דוד רביבו
דוד רביבו
מתחילת השנה ובמיוחד אתמול מציג כדורגל מצוין ומשתפר ממשחק למשחק
Re: דוד רביבו
משחק השיא שלו בבאר שבע מאז הגיע לכאן בתחילת העונה שעברה, למרות שהיה יכול לעשות עוד שני גולים נוספים לא נהיה חזירים, שרק ימשיך ככה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דוד רביבו, מתחיל להחזיר ובריבית על העונה הקודמת. שאפו!
למי שלא שם לב אחרי פציעתו של מליקסון רביבו הפך להיות הקפטן כניראה לקח על עצמו למרות שהגולים היו במחצית הראשונה אבל לא נשכח תכדור הנהדר לאופיר באגף שהביא לגול
גם במשחק שנה שעברה מול הפועל רמת גן הוא שיחק כקפטן וגם אז תפר כדור לעמוד ופנימה אבל לעשות שתי סרטי קפטן חחח
זה שי !
גם במשחק שנה שעברה מול הפועל רמת גן הוא שיחק כקפטן וגם אז תפר כדור לעמוד ופנימה אבל לעשות שתי סרטי קפטן חחח
זה שי !

לא רק מול אשקלון ואשדוד אורי, השנה הוא הרבה יותר טוב מהעונה הקודמת בכל המשחקים.
יש הרגשה שהוא פשוט רוצה הרבה יותר השנה, ואני מאמין שהשנה השורה הסטטיסטית שלו תהיה מרשימה
יש הרגשה שהוא פשוט רוצה הרבה יותר השנה, ואני מאמין שהשנה השורה הסטטיסטית שלו תהיה מרשימה
רק אהבה תנצח...
עם כמה שאני לא מסמפט את דוד רביבו - אין ספק שחל שיפור בצורת המשחק שלו ובתרומה שלו על המגרש.
את זה אני זוקף לזכותו של קלינגר, שהבהיר לו שאם תצוגת הנפל שלו מהעונה שעברה תחזור - הוא יצטרך לחפש לעצמו מועדון אחר.
והגול שלו אתמול מהבעיטה החופשית? פשוט אומנות...איזה יופי!
את זה אני זוקף לזכותו של קלינגר, שהבהיר לו שאם תצוגת הנפל שלו מהעונה שעברה תחזור - הוא יצטרך לחפש לעצמו מועדון אחר.
והגול שלו אתמול מהבעיטה החופשית? פשוט אומנות...איזה יופי!
הפועל אני כבר משתגע
גם בשנה שעברה , כשהציג יכולת פחות טובה מהשנה , כמעט בכל משחק היו לו את ההכנסות כדור המצוינות או בישולים .
גם במשחק גרוע הוא יוצר לפחות שני מצבי הבקעה.
גם במשחק גרוע הוא יוצר לפחות שני מצבי הבקעה.
[align=center]
GIFSoup[/align]