יום ראשון 20:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: יום ראשון 20:00

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:לגבי הפאריירים אפשר להתווכח. יש שיגידו שעדיף לשבת מול הפלזמה עם חבר'ה וגרעינים ולשלם 10 שקלים (בהנחה ואתה רואה 5 משחקים בחודש) מאשר לעשות נסיעה של כמה שעות, לבזבז חצי שבת, לשלם 80-90 שקל, 100 שקל דלק ולחזור עם 3-4 חתיכות ועצבים. אם פעם הייתי "נרקומן" ולא חושב בכלל על להישאר בבית שיש משחק בת"א או חיפה, היום אני כבר חושב אחרת, גם בגלל הסטטוס המשפחתי וגם בגלל ההקרבה הגדולה לעומת הסיפוק. פראייר או לא, בכל מקרה שהקבוצה שלי במשחק חוץ ואני לא נוסע, לא רואה את עצמי מקשיב לרדיו או רואה באינטרנט כשיש לי אלטרנטיבות של שידור חי. את החרם צרכנים הזה היינו צריכים לעשות כבר לפני כמה שנים, אבל ברגע שזה כבר חלק מהכדורגל אני אשלם ואראה. אגב, כל הכבוד לכם על זה שאתם לא מתפתים ומזמינים, מצטער אבל זה גדול עלי.

העניין הוא שבעבר, גם מעדיפי הנוחות לא נדרשו לתשלום הזה, וזה האישיו פה. על היותם של שידורי ה'שלם וצפה' מדרון חלקלק ורחב מאוד מותר להרחיב הדיבור, המציאות היא כאלף עדים על כך. לדוגמא ההמצאה האחרונה ערוצי 5+ לייב וגולד, כל אותם מתפתים וקצרי רואי הם הם שהכשירו הקרקע להשקתם :כרטיס אדום:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

תצאו שנייה מפאזת "אנחנו אוהדי מרכז ואנחנו רוצים לראות את הקבוצה שלנו" ותכנסו לפאזת "אוהד הכדורגל הישראלי הניטרלי" ותגידו לי אם אתם באמת רוצים לראות את הדרבי המשמים (כן כן חבר'ה, משמים) של הדרום באצטדיון המגעיל או שאתם מעדיפים לראות את הר הגעש בטדי שמאיים להתפרץ בכל תוצאה גרועה של החניכים של מלמיליאן, ובכלל לראות איך בית"ר מתפקדת כי כמו שענתה יפה יפעת ילין - היא בהחלט תופסת מקום נכבד מאוד בתקשורת בשבועות האחרונים.

זה לא משנה אם תעשו חרם צרכנים על צ'רלטון, הם מתים להשתחרר מהחוזה עם ההתאחדות, אבל הם חתומים עד 12/13. שום "בוא נפסיק לשלם לגנבים שמעזים לשדר את בית"ר ירושלים, קבוצה עם הרבה יותר אוהדים מאיתנו, מאשר את המשחק שלנו שיעניין אך ורק את האוהדים שלנו" לא יעזור לכם כאן.

ערוץ הטלוויזיה של ONE שעולה אוטוטו יהיה בחינם (לפחות בהתחלה)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אדום בלב בנשמהההה כתב:תצאו שנייה מפאזת "אנחנו אוהדי מרכז ואנחנו רוצים לראות את הקבוצה שלנו" ותכנסו לפאזת "אוהד הכדורגל הישראלי הניטרלי" ותגידו לי אם אתם באמת רוצים לראות את הדרבי המשמים (כן כן חבר'ה, משמים) של הדרום באצטדיון המגעיל או שאתם מעדיפים לראות את הר הגעש בטדי שמאיים להתפרץ בכל תוצאה גרועה של החניכים של מלמיליאן, ובכלל לראות איך בית"ר מתפקדת כי כמו שענתה יפה יפעת ילין - היא בהחלט תופסת מקום נכבד מאוד בתקשורת בשבועות האחרונים.

זה לא משנה אם תעשו חרם צרכנים על צ'רלטון, הם מתים להשתחרר מהחוזה עם ההתאחדות, אבל הם חתומים עד 12/13. שום "בוא נפסיק לשלם לגנבים שמעזים לשדר את בית"ר ירושלים, קבוצה עם הרבה יותר אוהדים מאיתנו, מאשר את המשחק שלנו שיעניין אך ורק את האוהדים שלנו" לא יעזור לכם כאן.

