מעריב:דריו פרננדז,חן עזריאל ויחיאל צגאי מועמדים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

מעריב:דריו פרננדז,חן עזריאל ויחיאל צגאי מועמדים

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
הפועל ב"ש מחפשת חיזוק והשלושה מועמדים,במועדון הבהירו שהבאת רכש תגרור שיחרור של שחקנים אחרים.
בקבוצה מרוצים מהשידרוג שעשה אביתר אילוז ביכולתו ואופציית אסי משיח ירדה כרגע מהפרק.

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: מעריב:דריו פרננדז,חן עזריאל ויחיאל צגאי מועמדים

שליחה על ידי ניב »

א. חן עזריאל חלוץ טוב לכל הפחות, לא יודע אם מסוגל לעשות את השדרוג של להפוך לשחקן מוביל בקבוצה מובילה. אם יהיה סתם שחקן לגיטמי לא בטוח שזה גם רע.
ב. דריו פרננדז הוא קשר אחורי טכני וחכם אולם מאוד פרובלמטי וכזה שעלול להעכיר את האווירה בחדר ההלבשה, ובכלל, במקום מי יגיע? במקום זאן?!
ג. יחיאל צאגי הוא שחקן שבטוחני שמסוגל למצוא את המקום שלו בקבוצה כמו הפועל באר שבע וכן יכול להפוך לשחקן מוביל בליגה, יחד עם זאת...גם הוא שחקן שלא מייצג עבורי מקצוענות ואורח חיים נכון.
ד. אביתר אילוז הוא קשר התקפי לגיטמי, שחקן בעל יכולות טכניות שאין להרבה שחקנים בליגה, הרמות מדוייקות לרחבה וכו'...יחד עם זאת, בכל האמור ליכולות הגנתיות אני לא חושב שיש לו יותר מידי מה למכור ומה שלא השכיל לשפר ב5 שנים לא חושב שישפר בין משחק.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

חוץ מעזריאל,כל השאר מיותרים!
לא מבין את כל החגיגת שמות שנזרקת לאוויר כמו צגאי,פרננדז,גפני וכו'.
קיבינימאט,ברור מאוד איפה באר שבע צריכה להתחזק - מגן ימני וחלוץ. או שהעיתונאים חובבנים ועושים צחוק מעצמם
או שאצלינו חושבים שהחיים זה מנג'ר שאם אפשר להביא שחקן ויש תקציב,מביאים גם אם הוא לא קשור למה שבאמת זקוקים לו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
בהחלט השחקן היחידי שיכול לעזור לנו ולשדרג אותנו זה חן עזריאל.חלוץ מוכשר עם המון כישרון ואני מאמין שאם ניתן לו את הבמה הוא ייקח את ההזדמנות בשתי ידיים ויתחיל לממש את הפוטנציאל הגדול שלו.
לגבי עמדת המגן הימני,אם החלופה לאילוז זה אסי משיח אז אני נוטה להשאיר את אילוז,אילוז בהחלט השתפר השנה במיוחד בנגיעה האחרונה,חשוב לזכור שאסי משיח בקושי משחק ואין לדעת איזה שחקן נקבל.
צריך להביא מגן ימני אך צריך להביא שחקן שנדע מה נקבל ממנו ובאמת ישדרג את הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

messiah כתב:חוץ מעזריאל,כל השאר מיותרים!
לא מבין את כל החגיגת שמות שנזרקת לאוויר כמו צגאי,פרננדז,גפני וכו'.
קיבינימאט,ברור מאוד איפה באר שבע צריכה להתחזק - מגן ימני וחלוץ. או שהעיתונאים חובבנים ועושים צחוק מעצמם
או שאצלינו חושבים שהחיים זה מנג'ר שאם אפשר להביא שחקן ויש תקציב,מביאים גם אם הוא לא קשור למה שבאמת זקוקים לו.
!!!
עונת המלפפונים בפתח ובורסת השמות שוב נפתחה וכל מיני כתבים התחילו להפריח ספקולציות כאלו ואחרות לגבי מעברי שחקנים.
מבחינתנו פשוט צריך להתמקד ולבחור את הטובים ביותר שיש בנמצא בעמדות המגן הימני והחלוץ. שאר העמדות פחות דורשות חיזוק כרגע, אם כי בעמדת המגן השמאלי רצוי שתהיה לנו חלופה למקרה שחס וחלילה אופיר דווידזאדה לא יהיה כשיר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

איך אני אוהב את התקופה הזאת... היא גם מצחיקה לפעמים
90% שקר.. אין מה להתייחס... אם הינו חיים מהשמועות היינו מועמדים לאליפות...
עיתונאים זה עם אינטרסנט כל שחקן שלא מרוצה מקדמים אותו לקבוצה.. ומה רע שזאת קבוצה עם כסף??

