אריגיא ברגר מנהל השיווק של הקבוצה סיים את עבודתו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: אריגיא ברגר מנהל השיווק של הקבוצה סיים את עבודתו

שליחה על ידי clark kent »

לאן שולחים קורות חיים, אני מחפש עבודה זמנית שמתאימה לסטודנטים לניהול :)

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

clark kent כתב:לאן שולחים קורות חיים, אני מחפש עבודה זמנית שמתאימה לסטודנטים לניהול :)
זהו? שמעת הפועל שכחת מהתעשייה?

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

WAS IS DAS SCHAISSE?

I agree that Arigay's functioning wasn't perfect on the face of things, BUT how in the hell can somebody be judged after four months of work?

It is not the Große Bsora we expected three years and four months ago.

סמל אישי של משתמש
avivit91

משה אוחיון כמה שילמו לך שני הניכשלים?

שליחה על ידי avivit91 »

:כובע אדום: איך אתה נוקט עמדה שאתה לא יודע מה באמת קורה במועדון?מהיכן האומץ ללכלך על אנשים שאתה אפילומ לא מכיר אותם!בינך לבין עצמך תעשה חשבון נפש ותראה כי אתה מלוקק וחסר עמוד שדרה בדיוק כמו אלה שאתה מגונן עליהם! אדון משה אוחיון החכמולוג

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: משה אוחיון כמה שילמו לך שני הניכשלים?

שליחה על ידי הילה חדד »

avivit91 כתב::כובע אדום: איך אתה נוקט עמדה שאתה לא יודע מה באמת קורה במועדון?מהיכן האומץ ללכלך על אנשים שאתה אפילומ לא מכיר אותם!בינך לבין עצמך תעשה חשבון נפש ותראה כי אתה מלוקק וחסר עמוד שדרה בדיוק כמו אלה שאתה מגונן עליהם! אדון משה אוחיון החכמולוג

ברוכה הבאה גברת, תוכלי לרשום גם דברים מעבר להגנה על הדוברת. נשמח, באמת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Amit M כתב:נתחיל בזה שאני לא יושב ראש של שום ארגון, ולא רוצה להיות אחד כזה.
כנראה שבאמת אין לך מושג מי אני ומה אני.. אם בכלל אתה יודע איך אני נראה.

אני יודע טוב מאוד מה חושב ה"ארגון שלי" על אריגיא... ולכן הדגשתי שכבן אדם אין לי נגדו כלום, בניגוד לאנשים שכן מכירים אותו... יכול להיות שמדובר בבן אדם מדהים ויכול להית שמדובר ב***** אמיתי.. זה בכלל לא מעניין אותי.
אני מדבר ואומר מה שאני חושב רק על התפקוד שלו במועדון ומה שאני חושב ומרגיש בנושא הזה.
אני לא פסלתי אותו מהיום הראשון.. אין לי שום אינטרס לפסול.. קיוויתי אף שיצליח ויפתיע אך בכל פעולה התאכזבתי מחדש.. ולכן הדעה שגיבשתי עליו לא חיובית במיוחד.

אגב, גם אם כן הייתי בראש הארגון, אני חושב שכל עוד אני לא אומר אחרת, אני מדבר כעמית ולא כנציג של אף אחד.

זכותך לחשוב כך על ציפורה,
כמו שזכותי לחשוב אחרת.. לכן הדגשתי בהודעה הראשונה שמה שנאמר עליהם אלו דעותנו האישיות בלבד ואין שום טעם להציג את זה כעובדות או כדעת הרוב.
את דעתי עליה כבר הבהרתי לא מעט פעמים.. מי שצריך לדעת ומי שעקב יודע טוב מאוד מה אני חושב.

המשך שבוע טוב
1. עמית, המעמד שלך בקאמלס שווה מבחינה תדמיתית ליו"ר הארגון ולכל הפחות אתה נחשב לאחד מהאנשים החזקים והמשפיעים בארגון הקאמלס.
2. אני שמח לשמוע שאתה מכיר את הדעה הרווחת בארגון שלך. פשוט לי זכורים לא מעט פעמים שהעלאת ביקורת על ברגר ולכן שיערתי שהמגמה בארגון שלך כוללת גם אותך.
3. תן לי לקחת את דברי בחזרה, לא רוצה להכניס אותך בתור נציג של הארגון שלך אלא רק לשאול באופן אישי שאלה. ואם ביקשת שנתבגר בוא גם נשאיר את התמימות בצד, איך יכול להיות שמצד אחד לא החזקת דעה קדומה לגבי אריגיא ברגר אך מהצד השני בהודעה שלך קיוות שיצליח "להפתיע"?
ההגדרה של הפתעה למיטב ידעתי היא אירוע בלתי צפוי, או במילים אחרות חשבת מתחילת הדרך שיכשל. ואני שואל שאלה נוספת, אם לא הייתה לך דעה קדומה לגבי ברגר, למה חשבת שיכשל? למה ההפתעה עבורך, הדבר הלא צפוי, הוא דווקא הצלחה שלו?
4. ושוב אני מעיז לשאול, איך אפשר לקבוע שאריגיא ברגר נכשל בתפקידו או שיש להחליפו כשהוא לא סוגר אפילו 4 חודשים בתפקיד?
לא טענתי בשום מקום שאריגיא ברגר הצליח, אבל גם הטענה שהוא נכשל או שהפיטורים שלו מוצדקים נשמעים לי בעייתים בזמן כל כך קצר.