ערוץ הטלוויזיה של ONE שעולה אוטוטו יהיה בחינם (לפחות בהתחלה)
לא קשור בכלל לאם משדרים את ב"ש או לא.
קשור לזה לזה שאנחנו עם מטומטם שמוכן לשלם על דברים שהיו ניתנים בחינם בעבר. אמנם היה קצת פחות היצע, אבל בינינו מי יושב כל השבת כמו בוק מול הטלוויזיה ורואה משחקים כמו למשל בין ווסט ברומיץ' לסנדרלנד? או בין הפועל פ"ת לסכנין?
ועכשיו גם את המעט שנשאר הערוץ החדש של ONE שיהפוך במהרה לערוץ בתשלום (ותמים מי שחושב שלא) מאיים לגזול מחובבי הכדורגל בפרט והספורט בכלל - כי הם יודעים שפראיירים לא מתים במדינה הזאת - רק מתרבים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
The red one

הדבר היה פעם בחינם לפני שההתאחדות חשבה כאן באופן כלכלי נטו, לא בגלל שהציבור אז לא היה מוכן לשלם ועכשיו הוא כן מוכן לשלם.

ככה זה .. לא מעט מהמשחקים משודרים בתשלום, בכל העולם, לא רק בישראל. חבילות של ערוצי קיבוץ למיניהם בכל הליגות בעולם עולות בתשלום ולא רק זה כמובן. צ'רלטון לא מבוססת על הליגה הישראלית, היא מתה להפטר מזה, אבל לא יכולה.

גם שהציבור יפסיק לשלם על הערוץ, המצב לא ישתנה ב2 העונות הקרובות. אז או שתשלם על הערוץ שנותן לך מבחר עצום ב55 שקל לחודש או שתחסוך את זה ממך, לא תראה את הפועל וגם תפספס דברים אחרים במקרה ואתה חובב את אחת מהליגות שמשודרות שם (איטלקית, גרמנית, אנגלית ..)

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

בסופו של דבר נשארנו תקועים במשחק ביום ראשון בלי שידור בטלוויזיה
ובלי שירים ושערים.

כיף להיות חובב ספורט בישראל 2010

אולי הישועה תגיע מכיוון רדיו דרום...

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

שאלה

אם אנחנו לא בשידור, אז למה לעזעזל אנחנו משחקים ביום ראשון ? ? ?

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

באמת לא מבין למה אנחנו בראשון אם אין שידור
אין שום הסבר הגיוני לזה

סמל אישי של משתמש
The red one

יש 2 הסברים:
1. בתחילה תוכנן להיות שידור שלנו (למרות מה שדוברת צ'רלטון אומרת) אבל מיד ביום שני הוחלף השידור שלנו בשידור של בית"ר.
2. אם במקרה סיבה 1 לא נכונה (למרות שהיא 90% כן), אז לעיתים הווינר מתערב בהחלטות השיבוצים ומחליט על דעת עצמו להעביר משחקים לראשון בגלל הווינר.

לפי איך שאני הבנתי, צ'רלטון רצו מלכתחילה לשדר את המשחק, לכן הם שמו את המשחק ביום ראשון, אבל בסוף השתפנו ובחרו בבית"ר, וזה נעשה בלי החלפה של מעוד המשחקים (אנחנו לשבת, בית"ר לראשון) אלא החלפה של השידור בלבד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

התפזרנו קצת.. :)

רביעיית השופטים למשחק הערב: דניאל בר נתן, שבתאי נחמיאס, שוקי קודיש ומאיר לוי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא קצת מוזר שמאיר לוי שפט במשחק שלנו כשופט רביעי?
לא חושב שזה קרה בעבר.
מה היה קורה אם היה צריך להחליף את השופט הראשון בגלל פציעה? בהתאחדות לא פסלו אותו מלשפוט במשחקי הקבוצה בגלל שהוא באר שבעי?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

משה אוחיון כתב:לא קצת מוזר שמאיר לוי שפט במשחק שלנו כשופט רביעי?
לא חושב שזה קרה בעבר.
מה היה קורה אם היה צריך להחליף את השופט הראשון בגלל פציעה? בהתאחדות לא פסלו אותו מלשפוט במשחקי הקבוצה בגלל שהוא באר שבעי?
משה,בכל (!) משחקי הבית העונה עד אתמול (כולל), מאיר לוי היה השופט הרביעי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

messiah כתב:
משה,בכל (!) משחקי הבית העונה עד אתמול (כולל), מאיר לוי היה השופט הרביעי.
באמת? מפתיע. זוכר בזמנו שמנעו ממנו לשפוט, גם כשופט רביעי, את משחקי הקבוצה בגלל שהעבר הבאר שבעי.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אז כנראה שיש מצוקת שופטים רביעים העונה :)

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

בסוף העונה החולפת הוחלט באיגוד השופטים על ייעול וצמצום נסיעות השופטים במוניות בכל רחבי הארץ...
זה חלק מתהליך הייעול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אליק כתב:בסוף העונה החולפת הוחלט באיגוד השופטים על ייעול וצמצום נסיעות השופטים במוניות בכל רחבי הארץ...
זה חלק מתהליך הייעול.
מבין את הרעיון של הייעול אבל לבזבז את השופט הטוב בארץ כשופט רביעי? לא מיותר?

שלח תגובה