הקללות לגיא עזורי היו בושה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: הקללות לגיא עזורי היו בושה

שליחה על ידי nitsande »

יאללה נהייתם לי אוהדי תיאטרון כולכם, מה קרה קצת קללות לא קרה כלום.
חוץ מזה שעזורי חיפש את זה, ויותר מזה הוא חשב שבאיזשהו שלב במשחק הקללות ירדו ממנו ויעברו לשחקנים שלנו אם לא נעלה ליתרון
אסטרטגיה מובנית, ומהסוג הזול ביותר. אז כן מגיע לו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ron

שליחה על ידי ron »

מגיע לאפס הזה,שכחתם את הנזק שהוא עשה פה שנה שעברה?!

אם אני הייתי נוכח במשחק הייתי מצטרף ומקלל אותו כמה שיותר.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אגב,רק אני שמתי לב לזה שהוא שהוא ירק בהתרסה לכיוון הקהל שלנו בלי להסתכל עלינו?
בוודאות ראיתי את זה,השאלה אם הוא התכוון להתגרות ולהביע זלזול או שהוא סתם ירק בצורה מאוד מאוד עצבנית.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

messiah כתב:אגב,רק אני שמתי לב לזה שהוא שהוא ירק בהתרסה לכיוון הקהל שלנו בלי להסתכל עלינו?
בוודאות ראיתי את זה,השאלה אם הוא התכוון להתגרות ולהביע זלזול או שהוא סתם ירק בצורה מאוד מאוד עצבנית.
מסריח :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ירק ירק, בכוונה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אני מתה על הנאשים שקוראים לו יפת נפש.
ועל האנשים ששואלים אם זה תיאטרון.

יאללה כבר תפסיקו לראות את קצה האף שלכם וזהו.

חשבתם על זה שיש לנו משחק רדיוס על תנאי?
לא, לא חשבתם.
חשבתם על זה שכולה מדובר באיש קטן?
לא, לא חשבתם.

חשבתם על זה שעצם זה שקיללו אותו כל המשחק רק מוכיח את הטענה שלו כלפי האוהדים שלנו?
לא, לא חשבתם.

בדיוק כמו שלא חשבתם גם על הילדים שיושבים ביציע, על זה שבמקום להתמקד בעידוד אתם מקללים, ועל זה שאתם הופכים משהו שהוא לא לגיטימי בכל מקום בעולם ללגיטימי במקום אולי הכי חשוב לכם בעולם.

תתבגרו. אין שום טעם בקללות. אני מבינה את העצבים ואם הקללות היו מופנות לעזורי רק בדקות הסיום (עם הפנדל שלא היה), עוד הייתי מצליחה להבין.

ובפנייה נרגשת לשער שתיים ולרוב יושבים שער חמש כאחד - זה פשוט לא יאמן שכל פעם שמנסים לעשות משהו חיובי ("באר שבע מלחמה", או "כל היציע") מתקבלת שתיקה רועמת. אבל שער שתיים שר וצורח ומתחיל ב"גיא עזורי בן ז!נה" וכולם עונים כאילו אנחנו במשחק אליפות.

אני אחזור - תתבגרו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

crazyred כתב: חשבתם על זה שיש לנו משחק רדיוס על תנאי?
לא, לא חשבתם.
אם את לא יודעת אל תגיבי.
אין שום קשר בין התנאי שקיבלנו בעונש בבית הדין לבין קללות.
הסעיף מדבר על התפרעות אוהדים וזהו!
קללות יכולות להכנס אם כבר תחת סעיף של קריאות גזעניות או נהמות, שזהו סעיף נפרד בענישה.
קריאות כמו "בן ז!נה" או "הומו" לא רק שלא נכללות בסעיף האחרון שציינתי, אלא אפילו לא מצויינות בדו"ח השופט, ואני בספק גדול מאוד אם נרשמות בדו"ח המשקיף.
במקרה הכי גרוע הדבר יירשם בסיכום המשחק של הקרן החדשה, ואני לא רוצה לומר עד כמה מעניינת אותי דעתם.
crazyred כתב: חשבתם על זה שכולה מדובר באיש קטן?
לא, לא חשבתם.

