nitsande כתב:המלצות שלי לשחקנים (בעיקר לעונה הראשונה):
מגן ימני, עודד אלקיים.
קשר התקפי, כולם כבר יודעים שיש את גיא אסולין חופשי.
חלוץ, תומר חמד! אחלה שחקן.
ושחקן כלבו, לירוי צעירי. ארבעתם עולים מעט מאוד כסף, וגם בתקציב הדל שב"ש מתחילה את המשחק אפשר להביא את כולם. מומלץ.
בנוסף מי שרוצה שוער יש את בוריס קליינמן מכפ"סאבל צריך לפנות לו תקציב הוא קצת יקר, ושוער נוסף שקצת יותר זול (ומה לעשות גם קצת פחות טוב) הוא איתמר ניצן.
שחקני ב"ש- עמוס סמדג'ה, יהפוך לבלם טוב. עמית ברדה, יהפוך לחלוץ טוב. יוסי אלקיים, שחקן עם פוטנציאל גדול במשחק.
ביסו, פוטנציאל גדול. נאסר, יכול להפוך לכוכב. ואגב משה, בטיפול נכון גביש אמור להתפתח ולהיות יותר טוב מסוארז.
עודד אלקיים באמת התפתח יפה והוא כבר סגור בנתניה לשנה הבאה. בקשר לצעירי כשכבר שמתי לב אליו זה היה מאוחר מידי וחיפה לקחו אותו. איתמר ניצן אומנם פחות טוב מבחינת הציונים לאורך השנה אבל הנתונים שלו הם מעולים ובגלל זה אני מתלבט אם לקנות אותו. הרצליה עכשיו עלו אצלי ליגה ולכן המחיר שלו עלה לסכום שאני לא מוכן לשלם עבורו. לביסו באמת יש פונטציאל לא רע אבל הוא לא יציב. בפציעה של סוארז הוא התחיל מצוין אבל אז נחלש מאוד, ככה גם בסיט שבהתחלה הרשים ולאחר מכן היה מאוד חלש.
גביש יהיה טוב יותר מסוארז? יתכן כי הוא מתפתח בקצב מעולה. גם דויזאדה מתפתח מצוין.
אגב ניצן, לא חושב שהפועל באר שבע טובה מידי במשחק. אם לא יקרה נס במחזור האחרון ואקח אליפות אני אסיים במקום השלישי, בעונה שחיפה מכרו את מסיאללה ודרבשוילי, בעונה שהפועל ת"א עברה המון פציעות לא פשוטות בכלל, בעונה שגם הבאתי עומק ואיכות לקבוצה, לא כזה מטורף.