נו טוב, לפחות עכשיו לא יהיה לאף אחד "מהנפשות הטובות" מישהו ללכלך עליו בקבוצה ולחכות לו בפינה.

אביבית שלום.
אני לא מעריך את ציפורה חלפון מבחינה מקצועית, זכותי. אני גם לא מעריך את אייל ארד לא רק מבחינה מקצועית אלא גם מבחינה אישית, גם זכותי.
חושב שזה מסמל משהו, מבחינתי משהו עצוב, שמצד אחד אנשים כמו ארז בדש, אריגיא ברגר ואחרים מועזבים מהמועדון ומצד שני המועדון ממשיך לשלם משכורת לאנשים כמו הנ"ל למעלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Amit M כתב:"הארגון שלך"
מה קשור "הארגון שלך" ???

אני מדבר כעמית, ולא כנציג של ארגון כלשהו.
תתבגר
לא יודע מה היה איתם בעבר וגם לא מעניין אותי.. אני לא הייתי חלק מאותם מאבקים שהיו בעבר.

את אריגיא אני מכיר רק מהשנה.. אין לי שום דבר נגד הבן אדם, אני מדבר על העבודה שעשה ותו לו.. זכותי כאוהד להיות מאוכזב.

עם יד על הלב, מהתחלה דנתי אותך לכף זכות (הספקתי להכיר אותך) שחוסר ההערכה שלך כלפי האיש, הוא להבדיל, מסיבות קצת יותר אובייקטיביות משאר המילייה שלך. אבל בא תהיה גם אתה עם יד על הלב - אתה לא יכול לומר שהדברים של משה (ספציפית לגבי היחס כלפיו מצידכם) תלושים. כ"כ ברור כשמש, שמוכן להישבע ביקר לי שאת תגובות השמחה לאיד אצלכם בפורום צפיתי עוד בטרם נכנסתי וקראתי..זה לבד אומר הכל
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ולגופו של עניין:

אני ככה קרוב מלשחרר ניצרה...........על אוטומט (ואין פה הבעת עמדה בעניין מאבקי הכוחות שהיו - ברור כעת שהבעיה מתחילה מהראש)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

משה,
באמת שאין לי סבלנות (בניגוד אולי לאחרים) להתחיל להסביר את עצמי בכל תגובה מחדש.
אתה לא מכיר אותי ולא עקבת אחרי הדעות והתגובות שלי ולכן אין לך מושג מה דעתי בנושא אריגיא.
חוץ מלהפנות אותך שוב לתגובות הקודמות שלי בדיון הזה אין לי יותר מה לעשות בעניין.

אורי,
נתחיל מזה שאותה חוסר הערכה היא לא כלפי האיש אלא כלפי פועלו..
רשמתי את זה גם בעבר איפהשהו, ההתאכזבות העיקרית היא בעיקר נוכח כל הדיבור סביבו בהתחלה.. הייתי בטוח שמגיע לכאן סוף סוף אוהד משלנו שיכול לשווק את המועדון הזה בצורה אמיתית והתאכזבתי לגלות שזה לא כך. הייתה סביבו המון התלהבות שדיי מהר התפוצצה לרובנו בפרצוף. היו לי ממנו המון ציפיות (כן משה, ציפיות שיצליח! לעולם לא דרשתי לכשלונו).
לא אמרתי שמה שמשה רשם לגבי הארגון בו אני נמצא לא נכונים.. אני יודע מה הדעה שם כלפי אריגיא כיום.. אני גם יודע שהרבה אנשים שמחים הוא פוטר כי זה הוא. גם ידעתי מראש בדיוק כמוך מה יהיו התגובות... זה לא אומר שהדעה שלי זהה במלואה לשל השאר. לא תמצא מקום אחד בוא דיברתי על אריגיא כבן אדם או קטלתי אותו בלי סיבה או פיללתי לפיטוריו.

שבוע טוב
יום ראשון הבא כולם בוסרמיל!
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

messiah כתב:כנראה זו הסיבה לזיקוקים ששמעתי היום בסביבות השעה 21:00. להרבה אנשים היום יש סיבה לחגוג ולשמוח,זה יום עצוב ומעליב להפועל ב"ש.
עוד פיטורים/התפטרות שמעידים על השכונתיות והעליבות של המועדון הזה - מועדון קטן היינו,מועדון קטן נישאר.
חבורה של אינוולידים חסרי ידע בסיסי בקרוא וכתוב מנהלת את המועדון ומכתיבה לו דרכים,ככה הכל נראה.
רק לנקב את המשחקים שעוד נשארו במנוי וסלאמת. מתבייש ששילמתי לחבורת כלומניקים הזאת 480 שקל יותר מדי.
לא נסחפנו?!?!