חשבתם על זה שעצם זה שקיללו אותו כל המשחק רק מוכיח את הטענה שלו כלפי האוהדים שלנו?
לא, לא חשבתם.
א. זה שהוא איש קטן אומר שהוא חסין?
לא נראה לי... לפחות לא מבחינתי

ב. למי אכפת מהטענה שלו?
מה גם שחבריו בתקשורת ככה או ככה ידאגו להוציא אותו גיבור.
לא יודע מה איתך, אבל אני (ואני מאמין שעוד רבים מחבריי פה) מזמן הפסיקו לנסות ולשנות את דעת התקשורת עלינו.

crazyred כתב: ובפנייה נרגשת לשער שתיים ולרוב יושבים שער חמש כאחד - זה פשוט לא יאמן שכל פעם שמנסים לעשות משהו חיובי ("באר שבע מלחמה", או "כל היציע") מתקבלת שתיקה רועמת. אבל שער שתיים שר וצורח ומתחיל ב"גיא עזורי בן ז!נה" וכולם עונים כאילו אנחנו במשחק אליפות.
למה את מכלילה את כל שער 2 ולעומת זאת יודעת להפריד בשער 5?
כמו שלא כל שער 5 מקלל כך גם לא בשער 2!

crazyred כתב: אני אחזור - תתבגרו.
אנחנו כבר התבגרנו והבנו איפה אנחנו חיים.
תעשי קצת חושבים עם עצמך... כי את סתם מנסה להוציא את עצמך טוב פה בפורום ולא מצליח לך

שבוע טוב.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

Amit M כתב:
אם את לא יודעת אל תגיבי.
אין שום קשר בין התנאי שקיבלנו בעונש בבית הדין לבין קללות.
הסעיף מדבר על התפרעות אוהדים וזהו!
קללות יכולות להכנס אם כבר תחת סעיף של קריאות גזעניות או נהמות, שזהו סעיף נפרד בענישה.
קריאות כמו "בן ז!נה" או "הומו" לא רק שלא נכללות בסעיף האחרון שציינתי, אלא אפילו לא מצויינות בדו"ח השופט, ואני בספק גדול מאוד אם נרשמות בדו"ח המשקיף.
במקרה הכי גרוע הדבר יירשם בסיכום המשחק של הקרן החדשה, ואני לא רוצה לומר עד כמה מעניינת אותי דעתם.

א. זה שהוא איש קטן אומר שהוא חסין?
לא נראה לי... לפחות לא מבחינתי

ב. למי אכפת מהטענה שלו?
מה גם שחבריו בתקשורת ככה או ככה ידאגו להוציא אותו גיבור.
לא יודע מה איתך, אבל אני (ואני מאמין שעוד רבים מחבריי פה) מזמן הפסיקו לנסות ולשנות את דעת התקשורת עלינו.

למה את מכלילה את כל שער 2 ולעומת זאת יודעת להפריד בשער 5?
כמו שלא כל שער 5 מקלל כך גם לא בשער 2!

אנחנו כבר התבגרנו והבנו איפה אנחנו חיים.
תעשי חשבון נפש עם עצמך ואל תנסי להוציא את עצמך טוב פה בפורום

שבוע טוב.
אני לא צריכה להוכיח את עצמי מול אף אחד עמית, אתה וכל הפורום הזה יודעים טוב מאוד את דעתי על קללות, לא חסכתי אותה מעולם. התעמתתי מול אוהדים ביציע. חטפתי קללות ועצבים מלא מעט אוהדים בשער חמש (ותחשוב שאני בת, זה אומר שאני צריכה להשקיע קצת יותר כדי לקבל יחס כזה). ובכל מקרה, אני רק מנסה להבהיר שאני לא צריכה להוכיח את עצמי לאף אחד, במיוחד לא בפורום הזה.

