נבחרת ישראל-קמפיין מוקדמות יורו 2012
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: נבחרת ישראל-קמפיין מוקדמות יורו 2012
בלי יוסי באמת כבר אפשר להתחיל להספיד..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
פחות מ-4 נקודות בצמד המשחקים האלה ואפשר לשכוח מהיורו.
נקווה שלמרות החסרון של בניון,פרננדז יעמיד את ההרכב הכי טוב שהוא יכול ולא יבצע כל מיני נסיונות כדוגמת תמיר כהן כבלם.
נקווה שלמרות החסרון של בניון,פרננדז יעמיד את ההרכב הכי טוב שהוא יכול ולא יבצע כל מיני נסיונות כדוגמת תמיר כהן כבלם.
חחחח 4 נקודות... מפסידים 2-0 לקרואטיה וגונבים נקודה מיוון 1-1KaduSimioni כתב:פחות מ-4 נקודות בצמד המשחקים האלה ואפשר לשכוח מהיורו.
KaduSimioni כתב:
וההרכב הזה באמת יוציא משהו מקרואטיה ומיוון, אה? (תחשוב שגם עם יוסי היינו אנדרדוג, אז מה עכשיו כשהוא איננו?)
בס"ד
היום יפורסם הסגל לקראת שני המשחקים החשובים,קשה לי להאמין שמאור יקבל שוב זימון.
בכל מקרה זה יכול להיות טוב בשבילו ובשבילנו,אולי ככה הוא יתעורר.
היום יפורסם הסגל לקראת שני המשחקים החשובים,קשה לי להאמין שמאור יקבל שוב זימון.
בכל מקרה זה יכול להיות טוב בשבילו ובשבילנו,אולי ככה הוא יתעורר.
ואתמול הפסד ביתי לקרואטיה, אפשר להגיד שהיינו שווים תיקו אבל בסופו של דבר יצאנו מהמשחק הזה עם 0 נקודות ועכשיו צריך לעבוד מאוד קשה כדי לתפוס את המקום השני.
לדעתי אם לא מוציאים 4 נק' מיוון ועוד לפחות נקודה בקרואטיה אפשר כבר להתכונן לקמפיין הבא..
לדעתי אם לא מוציאים 4 נק' מיוון ועוד לפחות נקודה בקרואטיה אפשר כבר להתכונן לקמפיין הבא..
בס"ד
שוב פעם הפסדנו לנבחרת שהיא לא מעל הרמה שלנו,וזה מה שמעצים את האכזבה.
אני לא זוכר הגנה כל כך חלשה של הנבחרת ולפרננדז יש חלק לא קטן,,ברגע שאין רביעיית הגנה מגובשת ומתואמת אז קורה בדיוק מה שקרה לנו,קיבלנו 2 שערים ב2 המשחקים רק בגלל שהמגן המאולתר (אלרואי כהן נגד קרואטיה,רמי גרשון היום) לא יצא בזמן לנבדל.
פשוט פראיירים.
נ.ב.
שכטר ענק,פשוט חלוץ אירופאי.
שוב פעם הפסדנו לנבחרת שהיא לא מעל הרמה שלנו,וזה מה שמעצים את האכזבה.
אני לא זוכר הגנה כל כך חלשה של הנבחרת ולפרננדז יש חלק לא קטן,,ברגע שאין רביעיית הגנה מגובשת ומתואמת אז קורה בדיוק מה שקרה לנו,קיבלנו 2 שערים ב2 המשחקים רק בגלל שהמגן המאולתר (אלרואי כהן נגד קרואטיה,רמי גרשון היום) לא יצא בזמן לנבדל.
פשוט פראיירים.
נ.ב.
שכטר ענק,פשוט חלוץ אירופאי.
שטויות במיץ, הפסדנו כי ההגנה שלנו איטית (בעיקר קינן) וטיפשה (בעיקר בונדר).
לא ראיתי החלטות כל כך גרועות של שחקני הגנה בחיים, ויותר מזה בשער הראשון קינן כבר הצליח להגיע לשחקן אז למה דודו יוצא מהשער?
והסיבה השנייה שהפסדנו היא שהשופט הזה פשוט בדיחה, פנדל בדוק שהגיע לנו לא נשרק (היד)... ומהצד השני נשרק פנדל מפוקפק מאוד.
פרננדז ממש לא אשם.
לא ראיתי החלטות כל כך גרועות של שחקני הגנה בחיים, ויותר מזה בשער הראשון קינן כבר הצליח להגיע לשחקן אז למה דודו יוצא מהשער?
והסיבה השנייה שהפסדנו היא שהשופט הזה פשוט בדיחה, פנדל בדוק שהגיע לנו לא נשרק (היד)... ומהצד השני נשרק פנדל מפוקפק מאוד.
פרננדז ממש לא אשם.
רק אהבה תנצח...
יוון היא מעל הרמה שלנו, למישהו יש ספק בכלל? מתי אי פעם ניצחנו אותם? אפשר להשוות את ההישגים שלהם לשלנו?
יוון מעל הרמה שלנו? פחחח תשווה עמדה עמדה תראה על הנייר אנחנו יותר טובים.. יש לנו שוער יותר טוב, אם בן חיים משחק אז בלם יותר טוב, ורוב הקישור יותר טוב... וחלוצים בכלל ישלנו מבחר ענק של חלוצים טובים(שכטר,סהר,טוטו,יצחקי,קולאטוי,עטר,עטר,ברדה..) שהם ברמה שווה לסמרס אם לא יותר טובים... אולי הם היו יותר טובים מאתנו אבל עכשיו זה ממש לא נכון...
תרשה לי...niv1 כתב:יוון מעל הרמה שלנו? פחחח תשווה עמדה עמדה תראה על הנייר אנחנו יותר טובים.. יש לנו שוער יותר טוב, אם בן חיים משחק אז בלם יותר טוב, ורוב הקישור יותר טוב... וחלוצים בכלל ישלנו מבחר ענק של חלוצים טובים(שכטר,סהר,טוטו,יצחקי,קולאטוי,עטר,עטר,ברדה..) שהם ברמה שווה לסמרס אם לא יותר טובים... אולי הם היו יותר טובים מאתנו אבל עכשיו זה ממש לא נכון...

