אחד הזרים הכשרוניים שנחתו כאן בתקופה האחרונה , אמנם משחק די חלש אתמול אבל הבישול , תסתכלו עוד פעם חבר'ה, איזה מסירה - בישול מעולה. כדור שחתך את כל ההגנה.
נאחל לו את כל ההצלחה שאפשר - שיהיה בהצלחה באוקראינה =))
פרננדש ישוחרר?
Re: פרננדש ישוחרר?
מי שבישל את הכדור היה סוארז דווקא, באותם רגעים פרננדש היה עסוק בלהרחיק את עצמו.יבגני כתב:אחד הזרים הכשרוניים שנחתו כאן בתקופה האחרונה , אמנם משחק די חלש אתמול אבל הבישול , תסתכלו עוד פעם חבר'ה, איזה מסירה - בישול מעולה. כדור שחתך את כל ההגנה.
נאחל לו את כל ההצלחה שאפשר - שיהיה בהצלחה באוקראינה =))
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ניב, כשאתה לא אוהב שחקן זה עד הסוף...ניב כתב:
מי שבישל את הכדור היה סוארז דווקא, באותם רגעים פרננדש היה עסוק בלהרחיק את עצמו.
די ליהיות קיצוני, ריקי יחסית אשם בהרחקה אבל זה לא היה משהו קיצוני בכלל, היתקלות של שניהם.
כמו שאמרתי כבר, באמת חבל לי אם ישוחרר... מצד שני, אם גם הוא ביקש להשתחרר זה כבר בלתי נמנע ושיהיה בהצלחה.

כנראה שהשמחה מהגול טשטשה את הראייה , אבל בכל אופן לא הגיע לו
ויש לפרננדש הרבה מה להציע ,
נתן הרבה משחקים טובים במיוחד בתחילת העונה כאשר רביבו לא מציג יכולת שאנו מצפים ממנו.

נתן הרבה משחקים טובים במיוחד בתחילת העונה כאשר רביבו לא מציג יכולת שאנו מצפים ממנו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יש שחקנים שמהרגע הראשון אתה רואה שאין להם כדורגל ויש שחקנים שמהרגע הראשון אתה רואה שיש להם כדורגל. אני חושב שגם ברננדו וגם פרננדש לא היו זרים למקצוע. לשניהם היה המון כדורגל. בסופו של דבר, שניהם ביקשו להתשחרר בגלל "קשיי התאקלמות" מה שאומר שאולי אנחנו צריכים לבדוק גם את עצמנו כשמדברים על חוסר ההצלחה (ואני בכוונה לא אומר כישלון) של הצמד.
אני חושב שגם קלינגר טעה בצורה שהשתמש בהם. ברננדו שיחק רחוק מידי מהשער והקבוצה לא שיחקה בסגנון משחק שיתאים לו (משחק אגפים שמחפש את המסירה לתוך הרחבה). פרננדש לא שיחק בתפקיד המקורי שלו כקשר התקפי ולכן לא בא לידי ביטוי (וראינו במצבים הנייחים שיש לו יכולת מסירה ובעיטה טובה לפחות כשל רביבו).
אין טעם להחזיק בקבוצה גם את רביבו וגם את פרננדש. שחקנים דומים מאוד בסגנון המשחק ובמה שהם יכולים לתת לקבוצה. אולי זאת הייתה הטעות הגדולה של קלינגר בקיץ.
אם מחליטים להשאיר את רביבו (ולמען האמת לא ברור לי למה כי פרננדש עוד יכול להשתפר, פרננדש עוד נלחם ומנסה) אין ספק שריקי צריך לעזוב את הקבוצה.
אני חושב שגם קלינגר טעה בצורה שהשתמש בהם. ברננדו שיחק רחוק מידי מהשער והקבוצה לא שיחקה בסגנון משחק שיתאים לו (משחק אגפים שמחפש את המסירה לתוך הרחבה). פרננדש לא שיחק בתפקיד המקורי שלו כקשר התקפי ולכן לא בא לידי ביטוי (וראינו במצבים הנייחים שיש לו יכולת מסירה ובעיטה טובה לפחות כשל רביבו).
אין טעם להחזיק בקבוצה גם את רביבו וגם את פרננדש. שחקנים דומים מאוד בסגנון המשחק ובמה שהם יכולים לתת לקבוצה. אולי זאת הייתה הטעות הגדולה של קלינגר בקיץ.
אם מחליטים להשאיר את רביבו (ולמען האמת לא ברור לי למה כי פרננדש עוד יכול להשתפר, פרננדש עוד נלחם ומנסה) אין ספק שריקי צריך לעזוב את הקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביב כתב:מבחינתי, אתמול הוא נתן חותמת לכך שהוא צריך ללכת הביתה.חוסר אחריות כזה במשחק בו אם אתה יורד לעשרה שחקנים יש סכנה שתתפרק ותקבל תבוסה (מה שלשמחתי לא קרה ועמדנו כמו גברים והוצאנו תוצאה טובה ) מחייב הערכה מחודשת של השחקן :
תרומה מקצועית אינה מספקת ביחס לרזומה ולשכר שהוא מרוויח.
חוסר אחריות שנובעמתסכול ואולי מרצון אישי שלו לעזוב את הקבוצה לאחר שחרור ואשקונסלוס.
עם התקציב שהוא יפנה אפשר להביא דברים טובים.
אין ספק שההופעה שלו אמש ובדגש על אירוע ההרחקה והתנהגותו אחרי הם תולדה של תסכול מצטבר. למען האמת אני די מסכים עם הטוענים שכדורגל לא חסר לבחור, רק שבסיטואציה שנוצרה, טובת הקבוצה אומרת שעדיף לשחרר מלהשאיר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
המשחק אתמול נתן לי להבין שלמרות הניצוצות שראיתי ממנו זה הזמן להגיד שלום. הוא צריך להיות חלק מרביעיית זרים שהולכת הביתה...(ברנרדו, בסיט, ביסו)
המחצית הראשונה שלו היתה קטסטרופלית. הוא איבד כל כדור אפשרי ומסר כל כדור לבעלי החולצות הירוקות.
לא סתם לוי עמד להיכנס במקומו כבר בהפסקה.
אולי הבדידות גורמת לו לגווע אבל הוא נראה אתמול כבוי, בלי חשק ובעיקר חלש.
האנרגיות היחידות שראיתי היו כשהלך מכות עם בוקולי...
המחצית הראשונה שלו היתה קטסטרופלית. הוא איבד כל כדור אפשרי ומסר כל כדור לבעלי החולצות הירוקות.
לא סתם לוי עמד להיכנס במקומו כבר בהפסקה.
אולי הבדידות גורמת לו לגווע אבל הוא נראה אתמול כבוי, בלי חשק ובעיקר חלש.
האנרגיות היחידות שראיתי היו כשהלך מכות עם בוקולי...
בס"ד
ע"פ וואלה הוא שוחרר באופן רשמי ומחר יעזוב את ישראל.
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1781229" onclick="window.open(this.href);return false;
ע"פ וואלה הוא שוחרר באופן רשמי ומחר יעזוב את ישראל.
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1781229" onclick="window.open(this.href);return false;