אי שמחה שהבנתם איפה אתם חיים. אני שמחה שאתה חושב שלקלל זה בוגר. מדהים. לא מעט פעמים יוצא לי להתכווח עם אנשים על הקהל של באר שבע, ואתה יודע מה? כמעט כל מי שמבין, רואה שיש כאן הרבה מאוד פוטציאל. אבל העליות והירידות הלא מוסברות של הקהל הזה (פתאום אוהבים מאמן, פתאום לא. לפעמים שום דברלא מספיק, לפעמים הדבר הכי קטן מספיק... בקיצור, הקהל ממש לא החלטי) מוציאות אותי ואותך רע.

למה צריכים להיות בשוק מזה שאדם כמוני אוהד באר שבע? שאני יושבת בשער 5?

עם כמה שאנחנו אוהבים לבכות על זה שחבר'ה מהמרכז לא שומעים לא רואים ולא רוצים לעשות לא את זה ולא את זה, אנחנו לא ממש נותנים להם סיבה לראות דברים אחרים. כן, יש שיפור בקהל (נושא ניר קלינגר הוא, הוא ההוכחה!), אבל עם זאת, יש בקהל שלנו מין ילדותיות וצורךף להוכיח את עצמו בדברים לא קשורים או חשובים או רלוונטיים!

גיא עזורי כבר לא בקבוצה שלך. אתה לא רוצה להעיף אותו מכאן (למרות שאם אתה שואל אותי, זו בהחלט לא הדרך). מה איכפת לך ממנו? מה זה משנה מה עשה או לא עשה? התעמת או לא התעמת?

למה יותר חשוב לך לקלל את עזורי ולהוכיח שאתה יכול ושכל פעם שהוא יבוא לוסרמיל הוא יסבול, מאשר לעודד את הקבוצה שלך? למה 70 דקות קיללנו ואולי 20 עודדנו? (25, כולל 5 קות אחרי המשחק).

בקשר לשער 2 ו-5, אין לי מושג למה זה כל כך חשוב לך, אבל טענתי שכולם קיללו, פשוט בשער חמש גם עודדו (20-30 אנשים, בערך, כן? אבל עודדו). וזה לא משנה. כולם אשמים. גם אני לא התעמתתי עם אנשים היום (זה יוצא דופן, פשוט באתי סחוטה מעייפות מהצבא)

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

לקללות אין שום קשר לכן או לא בוגר. צאו מהסרט הזה.
קללות היו וקללות יהיו בכדורגל עוד הרבה מאוד זמן. (ולא רק בכדורגל).

כמו שאני דיי בטוח שיוצא לך לפתוח את הפה על אנשים ברחוב, בצבא או בכל תחום אחר בחיים שלך, גם בכדורגל זה מותר. העובדה שזה קיים במיימדים גדולים יותר ובשיתוף רב יותר של אנשים זה לא באמת משנה.

צר לי, לא מצליח להבין את הקשר בין הפוטנציאל של הקהל שלנו לעובדה שהוא מקלל איש כזה או אחר.

מי אמר שאדם כמוך לא צריך להיות בשער 5?! יש כמוך בכל שער בכל אצטדיון ובכל קבוצה.. אפילו ביציע המזרחי בטדי.
כנ"ל לגבי כולנו.

ושוב, לא מעניין אותי מה חושבים עלי במרכז.
זו דעה/סטיגמה שלא משנה מה נעשה היא תשאר.

למה את חושבת שיותר חשוב לי לקלל מאשר לעודד?
אם אני מצדיק את הקללות אז אני לא מעודד?

חשוב לי עניין שער 2 ו-5 כי כמו שאני שונא שמתייגים אותי כארגון כזה או אחר בכל תגובה ודעה שלי, אני לא חושב שנכון לתייג אנשים ומה שהם עושים או לא עושים לפי השער בו הם יושבים.
גם בשער 2 עודדו!

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

Amit M כתב:לקללות אין שום קשר לכן או לא בוגר. צאו מהסרט הזה.
קללות היו וקללות יהיו בכדורגל עוד הרבה מאוד זמן. (ולא רק בכדורגל).

