שער 6 לא יפתח בשבת, יש סיבה הגיונית?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: שער 6 לא יפתח בשבת, יש סיבה הגיונית?
היה ממש מעצבן עם כל הצפיפות הזאת בשער 5.
כל שער 6 היה איתנו במקום להתחלק גם לשער 2.
המועדון היה חייב לשלוח את כל מי שיש לו מנוי לשער 6 לכיוון שער 2 ולחייב אותם להגיע לשם כי לא יתכן שאנשים נמעכים במדרגות של שער 5 וחצי משער 2 ריק...
בסוף איכשהו מצאתי מקום לשבת אבל היה צפוף מאוד בכניסה ועוד יותר ביציע העמוס יתר על המידה.
כל שער 6 היה איתנו במקום להתחלק גם לשער 2.
המועדון היה חייב לשלוח את כל מי שיש לו מנוי לשער 6 לכיוון שער 2 ולחייב אותם להגיע לשם כי לא יתכן שאנשים נמעכים במדרגות של שער 5 וחצי משער 2 ריק...
בסוף איכשהו מצאתי מקום לשבת אבל היה צפוף מאוד בכניסה ועוד יותר ביציע העמוס יתר על המידה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דורון כהן כתב:בלי כל קשר מדהים איך בזמנו כאשר אלי זינו עשה את אותו צעד בדיוק מאותם שיקולים (חסכון בעלויות) , הפורום היה מופצץ בביקורות ארסיות שגלשו לעיתים לקללות נגדו , לעומת זאת אצל אלונה הכל עובר בשקט יחסי, איפה כל אותם אנשים שטענו בזמנו ששער 6 (המנהרה) הוא חלק בלתי נפרד מהפועל באר שבע?????
יסלח לי "כבודו" שסובל מזיכרון סלקטיבי..
ביקורת בנידון (ולא רק בנידון..) נאמרה לא אחת, והרבה לפני...
בגדול - ברגע ששוחטים פרה קדושה זה התוצאה... למי ששכח, אלונה קיבלה את המועדון כאשר שער 6 בסטטוס זהה לשער 3.
דורון כהן כתב:לא חסר רעיונות שיוכלו "להחיות" את שער 6, אבל השיווק של העונה גרוע יותר מאשתקד, יסלח לי אריגיא ברגר אבל למכור 1500 מנויים ולפתוח 2 שערים בלבד (אם לא לוקחים בחשבון את שער 9 שמיועד לאורחים) זה כישלון טוטאלי , בשל העובדה שאותו בחור גדל במועדון האוהדים לא מועברת עליו ביקורת , אז אני שלא שייך לשום אירגון אוהדים יביע דעה - הציון של מחלקת השיווק העונה הוא אפס אחד גדול ואני עוד לארג'.....
זיכרון סלקטיבי, אמרתי?..
אפילו מתחת לכבודי בכלל להפריך אחד לאחד את הדברים...
אגב - ע"פ הפרסומים נמכרו 1700 מנויים, כאשר כל בר דעת ידע יפה שאחרי עונת אשתקד הזוועתית, אפילו השיווק הכי אגרסיבי בעולם לא היה עובר את רף האלפיים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לפי הפירסומים נמכרו 1700 מנויים??? ואללה??? מהיכן הגיעו הפירסומים האלה אם מותר לשאול???אורי אדום בנשמה כתב:
יסלח לי "כבודו" שסובל מזיכרון סלקטיבי..
ביקורת בנידון (ולא רק בנידון..) נאמרה לא אחת, והרבה לפני...
בגדול - ברגע ששוחטים פרה קדושה זה התוצאה... למי ששכח, אלונה קיבלה את המועדון כאשר שער 6 בסטטוס זהה לשער 3.
זיכרון סלקטיבי, אמרתי?..
אפילו מתחת לכבודי בכלל להפריך אחד לאחד את הדברים...
אגב - ע"פ הפרסומים נמכרו 1700 מנויים, כאשר כל בר דעת ידע יפה שאחרי עונת אשתקד הזוועתית, אפילו השיווק הכי אגרסיבי בעולם לא היה עובר את רף האלפיים..
בטח עוד ספין מבית היוצר של ארז בדש ואריגיא "חירבוש" ברגר, לפי מקורות קצת יותר אמינים נמכרו לא יותר מ- 1500 מנויים , אבל מה זה מעניין אותך??? הרי אתה גדלת עם אריגיא במועדון האוהדים , אין לך שום אינטרס להגן עליו נכון...... תסתכל איך אנשים שהם לגמרי נייטרלים מתבטאים בסוגייה שנקראת אריגיא ברגר
https://www.forum.camels.co.il/viewtopic.php?f=15&t=956" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל זה בסדר , מעולם לא ציפיתי ממישהו שיש לו אינטרסים להיות צדיק , כל אחד יתנהג כראות עיניו.
אז מילא לא למכור הרבה מנויים אחרי עונה "זוועה " , מה עם פירסום כמו שלטי חוצות שלא היה לפני המשחק??? מה עם משהו שינעים את הזמן במחצית או לפני המשחק??? עד לא מזמן עשו טקס לשחקני עבר , אפשר לשלב מופע של אומן מקומי (אלון דה לוקו) לפעמים , אבל כל עוד אריגיא ברגר וארז בדש בשלטון זה מה יש בוסרמיל , יכול להיות שזה סבבה בשבילך , אבל תקבל את העובדה שבשביל אחרים זה סטנדרט נמוך יותר מים המלח. בעצם יש דבר אחד שאריגיא טוב בו , בוסרמיל הוא נמר!! הוא הולך על ארבע ואומר כל הזמן "כן בוס" ....
אכן הצלחה מסחררת של מחלקת השיווק, נראה מה "השיא" הבא שיישבר באדיבות מחלקת השיווק , בטח במשחק הבית הבא ייפתח רק שער 2 , אוהדי שער 5 יכנסו לשער 5 אחרי בידוק בשער 2 תוך כדי הליכה במסלול 'מיוחד' עבורם.
שער 6???חחחחח הצחקת אותי , זה משימה בלתי אפשרית עבור אנשים שנוסעים עד אנגליה כדי להגיד "כן בוס"
- אורי אדום בנשמה
דורון כהן כתב:
לפי הפירסומים נמכרו 1700 מנויים??? ואללה??? מהיכן הגיעו הפירסומים האלה אם מותר לשאול???
בטח עוד ספין מבית היוצר של ארז בדש ואריגיא "חירבוש" ברגר, לפי מקורות קצת יותר אמינים נמכרו לא יותר מ- 1500 מנויים , אבל מה זה מעניין אותך??? הרי אתה גדלת עם אריגיא במועדון האוהדים , אין לך שום אינטרס להגן עליו נכון...... תסתכל איך אנשים שהם לגמרי נייטרלים מתבטאים בסוגייה שנקראת אריגיא ברגר
https://www.forum.camels.co.il/viewtopic.php?f=15&t=956" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל זה בסדר , מעולם לא ציפיתי ממישהו שיש לו אינטרסים להיות צדיק , כל אחד יתנהג כראות עיניו.
אז מילא לא למכור הרבה מנויים אחרי עונה "זוועה " , מה עם פירסום כמו שלטי חוצות שלא היה לפני המשחק??? מה עם משהו שינעים את הזמן במחצית או לפני המשחק??? עד לא מזמן עשו טקס לשחקני עבר , אפשר לשלב מופע של אומן מקומי (אלון דה לוקו) לפעמים , אבל כל עוד אריגיא ברגר וארז בדש בשלטון זה מה יש בוסרמיל , יכול להיות שזה סבבה בשבילך , אבל תקבל את העובדה שבשביל אחרים זה סטנדרט נמוך יותר מים המלח. בעצם יש דבר אחד שאריגיא טוב בו , בוסרמיל הוא נמר!! הוא הולך על ארבע ואומר כל הזמן "כן בוס" ....
אכן הצלחה מסחררת של מחלקת השיווק, נראה מה "השיא" הבא שיישבר באדיבות מחלקת השיווק , בטח במשחק הבית הבא ייפתח רק שער 2 , אוהדי שער 5 יכנסו לשער 5 אחרי בידוק בשער 2 תוך כדי הליכה במסלול 'מיוחד' עבורם.
