אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה בגלל אנשים כמוך הנבחרת שלנו נראית כמו שהיא נראית!! אם ה"קהל" שלנו מעיט בערך של הנבחרת אז למה שה"מאמן" לא יהיה מרוצה בתיקו מול גאורגיה? ארי "אנחנו חלשים" "נבחרת בינונית" "הגנה גרועה" "ביזיון" אתם יכולים להגיד מה שבאלכם שורה תחתונה פרננדז כישלון, עם דור מצוין שכזה אנחנו שווים יורו...
צריך מאמן כמו ברקוביץ או לוזון מאמן שלא דופק חשבון לשחקנים! הנה תראו החליפו מאמן בפוורטוגל למאמן נורמאלי והנה 2 נצחונות מרשימים..(וגם זה שיש לו את אחד משני השחקנים הטובים בעולם בכושר מעולה עוזר )
בס"ד
נבחרת יוון וגם קרואטיה הם טובות מאיתנו אבל פערי הרמות לא כל כך גדולים.אני לא ראיתי שתי אימפריות כדורגל.
יש לנו שחקנים טובים בחלק ההתקפי והיינו צריכים לנצל זאת.
כל פעם ששכטר הפעיל קצת לחץ על ההגנה הקרואטית והיוונית הם נלחצו ועשו לא פעם טעויות,במקום לשחק עם ברדה כחלוץ ביחד עם שכטר וליצור חוד טוב פרננדז העדיף לשחק עם ברדה באגף ובמשחק השני העדיף על פניו את קולאוטי שאין לי מושג מה הוא עושה בנבחרת.
לצערי סבלנו הקמפיין מהגנה איטית וכושלת,בלט בחולשתו דקל קינן,זה בלם בפרמיירליג?
מעניין למה דגני בסגל ועותמאן רואה את המשחק בטלוויזיה.
יכולנו לעשות יותר,זה הבית הכי קל שיכולנו לקבל פשוט חבל.
ניב, הבלמים שלנו מחקים (בקושי) בקבוצות זוטרות באנגליה... הבלמים שלהם משחקים בקבוצות בכירות באירופה (פאפאדופולוס במילאן והשני אני לא זוכר איפה).
החלוצים וההתקפה הגדולה שלנו משחקת בליגה הישראלית, ורוב השחקנים מהחלק ההתקפי שלהם משחקים בקבוצות בכירות ביוון שהן קצת יותר טובות משלנו.
ויש להם חיזוקים של שחקנים שמשחקים בקבוצות בכירות באירופה, מה שלנו בהיעדר יוסי אין. אז זה קצת פטטי להגיד שהם פחות טובים.
נכון במשחק עצמו הם לא היו כאלה טובים, אבל עדיין אל תהיה מגוחך.
מעבר לזה, אני מאשים את השחקנים בעיקר... ובעיקר את קינן ובונדר.
nitsande כתב:שטויות במיץ, הפסדנו כי ההגנה שלנו איטית (בעיקר קינן) וטיפשה (בעיקר בונדר).
לא ראיתי החלטות כל כך גרועות של שחקני הגנה בחיים, ויותר מזה בשער הראשון קינן כבר הצליח להגיע לשחקן אז למה דודו יוצא מהשער?
והסיבה השנייה שהפסדנו היא שהשופט הזה פשוט בדיחה, פנדל בדוק שהגיע לנו לא נשרק (היד)... ומהצד השני נשרק פנדל מפוקפק מאוד.
פרננדז ממש לא אשם.
פעמיים מציב מגן שזה לא התפקיד הטבעי שלו,פעמיים זה בהופעת בכורה.
פעמיים המגינים האלה שוברים את האופסייד.
פעמיים שבירת האופסייד הזאת מובילה לשער של הקבוצה השנייה.
נכון שההגנה איטית ומבחינת שחקני הגנה אנחנו בשיא השפל (ולצערי לא רואים כשרונות גדולים באופק),אבל גם לפרננדז יש חלק באי התיאום ביניהם.
nitsande כתב:ניב, הבלמים שלנו מחקים (בקושי) בקבוצות זוטרות באנגליה... הבלמים שלהם משחקים בקבוצות בכירות באירופה (פאפאדופולוס במילאן והשני אני לא זוכר איפה).
החלוצים וההתקפה הגדולה שלנו משחקת בליגה הישראלית, ורוב השחקנים מהחלק ההתקפי שלהם משחקים בקבוצות בכירות ביוון שהן קצת יותר טובות משלנו.
ויש להם חיזוקים של שחקנים שמשחקים בקבוצות בכירות באירופה, מה שלנו בהיעדר יוסי אין. אז זה קצת פטטי להגיד שהם פחות טובים.
נכון במשחק עצמו הם לא היו כאלה טובים, אבל עדיין אל תהיה מגוחך.
מעבר לזה, אני מאשים את השחקנים בעיקר... ובעיקר את קינן ובונדר.
מי אמר שקבוצות בכירות ביוון יותר טובות מהבכירות בישראל? להזכיר לך שמכבי לא מחוברת גברה על אולימפיאקוס העשירים?