כמו שאני דיי בטוח שיוצא לך לפתוח את הפה על אנשים ברחוב, בצבא או בכל תחום אחר בחיים שלך, גם בכדורגל זה מותר. העובדה שזה קיים במיימדים גדולים יותר ובשיתוף רב יותר של אנשים זה לא באמת משנה.

צר לי, לא מצליח להבין את הקשר בין הפוטנציאל של הקהל שלנו לעובדה שהוא מקלל איש כזה או אחר.

מי אמר שאדם כמוך לא צריך להיות בשער 5?! יש כמוך בכל שער בכל אצטדיון ובכל קבוצה.. אפילו ביציע המזרחי בטדי.
כנ"ל לגבי כולנו.

ושוב, לא מעניין אותי מה חושבים עלי במרכז.
זו דעה/סטיגמה שלא משנה מה נעשה היא תשאר.

למה את חושבת שיותר חשוב לי לקלל מאשר לעודד?
אם אני מצדיק את הקללות אז אני לא מעודד?

חשוב לי עניין שער 2 ו-5 כי כמו שאני שונא שמתייגים אותי כארגון כזה או אחר בכל תגובה ודעה שלי, אני לא חושב שנכון לתייג אנשים ומה שהם עושים או לא עושים לפי השער בו הם יושבים.
גם בשער 2 עודדו!
אתה לוקח את הדברים הלא חשובים ומתייחס אליהם.

האמת? שאני לא מקללת ברחוב. לא בצבא. לא קיללתי בבית הספר, או בשנת שירות. פשוט לא מקללת. ואני בטוחה שאם תשאל אנשים ברחוב הם יגידו לך אותו דבר. יכול להיות שהם קוראיםלמישהו "בן ז!נה" אבל לא במובן של קללה (הרי שנינו יודעים שזה יכול לבוא גם במונחים של דברים חיוביים).

אם אני מתעצבנת על מישהו, אני מנסה להוכיח לו למה הוא טועה. האם עכשיו במהלך הויכוח הזה אתה מרגיש צורך לקלל גם אותי?

יש משמעות למשהו שוקרא שכזה היקף. כן. יש לזה משמעות יותר גדולה על אנשים, על ילדים.
ולא, אני לא אצא נגד האוהד הבודד שצועק "מליקסון (או כל שחקן אחר) תמסור כבר יא (השלם את החסר)". כי אין לי כוח מול האנשים האלה. יש לי כוח מולך, ומול רבים כמוך שמקללים, מול חיים, יקיר והחב'רה שמועדדים את הקללות ביציע. מול המתופפים שמתופפים יחד עם הקללות.
באופן יחסי - יש לי כוח.

הכוונה הייתה שלקהל שלנו יש פוטנציאל להיות קהל במקנאים בו, קהל שלא משמיצים אותו על ימין ועל שמאל. לא זוכרת מצב כזה. באמת, אחרי גיא לוי ועזורי (במיוחד עזורי), אני לא זוכרת מצב שבו ככה שנאו את הקהל שלנו בתקשורת. בד"כ קיבלנו תגובות חיוביות (אגב, גם עכשיו זה קורה לפעמים, נגיד ב"הארץ" מול הפועל ת"T לא הפסיקו לשבח את הקהל שלנו). אבל הקהל במקום שונה. היום זה הרבה יותר לגיטימי לקלל.

לא יודעת אם אתה זוכר, לא מכירה אותך מספיק טוב בשביל לדעת אם ידעת, אבל ארגון האוהדים הקרייזירד (שזה שמתוכו יצאו גם כל חברי הקאמלס, בת'כלס), נוצר בשיתוף עם אלי ז'ינו תחת הכותרת "הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל" מתוך מחשבה שקללות רק פוגעות בקבוצה שלך.

ואגב, בנימה פשוטה מאוד. קללות זה אלימות. אלימות זה לא לגיטימי. האם לא תספיק שי אנשים שהולכים מכות? האם זה לא יפריע לך? ואם 4000 אנשים ירביצו לאיש אחד? (ברור שאני מגזימה, וזה לא באמת לגמריי אותו דבר, אבל חשוב שתבין שאלימות מילולית פוגעת). גם אלימות פיזית תמיד הייתה חלק מהכדורגל, ותמיד תהיה. האם לא שווה לנסות ולמגר אותה בכל זאת?

גם אם אנחנו לא מתווכחים על נושא האם אלימות זה לגיטימי או לא. אתה לא חושב שיותר שווה להשקיע את האנרגיה בעידוד הקבוצה?

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

חן, אני חושבת שמי שמכיר אותי לעומק יודע שגם אצלי שפה של קללות לא שגורה בפי. אבל אני באמת לא מבינה את הטיעונים שלך או את העובדה שאת צריכה להתעמת עם אנשים ביציע- הקהל של ב"ש אמנם עבר שינוי אבל בחיי שאת נשמעת כאילו אתמול נחתת בעולם ואת לא באמת יודעת מי הוא אוהד כדורגל (לא רק בב"ש, בכלל). גם אוהדי הפועל ת"א הגדולה" (ככה לפחות נתפס)- מקללים, תאמיני לי. כנ"ל הצפונים של מכבי. את לא יכולה לצפות מאוהד כדורגל לא לקלל, אפשר לצפות/לדרוש לא לקלל את הקבוצה שלך-זה כבר דיון אחר. אבל במקרה הנוכחי כשהיה מדובר על גיא עזורי- זה בלתי נשלט- אני מצטערת. וכן- זו התייפיפות נפש לומר שזה היה מכוער. הוא הרוויח את זה בשיא היושר, הוא גם דרש את זה בהתבטאות שלו בעיתונות בבוקר המשחק והוכיח כמה הוא אפס כשכמו שהעידו חבריי, ירק על הדשא בברוטליות.

חלאס לדרוש כל הזמן לשנות את הקהל שלנו. כן פוטנציאל, לא פוטנציאל- בעיניי מדובר באחד הקהלים הטובים בארץ. גם אחרי שהוא מקלל את עזורי, תתפלאי, לא מוריד לו נקודות בעיניי.

אין ספק שעידוד הקבוצה חשוב יותר ואני מסכימה לגמרי שעדיף את האנרגיות להוציא בעידוד מאשר קללות אבל במקרה עזורי- אי אפשר היה לצפות אחרת!

ובאמת שלא הבנתי מה יש לך להסביר לאנשים למה את יושבת בשער 5, אדם מבחוץ שיקרא את זה יעלה בדעתו מה כבר הולך בשער 5, ממש בלאגן.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Amit M

שליחה על ידי Amit M »

מצטער חן, אבל כנראה שאת חיה בתוך איזושהי בועה של עולם אוטופי שכזה...
מציע לך להתעורר כי המציאות שונה לגמריי ממה שאת מנסה לצייר פה, ואם לא תביני זאת את רק תפסידי (בכלל בחיים).
crazyred כתב: אם אני מתעצבנת על מישהו, אני מנסה להוכיח לו למה הוא טועה. האם עכשיו במהלך הויכוח הזה אתה מרגיש צורך לקלל גם אותי?
הא?!
מה זאת היציאה הלא מובנת הזו?

crazyred כתב: יש לי כוח מולך, ומול רבים כמוך שמקללים, מול חיים, יקיר והחב'רה שמועדדים את הקללות ביציע. מול המתופפים שמתופפים יחד עם הקללות.
באופן יחסי - יש לי כוח.
אם את אומרת... (ובאמת לא בקטע של לפגוע)

crazyred כתב: לא יודעת אם אתה זוכר, לא מכירה אותך מספיק טוב בשביל לדעת אם ידעת, אבל ארגון האוהדים הקרייזירד (שזה שמתוכו יצאו גם כל חברי הקאמלס, בת'כלס), נוצר בשיתוף עם אלי ז'ינו תחת הכותרת "הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל" מתוך מחשבה שקללות רק פוגעות בקבוצה שלך.
חסר כל משמעות, בדיוק כמו אותה אמנה שנחתמה שנה שעברה.
אין לי מה להוסיף מעבר

