בגלל שירים כאלה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
זה שי !

Re: בגלל שירים כאלה

שליחה על ידי זה שי ! »

90 אחוז מאוהדי הפועל ת"א הם המיץ של הזבל
אל תנסו לצייר אחרת כי זה פשוט לא נכון
השם שרים שירי שנאה למכבי בכל משחק וכל האיטצדיון שר בטדי הם שרים כל המשחק ירשולים בירדן תנו אותה לפלסטינים
ויש הוכחה גם שער חמש הוא כידוע השער שמתחיל לשיר אז לא כך
שימו לב לסרטון הבא עם אני לא טועה הוא שער 8 או 7 בבלומפליד
https://www.youtube.com/watch?v=jaGG5nIXx1M" onclick="window.open(this.href);return false;

שימו לב .. כמה דברים הם עושים והתקשורת פשוט עושה שורה פה שורה שם על מה שהם עושים עם זה היה הקהל של ביתר או שלנו או מכבי אפילו .. הכל היה ניראה אחרת
לזרוק 2 רימוני רסס למגרש השלכת אבוקות ורימוני עשן כתובות נאצה חילול קברים שירי נאצה על מכבי ביתר שמעון מזרחי חולדאי , אישפוז פגיעה באוהד בדרבי ברמת גן ..
תתראו לכם מה היה קורא עם הקבוצות שצינתי היו עושות את הדברים האלה
צליבה אחרי 2 דקות !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אז קבל חדשה: 90% מאוהדי הפועל תל אביב הם אוהדים נפלאים שבאים לעודד את הקבוצה ולתת את הגרון כל משחק. דבר שכל אחד ואחד שאוהב כדורגל במדינת ישראל יכול רק לחלום שיקרה בקבוצה שלו.

ואתה אל תנסה לצייר את זה אחרת. כל המקרים שציינת הם מעשה ידם של 20 אנשים (ביחד) חולים בראש שאוהדים את הקבוצה. הם לא ה-אוהדים של הקבוצה ואין להם ארגון אוהדים שלהם משער כלשהוא שבו הם שרים בכל משחק את "שימו את ירושלים בירדן"

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כן ללכת למשחק חוץ בקרית שמונה או בנהריה של קבוצת הכדורסל שהיתה דאז ולשיר להם אמן שיפלו עליכם קטיושות זה לא כל הקהל נכון זה רק חלק קטן חלאס לזיין תשכל עם יש קהל שהוא הכי מגעיל בארץ מבחינת הזלזול שלו בארץ ישראל והתושבים שחיים בה זה הפועל ת"א
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

נכון, האנשים המגעילים האלה הם אלה שהולכים עם הקבוצה לכל מקום.

כמו שבקהל שלנו יש את הקומץ המבוגר (לאט לאט גם הדור הצעיר מצטרף) שהולך לכל משחק בארץ אז ככה יש גם בהפועל תל אביב. בגלל הגודל של הקהל ושל המועדון, הקומץ גדול יותר ובמקרה יצא שבאמת יש שם כמאה אנשים חולניים ביותר שאין להם גבולות, אנשים שצריך להוקיע מהקהל הזה. אבל אין דרך לעשות את זה, בשירה כזו עם כמה שהיא גועלית הם לא עוברים על שום חוק ואין שום עילה לעצור אותם/לאסור עלייהם להגיע למגרשים. זה ועוד איך חלק קטן מהקהל, וגם אם היו שם אלפים ביציעים אני בטוח שמעט מאוד שרו את הגועל נפש הזה. זה חלק קטן, אבל חלק בולט.

הנקודה היא שהאוהדים האחרים לא מזדהים עם זה ואני בטוח שבאותו משחק שהקומץ הזה שר היו כאלה שניסו לעצור אותם. אז ניסו .. האנשים האלה שמים ז** אחד גדול על כולם ועושים מה בראש.

כמובן שיש אנשים שהולכים עם הקבוצה לכל מקום שהם נורמטיבים לגמריי בלי דעות קיצוניות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מצטער, אתם פשוט לא מכירים את הקהל הזה לעומק. או שסתם לא נותנים לעובדות לבלבל אותכם. עברנו כבר מזמן את הגיל של לשנאות "כי הם שמאלנים", ואף אחד לא יכול לערבב אותי בעניין הזה.

לגביך, אליק - כנראה שהכל נעוץ בהתפעלות מהיכולות שלהם (אין מה לדבר, מס' 1 בארץ בלי שום ציניות) ביציע, בפרט על רקע האכזבה והתסכול מבית. תפנים אחת ולתמיד שהקהל שלהם הוא גם מה שנקרא "חכם להרע", ומתעל לא מעט מיכולותו, זמנו ומרצו גם לדברים קצת פחות חיוביים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה