FM 2011 הודלף לאינטרנט !
Re: FM 2011 הודלף לאינטרנט !
רון נראה לי ששכחת שיש הגבלת זרים, ואם אני לא טועה למשה כבר יש חמישה.
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
אני אמליץ לו על זרים ''קצת'' יותר איכותיים מבסיט וביסו (שהם ממש אפסים).. אני משחרר אותם על היום הראשון שאני מגיע לקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי הסניגורון... ב 24 דצמבר 2010, 20:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הסניגורון...
הסניגורון... כתב:אני אמליץ לו על זרים ''קצת'' יותר איכותיים מבסיט וביסו (שהם ממש אפסים).. אני משחרר אותם על היום הראשון שאני מגיע לקבוצה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הזרים הם לא הבעיה שלי. מקרייב בינתיים איכותי, המספרים של לגבאן בשנה שעברה היו טובים בבני יהודה, פרננדש נבחר לשחקן השנה שלי מטעם האוהדים, סוארז הוא מצוין וביסו מתפתח לאחלה שחקן.הסניגורון... כתב:אני אמליץ לו על זרים ''קצת'' יותר איכותיים מבסיט וביסו (שהם ממש אפסים).. אני משחרר אותם על היום הראשון שאני מגיע לקבוצה.
אני צריך שוער, מגן ימני וקשר אחורי איכותים מישראל שיסכימו להגיע בקיץ.
כסף זה לא הבעיה, גם לא למצוא את השחקנים הזרים (הסקאוטינג שעשיתי הוביל אותי לרשימה איכותית של זרים). הבעיה זה ישראלים איכותים שיבואו...
נ.ב
בסיט נמצא אצלי בקבוצה אבל לא רשמתי אותו בקבוצה (הוא לא חלק מ5 הזרים).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אתה עונה שניה? בסוף העונה העונה השניה נגמר לדמארי מפ"ת החוזה, הוא הופך להיות החלוץ הישראלי הכי טוב במשחק..
בעונה השלישית הבאתי גם את:
אלמדון
אגידה(השועל של הפועל פ"ת)
שי רביבו
זאב חימוביץ
kamil z (בלם/ קשר אחורי ענק)
כולם בחינם.. ממליץ לך לבדוק אותם לעונה הבאה..
בעונה השלישית הבאתי גם את:
אלמדון
אגידה(השועל של הפועל פ"ת)
שי רביבו
זאב חימוביץ
kamil z (בלם/ קשר אחורי ענק)
כולם בחינם.. ממליץ לך לבדוק אותם לעונה הבאה..
- הסניגורון...
תביא את סניר דורי כמו שהמלצתי, באחת העונות אצלי שמר על שער נקי 35 פעמים (אולי זאת ההגנה שיותר טובה
) אבל בכל מקרה הוא שוער מצוין, אם אתה לא יכול להביא אותו, תנסה את חטוקה.
בקשר למגן ימני תביא את חגי גולדנברג למרות גם שאביתר אילוז שחקן ענק ומסיים אצלי עם ממוצעים של 7.20-30.

בקשר למגן ימני תביא את חגי גולדנברג למרות גם שאביתר אילוז שחקן ענק ומסיים אצלי עם ממוצעים של 7.20-30.
מגן ימני אתה יכול להביא גם את אלי דסה מבית"ר פשוט ענק..
- הסניגורון...
הייתי גם ממליץ לו עליו, אבל הוא רנדומלי.niv1 כתב:מגן ימני אתה יכול להביא גם את אלי דסה מבית"ר פשוט ענק..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דמארי החלוץ של פתח תקווה ואלי דסה מבית"ר כבר נקנו על ידי הפועל ת"א, זאב חיימוביץ' על ידי מכבי ת"א.
שניר דורי? הוא עכשיו עבר להרצליה שעלתה ליגה במקום איתמר ניצן שנמכר לבני יהודה, נעקוב אחריו ונראה את האיכויות שלו.
חשבתי שרק אצלי אביתר אילוז מפתיע לטובה. המחליף האולטימטיבי והאמת שבסוף שנה שעברה הוא גם פתח במקום אבי יחיאל כמגן הימני הפותח...
שניר דורי? הוא עכשיו עבר להרצליה שעלתה ליגה במקום איתמר ניצן שנמכר לבני יהודה, נעקוב אחריו ונראה את האיכויות שלו.
חשבתי שרק אצלי אביתר אילוז מפתיע לטובה. המחליף האולטימטיבי והאמת שבסוף שנה שעברה הוא גם פתח במקום אבי יחיאל כמגן הימני הפותח...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש שוער צעיר (ישראלי צרפתי) אני לא סגור איפה הוא משחק אבל הוא הופך להיות שוער ענק. (שוער ראשון שלי היום) - קובי שמש
אגב גיא לוי שהבאת (מהפועל פ"ת נאה לי) שחקן אדיר, אני כל הזמן קונה אותו. תן לו לשחק
אגב גיא לוי שהבאת (מהפועל פ"ת נאה לי) שחקן אדיר, אני כל הזמן קונה אותו. תן לו לשחק
רק אהבה תנצח...
- הסניגורון...
ברוח ההחתמה של ערן לוי, נזכרתי באחת הסיבות ששנאתי אותו. מנג'ר 10, משחק אחרון בעונה, אני עם 35 משחקים ו41 נקודות מקום ראשון. ביתר מקום 2 עם 39 נקודות, משמע הם חייבים נצחון כדי לקחת אליפות. עזבו, תראו בעצמכם:

איי איי איי

איי איי איי