ועל הדרך תרשה גם לי...niv1 כתב:יוון מעל הרמה שלנו? פחחח תשווה עמדה עמדה תראה על הנייר אנחנו יותר טובים.. יש לנו שוער יותר טוב, אם בן חיים משחק אז בלם יותר טוב, ורוב הקישור יותר טוב... וחלוצים בכלל ישלנו מבחר ענק של חלוצים טובים(שכטר,סהר,טוטו,יצחקי,קולאטוי,עטר,עטר,ברדה..) שהם ברמה שווה לסמרס אם לא יותר טובים... אולי הם היו יותר טובים מאתנו אבל עכשיו זה ממש לא נכון...

רק אהבה תנצח...
אולי אנחנו לא הרבה יותר טובים מיוון אבל גם הם לא הרבה יותר טובים מאיתנו.
עם פרננדז מציב סגל הגיוני למשחק הזה ולא מאלתר שטויות אנחנו מנצחים .
ראינו איזה פאניקה עשה שכטר אחד , אז תחשבו שלצדו ישחק עוד שחקן מהרי סטייל עטר,ברדה ולא קולאוטי האנמי וההגנה היוונית בצרות.
עם פרננדז מציב סגל הגיוני למשחק הזה ולא מאלתר שטויות אנחנו מנצחים .
ראינו איזה פאניקה עשה שכטר אחד , אז תחשבו שלצדו ישחק עוד שחקן מהרי סטייל עטר,ברדה ולא קולאוטי האנמי וההגנה היוונית בצרות.
niv1 כתב: חחחח 4 נקודות... מפסידים 2-0 לקרואטיה וגונבים נקודה מיוון 1-1
וזה אכן מה שקרה...

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:יוון היא מעל הרמה שלנו, למישהו יש ספק בכלל? מתי אי פעם ניצחנו אותם? אפשר להשוות את ההישגים שלהם לשלנו?
קראתי היום סטטוס של מישהו אותו לא ניתן היה לכתוב בצורה קולעת יותר:
נבחרת ישראל היא ההוא שיכול מקסימום לשיר בבית ולמרות זאת מגיע לכוכב נולד עם פאסון של שלמה ארצי ואח"כ מתווכח עם השופטים על זה ששלחו אותו הבית.
העיתונות היא המשפחה שלא מבינה איך לא זיהו את הטאלנט.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר