למה סיראג נאסר לא משחק????במה בסיט יותר טוב !!!
- בן דוד של נאסר
למה סיראג נאסר לא משחק????במה בסיט יותר טוב !!!
נראה לי שחתול שחור עבר בין קלינגר לנאסר...אני לא מבין איך שחקן כמו נאסר שכל המדינה ראתה בו נקודת אור בבאר שבע...ובשנה החולפת בלט מאוד עד שזומן לנבחרת הצעירה!!
מה דעתכם !!?
מה דעתכם !!?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: למה סיראג נאסר לא משחק????במה בסיט יותר טוב !!!
ראיתי את הטופיק הזה ואני מעריך שכמוני, רבים אחרים לא יכולים להתייחס לדברים ברגע שהם יודעים שאתה בן-דוד של נאסר.
נכון שזה מאוד יפה לא להתחבא מאחורי כינוי כזה או אחר אבל עדיין.
עם קצת קשר בין הדברים, עבר או לא עבר חתול, נאסר צריך להשתדל הרבה יותר כדי להוכיח לניר שהוא טועה.
מקווה שזה יפיח רוח חדשה בנאסר ושהוא יהפוך לבורג חשוב והכרחי.
נכון שזה מאוד יפה לא להתחבא מאחורי כינוי כזה או אחר אבל עדיין.
עם קצת קשר בין הדברים, עבר או לא עבר חתול, נאסר צריך להשתדל הרבה יותר כדי להוכיח לניר שהוא טועה.
מקווה שזה יפיח רוח חדשה בנאסר ושהוא יהפוך לבורג חשוב והכרחי.
נאסר שחקן עם פוטנציאל גדול, ואם יעבוד קשה יתפתח לשחקן מצוין. אבל.
מתחילת העונה, ש עמדה מופקרת במערך של ב"ש הקשר הימני שזאת העמדה של נאסר.
בפעמים שהוא שיחק הוא לא הוכיח שהוא זה שצריך להיות זה שפותח שם, ונכון לעכשיו הוא צריך לחכות להזדמנות נוספת וכשתבוא להוכיח שהוא זה שצריך לשחק בעמדה באופן קבוע.
זכות ההוכחה היא עליו, אני מקווה שהוא כן יצליח להשתלט עליה.
עד אז, אני לא חושב שאפשר להגיד שעבר חתול שחור בינו לבין קלינגר.
מתחילת העונה, ש עמדה מופקרת במערך של ב"ש הקשר הימני שזאת העמדה של נאסר.
בפעמים שהוא שיחק הוא לא הוכיח שהוא זה שצריך להיות זה שפותח שם, ונכון לעכשיו הוא צריך לחכות להזדמנות נוספת וכשתבוא להוכיח שהוא זה שצריך לשחק בעמדה באופן קבוע.
זכות ההוכחה היא עליו, אני מקווה שהוא כן יצליח להשתלט עליה.
עד אז, אני לא חושב שאפשר להגיד שעבר חתול שחור בינו לבין קלינגר.
רק אהבה תנצח...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
א. אני מאוד מאמין בנאסר. מקווה שהוא עוד יפרוץ העונה.
ב. קבל ח"ח על השקיפות ועל הכינוי שלא מסתיר שום דבר.
ג. למרות סעיף ב, לצערינו הרב - אתה עלול רק להזיק לסיראז עם הודעות מהסוג הזה...עדיף שתיתן לו להוכיח באימונים ולאט לאט לקבל את הדקות.
אני בטוח שאם היית שואל את סיראז בעצמו הוא היה אוסר עליך לפתוח טופיק כזה.
ב. קבל ח"ח על השקיפות ועל הכינוי שלא מסתיר שום דבר.
ג. למרות סעיף ב, לצערינו הרב - אתה עלול רק להזיק לסיראז עם הודעות מהסוג הזה...עדיף שתיתן לו להוכיח באימונים ולאט לאט לקבל את הדקות.
אני בטוח שאם היית שואל את סיראז בעצמו הוא היה אוסר עליך לפתוח טופיק כזה.
בס"ד
אם כבר נאסר:
נאסר זומן לנבחרת החדשה עד גיל 20 שתהיה תחת מוטי איווניר.הנבחרת תקיים משחק ביום רביעי הקרוב כך שנאסר ייעדר מהמשחק נגד בית"ר.
https://football.org.il/Archive/Article ... r2010.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
גם לדעתי לנאסר מגיע יותר הזדמנויות.
להגיד שהוא פספס את ההזדמנות מול בית"ר זה לעשות צחוק מעבודה,לפי המשחק הזה היה צריך להחליף את כל ה11.
מול פ"ת עם המהירות שלו והחוצפה החיובית הוא יכל להוסיף.
אם כבר נאסר:
נאסר זומן לנבחרת החדשה עד גיל 20 שתהיה תחת מוטי איווניר.הנבחרת תקיים משחק ביום רביעי הקרוב כך שנאסר ייעדר מהמשחק נגד בית"ר.
https://football.org.il/Archive/Article ... r2010.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
גם לדעתי לנאסר מגיע יותר הזדמנויות.
להגיד שהוא פספס את ההזדמנות מול בית"ר זה לעשות צחוק מעבודה,לפי המשחק הזה היה צריך להחליף את כל ה11.
מול פ"ת עם המהירות שלו והחוצפה החיובית הוא יכל להוסיף.
- בן דוד של נאסר
תודה רבה לכולכם......
יש כמה דברים שאני רוצה להבהיר לכם :-
א- את הכנוי הזה לא השתמשתי בו חדש!!זה כבר שנה שניה עם הכנוי הזה נכון שאני בן דודו אבל בו נדבר כאוהד לבאר שבע כבר 5 שנים למרות שאני מהצפון אבל אני חי כאן...
ב- אני לא חושב שאני אזיק לנאסר ככה....להפך אני חושב שנאסר חייב לעבוד יותר לעשות מאמץ רב בכדי לשכניע את קלינגר..
ג- למרות הכל אני לא חושב שבסיט שכניע את קלינגר !!!!! משחק חלש היה לו ואני לא חושב שיש לו מקום בשחקנים הזרים....
ד- אני מאחל לנאסר דקות יותר ולאוהדים תמיכה רבה ....

