אסי אסי אסי רחמים - מנכ"ל מספר 1 - בדש בחוץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: אסי אסי אסי רחמים - מנכ"ל מספר 1 - בדש בחוץ

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אין מה להשוות בכלל, קורנפיין דווקא תפור על תפקיד כזה.

בעל השכלה רחבה מאוד, והעימותים בשנים האחרונות עם הפלג הקיצוני באוהדי בית"ר מוכיחים שהוא עשוי מחומר עמיד ויודע להתמודד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

נדב סגרון כתב:תשמעו זה נכון שזה נשמע הזוי אסי מנכ''ל אבל גם שקורנפיין מונה ליו''ר ביתר הרמתי גבה והנה הוא עושה שם עבודה יפה מאוד אז נקווה לטוב
מה שחשבתי
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אורי אדום בנשמה כתב:אין מה להשוות בכלל, קורנפיין דווקא תפור על תפקיד כזה.

בעל השכלה רחבה מאוד, והעימותים בשנים האחרונות עם הפלג הקיצוני באוהדי בית"ר מוכיחים שהוא עשוי מחומר עמיד ויודע להתמודד.

אפשר להבין את הטוענים שאסי לא מתאים לתפקיד...(למרות שאני לא חושב ככה)

אפשר להבין את הטוענים שכל תחלופת המנכ"לים לא בריאה (אני בין הטוענים)

אבל לטעון שקורנפיין בעל השכלה רחבה מאוד בניגוד לאסי? שטויות.
גם אם לקורנפיין יש איזה תואר בתחום ולאסי אין זה לא אומר כלום.
ואסי הוא מהאנשים היותר איכותיים\חכמים שפגשתי, בטח ובטח מעולם הכדורגל.

אני מאוד רוצה להאמין שיצליח, וגם מאמין.

כואב קצת על בדש, אבל שיהיה בהצלחה לאסי!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לפי מה אתם קובעים אם הוא מתאים או לא?! רק הזמן יגיד אם זאת הייתה החלטה נכונה...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אליק כתב:אבל לטעון שקורנפיין בעל השכלה רחבה מאוד בניגוד לאסי? שטויות.
גם אם לקורנפיין יש איזה תואר בתחום ולאסי אין זה לא אומר כלום.
ואסי הוא מהאנשים היותר איכותיים\חכמים שפגשתי, בטח ובטח מעולם הכדורגל.

קורנפיין בעל תואר שני במנהל עסקים ותואר ראשון בכלכלה ושיווק, זה ידעת? לאסי, עד כמה שידוע לי, יש לכל היותר השכלה תיכונית. חי בסרט מי שחושב שהדברים הללו לא עושים את ההבדל, לפחות במשרות מעין אלו. ובכלל - בעוד שנה-שנתיים שתצא לשוק העבודה, תבין שהשכלה אקדמאית בימינו זה מאסט אפילו עבור משרות איזוטריות כמו מזכירה רפואית..

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

אליק, אני באמת לא מזלזלת בידע שלך או בדעות שלך אבל אתה כנראה באמת לא מבין כמה העניין פה הוא קריטי.

נניח לעובדה שאין לאסי השכלה כזו או אחרת, נניח לעובדה שאין לו נסיון ניהולי- בוא אתה ותספר לי האם אי פעם אסי קם בבוקר ליום עבודה ב9 בבוקר והגיע הביתה ב17:00? אין לו בכלל קשר למשרות כאלו. משרת מנכ"ל בהפועל ב"ש היא משרה לא פשוטה בכלל, אמנם עליו לנהל רק 6-7 איש אבל כשתחשבו לעומק כמה עומס יש על מנכ"ל בקבוצת כדורגל תבינו כמה זה מאסי והלאה.

ושוב, אני מאחלת לו את כל ההצלחה שבעולם, כולי תקווה שאתבדה והוא יוכיח לי שהוא מסוגל רק שכרגע זה נראה כמו החלטה מאוד גרועה שלדעתי אפילו תפגע בו ברגע שיבין שזה גדול עליו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

עם כל הפיטורין מהתפקיד הזה בשנים האחרונות, אולי יש כאן רמז סמוי לאסי שבעצם לא חפצים בשירותיו? :roll:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

זאת ועוד אליק, שעניין ההשכלה הוא מינורי יחסית לתכונות נדרשות אחרות.. (ע"ע סאגת לה-פמיליה VS קורנפיין)

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

אכתוב באופן לא אופיני:

מה זה החרא הזה?

בהצלחה לאסי.

התחלופה גבוהה, לא מדובר בתפקיד גזבר מועדונית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. בניגוד לאבי שכטר, מארז בדש ראינו הרבה החלטות טובות. תודה על העבודה במועדון והצלחה בהמשך הדרך ארז.

2. אני טוען כבר הרבה זמן שאסי רחמים חייב להתקדם מתפקיד מאמן השוערים לתפקיד המנכ"ל, ואני שמח לראות שזה סוף סוף קרה.
אנשים כמו אסי רחמים, לא רק בספורט אלא בכלל בעולם הזה, הם מעטים מאוד.
האישיות של אסי והאינטליגנציה שלו הופכים אותו למועמד ראוי לכל תפקיד בכיר.

אסי רחמים הוא כמעט בן 40, הוא נמצא בתחום הכדורגל מגיל 16 מה שאומר מעל ל23 שנה שאסי רחמים ראה בהם הכל וחווה בהם הכל בתחום הכדורגל.
הניסיון של אסי והכרת המערכת של אסי הם נכס שקשה בכלל להבין כמה הוא גדול.