לא חושב שההחלטה בריאה למועדון, לא חושב שההחלטה נכונה למועדון...סביר להניח שהעסקה של אנשים כמו אריגיא דווקא היתה מביאה אותנו רחוק לטווח הארוך...

ונכון, אולי זה מעיד באיזשהו מקום על תהליך קבלת החלטות לא טוב במיוחד (בעדינות)

ובכל זאת - קצת פרופורציות....

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

שבוע אאאשששש במועדון!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

תקשיבו מעניין לי את התחת המאבקי כוחות במועדון וסליחה שאני בוטה מה שקורה כרגע זה בושה אחת גדולה אין סדר כל יום מישהו הולך מישהו בא מה זה שוק ? מה אנחנו סניף של בורגראנץ מה קורה פה שיתחיל להיות סדר כבר ונשבר לי לשמוע את השם של הדוברת מעורב בכל דבר למרות שהיא אישה מאוד נחמדה שתתעסק בעבודה ולא בחרא...
ולעמית תפסיק עם השטויות שלך אני לא כזה מכיר את אריגאי פעם הכרתי אותו טיפה ,באמת שהוא בנאדם מקסים וגם למד שיווק ספורט באנגליה למה לא לתת לבנאדם כזה לעבוד בשקט יש מישהו יותר מתאים?
תמונה

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

שליחה על ידי kamasutrance »

Amit M כתב:
לדעתך כמובן

כי באותה מידה ניתן לטעון שבדיוק מי שהיה צריך למצוא עצמו בחוץ אכן מצא.
MEGA LIKE ..... חחחחחחח

סמל אישי של משתמש
avivit91

שליחה על ידי avivit91 »

[[highlight=#FFBFFF]highlight=#FF0000]נדב סגרון מותק כדאי שתעקוב בעיתונות ובתקשורת בכלל, ציפורה הדוברת מעולם לא הכניסה את עצמה לחרא של המועדון.האנשים שמסביבה ניסו פעם אחר פעם להכניס אותה לשם לפגוע בה בכל הכוח בלי שום סיבה. היא באף מקום לא התראיינה ולא אמרה דיברי סרה על אף אחד!הגיע הזמן שתיתנתקו מהאמוציות השכונתיות ותיראו את התמונה האמיתית.היא לא גרמה לשום פיטורים ולא הייתה המחליטה. כנראה שיש דברים במועדון שרק המועדון יודע.ולך אדון שיווק אריגיא אוהד הקבוצה זה בסדר אבל גם להודות שאתה ניכשלת במבחן התוצאה זאת לא בושה.מעולם לא עסקת בשיווק בניגוד לדוברת שעסקה בדוברות ובתקשורת ולא התחילה דרכה בהפועל. אני יודעת לפחות על כמה מקומות שבהם היא עסקה בתקשורת עיריית בני ברק שהתקציב שלה כפול פי עשרה מונים וגדול מהפועל,החברה למשק וכלכלה ששם היא עסקה בלוביסטיקה.מועצה דתית. מועצה אזורית תמר. ועוד מקומות אחרים. אז לומר שמיקצועית היא לא זה מה שאיש קטן כמו אריגיא מסוגל להכפיש.[/highlight][/highlight]

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אביבית או לא משנה מי את
אף אחד פה לא מכפיש אבל נשבר שכל היום מתעסקים בחרא הזה שיתחילו לעבוד כבר כל היום פיטורים ושטויות די עם זה כבר מה זה גנון...
ודי להיות דמגוגים כולם יודעים שמספר המנויים שיימכרו תלוי במחיר שנקבע להם ,אם הם היו יקרים כמו עכשיו לא יימכרו הרבה מנויים אם הם היו זולים יותר יהיו יותר מנויים כולם יודעים את זה וגם אם יביאו את המנהל שיווק של ברצלונה כמות המנויים שיימכרו תהיה זהה ,בדיוק כמו שהיה עם וקנין ובדיוק כמו שהיה עם אריגאי די לדבר שטויות כבר...הכשלון שנה שעברה היה גדול יותר כי זה היה עונת חזרה לליגה עם כוכבים שבאו וכל מיני שטויות ,השנה לא בא שום רכש משמעותי והייתה עונה גרוע מאוד כרגע שכמות המנויים שניקנו יותר מובנת אפילו הפתיע אותי האמת....
ובקשר לזה שאמרת שאריגאי לא בא לעבוד ,לא יודע אני שמעתי דברים אחרים. ובאמת דיי עם כל האנשים שבאים ומגיבים פה מהנהלה או שהם מקורבים לאנשים מהנהלה זה מראה כמה עסק רקוב וזה עושה לכם שם רע, ואני שואל רק איפה אלונה איפה?????
תמונה

שלח תגובה