יש כמה דברים שאני רוצה להבהיר לכם :-
א- את הכנוי הזה לא השתמשתי בו חדש!!זה כבר שנה שניה עם הכנוי הזה נכון שאני בן דודו אבל בו נדבר כאוהד לבאר שבע כבר 5 שנים למרות שאני מהצפון אבל אני חי כאן...
ב- אני לא חושב שאני אזיק לנאסר ככה....להפך אני חושב שנאסר חייב לעבוד יותר לעשות מאמץ רב בכדי לשכניע את קלינגר..
ג- למרות הכל אני לא חושב שבסיט שכניע את קלינגר !!!!! משחק חלש היה לו ואני לא חושב שיש לו מקום בשחקנים הזרים....
ד- אני מאחל לנאסר דקות יותר ולאוהדים תמיכה רבה ....

לעניינינו,
נאסר שוחרר מהצעירה וכנראה יפתח יום רביעי בהרכב.
נאסר שוחרר מהצעירה וכנראה יפתח יום רביעי בהרכב.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יאללה, שישחק אותה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יכול להיות שקיבלנו היום את התשובה למה הוא לא משחק ..... ?
אבל יכול להיות שקלינגר הוריד לו את הבטחון מתחילת העונה וזה הסיבה ליכולת ולהחמצות הנוראיות.
אבל יכול להיות שקלינגר הוריד לו את הבטחון מתחילת העונה וזה הסיבה ליכולת ולהחמצות הנוראיות.
חשבתי שרק קדוסי השתמש בתירוצים האלה.הראל כתב:
בחייאת די, מדובר פה בשחקני כדורגל מקצוענים או כאלה שמתיימרים להיות, צריכים להעלות מהספסל ולטירוף את הדשא, בטח כשמדובר בנאסר שזה כולה ילד בן 19 שאף אחד לא הבטיח לו מקום בהרכב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
דווקא נאסר שיחק טוב (אם תורידו את ההחמצות המזוויעות האלה).
גרם לפנדל, עבר שחקנים בכנף ותמיד היה פנוי למסירה.
גרם לפנדל, עבר שחקנים בכנף ותמיד היה פנוי למסירה.
ניב, ההחמצה של נאסר הייתה זוועתית וכן ברור שאפשר לשייך את זה לבטחון- אתה עוד לא קלטת כנראה כמה כדורגל הוא קודם כל בראש. לא העניין של ההרכב אולי כמו שקלינגר משדר שהוא לא מחזיק ממנו גם לא כחילוף שלישי בליגה....
בלי קשר, נאסר היום, אם נוציא את ההחמצה המזעזעת, היה בסדר גמור. נתן יופי של מהירות באגף ואנחנו חייבים שחקנים מהירים ככה, חוץ ממנו ואסולין אנחנו קבוצה עייפה.
בלי קשר, נאסר היום, אם נוציא את ההחמצה המזעזעת, היה בסדר גמור. נתן יופי של מהירות באגף ואנחנו חייבים שחקנים מהירים ככה, חוץ ממנו ואסולין אנחנו קבוצה עייפה.

ניב לבטחון יש הרבה קשר בכדורגל.
הדוגמא הראשונה שעולה לי בראש זה ישר בוז'אן קרקיץ'.
קח את היכולת והמספרים של בוז'אן תחת רייקארד וקח את היכולת והמספרים של בוז'אן אצל גוארדיולה (שלא סופר אותו בדיוק כמו קלינגר את נאסר) .
הדוגמא הראשונה שעולה לי בראש זה ישר בוז'אן קרקיץ'.
קח את היכולת והמספרים של בוז'אן תחת רייקארד וקח את היכולת והמספרים של בוז'אן אצל גוארדיולה (שלא סופר אותו בדיוק כמו קלינגר את נאסר) .
נאסר היה היום יותר מבסדר, הוא ומליקסון גרמו לנו להיראות כמו קבוצה מהירה וטכנית מהאגפים.
אהבתי, מגיעה לו הזדמנות נוספת הפעם בהרכב.
אהבתי, מגיעה לו הזדמנות נוספת הפעם בהרכב.
רק אהבה תנצח...