אחרי שראיתי את כל המשחקים העונה וקיבלתי הרבה מאוד התקפי לב,מה נעשה עדיין אנחנו אוהבים את באר שבע אי אפשר לעשות משהו בסטייל ובנחת..
נכון שמתחילת העונה אנחנו מדברים על הליכה אחורה אחרי ייתרון שלנו ,אז זה ושזה ממש לא נכון עד כמה שאני זוכר לעולם לא עשינו חילוף הגנתי עד הדקה ה-85 שמהדקה הזאת זה דבר לגיטמי במצב של יתרון ואני לא רואה את קלינגר אומר לשחקנים ללכת אחורה ,ככה שלפי דעתי יש כמה סיבות :
-יכולת מנטלית של ילדים בני 7 וזה ביום טוב אבל בסדר זה ככה 40 שנה כבר...
-ואין מה לעשות משחק התקפה שלנו בנוי בעיקר על 5 שחקנים :מליקסון רביבו אסולין בננדו ופרננדז 5 שחקנים שבדקה 60 70 אין להם כח לנשום מה שמוביל לזה שאין מי שיעשה התקפה ואז באה ירידה אחורה טבעית ..
עכשיו יש כמה פתרונות:
-להביא לי קוצב לב כי אני כבר לא יכול עם זה זה גומר עליי..
-להחליף מאמן כושר כבר כי זה כבר בלתי נסבל ...
-להביא איזה קאוצר או חרטטן אחר שיסדר לשחקנים קצת את הראש ...
-ואין ברירה או לעשות בין השחקנים האלה רוטציות או להביא שחקני ספסל כאלה שיודעים לעשות שינוי שהם נכנסים כי זה באמת אחת הבעיות היותר קשות שלנו השנה ...
נ.ב
דיי עם פסיטבל צמרת הזה שעושים להישאר על הקרקע כרגע רק צריך נקודות המיקום לא באמת חשוב ...
בעיה בעיה בעיה
Re: בעיה בעיה בעיה
זה ידוע שמאמן הכושר שלנו גרוע ביותר,מעניין איך הצוות המקצועי לא רואה את זה.
מאז יוסי קקון לא ראיתי מאמן כושר כל כך מעולה , הוא מתאים לרמות האירופאיות לא למזבלה שפה בארץ.
מאז יוסי קקון לא ראיתי מאמן כושר כל כך מעולה , הוא מתאים לרמות האירופאיות לא למזבלה שפה בארץ.
גם אתה חושב שמי שקונה מנוי להפועל באר שבע חייב לקבל עם זה מנוי לשח"לנדב סגרון כתב: -להביא לי קוצב לב כי אני כבר לא יכול עם זה זה גומר עליי..
-להחליף מאמן כושר כבר כי זה כבר בלתי נסבל ...
-להביא איזה קאוצר או חרטטן אחר שיסדר לשחקנים קצת את הראש ...
-ואין ברירה או לעשות בין השחקנים האלה רוטציות או להביא שחקני ספסל כאלה שיודעים לעשות שינוי שהם נכנסים כי זה באמת אחת הבעיות היותר קשות שלנו השנה ...
נ.ב
דיי עם פסיטבל צמרת הזה שעושים להישאר על הקרקע כרגע רק צריך נקודות המיקום לא באמת חשוב ...

קואצ'ר אני לא חושב שצריך.
אם יש משהו שקלינגר יודע לעשות מצויין זה להיות הפסיכולוג של השחקנים שלו.
לפי דעתי לחזק את הקבוצה בשחקנים יותר יצירתיים או כאלו שיודעים איך להחזיק כדור ולעשות חילופים בסביבות השליש השלישי של המשחק, כשמובילי הכדור הראשיים כבר מתעייפים.
אגב, אפשר לעשות רוטציות גם בין הקשרים ההתקפיים עצמם תוך כדי המשחק.
לגבי פסטיבל הצמרת - אצלנו כל דבר זה או פסטיבל או סוף העולם. לא אוהב את כל ה"הו-הא" הזה וכמובן לא את זה שאנחנו בשידור ישיר מול כל המדינה. אבל שוב- פה זאת העבודה של קלינגר שצריך לעשות עבודה מנטלית לא פשוטה עם השחקנים שלו.
הפועל אני כבר משתגע
שינוי מומנטומים במשחק זה דבר טבעי בכדורגל, גם בכדורסל יש את זה, זה לא מצביע על ליקויים אלא פשוט חלק מהמשחק..
אני לא מבין בזה אבל נראלי שכמו שיש שחקנים יותר טובים בהתקפה ויש פחות, ככה יש שחקנים יותר טובים בכושר גופני ויש פחות. לא מפטרים מאמן על החמצה אז למה לפטר מאמן כושר?
אני לא מבין בזה אבל נראלי שכמו שיש שחקנים יותר טובים בהתקפה ויש פחות, ככה יש שחקנים יותר טובים בכושר גופני ויש פחות. לא מפטרים מאמן על החמצה אז למה לפטר מאמן כושר?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד