יום ראשון 20:00
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: יום ראשון 20:00
ניר, העובדה שכל הקבוצות משחקות בשלב זה או אחר ביום ראשון לא קשור לעובדה שלדעתי משחקים ביום ראשון פוגמים בכדורגל.
זה גם לא קשור לכך שעמית הגיע לנושא הקיפוח. עד עכשיו אני לא מבין איך הוא קישר את האכזבה שלנו מיום המשחק לרגש של קיפוח. מה קשור האחד לשני?
חן, החלטה נכונה מאוד של הקבוצה ואני באמת מקווה שהמחירים האלה יפורסמו בכל כלי התקשורת ובכל המקומות האפשריים כדי שהמסר יגיע לאוהדים שיבואו במספרים גדולים יותר אפילו מהמשחק מול רמת גן שהיה בשבת.
זה גם לא קשור לכך שעמית הגיע לנושא הקיפוח. עד עכשיו אני לא מבין איך הוא קישר את האכזבה שלנו מיום המשחק לרגש של קיפוח. מה קשור האחד לשני?
חן, החלטה נכונה מאוד של הקבוצה ואני באמת מקווה שהמחירים האלה יפורסמו בכל כלי התקשורת ובכל המקומות האפשריים כדי שהמסר יגיע לאוהדים שיבואו במספרים גדולים יותר אפילו מהמשחק מול רמת גן שהיה בשבת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ניראה את הנהלת הקבוצה עושה את זה במשחקים מול הגדולות ולא שהקבוצה ניראת כמו פח אשפה יודעים שהקהל לא יבוא אז מוזילים במחיר במשחקים מול הקבוצות המזעזעות כמו אשקלון ורמת גן
ואללה גם 30 שקל זה הרבה לרפש שאנחנו רואים מתחילת השנה שהשחקנים והמאמן האפס הזה יתחילו להראות משהו אולי אני ישקול ללכת שוב לוסרמיל כל פעם שהלכתי השנה התאכזבתי
הפועל ב"ש מסוגלת להרבה יותר ומגיע לקהל שלה הרבה יותר ממה שאנחנו רואים במתקן העלוב הזה שנקרא וסרמיל
זה שי !
ואללה גם 30 שקל זה הרבה לרפש שאנחנו רואים מתחילת השנה שהשחקנים והמאמן האפס הזה יתחילו להראות משהו אולי אני ישקול ללכת שוב לוסרמיל כל פעם שהלכתי השנה התאכזבתי
הפועל ב"ש מסוגלת להרבה יותר ומגיע לקהל שלה הרבה יותר ממה שאנחנו רואים במתקן העלוב הזה שנקרא וסרמיל
זה שי !

בטח הכי טובה תקציבית הכי הרבה כסף !yedidel כתב:
מה אתה רוצה? הקבוצה הכי טובה שהיתה לך ב7 שנים האחרונות
חחחחחחחחחחחחח
זה ברור שזה יהיה ככה
זה שי !

בס"דAmit M כתב:המחירים האלו (24/40) הם לשער 3 בלבד ולבאים בחולצות אדומות.
אחלה יוזמה
צעד שיווקי נכון.
אולי נזכה בראשון לראות חצי וסרמיל מלא.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. טון דיבור ואכזבה אתה מוצא במילה אחת שכתבתי? חייב לציין שזה יפהAmit M כתב:מה קשור?
כי לפי הטון דיבור ולפי האכבזה נראה כאילו זה משהו שחדש לכם.
משחקים בימי ראשון או שני זה משהו שקיים כבר כמה שנים טובות.
אי אפשר למצוא יום ושעה שתתאים לכולם.
כמו שאתם מתלוננים על יום ראשון ועל המאמצים שזה דורש מכם, כף יכולים לטעון אנשים שהמשחק נופל על שבת וזה לא נח להם.
יש אוכלוסיות שמברכות את זה שהמשחקים לא בשבת.
בגלל זה יש גיוון במועדי המשחקים.. פעם בשבת ופעם בסופי שבוע.. לנסות וללכת לקראת כמה שיותר אנשים.
לא חייב לחפש רק איפה אפשר להתלונן כל הזמן.
ויותר מזה, בכדורגל בליגות הגלולות בעולם המשחקים מפוצלים לכמה ימים.. זה לא רק בישראל.. זמנים משתנים.
משה:
"זה לקחת ילדים עד מאוחר כשיום אחרי זה יש לימודים, וזה לפגוע באוהדי קבוצת החוץ"
אין שום הבדל בין משחק בערב ראשון למשחק במוצ"ש - לפחות בכל הנוגע לטענה הזו.
אליק:
השוואה בין רצח לבין מועדי משחקי כדורגל היא כ"כ לא במקום.

