סופר קלאסיקו!
סופר קלאסיקו!
רק עוד 4 ימים!!
שני השחקנים הטובים בעולם מגיעם בכושר שיא
מסי עם מספרים פשוט מטורפים של 19 שערים ב10 משחקים! ורונאלדו גם לא חסר לו שערים וכרגע הוא מלך שערי הליגה הספרדית.
רונאלדו רואים מת כבר למשחק הזה עם מלא מוטבציה, אם בנבחרת שבדרך כלל הוא חלש שם עשה בית ספר לשחקני ברסה פעם אחר פעם אז אני אופטימי..
מה אתם אומרים יהיה?
שני השחקנים הטובים בעולם מגיעם בכושר שיא
מסי עם מספרים פשוט מטורפים של 19 שערים ב10 משחקים! ורונאלדו גם לא חסר לו שערים וכרגע הוא מלך שערי הליגה הספרדית.
רונאלדו רואים מת כבר למשחק הזה עם מלא מוטבציה, אם בנבחרת שבדרך כלל הוא חלש שם עשה בית ספר לשחקני ברסה פעם אחר פעם אז אני אופטימי..
מה אתם אומרים יהיה?
Re: סופר קלאסיקו!
בס"ד
אני מהמר על 1-0 קטן לריאל.
סומך על מוריניו שיעשה את המהלכים הגאוניים שלו כדי לנצח שוב את ברצלונה,וכמה שהוא אוהב לנצח אותה.
צריך לשחק על המהירות של רונאלדו,אוזיל ודי מאריה,במתפרצות המהירות הסילונית של שלושתם יכולה להביך את הגנת בארסה.
קסיאס,רונאלדו וצ'אבי אלונסו הם שחקני המפתח של ריאל,האגף של מרסלו הוא החוליה החלשה.
יאלה מדריד!
אני מהמר על 1-0 קטן לריאל.
סומך על מוריניו שיעשה את המהלכים הגאוניים שלו כדי לנצח שוב את ברצלונה,וכמה שהוא אוהב לנצח אותה.
צריך לשחק על המהירות של רונאלדו,אוזיל ודי מאריה,במתפרצות המהירות הסילונית של שלושתם יכולה להביך את הגנת בארסה.
קסיאס,רונאלדו וצ'אבי אלונסו הם שחקני המפתח של ריאל,האגף של מרסלו הוא החוליה החלשה.
יאלה מדריד!
אני לא אהמר ולא אעשה נאחס לקבוצה שלי. אני רק מקווה שביום שני כל אותם מתלהבים זמניים יחזרו למחילות שלהם אחרי
שימחאו כפיים לבארסה על עוד נצחון,כן,רק מקווה בתור אוהד.
ויסקה אל בארסה אי ויסקה קטאלוניה !
השחקן הכי חשוב במערך של מוריניו לדעתי יהיה קדירה לא יודע למה אבל עם הוא יפתח הוא יעזור למרסלו בארף מול מסי וכמו שראינו כבר בעבר בנבחרת גרמניה הוא לא נתן למסי לנשום מקווה שכך יהיה גם הפעם לדעתי בהבאה שלו לריאל הסופר קלאסיקו היה הדבר הראשון והשמירה הצמודה שיהיה למסי במשחק הזה
כמה שפחות שצאבי ואיניסטה יגעו בכדור ככה יהיה טוב יותר לריאל
לשחק על מתפרצות ולעשות הגנה של מוריניו זה יביא את הנקודה או 3 למדריד
זה שי !
כמה שפחות שצאבי ואיניסטה יגעו בכדור ככה יהיה טוב יותר לריאל
לשחק על מתפרצות ולעשות הגנה של מוריניו זה יביא את הנקודה או 3 למדריד
זה שי !

המתלהבים היחדים הם אוהדי ברסה...(וכן אתה מתלהב לא קטן)messiah כתב:אני לא אהמר ולא אעשה נאחס לקבוצה שלי. אני רק מקווה שביום שני כל אותם מתלהבים זמניים יחזרו למחילות שלהם אחרי
מתלהב? אני לא זה שרץ לפה לכתוב כל פעם אחרי שרונאלדו דופק איזה גול בפנדל מול חרטאנדר. הפעמים היחידות שאני מגיב
בנושאים של בארסה-ריאל הן כשאני רואה שאתה כותב שטויות של ילד קטן,זה הכל.
אמרתי לך,ממני לא תוציא הצהרות לקלאסיקו או על ריאל באופן כללי כרגע...רק אחרי המשחק ביום שני נדע לאן הרוחות נושבות.
אמרתי לך,ממני לא תוציא הצהרות לקלאסיקו או על ריאל באופן כללי כרגע...רק אחרי המשחק ביום שני נדע לאן הרוחות נושבות.
כמה שטויות במשפט אחד... תהיה בריא...messiah כתב:מתלהב? אני לא זה שרץ לפה לכתוב כל פעם אחרי שרונאלדו דופק איזה גול בפנדל מול חרטאנדר. הפעמים היחידות שאני מגיב
מי רוצה בכלל לשמוע ממך "הצהרות לסופר קלאסיקו"?! חחח להביא לך שוב את התמונה של ריאל שתבין מה אני חושב עלייך?
בס"ד
זכור למישהו מתי היה קלאסיקו כששתי הקבוצות מגיעות ביכולת ומומנטום כמו היום?
שתי הקבוצות נראות כלא ניתנות לעצירה ובלי ספק צפוי משחק מרתק.
זכור למישהו מתי היה קלאסיקו כששתי הקבוצות מגיעות ביכולת ומומנטום כמו היום?
שתי הקבוצות נראות כלא ניתנות לעצירה ובלי ספק צפוי משחק מרתק.
niv1 כתב: כמה שטויות במשפט אחד... תהיה בריא...
מי רוצה בכלל לשמוע ממך "הצהרות לסופר קלאסיקו"?! חחח להביא לך שוב את התמונה של ריאל שתבין מה אני חושב עלייך?
א. תמונה של ראול,תלמד את ההבדלים,כנראה אצלך השחקן הוא מעל הקבוצה.
ב. אתה סתם מנסה לעורר פה פרובוקציות אם לא שמת לב. אני סה"כ כתבתי תגובה מנומסת ואתה תוקף (לא ידעתי שמתלהבים זו
קללה במחוזותינו)
ג. כשאין מה להגיד אומרים - "כמה שטויות במשפט אחד". מסקנה? סייג לחוכמה שתיקה.
א. תפסיק לנסות להיות חכם כי זה לא הולך... תאמין לי שאני יודע שזה ראול אבל אתה יודע שאתה כותב וחושב על משהו אחר זה מה שיוצא.. בעצם לא יודע אם אתה יודע את זה כי מחשבה זה לא הצד החזק שלךmessiah כתב:
א. תמונה של ראול,תלמד את ההבדלים,כנראה אצלך השחקן הוא מעל הקבוצה.
ב. אתה סתם מנסה לעורר פה פרובוקציות אם לא שמת לב. אני סה"כ כתבתי תגובה מנומסת ואתה תוקף (לא ידעתי שמתלהבים זו
קללה במחוזותינו)
ג. כשאין מה להגיד אומרים - "כמה שטויות במשפט אחד". מסקנה? סייג לחוכמה שתיקה.
ב. מישהו תקף אותך? אתה אמרת שאוהדי ריאל מתלהבים אז אני אמרתי שאוהדי ברסה ואתה בעיקר הם המתלהבים...
ג. היה פשוט כל כך הרבה שטויות שלא היה לי כח להתייחס לכולם אם זה כלכך מעניין אותך..
אני עדיין יותר מאשמח אם תוכל להאיר את עיניי ולומר לי במה מתבטאת ההתלהבות של אוהדי בארסה,קרי המשתמש "משיח" כאן
בפורום. אם תוכיח לי אפילו בקווים כלליים במה זה מתבטא בצורה ייחודית,אני פשוט אגיד לך "וואלה ניב,צדקת,אני מתלהב,אין לי זכות
לדבר"
בפורום. אם תוכיח לי אפילו בקווים כלליים במה זה מתבטא בצורה ייחודית,אני פשוט אגיד לך "וואלה ניב,צדקת,אני מתלהב,אין לי זכות
לדבר"
אתה אפילו פעם אחת בנושא של המונדיאל הודת שההודעה שרשמת הייתה יותר מדי מתלהבת וביקשת סליחה...
ההתנצלות שלי,עד כמה שאני זוכר,הייתה כדי להוריד אותך מהגב שלי ולתת לך תחושה כאילו זכית בויכוח וכולנו אידיוטים לעומתך.
איזה ילדים אתם באמא שלי מה המריבות הטיפשיות האלה.
ומוריניו יבוא טוב טוב לסגור את המשחק ולהתחיל מזה שינטרל את צ'אבי ואיניסה ורק אחכ את מסי כי הוא יודע כשאין ניהול משחק הוא ניטרל את ברצלונה לחלוטין , אבל מאמין שגוארדיולה ישחק לו אותה ויתן לפיקה לצאת קדימה לנהל את המשחק אבל זה סיכון גדול ביותר.
ומוריניו יבוא טוב טוב לסגור את המשחק ולהתחיל מזה שינטרל את צ'אבי ואיניסה ורק אחכ את מסי כי הוא יודע כשאין ניהול משחק הוא ניטרל את ברצלונה לחלוטין , אבל מאמין שגוארדיולה ישחק לו אותה ויתן לפיקה לצאת קדימה לנהל את המשחק אבל זה סיכון גדול ביותר.
אני נגרר אחריו לויכוחים הילדותיים האלה.
בקשר לסגירת המשחק של מוריניו אני מסכים לגמרי...מעניין יהיה לראות את רונאלדו כמגן ימני ואת אוזיל כמגן שמאלי
בקשר לסגירת המשחק של מוריניו אני מסכים לגמרי...מעניין יהיה לראות את רונאלדו כמגן ימני ואת אוזיל כמגן שמאלי