FM 2011 הודלף לאינטרנט !

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: FM 2011 הודלף לאינטרנט !

שליחה על ידי nitsande »

רון, אני לא יודע איך אתה עושה את זה... אני בעונה שנייה ואפילו אייל שטרכמן (ההוא שחימם ספסל בחיפה) לא רוצה לבוא אלי...
משה ככה זה, גם אצלי אותם שחקנים ביקשו לעזוב +אופיר דודזאדה... אני בעיקרון מבטיח להם שהקבוצה תתקדם והם איתה ואז הם לוקחים צעד אחורה.
אם הם לא רוצים לחדש חוזה, תחכה קצת וא תציע להם חוזה גדול.
אגב בעונה השנייה שחררתי את נדב קידר, בסיט, משה אסולין, ז'אן (שסיים השאלה), רביבו (סיים השאלה) ועוד כמה צעירים.
והבאתי את ניב אנטמן (שוער צעיר), ניצן דמארי, החזרתי את שמעון הרוש, החתמתי את גיא לוי (קשר מהפועל פ"ת), והבאתי חלוץ צעיר בשם בן בן יאיר.
חוץ מאנטמן שאני עדיין לא בטוח שהוא מספיק טוב כל השאר בינגו
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגורון... »

איך הגעתי לזה?

עונה ראשונה אליפות, הגעתי לבתים של האלופות וסיימתי מקום 3. בליגה האירופית עפתי. עונה אחרי (3) , מארסיי המטומטמים לא חידשו את החוזה של בן ארפה וישר קפצתי עליו. ממקאדה הגיע בהשאלה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. רון אני רק סיימתי את העונה הראשונה, למעשה מדובר בקיץ הראשון אחרי העונה הראשונה.
2. עומר גולן נתן עונה פנטסטית ונמצא בכושר מעולה. נכון, רציתי יותר את בן שושן וחלוץ זר איכותי שמצאתי, אבל הם לא רצו לבוא למרות שהקבוצות שלהם הסכימו לקבל את ההצעות שלי.
3. איתמר ניצן, שניסתי לרכוש, עבר לבני יהודה אחרי שאינוגבה נמכר לקבוצה מחו"ל והם חיפשו מחליף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אוי אוי אוי אוי אוי מאור מליקסון... :)
https://www.youtube.com/watch?v=Mm4tnZO71jU" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

טוב נו.. אז אני מושפע קצת מקלינגר :)

תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

אותה הדקה (90), אותו הגול (נגיחת צלילה) אותה העיר (פתח תקווה) אותו הכובש (אסולין) ותראו איזה אדיר !!

המציאות:

http://www.one.co.il/Article/164444.html

המשחק:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P--zs0wuUt8[/youtube]

אדירררררררררררר

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אחרי 4 עונות פתאום החליט הקראש דאמפ לחזור וממש לא לעזוב.

חייב קראק רצוי לפאטץ' החדש או משהו שמישהו יציל אותי
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הסניגורון... כתב:אותה הדקה (90), אותו הגול (נגיחת צלילה) אותה העיר (פתח תקווה) אותו הכובש (אסולין) ותראו איזה אדיר !!

המציאות:

http://www.one.co.il/Article/164444.html

המשחק:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P--zs0wuUt8[/youtube]

אדירררררררררררר
הדימיון באמת מדהים.

אצלי בינתיים העניינים ממשיכים להיות מסובכים בקיץ כשגם אבי יחיאל (שנתן עונה מפתיעה וטובה) ביקש לעזוב.
וכן, לא מעט שחקנים (כמו אלירן עטר שבעיקר חימם את הספסל במכבי) עדיין לא מוכנים להגיע.
מי שכן הגיע הוא שלומי אביסדריס מקריית שמונה שלדעתי יש לו המון כישרון ופונטציאל ואני מקווה שאצלי הוא יממש אותו. הקהל לא בטוח בקשר להחתמה וחושב שעשיתי טעות, נו טוב...

בגזרה אחרת, עומר גולן נפצע ויחמיץ את מרבית העונה וזאת לפני ששיחק משחק רשמי אחד. ותודה רבה למכבי באר שבע ובעיקר למיקי עטיה שפצע את גולן במשחק אימון.
ונסיים בנקודה חיובית- משה אסולין, צחי מכלוף, נאסר, חוגג, זגורי וחגי יצחק הושאלו לקבוצות על מנת לקבל דקות. היחיד שלא מצאתי קבוצה שתקח אותו הוא אברהים בסיט, נו טוב, יש דברים שלא ישתנו לעולם...

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

משה אני לא מבין איך אתה משאיר בקבוצה שחקנים כמו בסיט, יחיאל, ביסו, חוגג ועומר גולן שאפילו בחינם לא הייתי מביא, אחרי העונה הראשונה אני מביא בדרך כלל שחקנים צעירים מאירופה, עומר דמארי שמתפתח לחלוץ אדירר, ועוד קשר אחורי זר. הנה דוגמה לכמה שחקנים שאני מביא עונה 2, ואת מי אני מעיף:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הסניגורון... כתב:משה אני לא מבין איך אתה משאיר בקבוצה שחקנים כמו בסיט, יחיאל, ביסו, חוגג ועומר גולן שאפילו בחינם לא הייתי מביא, אחרי העונה הראשונה אני מביא בדרך כלל שחקנים צעירים מאירופה, עומר דמארי שמתפתח לחלוץ אדירר, ועוד קשר אחורי זר. הנה דוגמה לכמה שחקנים שאני מביא עונה 2, ואת מי אני מעיף:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
אצלי ביסו מתפתח לאט אבל יפה. עם בסיט פשוט נתקעתי (מזדהה בכל רגע שעובר עם קלינגר) ולכן אני מנסה בכל דרך למצוא לבחור קבוצה, ללא הצלחה. חוגג עכשיו מושאל מהקבוצה.
אחרי הרכש של אביסידריד מקריית שמונה הצלחתי להחתים גם את מקרייב מאשדוד (לא האמנתי שהוא הסכים להגיע). ועכשיו הבעיה, אחרי שנלחמתי על שליאור אסולין ישאר וסירבתי להצעות מכל עבר, עכשיו, כשאני יכול להיפרד ממנו (בן בסט, מקרייב, אביסידריס, גולן ואופיר חיים חתומים אצלי) אף אחת לא רוצה אותו.
על יחיאל אני לא מוותר פשוט כי כל מגן ישראלי שרציתי לא הסכים לבוא.
על מליקסון אני לא מוותר כי הוא פשוט נפלא. למרות שאני עכשיו במשא ומתן עם בני יהודה על גלבאן ואם אני אצליח להחתים אותו אולי אסכים לוותר על מליקסון לקבוצות מבלגיה שמעונינות בו.
אגב, בכל סיטואציה אחרת כמובן שלא הייתי מוותר על השלושה (אסולין, מליקסון ויחיאל) אבל שלושתם רוצים לעזוב ולכן לא הייתה לי ברירה.
בגזרה אחרת, שוער הנוער שלנו מתפתח יפה במשחק והוא יהיה השוער השלישי שלי השנה.
החתמתי 3 שחקנים צעירים בני 18 שבלטו במחלקות הנוער של הפועל חיפה, אשדוד ונתניה, נקווה שיתפתחו בצורה טובה.
קיבלתי הגרלה בסיבוב הראשון בגביע אופ"א וההגרלה היא קשה ביותר יחסית לסיבוב הראשון, גאלטאסרי הטורקית.
עידכונים בהמשך...

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

פששש משה.. מקרייב? יפה יפה, סוף סוף רכש נורמלי, אביסדריס, אסולין, עומר גולן, יחיאל ובן בסט היה מוריד להם בעיטה ולא מביא אותם גם אם הייתי מאמן את הפועל עכו.

לגבי גלבאן היית יכול להביא מישהו יותר טוב וגלבאן מבוגר גם.

אם אתה בעונה 2 תנסה את אלה: Juan Pablo Carrizo, Luigi Bruins (בקיצור כל מי שפרסמתי).

חוץ ממקרייב אתה חייב להשתפר משה :)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הסניגורון... כתב:פששש משה.. מקרייב? יפה יפה, סוף סוף רכש נורמלי, אביסדריס, אסולין, עומר גולן, יחיאל ובן בסט היה מוריד להם בעיטה ולא מביא אותם גם אם הייתי מאמן את הפועל עכו.

לגבי גלבאן היית יכול להביא מישהו יותר טוב וגלבאן מבוגר גם.

אם אתה בעונה 2 תנסה את אלה: Juan Pablo Carrizo, Luigi Bruins (בקיצור כל מי שפרסמתי).

חוץ ממקרייב אתה חייב להשתפר משה :)
גלבאן מבוגר? הבחור בן 25 בעונה הראשונה ובעונה השנייה בן 26. גיל שבו שחקן כדורגל אמור להיות בשיאו.

תקשיב, אני לא יודע איך הצלחת להפוך את באר שבע לקבוצה כל כך מושכת עבור שחקנים איכותים אבל אצלי זה בעיקר לכבות שריפות כל הקיץ. כל השחקנים הבולטים רצו לעזוב כשאם את גביש למשל הצלחתי לשכנע להישאר שחקנים כמו מליקסון ואסולין ואפילו יחיאל רוצים לעזוב. בצד השני, שחקנים פשוט לא רואים בי עדיין קבוצה גדולה. ניסתי בערך כל מגן ימני ישראלי בשוק - שפונגין, דור מלול, בונדר, עותמאן, אף אחד פשוט לא רוצה לבוא ולכן יחיאל כרגע נשאר. חוץ מזה שיחיאל נתן אצלי עונה מאוד סולידית והפתיע לטובה.
כמה דוגמאות - ניסתי להביא את אושרי רואש מהפועל חיפה הוא העדיף את מכבי פתח תקווה. עברה שנה, שוב ניסתי להביא את רואש הפעם הוא העדיף את מכבי ת"א. ניסתי להביא את ניצן דמרי ממכבי פתח תקווה הוא העדיף את בית"ר י"ם. ניסתי להביא את עומר דמארי ממכבי פתח תקווה והפעם הועדפה הפועל ת"א. אז אני מנסה להתמודד עם מה שיש לי. בן בסט למשל שחקן עם המון פונטציאל, ככה גם אביסידריס.
הבסיס של הקבוצה שלי דומה מאוד לקבוצה שיש היום לקלינגר (מבחינת הסגל כמובן) רק חיזקתי את הקבוצה בהתקפה ובעומק הסגל.

אגב, אם המשחק משקף את המציאות אז בקיץ הפועל ת"א הולכת לאבד גם את אניימה, גם את דה סילבה וגם את שכטר שכולם עברו לאחרונה לאירופה. במקומם הגיעו משה אוחיון (לא אני, ההוא מאשדוד (:), רמי גרשון מבלגיה, עומר דמארי ממכבי פתח תקווה, בלם זר עם נתונים מעולים ומוחמד גדיר ממכבי חיפה. מעניין אם הם גם יחפשו מחליף לאניימה. לפני שהחתימו את דמארי הם רצו לקנות ממני את אסולין.

ואם מדברים על החתמות, חשבתם שהקיץ האחרון של מכבי ת"א היה מלא בהחתמות? בקיץ הנוכחי במשחק הם החתימו את זאב חיימוביץ', שפונגין, אושרי רואש, טל בן חיים, חלוץ זר שכמובן אני ניסתי לקנות והעדיף אותם ולקינוח הם קנו גם את אייל גולסה והקיץ עוד לא נגמר.

בכל מקרה מגיע שאפו לאנשים שעבדו על הליגה הישראלית, מאוד מאוד קרובה למציאות. אומנם בית"ר י"ם קצת חזקה מידי אבל כל השאר קרוב מאוד למציאות, החל מהיכולת של השחקנים ועד למשיכה שלהם כלפי מועדונים אחרים בארץ ובחו"ל.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

משה, אני לא יודע מה איתך, אבל שחקנים כמו בן בסט ואביסדריס אם אולי שחקנים טובים ללאומית (אולי).

תנסה להביא את Mario Holek שהחוזה שלו נגמר בינואר עונה 2, שחקן אדיר. עוד 2 שחקנים אדירים שהחוזה שלהם נגמר העונה הם Juan Manuel Martinz ו Maxllimo Moralez, ו Ignacio Camacho . תהנה. אם אתה רוצה קבוצה ראויה תנסה להביא את השחקנים האלה, כי אם שחקנים כמו שלך אני לא רואה אותך ממריא לצמרת האירופית ;)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

להגיע לצמרת האירופאית? תן לי להמשיך בבניה ולזכות בתואר השנה (השאיפה היא אליפות אבל גם גביע המדינה יהיה הישג) ואני מרוצה.
אין לי ספק שתוך כמה שנים אני אבסס את באר שבע כקבוצה גדולה שנאבקת על כל התארים וגם זוכה בלא מעט מהם ואז יהיה לי קל יותר לשמור על השחקנים המובילים שלי ולהוסיף שחקנים איכותים לסגל.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

טלאי העברית יצא.

שמישהו יגיד למי זה עובד , כי אני עם הגרסה הרוסית ולא עובד לי :/
תמונה

שלח תגובה