שער 6???חחחחח הצחקת אותי , זה משימה בלתי אפשרית עבור אנשים שנוסעים עד אנגליה כדי להגיד "כן בוס"
טוב, זה אני אשם..
יש מי שכבר מזמן איבד לגיטימציה כבר שיח, כזה שעצם קיום דיאלוג עימו הוא ירידה ברמה

אם היו מתפעלים את העיניין כראוי ומחליטים בזמן להפסיק להכניס אנשים של שער שש לשער מש ומנתבים את כולם לשער שתיים המצב היה יותר טוב.קוקי כתב:
מה שקרה היום בשער חמש לא פגע בצרכן??
זה לא עצם זה שסגרו את שער שש.
זה עצם זה שעשו את זה לא טוב.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
דורון ידידי היקר,דורון כהן כתב:
לפי הפירסומים נמכרו 1700 מנויים??? ואללה??? מהיכן הגיעו הפירסומים האלה אם מותר לשאול???
קודם כל וידוי אישי, אין לי היכרות אישית וחברית עם אריגיא ברגר חוץ מ-"שלום שלום".
לעצם העניין, אני יכול להגיד לך שבדרך שבה מתנהל המועדון גם אם ראובן אדלר, אילון זרמון או הדר
גולדמן היו בתפקיד מנהל השיווק, גם הם לא היו מגיעים לתוצאות.
בוקר טוב חבר יקראריק כתב:
דורון ידידי היקר,
קודם כל וידוי אישי, אין לי היכרות אישית וחברית עם אריגיא ברגר חוץ מ-"שלום שלום".
לעצם העניין, אני יכול להגיד לך שבדרך שבה מתנהל המועדון גם אם ראובן אדלר, אילון זרמון או הדר
ראשית כל אתה יודע מה אני חושב עליך , אתה גאון , אלף פעמים אמרתי לך את זה ואין מצב שאני ישנה את דעתי , אבל בתגובה שלך קצת איכזבת ידידי.
קודם כל זה שאני אומר אינטרסנטים זה לא אומר שאני מכליל את כולם , ברור שיש אנשים שאין להם אינטרס עם מר אריגיא ברגר , כשיש אנשים כאלו התוצאות ברורות לעין (הבאתי לינק).
בלי כל קשר תיכף תטען שלאף אחד במועדון האוהדים אין יחסי חברות עם מר אריגיא ברגר נכון???
לדוד עזריה אין שום קשר עם אריגיא....לאורי סגרון אין שום קשר עם אריגיא....
הידיים של אריגיא כבולות??? של איש השיווק הקודם (קובי) לא היו כבולות???למה אותו "שחטתם"??
זרמון או הדר גולדמן לא היו עושים יותר??? את זה נדע אחרי שאחד משניהם יהיה בתפקיד , אבל אני באופן אישי לא מזלזל באנשים שמחזיקים את אחד מ- 10 משרדי הפירסום הטובים במדינה.
יום טוב
מצטער לאכזב אותך. לא אמרתי שלאף אחד אין אינטרס עם אריגיא, ההיפך הוא הנכון וכמה מחבריו הטוביםדורון כהן כתב:
בוקר טוב חבר יקר
ראשית כל אתה יודע מה אני חושב עליך , אתה גאון , אלף פעמים אמרתי לך את זה ואין מצב שאני ישנה את דעתי , אבל בתגובה שלך קצת איכזבת ידידי.
קודם כל זה שאני אומר אינטרסנטים זה לא אומר שאני מכליל את כולם , ברור שיש אנשים שאין להם אינטרס עם מר אריגיא ברגר , כשיש אנשים כאלו התוצאות ברורות לעין (הבאתי לינק).
בלי כל קשר תיכף תטען שלאף אחד במועדון האוהדים אין יחסי חברות עם מר אריגיא ברגר נכון???
לדוד עזריה אין שום קשר עם אריגיא....לאורי סגרון אין שום קשר עם אריגיא....
הידיים של אריגיא כבולות??? של איש השיווק הקודם (קובי) לא היו כבולות???למה אותו "שחטתם"??
זרמון או הדר גולדמן לא היו עושים יותר??? את זה נדע אחרי שאחד משניהם יהיה בתפקיד , אבל אני באופן אישי לא מזלזל באנשים שמחזיקים את אחד מ- 10 משרדי הפירסום הטובים במדינה.
יום טוב
נמנים על רשימת הגולשים כאן ובאתרים אחרים. מה שטענתי הוא שלי באופן אישי אין קשר לאריגיא ברגר ומי
היכרותי קצת את המערכת אני יודע שקשה לשפוט אותו, כמו את יתר העובדים. תסכים איתי שקשה למנהל
שיווק למכור 3,000 מנויים כשלא נותנים לו להחליט על אופן המכירה, תקציב השיווק והכי חשוב- מחיר המנוי.
אתה לא יכול לתת לבן אדם אופניים ולבקש ממנו להגיע לת"א תוך שעה. הדוגמא שנתתי תקפה לגבי כל עובדי
המועדון ולאו דווקא ספציפית לנושא השיווקי.
- אורי אדום בנשמה
אריק כתב:
דורון ידידי היקר,
תוסיף לזה גם את העובדה שמנהל שיווק זה בסה"כ מנהל שיווק ולא בעל הדעה, כזה שמממש את רצונותיו בכפוף למגבלות המערכתיות, למקרה שמישהו שוכח או סתם חסר מושג ירוק (או סתם הדיבוק מכביד עליו עולו ביתר שאת).
לא רוצה להישמע כסניגור של אריגיא (מי שזוכר - זוכר בדיוק כמה חשבון עשיתי אשתקד בסאגת אופיר חיים, בו היווה ציר מרכזי בחמ"ל להשארתו), אבל באתר האוהדים השני אפילו הגדילו לעשות עם תליית האשם בו גם לגבי הבלאגן בקופות ובכניסות לשערים..פתאטי
הבעיה שיש פה אנשים שיודעים רק להתלונן.
במקום להתלונן תצטרפו לעומתת האוהדים, תחזקו אותה ותתנו לה כוח להשפיע גם בנושאים שהם בנפשו של כל אוהד - כמו נושא פתיחת השערים.
כל זה לא מוריד מהאכזבה האישית שלי מהשיווק ומהבנת הצרכים של האוהד. דווקא מאריגיא - כאחד שכן היה שם הייתי מצפה להלחם קצת יותר למען האוהדים. אבל כנראה שהוא לא מסוגל \ יכול\ רוצה - ולכן אנחנו חייבים לחזק את המשקל של עמותת האוהדים כנגד ההנהלה.
במקום להתלונן תצטרפו לעומתת האוהדים, תחזקו אותה ותתנו לה כוח להשפיע גם בנושאים שהם בנפשו של כל אוהד - כמו נושא פתיחת השערים.
כל זה לא מוריד מהאכזבה האישית שלי מהשיווק ומהבנת הצרכים של האוהד. דווקא מאריגיא - כאחד שכן היה שם הייתי מצפה להלחם קצת יותר למען האוהדים. אבל כנראה שהוא לא מסוגל \ יכול\ רוצה - ולכן אנחנו חייבים לחזק את המשקל של עמותת האוהדים כנגד ההנהלה.
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כן כן ברור
והבנתי שהכפרה היא הדוברת מס' 1 בארץ, ברור...
יאללה מספיק.
עשו פאדיחה רצינית עם שער 6, עשו ועושים עוד לא מעט טעויות נוספות בדרך.
אבל האצבע שלכם כל כך קלה על ההדק ואתם יורים בלי חשבון.
תסתכלו גם על הצד החיובי מדי פעם, לא הכל שחור.
נראה לי שחסר לכם איזה ניתוק חשמל או גניבת רכב בשביל הפרופורציות.
יאללה מספיק.
- אורי אדום בנשמה
8red כתב:הבעיה שיש פה אנשים שיודעים רק להתלונן.
תודה רבה
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
אליק כתב:כן כן ברור
יאללה מספיק.
אני איתך !
והערה לדורון - לא חדש התגובות הלא נסבלות שלך, הייתי מעדיף שאדם כמוך לא יכתוב פה יותר

גם אם זה כואב אותך אוהב!!