מה גם שיש הבדל בין לקלל את הקבוצה (או גורמים בודדים בקבוצה) שלך לעומת לקלל את היריב. כי האפקט אם כבר הוא הפוך לגמריי. את יכולה לשאול כל ספורטאי האם הקטנת היריב שלו עוזר או מזיק לו.
crazyred כתב: ואגב, בנימה פשוטה מאוד. קללות זה אלימות. אלימות זה לא לגיטימי. האם לא תספיק שי אנשים שהולכים מכות? האם זה לא יפריע לך? ואם 4000 אנשים ירביצו לאיש אחד? (ברור שאני מגזימה, וזה לא באמת לגמריי אותו דבר, אבל חשוב שתבין שאלימות מילולית פוגעת). גם אלימות פיזית תמיד הייתה חלק מהכדורגל, ותמיד תהיה. האם לא שווה לנסות ולמגר אותה בכל זאת?

גם אם אנחנו לא מתווכחים על נושא האם אלימות זה לגיטימי או לא. אתה לא חושב שיותר שווה להשקיע את האנרגיה בעידוד הקבוצה?
ההשוואה של אלימות מילולית שוות ערך לאלימות פיסית כ"כ טפשית בעיניי.
לא אוכל את הבולשיט הזה. סורי

לא טענתי ששוה יותר לקלל מאשר לעודד.. את מפספסת את הנקודה.
ברור שעדיף להשקיע את האנרגיה לטובת הקבוצה שלך.. אם לא הייתי חושב כך לא הייתי עושה מה שאני עושה בשנים האחרונות. אבל זה לא סותר את דעתי שהקללות ביום ראשון היו מוצדקות.

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

הילה, אני חושבת שאנחנו פשוט לא מסכימות על משהו בסיסי. אני מרשה מעצמי לדרוש מאוהדי ב"ש לעשות דברים לשלא נעשו בכדורגל.
כן אוהדי הפועל מקללים קללות גרועות בהרבה את נימני, את שמעון מזרחי ועוד רבים. ואין לי ספק שגם מכבי מקללים.

אותי זה מגעיל. לא רוצה להשוות את עצמי אליהם (גם בדברים הטובים אני לא עושה את זה).

ועמית, אני אסביר את עצמי -
א' ניסיתי להראות לך שזה לא לגיטימי לקלל, שאלת אותי אם אני מקללת - עניתי לך - לא. אני לא (וניסיתי להסביר איך נמנעים מזה).

ב' אתה קורא את התגובות שלי, כלומר, אני משפיעה עליך (שלא לדבר על זה שכתבתי טורים שהשפיעו באופן ישיר על אנשים והתנהלות באוהדים ובקבוצה, אבל לא חשוב). זה בכלל לא משנה אם שכנעתי אותך או לא. גם אתה משפיע עליי. על הבנאדם הקטן שיוב בקצה הטריבונה אין לי השפעה. וכן, אני גם חושבת שמישהו אחד שמקלל זה יותר לגיטימי (זו לא בדיוק המילה, אבל כך או כך זה פחות גרוע).

ג' כיוון שהקללות גם באו כלפי עזורי גם כשהוא היה בקבוצה, מה שאתה אומר חסר כ טעם. זה לא חשוב, רציתי להראות לך שאפשר אחרת. לא באמת חשוב.

ד' להגיד שאלימות מילולית היא לא פוגעת - זו ייפות נפש. זה כואב וזה פוגע. וכן, זה גם חלק מהעבודה של גיא עזורי.

מצד שני - יש לך אחים קטנים? אחיינים? משהו?
היית מביא אותם למשחק של ב"ש?

האלימות ביציעים יצאה מכלל שליטה, אני רואה ילדים בין 12 מעשנים, מקללים בלי הפסקה.

כזה קהל אתה רוצה לגדל?

