חמאסצלונה?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חמאסצלונה?
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/191/132.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כל יהודי שאוהד את הקבוצה, חייב יהיה לשים עליה כעת איקס לנצח.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: חמאסצלונה?
נו באמת...אורי אדום בנשמה כתב:https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/191/132.html
זה שהם לוקחים חסות מקרן קטאר (בשביל כסף בלבד מן הסתם) זה לא אומר שהם תומכים בפיגועי טרור ומכחישים שואה.
כן רק אוהדי ברסה יעשו זאת... חיים בסרט שהקבוצה שלהם טהורה ומושלמת...
ראה דוגמא תגובה מעליי...
ראה דוגמא תגובה מעליי...
- אורי אדום בנשמה
bs war כתב:
נו באמת...
זה שהם לוקחים חסות מקרן קטאר (בשביל כסף בלבד מן הסתם) זה לא אומר שהם תומכים בפיגועי טרור ומכחישים שואה.
עצוב שאתה לא מבין את המשמעות ונתפס להאם הם "תומכי פיגועים ומכחישי שואה"..
אז בבקשה, אתה מוזמן להסביר לי את המשמעות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בוא אני אשאל אותך שאלה ותנסה מהשאלה להסיק את המשמעות.
האם לדעתך יוצא משהו לארגון שמשקיע מאות מיליוני יורו בחסות הנ"ל?
אם התשובה היא לא - אז סבבה - מסכים איתך...זה כלל לא צריך לשנות לכל אוהדי בארסה.
אבל יש לי הרגשה שתסכים איתי שהתשובה פה אחרת.
כנראה שארגון כ"כ גדול שמשקיע 160 מיליון יורו על פרסום על גבי חולצות של אחת מקבוצות הפאר של אירופה...אכן ייצא לו מזה משהו, לא?
סביר מאוד להניח שהוא יכסה מהר מאוד את כל ההשקעה, יקבל הכרה בינלאומית עצומה שאין לתאר במילים, יכניס כספים מכל רחבי תבל בזכות החשיפה שיקבל והפרסום על חולצות בארסה ישמש אחלה פלטפורמה להכרה בינלאומית בפעילויות טרור.
האם לדעתך יוצא משהו לארגון שמשקיע מאות מיליוני יורו בחסות הנ"ל?
אם התשובה היא לא - אז סבבה - מסכים איתך...זה כלל לא צריך לשנות לכל אוהדי בארסה.
אבל יש לי הרגשה שתסכים איתי שהתשובה פה אחרת.
כנראה שארגון כ"כ גדול שמשקיע 160 מיליון יורו על פרסום על גבי חולצות של אחת מקבוצות הפאר של אירופה...אכן ייצא לו מזה משהו, לא?
סביר מאוד להניח שהוא יכסה מהר מאוד את כל ההשקעה, יקבל הכרה בינלאומית עצומה שאין לתאר במילים, יכניס כספים מכל רחבי תבל בזכות החשיפה שיקבל והפרסום על חולצות בארסה ישמש אחלה פלטפורמה להכרה בינלאומית בפעילויות טרור.
- אורי אדום בנשמה
ליאב,
לו יהי כדבריך, משרד החוץ לא היה עומד על רגליו האחוריות ומשקיע מאמצים דיפלומטיים כבירים לביטול הסכם החסות.
לא יודע מה איתך, אני לא הייתי מסוגל לאהוד קבוצה בה אוייבנו מבקשי נפשנו מהווים חלק אינטגרלי, וכמו שאליק אמר - פועל יוצא של הסכם כזה זה "נרמול" הארגון ולגיטימזציה שלו, מה שימנף בצורה אדירה את הפעילויות שלו.
לו יהי כדבריך, משרד החוץ לא היה עומד על רגליו האחוריות ומשקיע מאמצים דיפלומטיים כבירים לביטול הסכם החסות.
לא יודע מה איתך, אני לא הייתי מסוגל לאהוד קבוצה בה אוייבנו מבקשי נפשנו מהווים חלק אינטגרלי, וכמו שאליק אמר - פועל יוצא של הסכם כזה זה "נרמול" הארגון ולגיטימזציה שלו, מה שימנף בצורה אדירה את הפעילויות שלו.
אין לי ספק שזה אכן יוביל לחשיפה של הקרן הקטארית בכל העולם. מצד שני, אני לא מאמין שברצלונה חתמה על ההסכם הזה בגלל סיבות שהן מעבר לרווח כלכלי בשביל חובות המועדון. כשמציעים לך סכומים כאלה, בעיקר כשאין לך איזושהי זיקה לישראל ולקורבנות פעילות החמאס, אתה פחות מתעניין במטרות הקרן.