אני רק מקווה שהמאמן הבא יהיה לוזון.. לדעתי המאמן הכי טוב בארץ...
niv1 כתב:
מי אמר שקבוצות בכירות ביוון יותר טובות מהבכירות בישראל? להזכיר לך שמכבי לא מחוברת גברה על אולימפיאקוס העשירים
גם הפועל ת"א ניצחה את מילאן ואת צ'לסי, גם מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר יונייטד, גם מכבי ת"א ניצחה את אייאקס.
יש סנסציות לפעמים, אבל אתה לא באמת יכול להשוות בין הרמה של קבוצות האלו..
nitsande כתב:אתה לא באמת משווה את אולימפיאקוס למכבי ת"א... נכון? אגב גם אולימפיאקוס הייתה "לא מחוברת"
ושקבוצות לא מחוברות משחקות זו נגד זו מי מנצחת? זאת שיש לה ב"מצ' אפים" שחקנים יותר טובים!(ניסיתי לנסח אחרת אבל לא הסתדר..) וכן לדעתי אם אולימפיאקוס לא השתנת מאז לפחות ב100 מעלות אז מכבי יכולה לנצח אותה שוב בכל יום נתון..
חלאס אתם כאילו מבסוטים מההפסד?! אתם כאילו לא רואים איזה כישלון פרננדז?! מי שם שחקן כנף-קשר התקפי מוכשר ככל שיהיה בעמדת המגן ששם הוא לא שיחק מעולם?! מי מתחיל ללמד שחקם לשחק בעמדה שהוא לא רגיל לה והיא קריטית מאוד(ת.כהן) מי עולה עם שחקן צעיר(גרשון) למשחק הכי מרכזי של הקמפיין שוב, בעמדה שהוא לא מכיר? מי עולה עם בלמים כאלה איטיים מול חלוץ וקשר/חלוץ כאלה מהירים?!!!?
את כל אלה היה אפשר לפתור בקלות אבל פרננדז החליט שהוא המציא את הגלגל ובגלל זה אנחנו עם 0 נקודות בשני המשחקים הקריטים.
בס"ד
''אבי לוזון: כולם אמרו שקינן חייב לשחק והוא חירבן את המשחקים''
https://www.sport5.co....285.87033.html" onclick="window.open(this.href);return false;
גועל נפש.
הדבר הראשון שצריך לעשות זה להעיף אותו לקיבינמט.
ניב הדיון ממש מיותר, אבל רק לטובת העניין... שם של שחקן אחד שמשחק באולימפיאקוס ובחיים לא היה בא לארץ (ויש כמוהו עוד לפחות 5) זה ארבלואה.
ובעניין הניסויים של פרננדז, אני ממש לא מצדיק אותו אבל כשמשחקים עם 3 בלמים המגן הוא לא ממש מגן אלא יותר קשר קיצוני שתוקף על הקו.
ובמשחק מול יוון לפי מה שהבנתי יואב זיו אמר שהוא לא בנוי לכזה עומס, אז לא הייתה לו ברירה.
ובכלל למרות כל זה, הטעויות היו של השחקנים ה"מנוסים" בעמדות האלה, קינן ובונדר (וגם קצת אוואט).
אז כן יש לי טענות לפרננדז, אבל ההשתלחות הזאת בו מש יצאה מפרופורציה ונהיה אפקט עדר בעניין.
yossi כתב:בס"ד
''אבי לוזון: כולם אמרו שקינן חייב לשחק והוא חירבן את המשחקים''
https://www.sport5.co....285.87033.html" onclick="window.open(this.href);return false;
גועל נפש.
הדבר הראשון שצריך לעשות זה להעיף אותו לקיבינמט.
כל הכבוד ללוזון! אמנם הוא אומר את הדברים בצורה בוטה ולא מכבדת אבל כל מה שהוא אומר נכון!! השחקנים צריכים להתבייש(חוץ משכטר) כמעט כמו ה"מאמן" שלהם! אין לי מושג איך שחקנים ישראלים שומעים ששורקים להם בוז בזמן ההמנון, רואים דגלי פלסטין ולא עולים עולים בהטרף למשחק?!! זה פשוט משגע אותי..
bs war כתב:ואתמול פרננדס משתיק את כל המבקרים עם 0-1 יקר על גיאורגיה ומשלים 6 נק' בשני המשחקים האחרונים.
בלומפילד רושם 100% הצלחה.
עוד לא אבדה תקוותנו?
לא משתיק ולא נעלים גם בלי מאמן אנחנו מנצחים את שתי המשחקים האלה ואפילו תופרים להם תתחת
המשחקים צריכים להיות רק בבלומפילד מגרש ביתי עם אווירה ולא הבית קברות של רמת גן
הרי בכל תסריט אפשרי ההינו צריכים לקחת את 6 הנקודות האלה
סוף סוף העלה הרכב הגיוני משהו
יש עוד סיכוי צריך לקחת לפחות 10 נקודות מ12 האפשריות בלי זה אין לנו סיכוי לעלות
ועם היכולת היצירתיות והעומק שיש בנבחרת אנחנו יכולים לעלות ממקום ראשון
זה שי !