שוחרר הדמו של FM2011 !
Re: שוחרר הדמו של FM2011 !
טוב אני ייתן לכם הקדמה בלעדית של היכולת המרכזיות של מליקסון...
driblling- 16 - כדרור
first touch- 15 - נגיעה ראשונה
technique-15 - טכניקה
flair-18 -"קסם"
acceleration- 15 - תאוצה
agility- 16 - זריזות
pace-14 - מהירות
driblling- 16 - כדרור
first touch- 15 - נגיעה ראשונה
technique-15 - טכניקה
flair-18 -"קסם"
acceleration- 15 - תאוצה
agility- 16 - זריזות
pace-14 - מהירות
רק אהבה תנצח...
מצטער שאני הורס אבל זה לא קצת מוגזם יחסית לשחקנים ישראלים לקבל נתונים כאלה מתוך 20 ?
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
ניצן אני אוהב אותך 

אני יסביר לך איך זה עובד בכללי...הראל כתב:מצטער שאני הורס אבל זה לא קצת מוגזם יחסית לשחקנים ישראלים לקבל נתונים כאלה מתוך 20 ?
יש רמה כללית של שחקן (לא נתונים ספציפיים) שנעה בין 0-200.
בכל ליגה יש דירוג של קבוצות לפי, מועמדות לאליפות, מועמדות לירידה, חצי עליון של הטבלה וחצי תחתון.
לכל אחד מהדרגים מוגדר כמה כל שחקן מקבל (בין 0-200) כלומר כמה שחקני הרכב יש ומה הטווח שלהם כמה כוכבים ומה הטווח שלהם והיתר גיבוי והטווח שלהם.
למשל, ב"ש מדורגת בחצי תחתון של הטבלה, שחקני הרכב צריכים לקבל יכולת כללית של בין 90-100, כוכבים (מוגבל ל4 שחקנים) יקבלו בין 100-115 וגיבוי יקבלו בין75-90.
לצורך העניין מליקסון מוגדר ככוכב, כלומר שסך כל היכולות שלו לא יעלה על 110 (למרות שיש חריגים והוא ביניהם יש לו 119), (שחקנים בכירים בעולם כמו מסי וכד יקבלו מן הסתם 190-200)
כשאתה צריך לחלק את היכולות שלו כדי שבסופו של דבר הם לא יעלו על היכולת הכללית, אז זה שהעליתי לו יכולות שהוא בולט בהן גורר את זה שאני מוריד לו יכולות שהוא לא טוב בהן.
רק אהבה תנצח...
- הסניגורון...
אם הCA של מליקסון זה 119, אז כמה הPA ?nitsande כתב: אני יסביר לך איך זה עובד בכללי...
יש רמה כללית של שחקן (לא נתונים ספציפיים) שנעה בין 0-200.
בכל ליגה יש דירוג של קבוצות לפי, מועמדות לאליפות, מועמדות לירידה, חצי עליון של הטבלה וחצי תחתון.
לכל אחד מהדרגים מוגדר כמה כל שחקן מקבל (בין 0-200) כלומר כמה שחקני הרכב יש ומה הטווח שלהם כמה כוכבים ומה הטווח שלהם והיתר גיבוי והטווח שלהם.
למשל, ב"ש מדורגת בחצי תחתון של הטבלה, שחקני הרכב צריכים לקבל יכולת כללית של בין 90-100, כוכבים (מוגבל ל4 שחקנים) יקבלו בין 100-115 וגיבוי יקבלו בין75-90.
לצורך העניין מליקסון מוגדר ככוכב, כלומר שסך כל היכולות שלו לא יעלה על 110 (למרות שיש חריגים והוא ביניהם יש לו 119), (שחקנים בכירים בעולם כמו מסי וכד יקבלו מן הסתם 190-200)
כשאתה צריך לחלק את היכולות שלו כדי שבסופו של דבר הם לא יעלו על היכולת הכללית, אז זה שהעליתי לו יכולות שהוא בולט בהן גורר את זה שאני מוריד לו יכולות שהוא לא טוב בהן.
לשחקן מעל גיל 25-27 הPA לא רלוונטי, במקרה של מליקסון אני חושב משהו כמו 130
רק אהבה תנצח...
בוא נתחיל מהשאלה אם יש אותו בכללniv1 כתב:כמה יש לדודזאדה?

הגזמת רונן... כבר הבטחתי שהתחקיר שלי מעמיק כמה שהצלחתי ויכלול את צוות המועדון הרחב בתוספת לשחקני נוער, אז ברור שיש את דודזאדה.
ואני מצטער ניב אני לא חושב שמותר לי לחשוף יותר מדי (אם בכלל), אז תחכו למשחק.
רק אהבה תנצח...
הלו ניצן,דווקא ממך ציפיתי להבין את ההומור הזה - הבדיחה הזו מיועדת להזכיר שבמנג'ר האחרון דודזאדה לא היה קיים אפילו במחלקת הנוערnitsande כתב:הגזמת רונן... כבר הבטחתי שהתחקיר שלי מעמיק כמה שהצלחתי ויכלול את צוות המועדון הרחב בתוספת לשחקני נוער, אז ברור שיש את דודזאדה.
של הפועל ב"ש.

מצד שני,הוא נמצא בחברה טובה (גם תומאס מולר מבאיירן לא היה)
צודק,בכלל הקבוצה במנג'ר הקודם הייתה רעה מהרבה בחינות...messiah כתב:
הלו ניצן,דווקא ממך ציפיתי להבין את ההומור הזה - הבדיחה הזו מיועדת להזכיר שבמנג'ר האחרון דודזאדה לא היה קיים אפילו במחלקת הנוער
של הפועל ב"ש.
מצד שני,הוא נמצא בחברה טובה (גם תומאס מולר מבאיירן לא היה)
אם שמת לב הממוצע קהל שהתחלנו איתו היה מאוד נמוך, דומה יותר לקבוצות כמו רמת גן ולא כמו ב"ש.
בקיצור, מי שהתאכזב בשנה שעברה מהמשחק מבחינת ב"ש (בצדק) השנה יופתע לטובה.
רק אהבה תנצח...
- הסניגורון...
סומכים עלייך ניצן 
תראו איזה התפוצצות של ואסקונסלוס:

והנה כמה פרופילים מהליגה הישראלית:

תראו איזה התפוצצות של ואסקונסלוס:

והנה כמה פרופילים מהליגה הישראלית:

- הסניגורון...
יצא ההורדה הרגילה, בדיוק לפני 4 דקות.הראל כתב:יש את של מנדוניאנין ?
ומתי יהיה לינק לא בסטים כבר ?!?!
- הסניגורון...
הבאתי את פרננדס לפורטו (מלך הבישולים בפורטוגל), וגם את ואסקונסלוס והם עושים עבודה לא רעה בכלל (כמובן שזה רק בשביל לבדוק את הביצועים שלהם) ויש בינהם שיתוף פעולה מעולה. הנה גול של ואסקונסלוס נגד צ'לסי מבישול של פרננדס:
https://www.youtube.com/watch?v=1eO9GBRbdPc" onclick="window.open(this.href);return false;
ועוד גול אדיר של פרננדס נגד בנפיקה !
https://www.youtube.com/watch?v=rCGzirjCQ-E" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=1eO9GBRbdPc" onclick="window.open(this.href);return false;
ועוד גול אדיר של פרננדס נגד בנפיקה !
https://www.youtube.com/watch?v=rCGzirjCQ-E" onclick="window.open(this.href);return false;