בעיקרון זה מהלך שאני לא תומך בו כי אני יודע איזה נזק הוא יכול לעשות. בברצלונה כנראה לא יודעים, או שזה לא מעניין אותם. בכל אופן אי אפשר לטעון שזוהי הצהרת תמיכה בפעילויות הקרן כי אחרי הכל שוב, אני מאמין שאת ברצלונה מעניין רק הכסף. בסך הכל אני אוהד של קבוצת ברצלונה, ולא של הלוגו שמופיע לה על החולצה. איך הם משיגים את הכסף שלהם? זה כבר לא עניין שלי. אני בטוח שזה לא מכוונות רעות.
בעיקרון זה מהלך שאני לא תומך בו כי אני יודע איזה נזק הוא יכול לעשות. בברצלונה כנראה לא יודעים, או שזה לא מעניין אותם. בכל אופן אי אפשר לטעון שזוהי הצהרת תמיכה בפעילויות הקרן כי אחרי הכל שוב, אני מאמין שאת ברצלונה מעניין רק הכסף. בסך הכל אני אוהד של קבוצת ברצלונה, ולא של הלוגו שמופיע לה על החולצה. איך הם משיגים את הכסף שלהם? זה כבר לא עניין שלי. אני בטוח שזה לא מכוונות רעות.
- אורי אדום בנשמה
תומכים או לא בפעילויות הקרן זה לא האישיו, ליאב.. עצוב שאתה נאחז בטיעונים כאלה.
שמע אני לא מחפש להיאחז בטיעונים כאלה ואחרים. אחרי הכל אני לא ממש אוהד בארסה כי בכל זאת אני גר כאן בארץ, מתעדכן מדי פעם בתקשורת הישראלית ורואה רק משחקים שמשודרים בספורט 5. אני נהנה לראות את הקבוצה הזאת, ואני אוהב ומאמין בדרך שבה היא מתנהלת מבחינה מקצועית. הפרסומת שמופיעה לה על החולצה ממש לא רלוונטית לעניינים האלה.אורי אדום בנשמה כתב:תומכים או לא בפעילויות הקרן זה לא האישיו, ליאב.. עצוב שאתה נאחז בטיעונים כאלה.
חמור!bs war כתב:
שמע אני לא מחפש להיאחז בטיעונים כאלה ואחרים. אחרי הכל אני לא ממש אוהד בארסה כי בכל זאת אני גר כאן בארץ, מתעדכן מדי פעם בתקשורת הישראלית ורואה רק משחקים שמשודרים בספורט 5. אני נהנה לראות את הקבוצה הזאת, ואני אוהב ומאמין בדרך שבה היא מתנהלת מבחינה מקצועית. הפרסומת שמופיעה לה על החולצה ממש לא רלוונטית לעניינים האלה.
זה שי !

אתם יודעים שלהחליף קבוצה אי אפשר , אז לא משנה איזה ספונסר יהיה בסהך הכל אנחנו אוהדים את ברצלונה ולא ספונסרים , אני בכלל מתבייש בזה ששמים לנו ספונסר על חהולצה ולא משאירים אותה נקייה , אבל רוסל בא להרוס ומסתנוור מכסף.
קבוצה לא מחליפים אתם יודעים זאת....
קבוצה לא מחליפים אתם יודעים זאת....
בסדר שהכוונה של ברצלונה זה הכסף ולא פרסום של תומכי טרור, אבל מה לעשות שזה פועל יוצא זה הכוונות שלהם?
תכלס אין להם סיבה לא לקחת את זה, לפגוע בתדמית שלהם כמעט בטוח שזה לא יפגע, אין להם כזה קשר לישראל,
למה שיוותרו על כ"כ הרבה כסף בגלל שזה פוגע ביהודים ובישראל?
מבאס שזה ככה אבל אין מה לעשות, כסף זה שם המשחק :/
תכלס אין להם סיבה לא לקחת את זה, לפגוע בתדמית שלהם כמעט בטוח שזה לא יפגע, אין להם כזה קשר לישראל,
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
עד שהם שמיים ספונסר על החולצה היה עדיף שזה יהיה משהו אחר ..רווית (: כתב:בסדר שהכוונה של ברצלונה זה הכסף ולא פרסום של תומכי טרור, אבל מה לעשות שזה פועל יוצא זה הכוונות שלהם?
העיקר אומרים שהם לא טעבנים של כסף ולא קונים כל דבר שזז
כן אנחנו רואים יודעים רק לדבר
זה שי !

אוחחחח המרמור שי המרמור...
אנחנו קונים שחקנים שצריכים ולא "כל דבר שזז" להגדרתך.
כל דבר שזז זה נקרה: בנזמה , פפה , רונאלדו,די מאריה,אוזיל,חאדירה, לאס דיארה , מאמדו דיארה , ארבלואה , אלביול , דרנטה ,קארבליו .... והרשימה עוד ארוכה מלהסתיים .
אנחנו קונים שחקנים שצריכים ולא "כל דבר שזז" להגדרתך.
כל דבר שזז זה נקרה: בנזמה , פפה , רונאלדו,די מאריה,אוזיל,חאדירה, לאס דיארה , מאמדו דיארה , ארבלואה , אלביול , דרנטה ,קארבליו .... והרשימה עוד ארוכה מלהסתיים .