סופר קלאסיקו!
Re: סופר קלאסיקו!
אליק המאמן של הדקה וחצי הספיק לפגוש את מוריניו,פרגסון,ונגר ועוד מאמנים גדולים נכון שזה עדיין קרירה קצרה אבל בלכ זאת..
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
את פרגוסון הוא פגש פעם אחת...
את ונגר פעמיים (ניצח פעם אחת)
את מוריניו 4 (ניצחון, הפסד, תיקו וניצחון שכולו הפסד)
תסכים איתי שלא על זה בונים סטטיסטיקה? ו'מעולם' זאת בטח לא המילה המתאימה במקרה הזה...
לא טוען אגב שמדובר במאמן לא טוב.
פשוט יש לו עוד המון מה להוכיח...
מה גם שעל אף שזה לא פשוט מהרבה בחינות, עם אוסף כזה של שחקנים איכותיים (ומסי מעליהם) הרבה אחרים היו מצליחים לא פחות.
את ונגר פעמיים (ניצח פעם אחת)
את מוריניו 4 (ניצחון, הפסד, תיקו וניצחון שכולו הפסד)
תסכים איתי שלא על זה בונים סטטיסטיקה? ו'מעולם' זאת בטח לא המילה המתאימה במקרה הזה...
לא טוען אגב שמדובר במאמן לא טוב.
פשוט יש לו עוד המון מה להוכיח...
מה גם שעל אף שזה לא פשוט מהרבה בחינות, עם אוסף כזה של שחקנים איכותיים (ומסי מעליהם) הרבה אחרים היו מצליחים לא פחות.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 45&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד הוכחה למה שאמרתי פעם, רק בתקשורת הישראלית משבחים את ברסה ואת מסי בפרט כאילו הם איזה אלים או משהו...
עוד הוכחה למה שאמרתי פעם, רק בתקשורת הישראלית משבחים את ברסה ואת מסי בפרט כאילו הם איזה אלים או משהו...
ילדוני - אתה מודע לזה שמארקה זה העיתון הכי מזוהה עם ריאל מדריד בספרד ביחד עם ה"אס" ?
הרוב המוחלט של גולשי האתר הזה הם אוהדי ריאל מדריד.
חפש הוכחות במקומות אחרים.
הרוב המוחלט של גולשי האתר הזה הם אוהדי ריאל מדריד.
חפש הוכחות במקומות אחרים.
אויש נו עשה לי טובה אל תהיה ראש קטן. הסקר לא נערך רק במדריד ולא רק הקוראים שלו השתתפו.
זה כמו שנגיד עיתון ידיעות אחרונות עושה סקר לפני בחירות, נראלך שרק מי שיש לו ידיעות אחרונות מצביע? עשה לי טובה..
זה כמו שנגיד עיתון ידיעות אחרונות עושה סקר לפני בחירות, נראלך שרק מי שיש לו ידיעות אחרונות מצביע? עשה לי טובה..
אוהדי ברצלונה גולשים באתרים של המונדו דפורטיבו או "ספורט", בטח ובטח שלא באתרים שמזוהים כל כך עם ריאל כמו מארקה ואס.niv1 כתב:אויש נו עשה לי טובה אל תהיה ראש קטן. הסקר לא נערך רק במדריד ולא רק הקוראים שלו השתתפו.
אני לא מקטין ראש,אני אומר עובדות.
אויש נו באמת... נראלך שיותר מ40% מאוהדי ריאל היו אומרים שמסי יותר טוב מרונאלדו? שברסה יותר טובה ושמוריניו פחות טוב? תאמין לי אם רק אוהדי ריאל היו משתתפים בסקר התוצאות אפילו לא היו קרובות לזה...
אין מה לעשות זאת עובדה שהתקשורת בישראל מעדיפה את מסי וברסה...
אין מה לעשות זאת עובדה שהתקשורת בישראל מעדיפה את מסי וברסה...
מה לעשות ניב שהוא צודק ..
מארקה מזוהה הרבה יותר עם מדריד מאשר ברצלונה או שאר המדינה .
וכן יש אוהדי ריאל מדריד שיעדיפו את מסי על פני רונאלדו.
אגב, מוריניו עושה את תרגיל ווסלי סניידר בשנה שעברה ומודיע שהיגוואין פצוע ולא יהיה בסגל .
כן בסדר , ואנחנו מאמינים לזה.
אגב, מוריניו עושה את תרגיל ווסלי סניידר בשנה שעברה ומודיע שהיגוואין פצוע ולא יהיה בסגל .
נערך לאחרונה על ידי הראל ב 29 נובמבר 2010, 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה זה מזוהה? זה כמו שנוער גבעות יקראו מחר עיתון הארץ. מרביתם המוחלטים של אוהדי בארסה לא קוראים את העיתונים האלההראל כתב:מה לעשות ניב שהוא צודק ..
וכן יש אוהדי ריאל מדריד שיעדיפו את מסי על פני רונאלדו
ולא נכנסים לאתרים שלהם.
אויש נו באמת אתה חי בסרט אם נראלך שחצי מאוהדי ריאל יגידו שמסי יותר טוב...הראל כתב:מה לעשות ניב שהוא צודק ..
ואגב ממקור שיש לי היגאווין לא התאמן אתמול באימון לפני הטיסה...
https://one.co.il/Article/169905.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ככה נראה אתר שלא סוגד לברסה ומחשבי את מסי לאליל...
ככה נראה אתר שלא סוגד לברסה ומחשבי את מסי לאליל...
אתה תישאר עם האתרים בשקל שלך והניקודים/סקרים שאפשר לנגב איתם את התחת. בוא נחכה ל22:00 כדי לקבל אינדיקציה
אמיתית לגבי שאלת השחקן הטוב בעולם.
אמיתית לגבי שאלת השחקן הטוב בעולם.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אמרתי הרבה אחרים...לא אמרתי כל אחד אחרהראל כתב:רייקארד נכשל עם אוסף כזה של שחקנים איכותים , עם רונאלדיניו ומסי יחדיו.

בגלל זה לרגע לא טענתי שהוא לא מאמן טוב. הוא פשוט עדיין לא הוכיח לגמרי שהוא כן.
בס"דהראל כתב:.
אני לא לגמרי בטוח שזה תרגיל,ברצלונה התכוננה כל המשחק לריאל כשהיגוואין בהרכב כך שאני לא ממש מבין מה מוריניו מנסה להשיג במהלך כזה (אם זה אכן תרגיל).
התקשורת הספרדית:
https://www.marca.com/2010/11/29/futbol ... 1291052327" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.as.com/futbol/partido/Barce ... _0003_0013" onclick="window.open(this.href);return false;