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

8red כתב: !!!
עונת המלפפונים בפתח ובורסת השמות שוב נפתחה וכל מיני כתבים התחילו להפריח ספקולציות כאלו ואחרות לגבי מעברי שחקנים.
מבחינתנו פשוט צריך להתמקד ולבחור את הטובים ביותר שיש בנמצא בעמדות המגן הימני והחלוץ. שאר העמדות פחות דורשות חיזוק כרגע, אם כי בעמדת המגן השמאלי רצוי שתהיה לנו חלופה למקרה שחס וחלילה אופיר דווידזאדה לא יהיה כשיר.
בס"ד
בעמדת המגן השמאלי יש את שי לוק כגיבוי,הוא פתח נגד אשקלון והראה יכולת לא רעה,יכול להיות מחליף ראוי.
שמעון הרוש הושאל השנה להפועל עכו והוא די פורח,אני מקווה שאם ישחררו אותו יגזרו קופון ולא ישחררו בחינם כמו שבדר"כ עושים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא מבין את העניין של לשחרר שחקנים, לא אמרו שמוסיפים תקציב לרכש בינואר? מה הוסיפו כסף לקרמבו?
זה לא שיש לנו כזה עומק בסגל שאפשר להבין שחרורים, לפעמים ההתנהלות מזכירה לי קצת את ההתנהלות של כץ מהפועל חיפה, מסתכלים על הכל דרך החור של הגורש, כמה זה עולה לי כ-ר-ג-ע, לא מסתכלים על העתיד, הרי ההבדל במענקים של סוף העונה בין מקום 5 ל-6 הם רציניים והבאה של שחקן שיכול לעשות את השדרוג הזה יכולה בדיעבד להיות אפילו משתלמת כלכלית....

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dardasmiley כתב:לא מבין את העניין של לשחרר שחקנים, לא אמרו שמוסיפים תקציב לרכש בינואר? מה הוסיפו כסף לקרמבו?
זה לא שיש לנו כזה עומק בסגל שאפשר להבין שחרורים, לפעמים ההתנהלות מזכירה לי קצת את ההתנהלות של כץ מהפועל חיפה, מסתכלים על הכל דרך החור של הגורש, כמה זה עולה לי כ-ר-ג-ע, לא מסתכלים על העתיד, הרי ההבדל במענקים של סוף העונה בין מקום 5 ל-6 הם רציניים והבאה של שחקן שיכול לעשות את השדרוג הזה יכולה בדיעבד להיות אפילו משתלמת כלכלית....
בס"ד
זה לא שהולכים לשחרר שחקני הרכב,כנראה מי שישוחרר זה קידר ובסיט ואולי ביסו בהשאלה.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

השחרור של השחקנים זה בסה"כ ניהול נכון של תקציב שנתי.
אבל הבעיה שהרבה פעמים משחררים שחקנים שלא תורמים שום דבר ומביאים במקומם שחקנים שגם לא תורמים בשום דבר!!!
צריך לפול על הבאנקר אמיתי פעם אחת!
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לפי ידיעות הנגב, אלונה מתכוונת להחתים (אולי כבר בינואר) את איתמר ניצן א אוהד לויטה.
מצוין!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

nitsande כתב:לפי ידיעות הנגב, אלונה מתכוונת להחתים (אולי כבר בינואר) את איתמר ניצן א אוהד לויטה.
מצוין!
בס"ד
בהחלט צעד נכון.
לתת להם שהייה של חצי שנה בקבוצה ואף כמה הופעות בליגה,כך שבשנה הבאה הם יהיו הרבה יותר מחוברים לקבוצה ולא יצטרכו את תקופת ההתאקלמות.
הגיע הזמן להחתים שוער צעיר עם פוטנציאל שיהיה איתנו כמה שנים טובות.

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

קשה להאמין שחן יבוא מה עוד שאחרי ה יום הוא שם שער אין סיכוי

סמל אישי של משתמש
ron

שליחה על ידי ron »

noam1976 כתב:קשה להאמין שחן יבוא מה עוד שאחרי ה יום הוא שם שער אין סיכוי
לא רק שער,שם צמד.
לדעתי אין סיכוי שיבוא,לנסות להביא את חמד.

שלח תגובה