עדיין לא מבין איך נדחף פה עניין הקיפוח.
2. על כל אדם שמרוצה - אביא לך שניים שלא מרוצים.
3. מצטער שאני אשוב לדבר לרגע במושגים של ארגונים אבל זאת המציאות. אי שם בימי האתר הקודם שלך (hb7 אם אני לא טועה) החלטת שרוב ארגון הקרייזי רד עוסק בלהתלונן. מאז, בכל פעם אתה דואג לציין שצריך 'להפסיק להתלונן כל פעם'.
שים לב מה כמות התלונות ולמי הן מופנות, שים לב מה התדירות שלהן ושים לב מה התוכן. בקיצור, די להכליל.
4. גרמניה, אנגליה, ספרד, איטליה. 4 ליגות בכירות מספיק? לשם כיוונת?
גרמניה - שישי בערב ובשבת. לא כשיש עבודה...
אנגליה - שבת וראשון כשמשחק אחד נגרר לשני, הפחות אטרקטיבי
ספרד - שבת וראשון - לא ימי עבודה...
איטליה - שישי בערב, שבת וראשון...
נכון, סוף השבוע אצלם ארוך יותר ועדיין, המשחקים לא נגררים לרוב לימי חול.
5. ההשוואה לא במקום? מיני-דמגוגיה להיתפס לזה ולהימנע מלענות עניינית. הרי הרעיון ברור לך, אם תרצה אביא עשרות דוגמאות אחרות ללמה הציטוט שלך היה לא נכון. לא כל תופעה שהפכה לחלק מהחיים מבורכת.......
6. זה סתם הפך לאישיו ודיון שלם, חייב לציין שאת ההודעה הראשונית כתבתי נטו בגלל שהתבאסתי שלי אישית זה לא מתאים, מותר להביע רגשות - לא?

אני באמת אוהב אותך (-:אליק כתב:
1. טון דיבור ואכזבה אתה מוצא במילה אחת שכתבתי? חייב לציין שזה יפה
3. מצטער שאני אשוב לדבר לרגע במושגים של ארגונים אבל זאת המציאות. אי שם בימי האתר הקודם שלך (hb7 אם אני לא טועה) החלטת שרוב ארגון הקרייזי רד עוסק בלהתלונן. מאז, בכל פעם אתה דואג לציין שצריך 'להפסיק להתלונן כל פעם'.
שים לב מה כמות התלונות ולמי הן מופנות, שים לב מה התדירות שלהן ושים לב מה התוכן. בקיצור, די להכליל.
5. ההשוואה לא במקום? מיני-דמגוגיה להיתפס לזה ולהימנע מלענות עניינית. הרי הרעיון ברור לך, אם תרצה אביא עשרות דוגמאות אחרות ללמה הציטוט שלך היה לא נכון. לא כל תופעה שהפכה לחלק מהחיים מבורכת.......
6. זה סתם הפך לאישיו ודיון שלם, חייב לציין שאת ההודעה הראשונית כתבתי נטו בגלל שהתבאסתי שלי אישית זה לא מתאים, מותר להביע רגשות - לא?
ותאכלס אין על כדורגל בימי שבת, הכי כייף והכי נכון
אליק כתב: 1. טון דיבור ואכזבה אתה מוצא במילה אחת שכתבתי? חייב לציין שזה יפה
נתחיל מזה שכנראה גם אתה, בדומה למשה בדיון אחר, לא מכיר אותי.
על איזה אתר HB7 אתה מדבר?? האתר היחיד שהיה לי היה איי שם לפני 7-8 שנים (שנקרא אף הוא קרייזי רד). אז כלל לא היה פיצול בין חוגי האוהדים אז איך יכולתי כבר אז להאשים ולומר שאגון הקרייזי רד רק מתלונן?? משנת 2003 כשהתגייסתי לא התעסקתי בשום אתר עד לפני שנה וחצי בקאמלס.
בדיון פה לא הזכרתי את המילה קרייזי רד, למה אתה חושב שפניתי פה למישהו כארגון?
שאני אומר עסוקים בלהתלונן אני מדבר על כלל אוהדי ב"ש.. התחושה שלי היא שאוהדי ב"ש אלופים בלהתלונן.. בלי שום שיוך ארגוני (גם בקאמלס אוהבים להתלונן.. אם זה עושה לך קצת טוב).
לגבי הנושא עצמו,
אין לי כוונה לנסות ולשכנע אותך אחרת... רק לנסות לגרום לך להבין שבדיוק כמו שאתה חושב שהמשחקים חייבים להיות משוחקים בשבת יש ציבור גדול מאוד(!) שחושב אחרת. ציבור רחב ששינוי מועדי המשחקים לראשון עושה לו טוב. ואני בטוח שהם יכולים להביא לך פי 2 יותר טענות שיצדיקו את הצד שלהם.
אני לא בוחר פה בשום צד, רק אומר שצריך להבין את כולם, לנסות וללכת לקראת כל חובבי הכדורגל בארץ שכולם יוכלו להנות ממנו. חלק בשבת וחלק בימי חול.
זכותך להרגיש מאוכזב מפיצול המשחקים, אבל זכותם של אחרים להרגיש טוב עם זה.
אפשר להמשיך ולהתווכוח האם השינוי של פיצול המשחקים על פני כמה ימים, אבל זה ויכוח מיותר. זה המצב וזה לא ישתנה בזמן הקרוב.
לא אני ולא אתה נשנה את זה.
וסתם שתדע,
אני באופן אישי כעמית גם מעדיף שיהיו משחקים רק ביום שבת.. על השבתות האלו גדלתי כמו הרבה פה.. אבל אני מקבל את השינוי שנעשה וחושב שיש לו גם לא מעט יתרונות.
המשך שבוע טוב.
לא הייתה לי כוונה לפגוע במישהו עם תיאורי הקיפוח.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מה נסגר?
אתם לא יכולים להעביר דיון אחד בלי לתייג אנשים?
אליק - אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל חלאס!
אתה רוצה שאני אקרא לך רוסי ואתה תקרא לי מרוקאי?
עכשיו לעצם העניין, גם אני חושב שבפועל, האוהדים אצלנו - וזה כולל את כולם, אוהבים יותר להתלונן מאשר לפרגן.
הדוגמא הכי טובה לזה, זה ביציע.
הרי כשצריך לדחות את הקהל, 15 אנשים שרים וכשצריך לקלל את עזורי? באופרות הכי טובות בעולם, מסתכלים במבטי קנאה על וסרמיל.
יום ראשון לא הכי נוח לך - זה ברור, יום ראשון נוח למישהו אחר.
אבל, זה לא משנה, יש מי שמחליט גם בשביל המועדון וגם בשביל השחקנים. ככה זה, קבלו את זה ואם יש לכם רעיונות יצירתיים לפתרון, נשמח לעשות עם זה משהו.
אתם לא יכולים להעביר דיון אחד בלי לתייג אנשים?
אליק - אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל חלאס!
אתה רוצה שאני אקרא לך רוסי ואתה תקרא לי מרוקאי?
עכשיו לעצם העניין, גם אני חושב שבפועל, האוהדים אצלנו - וזה כולל את כולם, אוהבים יותר להתלונן מאשר לפרגן.
הדוגמא הכי טובה לזה, זה ביציע.
הרי כשצריך לדחות את הקהל, 15 אנשים שרים וכשצריך לקלל את עזורי? באופרות הכי טובות בעולם, מסתכלים במבטי קנאה על וסרמיל.
יום ראשון לא הכי נוח לך - זה ברור, יום ראשון נוח למישהו אחר.
אבל, זה לא משנה, יש מי שמחליט גם בשביל המועדון וגם בשביל השחקנים. ככה זה, קבלו את זה ואם יש לכם רעיונות יצירתיים לפתרון, נשמח לעשות עם זה משהו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
איך שלא נהפוך את זה, נדיר שיהיה יום ושעה שירצה את כולם.
יש גם מי שלדוגמא מתלונן פחות על היום ויותר על השעה הלכאורה מאוחרת, ושוכח שלאוהדי אשקלון הבוגרים המגיעים הביתה 17:30 לכל המוקדם, יהיה קצת לא נוח עם שעה כמו 18:00 או אפילו 19:00. צריך להפנים בהבנה את העובדה שתמיד יהיו משחקים עם מועד ושעה שאישית לא יתאימו וזהו.
יש גם מי שלדוגמא מתלונן פחות על היום ויותר על השעה הלכאורה מאוחרת, ושוכח שלאוהדי אשקלון הבוגרים המגיעים הביתה 17:30 לכל המוקדם, יהיה קצת לא נוח עם שעה כמו 18:00 או אפילו 19:00. צריך להפנים בהבנה את העובדה שתמיד יהיו משחקים עם מועד ושעה שאישית לא יתאימו וזהו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה שטוב שאין שידור למשחק ואם לא יהיה לפחות 6000 צופים זה באמת
כבר השיא שאין פה אוהדים שחשובה להם הקבוצה חיביים להגיע בהמונים למשחק הזה לא בגלל עזורי רק בגלל הפועל באר שבע
כבר השיא שאין פה אוהדים שחשובה להם הקבוצה חיביים להגיע בהמונים למשחק הזה לא בגלל עזורי רק בגלל הפועל באר שבע
noam1976 כתב:מה שטוב שאין שידור למשחק ואם לא יהיה לפחות 6000 צופים זה באמת
יש שידור

לפי מה שראיתי אין שידור תראה לי איפה אמרו שיש שידור אחי
אורן גם עכשיו לפי מה שהבנתי אין שידור ביום ראשון תבדוק טוב איפה אתה רואה את זה