אבי כהן נפגע בתאונת דרכים. מנותח בשעה זו בבי"ח 'איכילוב'
אבי כהן נפגע בתאונת דרכים. מנותח בשעה זו בבי"ח 'איכילוב'
בס"ד
אבי כהן, כדורגלן העבר של נבחרת ישראל, מכבי ת"א וליברפול, ואחד מגדולי הספורטאים בתולדות ישראל, נפגע בתאונת דרכים לאחר שמכונית פגעה באופנוע עליו רכב באיזור רמת גן. כהן עובר בשעה זו ניתוח במהלכו הודיע הרופא למשפחתו כי "מצבו לא ברור כרגע". מקורביו של כהן ממשיכים לשהות לצידו ב"איכילוב".
כהן, שחגג 54 שנים ב-14 בנובמבר האחרון, הוא אביו של תמיר כהן, שחקן נבחרת ישראל וקבוצת בולטון האנגלית. תמיר, ששוהה באנגליה בשעה זו, כבר קיבל את הידיעה ועוקב אחרי מצבו של אביו.
כהן, שמכהן כיושב ראש ארגון השחקנים בשנים האחרונות, נחשב לאחד מהסמלים הגדולים של מכבי ת"א, בשורותיה שיחק הרבה שנים וממנה עבר לליברפול אשר רכשה אותו תמורת 450,000 דולר. מאוחר יותר חזר לארץ ויצא לקדנציה נוספת בריינג'רס, משורותיה שב למכבי.
ב-1989 קיבל הצעה לאמן את מכבי נתניה והודיע מיד על פרישה. כמאמן עבד גם בבית"ר תל אביב, מכבי יבנה, עירוני אשדוד, הפועל כפר סבא, הפועל אשקלון ומכבי הרצליה. כהן, אולי הבלם האחורי הישראלי הכי טוב אי פעם, רשם בסה"כ 63 הופעות במדי נבחרת ישראל.
רפואה שלמה.
הכדורגל מתגמד ברגעים כאלה.
אבי כהן, כדורגלן העבר של נבחרת ישראל, מכבי ת"א וליברפול, ואחד מגדולי הספורטאים בתולדות ישראל, נפגע בתאונת דרכים לאחר שמכונית פגעה באופנוע עליו רכב באיזור רמת גן. כהן עובר בשעה זו ניתוח במהלכו הודיע הרופא למשפחתו כי "מצבו לא ברור כרגע". מקורביו של כהן ממשיכים לשהות לצידו ב"איכילוב".
כהן, שחגג 54 שנים ב-14 בנובמבר האחרון, הוא אביו של תמיר כהן, שחקן נבחרת ישראל וקבוצת בולטון האנגלית. תמיר, ששוהה באנגליה בשעה זו, כבר קיבל את הידיעה ועוקב אחרי מצבו של אביו.
כהן, שמכהן כיושב ראש ארגון השחקנים בשנים האחרונות, נחשב לאחד מהסמלים הגדולים של מכבי ת"א, בשורותיה שיחק הרבה שנים וממנה עבר לליברפול אשר רכשה אותו תמורת 450,000 דולר. מאוחר יותר חזר לארץ ויצא לקדנציה נוספת בריינג'רס, משורותיה שב למכבי.
ב-1989 קיבל הצעה לאמן את מכבי נתניה והודיע מיד על פרישה. כמאמן עבד גם בבית"ר תל אביב, מכבי יבנה, עירוני אשדוד, הפועל כפר סבא, הפועל אשקלון ומכבי הרצליה. כהן, אולי הבלם האחורי הישראלי הכי טוב אי פעם, רשם בסה"כ 63 הופעות במדי נבחרת ישראל.
רפואה שלמה.
הכדורגל מתגמד ברגעים כאלה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: אבי כהן נפגע בתאונת דרכים. מנותח בשעה זו בבי"ח 'איכילוב'
רפואה שלמה!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
המצב ניראה כמעט חסר סיכוי לפי הדיווחים.
מאחל שיקרה לו נס והוא ישרוד את הפגיעה החמורה שעבר.
מאחל שיקרה לו נס והוא ישרוד את הפגיעה החמורה שעבר.
הפועל אני כבר משתגע
הלוואי הלוואי מי ייתן ויהיה נס. כואב הלב לראות את תמיר כן ממרר בבכי.
לפי איך שזה נראה, זהו זה נגמר.
לפי איך שזה נראה, זהו זה נגמר.

בס"ד
לשמוע את תמיר כהן בחדשות הספורט פשוט שובר את הלב.
רק שיצא מזה,רפואה שלמה אמן!
בהחלט שבר אותי לראות אותו ככהyossi כתב:בס"ד
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 83,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
מחווה מרגשת - https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/193/711.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יש חדש? כבר מספר ימים שהנושא לא בכותרות...
בס"דdudi2002 כתב:יש חדש? כבר מספר ימים שהנושא לא בכותרות...
כרגע אין שינוי במצבו והוא עדיין מוגדר כקרטי.
בקרוב יעשו לו בדיקות מקיפות בתקווה שישפכו קצת יותר אור על מצבו ועל אפשרויות הטיפול של הרופאים.
yossi כתב: בס"ד
כרגע אין שינוי במצבו והוא עדיין מוגדר כקרטי.
בקרוב יעשו לו בדיקות מקיפות בתקווה שישפכו קצת יותר אור על מצבו ועל אפשרויות הטיפול של הרופאים.
תודה על העדכון.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 91472.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עצוב:(
עצוב:(
עצוב עצוב ...
נידמה לי שהיה משחק אחד שאבי כהן שיחק בב"ש עם אני לא טועה במשחק ידידות או משהו מול קבוצה מח"ול
אשמח לתשובה אמינה ?
זה שי !
נידמה לי שהיה משחק אחד שאבי כהן שיחק בב"ש עם אני לא טועה במשחק ידידות או משהו מול קבוצה מח"ול
אשמח לתשובה אמינה ?
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
מקווה מאוד בשבילו שבני משפחתו ישכילו שלא לנתקו ממכשירי ההחייאה, מה שנקרא "המתת חסד"..