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

crazyred כתב:הילה, אני חושבת שאנחנו פשוט לא מסכימות על משהו בסיסי. אני מרשה מעצמי לדרוש מאוהדי ב"ש לעשות דברים לשלא נעשו בכדורגל.
כן אוהדי הפועל מקללים קללות גרועות בהרבה את נימני, את שמעון מזרחי ועוד רבים. ואין לי ספק שגם מכבי מקללים.

אותי זה מגעיל. לא רוצה להשוות את עצמי אליהם (גם בדברים הטובים אני לא עושה את זה).

ועמית, אני אסביר את עצמי -
א' ניסיתי להראות לך שזה לא לגיטימי לקלל, שאלת אותי אם אני מקללת - עניתי לך - לא. אני לא (וניסיתי להסביר איך נמנעים מזה).

ב' אתה קורא את התגובות שלי, כלומר, אני משפיעה עליך (שלא לדבר על זה שכתבתי טורים שהשפיעו באופן ישיר על אנשים והתנהלות באוהדים ובקבוצה, אבל לא חשוב). זה בכלל לא משנה אם שכנעתי אותך או לא. גם אתה משפיע עליי. על הבנאדם הקטן שיוב בקצה הטריבונה אין לי השפעה. וכן, אני גם חושבת שמישהו אחד שמקלל זה יותר לגיטימי (זו לא בדיוק המילה, אבל כך או כך זה פחות גרוע).

ג' כיוון שהקללות גם באו כלפי עזורי גם כשהוא היה בקבוצה, מה שאתה אומר חסר כ טעם. זה לא חשוב, רציתי להראות לך שאפשר אחרת. לא באמת חשוב.

ד' להגיד שאלימות מילולית היא לא פוגעת - זו ייפות נפש. זה כואב וזה פוגע. וכן, זה גם חלק מהעבודה של גיא עזורי.

מצד שני - יש לך אחים קטנים? אחיינים? משהו?
היית מביא אותם למשחק של ב"ש?

האלימות ביציעים יצאה מכלל שליטה, אני רואה ילדים בין 12 מעשנים, מקללים בלי הפסקה.

כזה קהל אתה רוצה לגדל?
את דורשת דבר הזוי, תסלחי לי- אמנם את שונאת שאומרים את זה- אבל צאי מהסרט, זה לא תאטרון! אי אפשר לשנות את העולם פתאום ב2011, מצטערת זה נאיבי לגמרי.

את צודקת במפגש הבא של עזורי בוסרמיל פשוט נכין שלט עם כל הסיבות מה הוא עשה לא נכון, ככה נסביר לו איפה הוא טעה. מה נסגר?

אני שוב חוזרת, כל הקבלת פנים שהייתה לעזורי הוא זכה בה ביושר. הוא כמובן גם לא תמים, ידע לעקוץ אותנו בקטנות ואגב, להוציא אותנו אנשים קטנים שתקופה ארוכה חשבו שהוא התפטר בגלל שהורידו אותו מהכביש כשבעצם זה בולשיט- אמנם זה לא אלימות אבל גניבת דעת חמור לא פחות. אז הוא קיבל קצת קללות, תאמיני לי שעבר לו והוא ידע שזה יהיה- זה היה כ"כ מתבקש וצפוי שלהגיד שזה היה מכוער קצת תלוש מהמציאות.

לי אגב, יש אחיינים, אותם אני מביאה מידי פעם למגרש. תאמיני לי שנוח לי להביא אותם לשער 5 יותר מהחוויה שאחיין שלי עבר באשדוד, לדוגמא.

ילדים מעשנים, מקללים קיימים גם ברחוב ובסופר ליד הבית, את מציירת את זה כאילו הם ניהיים כאלה רק ברגע שהם נכנסים לוסרמיל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

עמית, הילה, ברור שזאת תופעה ארצית וזה לא מיוחד לבאר שבע.

אבל בשום תחום אחר חוץ מכדורגל לא מקללים ככה. ולא מעניין אותי שזה איזשהו סטנדרט בארץ, אני לא צריך להיות מובל אלא להוביל. להיות פופוליסט זה תמיד הכי קל.

שלח תגובה