה בסדר..

בכל מקרה כן זה בעיה אין מי שיהיה אבל לדעתי כרגע הסרט לא צריך להיות קבוע וצריך לשחק איתו קצת , מה שקורה בהמון קבוצות גדולות בעולם(יונייטד) , וכמו שאמרתי משחק הבא רביבו צריך לעלות איתו , תוך כדי מתן הסבר לקבוצה שמי שיהיה טוב יהיה לו הכבוד
כמו שרביבו נראה,הוא צריך להיות הקפטן של הסירת קונגו בסופר-לנד. איזה קפטן ואיזה באטיח? עוד מעט תגיע לי שאיברהים באסיט צריך להיות הקפטן.
מליקסון כאן 3 שנים,הותיק בסגל מהשחקנים שמשחקים,העלה אותנו ליגה והחזיק אותנו בשיניים שנה שעברה,כרגע לא רואה מישהו מתאים ממנו.
רוטציות עם סרט הקפטן? בוא נפתור קודם את הבעיות האחרות שיש לנו בפן המקצועי,לפני שמכניסים את התפוח אדמה הלוהט הזה לחדר הלבשה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
1.ברנרדו לא אמור להחזיק את ההגנה,הבעיה בחלק ההתקפי זה שהוא לא מספיק דינאמי.
שחקנים מצטרפים באיחור (אם בכלל) ואין מספיק תנועה ללא כדור והחלפת מקומות בין שחקנים.
קח לדוגמא את מכבי חיפה שמשחקת עם מערך דומה לשלנו,דבאלשווילי משחק חלוץ יחיד אבל בכל התקפה של חיפה אתה רואה את שלישיית הקשרים התוקפים למעלה וגם המגנים משתתפים במשחק ההתקפה,זה מה שלדעתי חסר בב"ש.

2.דווקא היה נחמד לשמוע שהמילים הראשונות שיצאו לקלינגר מהפה הם מילות סליחה לקהל,זה בטח טוב יותר מעזורי שהיה טוען שאנחנו לא באותה הליגה.

3.כמובן שהכל צריך לקחת בפרופורציה נכונה אבל אני חושב שזו תהיה טעות אם נתייחס לזה כעוד יום שחור.
השחקנים פשוט לא הגיעו למגרש וחייב לתת על כך את הדעת.

4.דוד רביבו בהחלט עשה שינוי גדול מהעונה שעברה ועל כך מגיעה לו הרבה הערכה.

5.מליקסון הוא לא הקפטן שיבוא ויצעק על שחקנים אבל הוא כן הקפטן שגם במשבר יבוא לקחת כדור ולא ייתחבא בצד כמו רוב השחקנים.
שנה שעברה הוא הוכיח את זה בכמה משחקים,שהכי זכור לי זה המשחק נגד מכבי ת"א בעונה שעברה.
הוא ראוי להיות קפטן הפועל ב"ש ואני בטוח שהוא יוכיח במהלך השנה.

6.אני לא חושב שהתפוקה של חלק מהשחקנים בהגנה היא לקוייה בגלל חוסר תחרות על המקום בהרכב.
בכל הקבוצות הרביעייה האחורית היא נחשבת לקבועה ורק במקרים מסויימים (הרחקה,פציעה או סתם כושר לא טוב) מחליפים שחקנים.

7.לפרק את סכנין.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

רק אני רואה את התרומה של ברנרדו?

כל כדור גובה הוא לוקח,שומר על הכדורים מצויין.נכון,הוא די איטי,אבל עם ליאור אסולין לידו יכול להיות לנו התקפה מצויינת.

אופיר היה אתמול זוועה,גם מול חיפה השער היה די באשמתו,אבל הוא שחקן צעיר ואנחנו נרוויח ממנו בעתיד.אין מה לעשות צריך לשלם שכר לימוד.

עודד גביש למרות שפתח את העונה טוב מאוד הוא מאוד מסורבל.הכדורים שלו עפים תמיד לחוץ,והוא גם די איטי.הייתי חושב על יחיאל-סוארז כבלמים,ולהחזיר את אילוז לעמדת המגן.

בבית,מול סכנין,שום תירוץ לא יבוא בחשבון.חייבים לעלות במערך התקפי ומההתחלה לתקוף.

ההרכב שלי:

כהן
אילוז-יחיאל(גביש)-סוארז-דודזאדה

---------זאן------------

מליקסון---------פרננדז

--------רביבו-------

אסולין ברנרדו

שלח תגובה