לאנשי הסטיסטיקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: לאנשי הסטיסטיקות

שליחה על ידי ניב »

עכשיו צריכה להישאל שאלה אחרת : מתי בפעם האחרונה חזרו מפיגור 2-0 ל3-0 ;) .
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

המחדל מאמש הוא הזדמנות נאותה להעלות באוב את הפעם האחרונה בה התרחש ביזיון בכאלו סדרי גודל..

מחזור הנעילה של עונת 75/76, היא האליפות הראשונה, שומטים 0-4 במחצית, בבית מול הפועל מרמורק, ויורדים מנוצחים בסיום 5-4.. עד כמה שזכור לי מ"40 שנות ספורט בנגב" של אריה רפופרט, המשחק ההוא היה כמצויין לעיל, אולם אייל חטב טוען שזה היה הרבה לפני - בעונת העלייה (ללאומית, דאז הליגה הראשונה) הראשונה - 65/66.. מישהו מזקני השבט? :מעשן:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לפי עיתון ידיעות הפעם האחרונה שזה קרה היה ב65..

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

מפתיע אותי אך האנשים הוותיקים פה שכחו את המשחק הזה:

עונת הירידה הראשונה, "מחזיקת הגביע" הפועל באר שבע יוצאת למשחק חוץ בקריית אליעזר נגד הפועל חיפה בשלב שמינית הגמר של הגביע, במחצית 2:0 להפועל חיפה, תום 90 דקות 2:2, בחצי הראשון של הערכה הפועל חיפה שוב עולה ליתרון 3:2, בדקה ה-118 של הערכה, אורן סגרון מנצח לבאר שבע את המשחק 4:3 (בניון מסיים אם צמד).

שבוע לאחר מכן שוב היה לנו משחק חוץ נגד הפועל חיפה בליגה הפעם ושוב ההינו בפיגור 2:0 ו... שכחו מניסים ניגמר 2:0.

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

עוד משחק שראוי לציון, משחק שאני בטוח שהרבה מאוד אנשים זוכרים (ולא לטובה).

משחק שהשלכות שלו היו הרסניות במיוחד.
אותו עונת ירידה, יוצאים למשחק חוץ בהרצליה, תוך כמה דקות נכנסים לפיגור 2:0, בסביבות דקה 80 יאיר שימחון מעלה אותנו ל-3:2, ודקה ה-93 שרון בוחניק עם שגיאה גורלית שבזכותה אולג נדודה (שחקן ענק) משווה ל-3:3.
הרבה מאוד אנשים האשימו את בוחניק באותו ירידת ליגה באותה שנה.

שאתמול ששמעתי שחטפנו את השער השלישי ברדיו, ה-FlashBack הראשון שעלה לי בראש זה המשחק נגד הרצליה.

ועוד משחק שזכור לי בוודאות שחזרנו מפיגור של 2 שערים, בסביבות שנת 2002 בערך, משחק בית נגד הפועל תל אביב, תוך רבע שעה הפועל תל אביב עולה ל-2:0, לאחר מכן היא גם החטיאה פנדל, ובדקה ה-80 בערך כפיר אדרי מבקיע את שער השוייון, וניגמר בנס 2:2, משחק שההינו צריכים להפסיד בו 6:2.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

תיקון: ה 4-5 ההוא מרמורק אכן היה בעונת העלייה הראשונה, שהיתה ב-64/65.

מאיר,
במשחק הגביע מול הפועל חיפה אנחנו היינו אלו שעלו ליתרון 2-3 בתחילת ההארכה. ובמשחק ההוא עם הפועל ת"א, היינו עם עשרה שחקנים בשלב די מוקדם יש לציין.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה