יום ראשון 20:00
- The red one
Re: יום ראשון 20:00
נכון, בסופו של דבר הוחלט בצעד חריג לשדר את המשחק של בית"ר מול רמת גן ולא את שלנו. לא יהיה שידור, שזה טוב מאוד.
אוהד של ניצחונות.זה שי ! כתב:מה אכפת לי איזה יום זה שבת ראשון
גם שעזורי בא לפה הקבוצת פח הזאת לא שווה שאני ילך למשחק
גם עם יעשו כרטיס ב10 שקל אני לא הולך
זה שי !
נשמע כך.
- simply-red
למה זה טוב שאין שידור??
מה אתה חושב שכל האוהדים הם מבאר שבע?
יש מאות אוהדים שגרים במרכז ובצפון ולא יכולים להגיע למשחק
בבאר שבע ביום ראשון בשמונה בערב.
זה פשוט ביזיון מה שקורה עם השידורים !!!
ב 99 אחוז מהמקרים משדרים את ארבעת "הגדולות" ושאר
הקבוצות לפח .
אני אישית חושב שצריך להציף את צ'רלטון בטלפונים ואם זה
לא יעזור אז להתנתק !!!
אנחנו לקוחות שמשלמים וגם לנו מגיע!!!!!!
הקבוצות לפח .
לא יעזור אז להתנתק !!!
זה נכון מה שאתה אטמר לגבי צרלטון פשוט עד שאנשים לא ינצקו הם לא יבינו כל הזמן הם משדרים אותם קבוצות וזה באמת נמאס מהם כבר
- אורית מתוק
בכל יום בכל מקום בכל שעה שבה הקבוצה שלי תשחק אהפוך את העולם ואגיע לשם
כולם באים לעודד ביום ראשון את הקבוצה שאותה אנחנו אוהבים
לא לשכוח חולצה אדומה וכוח לעודד את הקבוצה
שיהיה בהצלחה
כולם באים לעודד ביום ראשון את הקבוצה שאותה אנחנו אוהבים
לא לשכוח חולצה אדומה וכוח לעודד את הקבוצה
שיהיה בהצלחה
מה נשמעעעעעעעע? חחחחאדומתוק כתב: אוהד של ניצחונות.
נשמע כך.
אוהד שהבין שאהבה לקבוצה שלו לא חייבת להיות עיוורת !!
כמו שהוא נותן ככה הוא מצפה לקבל וברגע שלא מקבלים האהבה כבר לא אותה דבר
זה שי !

שי,
אני מבינה שאתה מאוכזב, ואני יודעת שניהלנו את הדיון הזה בעבר. אני באמת רוצה לדעת מה אתה רוצה שיקרה, איזה שינוי גדול צריך לקרות (ואם תגיד שוב פיטורי מאמנים, אני באמת אתאכזב).
אני מכבדת מאוד את הדעה שלך, אבל כל שנה בערך באותה תקופה אנחנו חוזרים לאותו דיון.
קצת סבלנות.
אני מבינה שאתה מאוכזב, ואני יודעת שניהלנו את הדיון הזה בעבר. אני באמת רוצה לדעת מה אתה רוצה שיקרה, איזה שינוי גדול צריך לקרות (ואם תגיד שוב פיטורי מאמנים, אני באמת אתאכזב).
אני מכבדת מאוד את הדעה שלך, אבל כל שנה בערך באותה תקופה אנחנו חוזרים לאותו דיון.
קצת סבלנות.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
עזבי, יש אנשים שטעם החיים שלהם נפגע אם אין על מה להתלונן. תני לו. אני כבר קורה את התגובות שלו וזה נשמע כמו זמזום ברקע. לא מפתיע, לא מגוון, לא משתנה, לא מפרגן ובעיני גם לא אוהד.
ההנהלה עושה שטויות מביאה לפה כלומניקים כל הזמן ..!
לא מציגים יכולת טובה וראוייה לקבוצה כמו הפועל ב"ש כל פעם שבא קהל גדול הוא מתאכזב מהתוצאה ומשחק
מתקן עלוב שצריך משקפת בשביל לראות מה קורה ליד שער שש
מחירים בשמיים שלקבוצה כמו שלנו השנה לא מגיע להם יותר מ30 שקל
שיש דברים טובים אני אומר .. אצל גיא לוי אמרתי שזה שהוא לא הקשיב לאוהדים זה דבר טוב והבאתו של מאור מליקסון היתה דבר גדול
אבל תליגה הלאומית ההינו באותה תקופה צריכים לקחת בהליכה
עם עזורי זה היה ככה כמות השחקנים שהוא הביא כמעט היתה כמו כמות הנקודות שהיתה לנו חח
לא פגע באף זר כמעט ואף שחקן ישראלי תבוסתניות שכמותה לא ראיתי יחס גרוע עם הקהל
ניר קלינגר בנתיים לא מקדם אותנו קדימה הבאנו מאמן שיקדם אותנו קדימה ואת זה אני לא רואה כרגע אנחנו במקום באמצע טבלה בדיוק כמו שנה שעבר בעוד עכו וקרית שמונה עם תקציבים נמוכים משלנו עושים בית ספר לליגה
כולם מדברים על הויינריות של קלינגר אבל בנתיים ספגנו פעמיים בדקה 90 והפסדנו ניצחון
בנתיים הזרים שהוא הביא שווים לתחת 200 אלף דולר על חלוץ שעוד מעט אנחנו בחצי עונה והוא שם גול אחד ועוד קשר שלא תורם כלום מאז שהגיע
משחק מבוקר ומפוחד ... בכל משחק שלא נותן להנות ממשחק הכורגל
וכן אני יכול להגיד דבר טוב או שתים בעצם דוד רביבו העונה נותן עונה בנתיים לא רעה בכלל וגם ליאור זאן הוא שחקן שנותן לנו כוח בקישור האחורי פרט לזה לא רואה משהו טוב נוסף
ב30 מיליןו שקל היה צריך להביא יותר !
זה שי !
לא מציגים יכולת טובה וראוייה לקבוצה כמו הפועל ב"ש כל פעם שבא קהל גדול הוא מתאכזב מהתוצאה ומשחק
שיש דברים טובים אני אומר .. אצל גיא לוי אמרתי שזה שהוא לא הקשיב לאוהדים זה דבר טוב והבאתו של מאור מליקסון היתה דבר גדול
עם עזורי זה היה ככה כמות השחקנים שהוא הביא כמעט היתה כמו כמות הנקודות שהיתה לנו חח
ניר קלינגר בנתיים לא מקדם אותנו קדימה הבאנו מאמן שיקדם אותנו קדימה ואת זה אני לא רואה כרגע אנחנו במקום באמצע טבלה בדיוק כמו שנה שעבר בעוד עכו וקרית שמונה עם תקציבים נמוכים משלנו עושים בית ספר לליגה
כולם מדברים על הויינריות של קלינגר אבל בנתיים ספגנו פעמיים בדקה 90 והפסדנו ניצחון
בנתיים הזרים שהוא הביא שווים לתחת 200 אלף דולר על חלוץ שעוד מעט אנחנו בחצי עונה והוא שם גול אחד ועוד קשר שלא תורם כלום מאז שהגיע
וכן אני יכול להגיד דבר טוב או שתים בעצם דוד רביבו העונה נותן עונה בנתיים לא רעה בכלל וגם ליאור זאן הוא שחקן שנותן לנו כוח בקישור האחורי פרט לזה לא רואה משהו טוב נוסף
זה שי !

הדעה שלי זה להתחיל לשפוך כסף עם רוצים פה קבוצה טובה ואז גם הקהל יבוא ברגע שמביאים לפה קשישים כמו אבי יחיאל ואוהד כהן זה לא יצליח צריך לבנות ולבנות זה להביא שחקנים שהם בשיאם או שמנביאים להם עתיד גדול ויש הרבה כאלה בארץcrazyred כתב:שי,
קצת סבלנות.
להביא זרים שיודעים שיפגעו איתם ולא מה שבא ליד ועם צריך עדיף להביא 2 זרים טובים ברמה גבוה מאשר 5 על הפנים
להוריד את מחירי הכרטיסים למשוך קהל למגרשים
ולפטר מאמן שלא מתאים לדרך שבה הפועל ב"ש צריכה להיות וקלינגר לא מתאיים לב"ש !
אוהד כהן במשחק מול הפועל רמת גן העביר זמן .. ב2-0 כמה פעמיים וזה משהו שאנחנו לא אוהבים לראות תשחקו כדורגל תשחקו על המגרש לא רוצים להעביר זמן ולא רוצים לקחת נקודות בבית הדין רוצים שיתנו גולים וישחקו בלי פחד! זה הפועל ב"ש!
זה שי !

לשם שינוי, אתה אחד מבודדים ולא אחד מרבים. אתה חייב להבין את זה ולחשוב שאולי הבעייההיא זה שאתה לא נותן למאמן מספיק זמן. לדעתי מאמן חייב להיות בקבוצה שנה שנתים כדי להשפיע עליה בצורה הרחבה.זה שי ! כתב:ההנהלה עושה שטויות מביאה לפה כלומניקים כל הזמן ..!
זה שי !
בקשר לגיא לוי, היו לי ויכוחים איתך על זה גם אז ואני מוכנה להביא לך ציטוטים שלך אומר שזה שהוא לא מקשיב לאוהדים ושאין לו כבוד לאוהדים זו הבעיה. אגב, לדעתי מדובר באחד מהמאנמנים הכי קשובים שהיו כאן אי פעם, אבל מילא.
אתה משווה לעכו וקריית שמנה, אז נתחיל מזה שאניבטוחה שנסיים גם לפני עכו וגם לפני קריית שמונה. למה?כי אלו לא קבוצות שיכולות לשמור על כושר משחק כזה, הן קורעות את הליגה עכשיו כיוון שמדובר בתקופה שבה הליגה עוד לא בשיאה, וכשהיא כן תהיה בשיאה, הקבוצות הללו יהיו מעבר לשיא שלהן.
גם לי יש המון ביקורת על קלינגר. אני חושבת שהוא שיחרר יותר מידי חלוצים. אני חושבת שכשצריך הוא לא עוש חילופים וכשלא צריך הוא כן עושה. אבל כך או כך אני חושבת שהוא צריך להישאר בקבוצה בשנה שנתיים הקרובות ורק אח"כ נוכל להסתכל אחורה ולבחון מה היה לנו איך התקדמנו וכה הצחנו.
אגב, אני גם לא אוהבת את הבונקר הזה, אבל זו לא הדרך שלו, פעם אחת הוא עלה עם בונקר ואניבטוחה שהוא מבין בדיעבד שמדובר בטעות (אם תשאל אותי, אני חושבתשהוא חשש מתבוסה נוספת כמו שהיה מול בית"ר). זה לא שהוא עולה בונקר מול רמת גן.
היום הבעיה העיקרית של הקבוצה היא שאין לה אוויר (ושאין לה חלוצים ומגן ימני טבעי).
אם נחזור לדיון הרלוונטי - המצב בכלל לא גרוע כמו שאתה מתאר אותו (חוץ מוסרמיל. וסרמיל גרוע).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
תמשיכו להיות פראיירים שמשלמים לעורצי השודדים והגנבים למיניהם (הבנתי שגם ONE בדרך לפתיחת ערוץ ספורט משלהם), על דברים שעד לפני זמן לא רב היו בחינם!!! ושגם היום אפשר בחינם לראות אותם בצורה קצת פחות טובה דרך האינטרנט.simply-red כתב:למה זה טוב שאין שידור??
הקבוצות לפח .
לא יעזור אז להתנתק !!!
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
simply-red כתב:זה פשוט ביזיון מה שקורה עם השידורים !!!
הקבוצות לפח.
בחיי שהתלונה שלך מצחיקה אותי.
מה בדיוק אתה מצפה מגוף שהוא עסק כלכלי נטו???
וכמו שניר אמר, תמשיכו להיות פרייארים ואח"כ להתלונן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לגבי הפאריירים אפשר להתווכח. יש שיגידו שעדיף לשבת מול הפלזמה עם חבר'ה וגרעיניםאורי אדום בנשמה כתב:
בחיי שהתלונה שלך מצחיקה אותי.
מה בדיוק אתה מצפה מגוף שהוא עסק כלכלי נטו???
וכמו שניר אמר, תמשיכו להיות פרייארים ואח"כ להתלונן.
ולשלם 10 שקלים (בהנחה ואתה רואה 5 משחקים בחודש) מאשר לעשות נסיעה של כמה שעות,
לבזבז חצי שבת, לשלם 80-90 שקל, 100 שקל דלק ולחזור עם 3-4 חתיכות ועצבים.
אם פעם הייתי "נרקומן" ולא חושב בכלל על להישאר בבית שיש משחק בת"א או חיפה, היום אני
כבר חושב אחרת, גם בגלל הסטטוס המשפחתי וגם בגלל ההקרבה הגדולה לעומת הסיפוק.
פראייר או לא, בכל מקרה שהקבוצה שלי במשחק חוץ ואני לא נוסע, לא רואה את עצמי מקשיב
לרדיו או רואה באינטרנט כשיש לי אלטרנטיבות של שידור חי. את החרם צרכנים הזה היינו
צריכים לעשות כבר לפני כמה שנים, אבל ברגע שזה כבר חלק מהכדורגל אני אשלם ואראה.
אגב, כל הכבוד לכם על זה שאתם לא מתפתים ומזמינים, מצטער אבל זה גדול עלי.
- simply-red
פניתי לצ'רלטון בעיניין וזוהי תגובתם:
תודה על פנייתך. אני מבינה את רצונך כאוהד באר שבע לראות את קבוצתך משודרת. קיבלנו
החלטה לשדר את משחקה של בית"ר ולא את דרבי הדרום, דווקא בגלל מצבה של בית"ר, שבטח
שמת לב, לא יורדת מכותרות עיתוני הספורט בשבועיים האחרונים. בשבת היא משחקת אמנם
מול קבוצה תחתית אבל הפסד יכול לגרום לזעזועים, ולכן קיבלנו את ההחלטה לשדר משחק
זה.
לגבי הודעה: לא פרסמנו הודעה על שידור המשחק. במידה וראית פרסום , הוא לא יצא
מאיתנו.
אני יכולה לנחם אותך בכך שעוד יהיו שידורים של הפועל באר שבע עד לסיום העונה
בברכה והמשך צפייה מהנה