3. עד כה האנשים שהגיעו לתפקיד המנכ"ל לא היו מתחום הכדורגל, לא באמת הבינו איך הדברים עובדים.
סוף סוף יש בתפקיד המנכ"ל איש כדורגל, וכשמדובר באיש עם ערכים כמו אסי, שכל מי שפוגש אותו מבין את האיכויות שלו תוך מספר דקות, השמיים הם הגבול.

4. נכון, אסי יצטרך להסתגל לאחריות החדשה שלו ולצורך שלו לקבל גם החלטות קשות יותר ו"רעות יותר" באופי. ועדיין, זה פרמטר אחד שעל אסי להסתגל אליו לעומת כל כך הרבה פרמטרים אחרים שהופכים את אסי רחמים למועמד המתאים ביותר לתפקיד המנכ"ל.

לאורך שנים דיברו כאן על הרגשה של ניתוק מהקבוצה, הרגשה שהקבוצה לא באמת מבינה את האוהדים, לא באמת מרגישה אותם. ובכן, עכשיו הביאו אדם שהולך לשנות את הכל ושמרגיש אותנו כבר מעל ל20 שנה.

אסי הוא דמות לחיקוי, הוא בן אדם נדיר ואם יתנו לו להוביל את הדרך של המועדון אז המועדון שלנו רק יצעד קדימה כדי דרך החיים של אסי היא דרך שהייתי הולך אחריה בעיניי עצומות לכל מקום.

בהצלחה אסי, מאמינים בך.

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

בצורה פורמלית אסי לא מתאים לתפקיד בגלל שאין לו שום עבר אקדמי הדרוש למנכל אבל אם להתסכל על זה באופן יצירתי אין ספק שהוא האיש הנכון במקום הנכון ונקווה שזה יצליח
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

[quote="משה אוחיון‎‎[
4. נכון, אסי יצטרך להסתגל לאחריות החדשה שלו ולצורך שלו לקבל גם החלטות קשות יותר ו"רעות יותר" באופי. ועדיין, זה פרמטר אחד שעל אסי להסתגל אליו לעומת כל כך הרבה פרמטרים אחרים שהופכים את אסי רחמים למועמד המתאים ביותר לתפקיד המנכ"ל.
[/quote]
משה,
אולי זה נכון אבל כל הסיפור והתמיכה שלו בדור דווידי קצת עירערה לי ולעוד כמה אנשים את התחושה שהוא באמת מתאים.
אם הוא נכשל בהמלצה על מועמד לתפקיד השוער הראשון - שזה תחום שאסי אמור להבין בו יותר טוב מכל אדם במערכת, מה יהיה כשישא באחריות עבור דברים הרבה יותר משמעותיים?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

8red כתב:[quote="משה אוחיון‎‎[
משה,
אולי זה נכון אבל כל הסיפור והתמיכה שלו בדור דווידי קצת עירערה לי ולעוד כמה אנשים את התחושה שהוא באמת מתאים.
אם הוא נכשל בהמלצה על מועמד לתפקיד השוער הראשון - שזה תחום שאסי אמור להבין בו יותר טוב מכל אדם במערכת, מה יהיה כשישא באחריות עבור דברים הרבה יותר משמעותיים?[/quote]
לא הבנתי איפה הכישלון של אסי? דור דוידי מסומן כבר הרבה זמן, עוד כשאסי עמד בשוער, כשוער העתיד של הקבוצה.
כל מי שראה את דוידי באימונים טוען שמדובר בשוער עם כישרון גדול. אסי עשה מה שצריך לעשות עם כישרונות צעירים ונתן לדור את כל הביטחון בעולם כדי שיוכל לממש את הפונטציאל שלו. מכאן כבר הכל תלוי בדור.
דוידי לא לקח את הצאנס, חבל שכך, אבל לא הבנתי מה החלק של אסי בכך? הוא חטף את השערים? הוא עשה משהו שפגע בביטחון של דור? הוא נתן לדור את הביטחון והאמונה כדי להצליח, זה שדוידי לא הוכיח את עצמו, זה כבר קשור לדוידי ולא לאסי.
לא כל שחקן צעיר ממש את הפונטציאל שלו, וזה לא בהכרח אומר שהאשם על כל אחד כזה הוא המאמן בטח אחד כמו אסי שנתן לדור כל מה שיכל.
דור דוידי פשוט לא מספיק טוב וזה לא היה משתנה גם אם אובראוב היה מאמן אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה,
אסי רחמים שוער ומעל הכל בנאדם מס' 1, אבל שום דבר לא יטשטש את עובדת היותו חסר בעליל כל רקע רלוונטי לתפקיד.

וההפסד הוא כפול, כי בנוסף גם הפסדנו את האיכויות שלו היכן שהן היו אמורות לבא לידי ביטוי יותר מכל - מחלקת הנוער.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

עם כל האהבה שלנו פה לאסי, הוא פשוט לא מתאים לתפקיד.
נכון שהוא נמצא בכדורגל כבר 20 שנה.. זה תרם לידע המקצועי שלו, לא לניהולי שבו.

ללא הכשרה והשכלה אקדימאית, ועם אופי טוב מידיי כמו של אסי יהיה לו קשה בתפקיד.
כבר הרחיבו בנושא לפני, אין טעם לחזור על ההסברים למה.

בכל אופן, ואם ההחלטה היא סופית, אני חושב שעלינו לעמוד מאחוריו לאחל לו רק הצלחה בתפקיד!
הוא יקבל מאיתנו (כך אני רוצה להאמין) את כל העזרה שיצטרך וגיבוי בכל פעולותיו (או לפחות רובן).
:דופק את הראש בקיר:

שלח תגובה