yedidel כתב:בניגוד לאסולין פה לא מדובר על שחקן כדורגל אלא על מישהו שיודע לבעוט מרחוק וחוץ מזה לא זז במגרש.
לא במפתיע הוא מצליח לככב רק מול פראיירים כמונו.
בהפועל באר-שבע לאורך השנים יש מחסור בשחקנים "רעים" שחיים את המשחק ושונאים להפסיד,
ליאור אסולין הוא כזה, גם ערן לוי. באופן טבעי שחקנים מהסוג הזה יוצרים מהומות ובלגנים למיניהם אבל
בשורה התחתונה הקבוצה יוצאת נשכרת מזה. לא מסכים שערן לוי זה בעיטות וזהו, אני חושב שהוא הרבה
מעבר לזה.
אריק כתב:
בהפועל באר-שבע לאורך השנים יש מחסור בשחקנים "רעים" שחיים את המשחק ושונאים להפסיד,
ליאור אסולין הוא כזה, גם ערן לוי. באופן טבעי שחקנים מהסוג הזה יוצרים מהומות ובלגנים למיניהם אבל
בשורה התחתונה הקבוצה יוצאת נשכרת מזה. לא מסכים שערן לוי זה בעיטות וזהו, אני חושב שהוא הרבה
מעבר לזה.
לא יודע, בחזון העתידי שלי אני רואה קבוצה מקצוענית קצת יותר מהסטנדרטיים הישראליים עם תנועה רציפה ללא כדור לאורך המשחק.
לא רואה איך שחקן כמו ערן לוי משתלב בזה.
yedidel כתב:
לא יודע, בחזון העתידי שלי אני רואה קבוצה מקצוענית קצת יותר מהסטנדרטיים הישראליים עם תנועה רציפה ללא כדור לאורך המשחק.
לא רואה איך שחקן כמו ערן לוי משתלב בזה.
אתה רואה יותר מידי משחקים של בארסה, ידידאל.
בישראל - זה לא יקרה (אולי קורה מידי פעם בהפועל ת"א).
בס"ד
"במידה וערן לוי ישוחרר, חיפה עשויה להצטרף למירוץ אחרי הקשר. לוי מחוזר ע"י עוד מספר קבוצות כמו הפועל פ"ת והפועל ב"ש אבל בחיפה משוכנעים שבמידה ותתקבל החלטה לפנות לשחקן, לוי יסכים לחזור לקבוצה בה עשה חייל בשלוש השנים האחרונות." https://one.co.il/Article/169994.html" onclick="window.open(this.href);return false;